Panely z Xperie na Touchi HD? Žádný problém

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Odpovědět
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Panely z Xperie na Touchi HD? Žádný problém

Příspěvek od Jiří Hrma » úte lis 11, 2008 9:17

Vzpomínáte na tuto bleskovku, ve které jsme informovali o tom, že TouchFLO 3D plugin z Touche HD byl zdařile portován na Sony Ericsson Xperia X1? Nyní se situace obrací, panely z Xperie je neoficiální cestou možné spouštět právě na HDčku.

Obrázek

O portaci se zasloužil uživatel harvsingh z fóra Xda-developers (čekal by snad někdo, že za tím opět nebude stát Xda-dev :-) ), instalační CAB soubor ale zatím není k dispozici, jelikož autor pracuje na vyladění. Prozatím si tedy můžete prohlédnout přiložené video, mimochodem portace zatím zabrala autorovi necelé dva dny práce.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Mz3zptQed7Q[/youtube]

Zdroj: Xda-developers.com

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3070
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

Příspěvek od tslany » úte lis 11, 2008 15:46

hm.. ale teď mi něco vysvětlete, na Xperii je to výhoda protože k tomu mám rychlý přžístup přez tlačítko, ale co tady? to musím kliknout "Start>X-Panels" ? A nebylo by rovnou už lehčí kliknout na "Start>Moje složka s rychlou volbou"?

Uživatelský avatar
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2379
Registrován: sob led 19, 2008 21:42
Zařízení:    
Bydliště: Písek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IkE Blaster » úte lis 11, 2008 17:03

Co treba tlacitko s domeckem :) Me celkove prijdou panely jako hovadina, spustim, co potrebuji a prepinam pomoci WkTasku

Wexx
nováček
nováček
Příspěvky: 13
Registrován: pát črc 29, 2005 0:13

Příspěvek od Wexx » stř lis 12, 2008 17:48

No k něčemu ti přece těch 256MB RAM být musí.

Uživatelský avatar
Standa
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1622
Registrován: úte led 15, 2008 20:38
Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1

Příspěvek od Standa » stř lis 12, 2008 20:38

IkE Blaster píše:Me celkove prijdou panely jako hovadina, spustim, co potrebuji a prepinam pomoci WkTasku
To jo, ale tvoje řešení je pro lidí, kteří pda opravdu potřebují. Co mají dělat ti, kteří potřebujou frajeřit a ohromovat v hospodě?

Uživatelský avatar
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2379
Registrován: sob led 19, 2008 21:42
Zařízení:    
Bydliště: Písek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IkE Blaster » stř lis 12, 2008 21:31

Koupit si iphone a pit z neho pivo... (vim, na WM uz to je taky). Ja vim, nemel bych jim prat takto hnusne veci

Uživatelský avatar
Mong3R
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 275
Registrován: pon lis 17, 2008 18:03
Zařízení: SGN II + Lumia 930
Bydliště: Ostrov (KV)

Panely z Xperie na Touchi HD? Žádný problém

Příspěvek od Mong3R » úte lis 25, 2008 17:36

Ale Standa má pravdu, někteří si to opravdu kupují pro frajeřinu a jsou rádi že si z toho zavolají, ale je i skupina, která si to kupuje poprvé z důvodu zasvěcení WM. Blbůstky se líbí ze začátku, pak se zjistí, že je to k ničemu a začnou s tím opravdu pracovat :smt017 nebo co jsem tím chtěl vlastně říci :smt023 :smt024

Odpovědět

Zpět na „Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 14 hostů