BUDÍK

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Zamčeno
smidlu
nováček
nováček
Příspěvky: 25
Registrován: pon srp 27, 2007 12:39
Bydliště: Praha

BUDÍK

Příspěvek od smidlu » čtv dub 09, 2009 10:07

Ahoj, nevíte někdo, jak mám u Touch HD s WM 6.5 nastavit budík tak, aby začal zvonit i při vypnutém displeji? Jde mi o to, že když zamknu zařízení, vypne se napájení, a ráno mne nic neprobudí, budík prostě nereaguje. Díky moc. Smidlu

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

BUDÍK

Příspěvek od Jiří Hrma » čtv dub 09, 2009 10:43

budík by standardně měl budit při vypnutém displeji, to je normální vlastnost WM. Je možné, že ti to blokuje nějaký doinstalovaný software. Zkus hard reset (zálohuj) nebo upgrade na novější ROM.

smidlu
nováček
nováček
Příspěvky: 25
Registrován: pon srp 27, 2007 12:39
Bydliště: Praha

BUDÍK

Příspěvek od smidlu » čtv dub 09, 2009 10:47

Díky za tip, ale zkouším flashovat různé ROM, teď mám NEW Karmba_a HD ( 21500-3G ) WM6.5 v1.2 a ani ihned po flashi mi to prostě nefunguje... Jsem z toho už "na prášky" :-)

Uživatelský avatar
Sir Andrew
smartstar
smartstar
Příspěvky: 915
Registrován: pon čer 27, 2005 9:11
Zařízení: Lumia 925
Bydliště: Praha (+ Uherský Brod)

BUDÍK

Příspěvek od Sir Andrew » čtv dub 09, 2009 11:13

Nemáš třeba nastavenou nějakou MP3 z karty, ke které se ale PDA po vypnutí nedostane?

smidlu
nováček
nováček
Příspěvky: 25
Registrován: pon srp 27, 2007 12:39
Bydliště: Praha

BUDÍK

Příspěvek od smidlu » čtv dub 09, 2009 11:18

Abych řekl pravdu, vubec netuším, jak se k nastaveni melodie budiku dostat. Ale v tom to nebude, já když nastavím budík např. na 12:20, tak nezvoní. Ale v momentě, kdy tel oživím, začne zvonit.

Uživatelský avatar
Sir Andrew
smartstar
smartstar
Příspěvky: 915
Registrován: pon čer 27, 2005 9:11
Zařízení: Lumia 925
Bydliště: Praha (+ Uherský Brod)

BUDÍK

Příspěvek od Sir Andrew » čtv dub 09, 2009 11:26

Tak to bude nejspíš nedoladěností WM6.5.
Mužeš zkusit G-Alarm nebo se vrátil k osvědčené ROMce (teba i 6.1).

Uživatelský avatar
milan cholt
nováček
nováček
Příspěvky: 25
Registrován: úte úno 26, 2008 21:40
Zařízení: HTC Touch HD & Diamond
Kontaktovat uživatele:

BUDÍK

Příspěvek od milan cholt » čtv dub 09, 2009 15:57

zde jsem to popsal

Kód: Vybrat vše

http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?f=79&t=12475&start=30#p95925

upraven odkaz (přímo na post) + LOCK...Waiet

Zamčeno

Zpět na „Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 21 hostů