Presun souboru v "Programy"

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Odpovědět
shark
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 91
Registrován: čtv čer 23, 2005 7:07
Zařízení: MDA Compact IV
Bydliště: praha

Presun souboru v "Programy"

Příspěvek od shark » čtv bře 26, 2009 12:02

panove, potreboval bych si udelat poradek ve slozce programy. tzn, ty ktery moc (nebo vubec) nepouzivam presunout do nejakyho adresare, a proste celkove to v pda nejak uklidit.
co si pamatuju, kdysi jsem to treba u qtek8310 dela normalne na velkem pc, po pripojeni slo presouvat/mazat/vytvaret cokoliv.
ted mam mda compact iv a tam to nejde.
novej adresar vytvorim, ale nedari se mi do nej presunout najaky soubory . pise to, ze mam malo pameti (coz neni pravda) nebo ze soubor je jen pro cteni.

ted jsem jeste zjistil, ze nejdou presunout soubory, ktery jsou vetsinou defaultne v pda. napr Jblend. mnou doinstalovany veci presunout jdou. ale ja bych potreboval uklidit prave ty systemovy, ktery moc nepouzivam.

nevite co s tim ? treba nejak pres registry ?
dik za info

Uživatelský avatar
pankrejro
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 198
Registrován: stř úno 20, 2008 10:53
Zařízení: iPhone 7
Bydliště: Chrudim

Presun souboru v "Programy"

Příspěvek od pankrejro » čtv bře 26, 2009 15:00

Přes registry je můžeš jen upravit (není myšleno jako přesunout atp.) nebo odstranit. S defaultními programy jinak nelze manipulovat aspon z toho co jsem zkoušel. Pokud ti jen "překážejí" ikony tak ty jdou myslím odstranit a program lze spouštět z adresáře windows.

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9223
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy Note9
Bydliště: Praha

Presun souboru v "Programy"

Příspěvek od Jiří Hrma » čtv bře 26, 2009 15:17

Nainstaluj si do PDA třeba Total Commander a "úklid" proveď přímo v něm, tam půjdou zástupci normálně přesouvat do složek dle libosti (já to tak také dělám).

Uživatelský avatar
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Příspěvky: 2519
Registrován: ned dub 27, 2008 21:19
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
Bydliště: Plzeň

Presun souboru v "Programy"

Příspěvek od Ruslan Botsyurko » čtv bře 26, 2009 15:20

Dodatek - v Total CMD najdeš zástupce programů v adresáři \\Windows\Start Menu\Programs :wink:

Uživatelský avatar
All.Os
smartguru
smartguru
Příspěvky: 529
Registrován: pon led 05, 2009 21:20
Zařízení: Nokia Lumia 920

Presun souboru v "Programy"

Příspěvek od All.Os » čtv bře 26, 2009 22:09

Ano, presne tak, mam v My Documents slozku Nepotrebni zastupci a tam jsem pomoci TC hromadne presunul vsechny nepouzivane z Programs.

shark
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 91
Registrován: čtv čer 23, 2005 7:07
Zařízení: MDA Compact IV
Bydliště: praha

Presun souboru v "Programy"

Příspěvek od shark » pát bře 27, 2009 9:12

dekuji za rady panove.
uz to jede. priznam se, ze me nenapadlo, udelat to primo v pda. tam jdou soubory i zastupci v pohode presouvat. takze parada... :wink:

sice to neni tak pohodlny jako delat to z velkyho kompu, ale kdyz to jinak nejde, ... :???:

Uživatelský avatar
Mira96
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 96
Registrován: pát lis 21, 2008 12:50
Zařízení: Sony Xperia Z1
Bydliště: Pardubice

Presun souboru v "Programy"

Příspěvek od Mira96 » pát bře 27, 2009 15:11

Jde to i celkem pohodlně i v PC, pokud v něm používáš Total Commander. Stačí nainstalovat zásuvný modul WinCE FS a síťovém okolí uvidíš svůj PPC. Musí být připojen přes Active Sync. Pak se v něm můžeš pohodlně procházet, nejen paměťovku, ale i pamět přístroje.

shark
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 91
Registrován: čtv čer 23, 2005 7:07
Zařízení: MDA Compact IV
Bydliště: praha

Presun souboru v "Programy"

Příspěvek od shark » pon bře 30, 2009 9:02

to mas sice pravdu, nicmene ty systemove stejne nejdou presunout...

Odpovědět

Zpět na „Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 17 hostů