Titanium pluginy

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Uživatelský avatar
Kato
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 352
Registrován: sob zář 17, 2005 19:11
Zařízení: HTC Desire (AOS 4.2.2),Nokia Lumia 800, Apple iPad
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Titanium pluginy

Příspěvek od Kato » stř srp 12, 2009 21:14

No - po te, co jsem ty panely naprosto zavrhl a rikal "MS se tohle teda vazne nepovedlo", tak po techto screenshotech bych mel pocit, ze v tom mozna jeste skryty potencial je :)
Ted jeste doufat, ze tak "blby scrolovani" bylo jenom v dane romce, co jsem zkousel (slo to "divne"), objevi se pro tohle i standardni today pluginy a budu spokojenej (az bude Pocket Breeze pro Sliding panels, tak prosim o upozorneni - opet se budeme o WM moci bavit i jako o systemu pro praci ;o) )

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9223
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy Note9
Bydliště: Praha

Titanium pluginy

Příspěvek od Jiří Hrma » stř srp 12, 2009 21:37

Kato: Můžu tě ujistit, že ve finálních WM6.5 je skrolování/posouvání naprosto bezproblémové. Koukám, že nás, kteří tyhle panely nejprve zavrhovali, je více, ale teď se mi vážně moc líbí. Nejprve jsem si říkal, že je to šílené plýtvání místem, ale teď když vidím ty zajímavé úpravy, tak jsem spokojený.

Uživatelský avatar
Standa
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1622
Registrován: úte led 15, 2008 20:38
Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1

Titanium pluginy

Příspěvek od Standa » stř srp 12, 2009 21:55

Se hlásím taky, vypadá to nadějně. Přeci jen si ale nechávám rezervu na budoucí nadávání... až to zkusím, tak tomu uvěřím :-).

Uživatelský avatar
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Příspěvky: 2519
Registrován: ned dub 27, 2008 21:19
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
Bydliště: Plzeň

Titanium pluginy

Příspěvek od Ruslan Botsyurko » stř srp 12, 2009 22:05

Mě teda titanium moc nezaujal. Zajímavé to je a oceňuju možnosti customizace, ale přece jenom je to seznam položek, ve kterém musím scrollovat nebo tapnout na určitou položku abych viděl její obsah. Oproti klasickému homescreen, kde vidím všechny informace pouhým pohledem.

Uživatelský avatar
ziminix
VIP
VIP
Příspěvky: 1279
Registrován: čtv čer 14, 2007 7:38
Zařízení: ...
Bydliště: Třebíč

Titanium pluginy

Příspěvek od ziminix » stř srp 12, 2009 22:08

Ty panely jsou ucházející, bohužel mi to nedokáže vykompenzovat ten zbytek 6.5ek, takže stále zůstávám na 6.1.

radospol
smartstar
smartstar
Příspěvky: 896
Registrován: pát pro 26, 2008 18:30
Zařízení: Huawei U8650 (sonic)

Titanium pluginy

Příspěvek od radospol » stř srp 12, 2009 23:17

Kustomizacia je fakt jednoducha,ked to zvladnem aj ja:-) Len priklad,ze sa da napchat na plochu aj 12 poloziek bez potreby skrolovania.
Přílohy
Screen01.jpg
Screen01.jpg (26.75 KiB) Zobrazeno 5663 x

Uživatelský avatar
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Příspěvky: 2519
Registrován: ned dub 27, 2008 21:19
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
Bydliště: Plzeň

Titanium pluginy

Příspěvek od Ruslan Botsyurko » stř srp 12, 2009 23:41

To ano, ale já měl spíš na mysli, že ty položky prakticky nezobrazují žádnou informaci dokud na ně nenajedeš.

Uživatelský avatar
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2379
Registrován: sob led 19, 2008 21:42
Zařízení:    
Bydliště: Písek
Kontaktovat uživatele:

Titanium pluginy

Příspěvek od IkE Blaster » stř srp 12, 2009 23:57

V tom případě je řešení, co jsem nadhazoval - na první položku si nechat vypsat většinu hlavních informací (klidně přes 3/4 display na výšku) a zbývající používat až když potřebuju něco víc :)

Uživatelský avatar
carnero
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 333
Registrován: pon čer 09, 2008 14:03
Zařízení: Galaxy Nexus, Incredible S
Bydliště: Praha

Titanium pluginy

Příspěvek od carnero » čtv srp 13, 2009 20:44

Není problém aby zobrazovaly stejné informace před najetím i po něm, je to plně zaměnitelné (ty dva stavy). Trochu je to vidět třeba na mém screenu, kde následující událost je i bez najetí (víc jsem po tom nechtěl, ale není problém tam mít i zbývající údaje). Jen s tím stránkováním je tuším problém.

Uživatelský avatar
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2379
Registrován: sob led 19, 2008 21:42
Zařízení:    
Bydliště: Písek
Kontaktovat uživatele:

Titanium pluginy

Příspěvek od IkE Blaster » čtv srp 13, 2009 22:23

Jinak pořád je tu krásná možnost si tam dát UltimateLaunch (nebo jiný "tabovací" plugin) a na druhou záložku si hodim kalendář/poznámky. Příbuzný to tak má na Omnii a je to asi nejdostupnější řešení.

Uživatelský avatar
Mong3R
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 275
Registrován: pon lis 17, 2008 18:03
Zařízení: SGN II + Lumia 930
Bydliště: Ostrov (KV)

Titanium pluginy

Příspěvek od Mong3R » pát zář 11, 2009 11:15

No ty pluginy z předchozí stránky jsou vcelku pohledné, ale jak to bude v praxi to nevím nevím

Uživatelský avatar
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Příspěvky: 2519
Registrován: ned dub 27, 2008 21:19
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
Bydliště: Plzeň

Titanium pluginy

Příspěvek od Ruslan Botsyurko » ned zář 13, 2009 20:25

Další dotaz na ty, kteří používají WM6.5 delší dobu:
Nainstaloval jsem si některé užitečné pluginy do titania, nastavil je jako viditelné přes cHome editor, ale stejně se některé nezobrazují buďto vůbec, nebo například tWolf multiplugin se zobrazí jako prázdný panel. Stalo se to už někomu, příapadně víte, v čem je háček ?

radospol
smartstar
smartstar
Příspěvky: 896
Registrován: pát pro 26, 2008 18:30
Zařízení: Huawei U8650 (sonic)

Titanium pluginy

Příspěvek od radospol » ned zář 13, 2009 22:30

Mas nainstalovany sdkcerts?

Uživatelský avatar
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Příspěvky: 2519
Registrován: ned dub 27, 2008 21:19
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
Bydliště: Plzeň

Titanium pluginy

Příspěvek od Ruslan Botsyurko » ned zář 13, 2009 23:38

Mám, ale vždycky když na instalačku SDKcerts tapnu, tak se to nainstaluje samo znova aniž by mě to upozornilo, že už je nainstalovaný :(
Zkusim jinou verzi

EDIT: stahnul jsem jinou verzi, nainstaloval, ale bezezmen. tWolf multiplugin po cHomeRefresh nabehne, ale stale nefungují nektere panely. třeba ty ATFavePeople a další.

radospol
smartstar
smartstar
Příspěvky: 896
Registrován: pát pro 26, 2008 18:30
Zařízení: Huawei U8650 (sonic)

Titanium pluginy

Příspěvek od radospol » pon zář 14, 2009 16:11

Skusil som nainstalovat multiplugin a robi mi to iste v najnovsom builde,asi treba pockat na nejaku upravu od autora pre najnovsie zostavenia wm6.5.1. Fave people mi funguje bez problemov.

htcmartin
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: úte pro 01, 2009 10:28
Zařízení: HTC TOUCH DIAMOND 2

Titanium pluginy

Příspěvek od htcmartin » úte pro 01, 2009 10:31

Viete mi poradiť, pls..

nainštaloval som si niektoré pluginy na obrazovku (teda windows default) a zobrazovať sa mi zobrazujú, ale ak napr kliekne na niektorý z nich (keď chcem napr. setup na wifi) tak mi vyhazuje takúto hlášku:

S "Setup" nie je asociovaná žiadna aplikácia. Najkôr sustite aplikáciu a v nej otvorte súbor ??

čo to znamená?
ďakujem za odpoveď.

Uživatelský avatar
Qaz
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 156
Registrován: pon lis 17, 2008 20:34
Zařízení: Acer neoTouch S200, Qtek 8310
Bydliště: HK
Kontaktovat uživatele:

Titanium pluginy

Příspěvek od Qaz » sob pro 19, 2009 20:35

htcmartin: MortScript máš nainstalovaný? Jestli ne, tak ho nainstaluj a po nainstalování spusť aby se vytvořila asociace se soubory *.mscr, z kterých jsou většinou ty plugin dělané.


Jinak vytvářím titanium plugin pro GSPlayer. Je to můj oblíbený přehrávač a protože používám titanium a nikde ten plugin do něj nebyl a protože mi dost scházel, tak jsem se ho rozhodl vytvořit. Zatím je na 3 stránky, jedna na play/pause, na další stránce je přepnutí na další skladbu a na poslední str. přepnutí na předchozí skladbu...

Obrázek Obrázek
Obrázek

ještě tam asi přidám nějaký obrázky ať to není tak holý a bude hotový.

Martincca
nováček
nováček
Příspěvky: 19
Registrován: čtv bře 05, 2009 21:02
Zařízení: HTC Sensation

Titanium pluginy

Příspěvek od Martincca » pát bře 05, 2010 17:19

Můžu se zeptat jak jste docílili toho, že se vám ukazujou u kalendáře události? Vypadá to skvěle! Díky

Uživatelský avatar
s.s.rock
varování
varování
Příspěvky: 108
Registrován: stř úno 03, 2010 9:06
Zařízení: Samsung Note2, dříve HTC Desire S, HTC Touch Pro2

gchris Titanium 1.3

Příspěvek od s.s.rock » sob bře 13, 2010 9:06

Asi pred tremi dny jsem na xda-developers nasel tuhle pecku a od te doby to pouzivam a myslim si ze si to zaslouzi vic pozornosti.
Obrázek
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=642742" onclick="window.open(this.href);return false;
Jen upozornim, pro ty mene zkusenejsi co nevedi co je titanium, ze je to ten zakladni plugin do obrazovky ve WM 6.5. Navoli se v nastaveni, dnes, na kartu pluginy a tam windows default. ;-) Zbytek je uz napsany na xda-developres. ;-)
Edit: Tady k tomu mate jeste ikonky programu. Muzete rozbalit kdekoliv v zarizeni, az budete vybyrat zastupce muzete pouzit tyto, vypada to faaaaaakt dobre. :wink:
http://uloz.to/4233903/icons.zip" onclick="window.open(this.href);return false;


\\ Díky za tip, jen přesouvám do správné sekce a nepoužívej prosím CODE u odkazů. Farokh

rfarsky
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: úte led 22, 2008 19:46
Kontaktovat uživatele:

Titanium pluginy

Příspěvek od rfarsky » čtv bře 25, 2010 14:31

Počasí funguje nicméně se mi nezobrazuje graficky mám tam jenom křížky ví někdo co s tím

Odpovědět

Zpět na „Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 13 hostů