Titanium pluginy

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Uživatelský avatar
WoMec
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 79
Registrován: stř led 04, 2006 15:20
Zařízení: Samsung i8000 - Omnia 2
Bydliště: Vyškov
Kontaktovat uživatele:

Titanium pluginy

Příspěvek od WoMec » sob srp 07, 2010 20:55

Nevíte někdo jak se dá nastavit "defaultní plugin" v titaniu? myslim tim zvolit jeden plugin na který bude aktivní po stisknutí červenýho tlačítka (standartně jsou tak nastavené hodiny - Cclock)

desperadosx
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: ned lis 15, 2009 21:01
Zařízení: Samsung Jet

Titanium pluginy

Příspěvek od desperadosx » pát pro 17, 2010 20:37

Zdarec lidi. Už pěknou dobu se snažím použít různé pluginy na mé omnii 2. Mám tam WM 6.5, jedna z posledních verzí ROM. Ať dělám co dělám, ani jeden přidaný plugin se mi nikd ynezobrazil na "dnes" pouze a jen ty defaultní co tam už jsou. Nainstaloval jsem i SDKCerts.cab i Mortscript. Protě nic , ví někdo nějakou rdu proč mi to nejde.

Uživatelský avatar
WoMec
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 79
Registrován: stř led 04, 2006 15:20
Zařízení: Samsung i8000 - Omnia 2
Bydliště: Vyškov
Kontaktovat uživatele:

Titanium pluginy

Příspěvek od WoMec » ned úno 13, 2011 0:55

najdi v registrech HKLM/Software/Microsoft/CHome klíče DefaultXML a ExtensibilityXML
u obou(nebo jednoho) klíču je na konci řetězce napsane CPRFileName="SPlugins" ... nebo něco podobného ... aby ti fungovaly dodatečne pluginy na homescreenu musíš SPlugins nahradit za Titanium

jinak na editaci Homescreenu doporučujue CHome Editor: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=506951

lapka
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 52
Registrován: pát srp 15, 2008 9:37
Zařízení: MOT Mpx200/E-Ten M700/SAM-i8700/i8750/LUMIA 640XL

gchrisTitanium

Příspěvek od lapka » sob bře 05, 2011 14:56

nevíte někdo, jak změnit v gchrisTitanium změnit font? Ten plug-in je moc fajn, ale zvolený font mě fakt štve :-)
Díky

doplněno:
Tak jde to přes úpravu SPlugins.cpr. Asi stejný postup jako při úpravě klasického Titania ... jak už tady někdo popisoval.

Martincca
nováček
nováček
Příspěvky: 19
Registrován: čtv bře 05, 2009 21:02
Zařízení: HTC Sensation

Pripomienky na today!!!

Příspěvek od Martincca » pon bře 07, 2011 15:17

carnero píše:Stejným způsobem jak jsem popisoval. Jen jsem se šťoural v jiné sekci než CalendarCondensed. Jen nevím v jaké, ale je hned první... stačí přeházet pozice na kterých se má vykreslovat blok s informací o operátorovi (btw: mezi operátorem a datem se zobrazuje ještě info o WiFi).
Dle tvého návodu jsem upravil kalendář, ale pořád mi nejde vytvořit ten řádek s WiFi u času. Mohl by jsi pomoci? Díky

martin55
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: sob črc 09, 2011 8:37
Zařízení: htc touch diamond 2x

Titanium pluginy

Příspěvek od martin55 » sob črc 09, 2011 8:43

ahoj mam bsb ultimate windows....... mam to stejny jako na obrazkach......a chci se zeptat čeština do toho není asi že :-/

Odpovědět

Zpět na „Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 25 hostů