Spolehlivá ROM na delší dobu

Sekce pro zkušené uživatele (diskuze o nových ROM, tweaky...)
TMASKA
smartguru
smartguru
Příspěvky: 580
Registrován: pát kvě 23, 2008 8:06
Zařízení: SGS2

Spolehlivá ROM na delší dobu

Příspěvek od TMASKA » pát čer 25, 2010 15:10

takze i tady je pocasi -- Kwbr_Topix_3.5_WM6.1.zip - z tveho 2 odkazu

Uživatelský avatar
peter63
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 272
Registrován: čtv srp 31, 2006 14:52
Zařízení: HTC touch HD: rom Topix 3.5 wm 6.1, Afroradio 1.17

Spolehlivá ROM na delší dobu

Příspěvek od peter63 » pát čer 25, 2010 15:15

a kua...tak to spravime inac...mam ju doma, niekam ti ju nahram a poslem odkaz

TMASKA
smartguru
smartguru
Příspěvky: 580
Registrován: pát kvě 23, 2008 8:06
Zařízení: SGS2

Spolehlivá ROM na delší dobu

Příspěvek od TMASKA » pát čer 25, 2010 15:51

ok staci nekdy o vikendu - zrovna jdu na noc plnou hvezd - ZATIM

Uživatelský avatar
peter63
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 272
Registrován: čtv srp 31, 2006 14:52
Zařízení: HTC touch HD: rom Topix 3.5 wm 6.1, Afroradio 1.17

Spolehlivá ROM na delší dobu

Příspěvek od peter63 » pát čer 25, 2010 17:29

http://uloz.to/5191142/kwbr-topix-3.5-wm6.1.7z" onclick="window.open(this.href);return false;

tato je urcite bez pocasia

TMASKA
smartguru
smartguru
Příspěvky: 580
Registrován: pát kvě 23, 2008 8:06
Zařízení: SGS2

Spolehlivá ROM na delší dobu

Příspěvek od TMASKA » sob čer 26, 2010 11:11

ahoj , doufam ze to nechapu nejak spatne , ale pocitam s tim ze rom bez pocasi znamena to ze v nabidce touch flo vedle nabidek jako kontakty,sms,mail,calendar atd NENI nabidka pocasi ? chápu to spravne ?
protoze i v teto rom cos tet hodil na ULOZ počasi je.

Uživatelský avatar
peter63
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 272
Registrován: čtv srp 31, 2006 14:52
Zařízení: HTC touch HD: rom Topix 3.5 wm 6.1, Afroradio 1.17

Spolehlivá ROM na delší dobu

Příspěvek od peter63 » sob čer 26, 2010 16:38

Bez pocasia znamena, ze nie je pocasie v uvodnej obrazovke. Samostatny panel pocasia sa da vypnut.

TMASKA
smartguru
smartguru
Příspěvky: 580
Registrován: pát kvě 23, 2008 8:06
Zařízení: SGS2

Spolehlivá ROM na delší dobu

Příspěvek od TMASKA » ned čer 27, 2010 17:43

jsem vul - dik za info , jinak rom je opravdu o neco rychlejsi jak 6.5

Uživatelský avatar
peter63
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 272
Registrován: čtv srp 31, 2006 14:52
Zařízení: HTC touch HD: rom Topix 3.5 wm 6.1, Afroradio 1.17

Spolehlivá ROM na delší dobu

Příspěvek od peter63 » ned čer 27, 2010 18:39

Po starte mam 32-34 percent obsadenej RAM, rychlost nadherna. Nesiel by som do 6.5 ani omylom.

Uživatelský avatar
bkf1
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1525
Registrován: pon črc 03, 2006 13:38
Zařízení: TouchHD (Cloudy v2.2+CZ), SGS1 (ofic. 2.3.6 JW1)

Spolehlivá ROM na delší dobu

Příspěvek od bkf1 » pon čer 28, 2010 7:22

Mno rychlost WM6.1 je fajn ale ovladani je na pytel kdyz nam vzali D-Pad :???: Takze aby se to dalo trochu ovladat mam 6.5.3ku a co se tyce rychlosti ja si nestezuji... z tech vsech WM6.5tek, co jsem zkusil (a to jsem zkousel hlavne ty "ciste" neboli Light verze) je s prehledem nejstabilnejsi a nejrychlejsi Cloudyho verze (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=614538). Hlavne neni zasekana vsim tim balastem jak ostatni. Jinak volne RAM po startu mam 92MB, coz musi uplne stacit na cokoliv... Samozrejme k tomu doporucuji Radio 1.17.25.09 a Rilphone 1.15.25.14.

Uživatelský avatar
peter63
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 272
Registrován: čtv srp 31, 2006 14:52
Zařízení: HTC touch HD: rom Topix 3.5 wm 6.1, Afroradio 1.17

Spolehlivá ROM na delší dobu

Příspěvek od peter63 » pon čer 28, 2010 7:42

Ja neviem ake ovladanie ti nevyhovuje, programy mam v Touchflo, 2 najviac pouzivane pod klavesami v uvodnej obrazovke TF. HD ovladam prstom, pripadne stylusom. Jedina klavesa, kt. by sa mozno obcas hodila je fotak.

Uživatelský avatar
bkf1
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1525
Registrován: pon črc 03, 2006 13:38
Zařízení: TouchHD (Cloudy v2.2+CZ), SGS1 (ofic. 2.3.6 JW1)

Spolehlivá ROM na delší dobu

Příspěvek od bkf1 » pon čer 28, 2010 11:03

peter63 píše:pripadne stylusom
Diky D-Padu jsem stylus nikdy nepotreboval (pokud neslo o nejake kreslene poznamky, kde je pochopitelne stylus potreba)...

TMASKA
smartguru
smartguru
Příspěvky: 580
Registrován: pát kvě 23, 2008 8:06
Zařízení: SGS2

Spolehlivá ROM na delší dobu

Příspěvek od TMASKA » pon čer 28, 2010 18:20

to bfk1 - tak jsem nahodil CLOUDY 2.1 S WM 6.5.3 - kde je nabidka start dole v levo no a chci se te zeptat jestli ji mas taky jak pises jestli to dela i tobe nebo jen mne ale kdyz dam osvetleni displeje naplno nic se nedeje , porad je to jen tak z poloviny - dela ti to taky ? - automaticke osvetleni displaye mam samo ze vypnute.

Uživatelský avatar
bkf1
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1525
Registrován: pon črc 03, 2006 13:38
Zařízení: TouchHD (Cloudy v2.2+CZ), SGS1 (ofic. 2.3.6 JW1)

Spolehlivá ROM na delší dobu

Příspěvek od bkf1 » pon čer 28, 2010 19:14

To TMASKA
Prober si treti post tam najdes odpovedi a vychytavky, co lidem chybi/vadi, aby si to tam vyresili dodatecne ;o) Jinak to podsviceni se bohuzel aktualizuje az po restartu tzn. nastavis zhruba jak chces, restartnes a je to ;o) Ja nechavam na tech 50% ale asi zvysim na 75% (na slunci je to proste malo...).

TMASKA
smartguru
smartguru
Příspěvky: 580
Registrován: pát kvě 23, 2008 8:06
Zařízení: SGS2

Spolehlivá ROM na delší dobu

Příspěvek od TMASKA » pon čer 28, 2010 19:24

ok dik , hur vidim takze to mam na vsech romkach naplno - dik

Uživatelský avatar
bkf1
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1525
Registrován: pon črc 03, 2006 13:38
Zařízení: TouchHD (Cloudy v2.2+CZ), SGS1 (ofic. 2.3.6 JW1)

Spolehlivá ROM na delší dobu

Příspěvek od bkf1 » pon čer 28, 2010 19:33

Jeste jsem vytvoril tenhle post pro lidi, jako ja, co chteji zavirani aplikaci "na tvrdo": http://forum.xda-developers.com/showpos ... count=1445
a jeste kdyz chces puvodni nastaveni zobrazeni soft-klaves na dolni liste: http://forum.xda-developers.com/showpos ... ostcount=1" onclick="window.open(this.href);return false;

TMASKA
smartguru
smartguru
Příspěvky: 580
Registrován: pát kvě 23, 2008 8:06
Zařízení: SGS2

Spolehlivá ROM na delší dobu

Příspěvek od TMASKA » úte čer 29, 2010 18:56

bez urazky ale vracim se k kwbr je to proste jistota . ta CLOUDY 2.1 S WM 6.5.3 je rychla hezka atd ale vadi mi tam bugy na ktere jsem prisel ale ktere vim ze jde opravit doinstalovanim ruznymi tweaky atd ale nemam cas ani chut neco porad hledat , prikladam jen priklad

1- zvysit osvetleni - jaks psal nutny restart
2- pocasi lokalizace mista mi chytla tak 1z 5 pokusu
3- igo neni na plny display
4- tlacitka hlasitosti nahorua dolu nejde priradit jine funkce programem aebuton ,tlacitko červene a zelene to jde
5-nepreblikne hned ale az po case ikona nabijeni pristroje kdyz ho hodim do nabijecky nebo usb

vic uz jsem nemel chut zkouset , mozna to dela jen me , je to ok rom kdo bude chtit cist jak na ni a trosku si s ni pohraje - nerypu,nenadavam ale kwbr je stejne rychla a bez zminenych neprijemnosti.

Uživatelský avatar
bkf1
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1525
Registrován: pon črc 03, 2006 13:38
Zařízení: TouchHD (Cloudy v2.2+CZ), SGS1 (ofic. 2.3.6 JW1)

Spolehlivá ROM na delší dobu

Příspěvek od bkf1 » stř čer 30, 2010 8:52

Mno 6.5.3ka neni oficialne na trhu dlouho tak se takove problemy s nekompatibilitou daji ocekavat :-/ To pocasi ale bude vec Manily a to podsviceni bude nejaka chyba systemu... mno ja pouzivam uplne jine programy, takze krom toho podsviceni jsem zatim na nic neprisel (a osvetleni nastavuju jednou dvakrat za zivot takze me nejaky reset neobtezuje) :)

PS: co vseci maji s tim pocasim? :D i kdybych byl meteorologicky maniak, tak ono se podle toho da i ridit? jaka je vubec presnost takovych mobilnich predpovedi?

PS2: AE Button Plus funguje jen je potreba z "\Windows\Startup" (v teto slozce jsou programy automaticky spoustene po startu) odstranit "iLock2", ktery take ovlada tlacitka hlasitosti...

Uživatelský avatar
Standa
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1623
Registrován: úte led 15, 2008 20:38
Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1

Spolehlivá ROM na delší dobu

Příspěvek od Standa » stř čer 30, 2010 10:02

No meteorolog by ti řekl, že kvalitní předpověď se dá udělat v řádu hodin až dne. Co se týče více dní, pravděpodobnost prudce klesá, takže kdo používá několikadenní předpověď, má víceméně jen hezký obrázek sluníček a mráčků, nic víc. A koneckonců o to často jde, že :-).

Uživatelský avatar
bkf1
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1525
Registrován: pon črc 03, 2006 13:38
Zařízení: TouchHD (Cloudy v2.2+CZ), SGS1 (ofic. 2.3.6 JW1)

Spolehlivá ROM na delší dobu

Příspěvek od bkf1 » stř čer 30, 2010 10:11

Mno ja mam rad predpovedi od meteopressu, tam mi to zatim vzdycky vyslo ;o)

Odpovědět

Zpět na „ROM, HardSPL unlock, tweaky“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti