Česká lokalizace pro HTC HD s Windows Mobile 6.5

Sekce pro zkušené uživatele (diskuze o nových ROM, tweaky...)
Odpovědět
Uživatelský avatar
Rady
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 198
Registrován: ned pro 03, 2006 8:55
Zařízení: SG NOTE2, S2, SG Note 10.1
Bydliště: Bánov
Kontaktovat uživatele:

Česká lokalizace pro HTC HD s Windows Mobile 6.5

Příspěvek od Rady » úte úno 16, 2010 15:26

Podarilo se mi rozchodit cestinu v cele ROM 6.5 Zatim to od nedele testuji ( v ROM od energyho verze 5.2.21885.5.0.85, Manila 2.1) a do tydne pokud nebudou problemy bych to sem dal.
Zatim jsem u nekolika zkousenych ROM neobjevil zadny problem. S vyjimkou ROM, kde je nabidka start dole, nejde spustit original dialer, ale to by mohlo jit doresit v registrech. Dialer jde ale nahradit treba dialerem od Iconsoftu, ktery pak jde bez problemu.
Screen001.JPG
Screen001.JPG (43.1 KiB) Zobrazeno 3887 x

Uživatelský avatar
Trexi
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 154
Registrován: stř kvě 13, 2009 23:55
Zařízení: HTC Sensation

Česká lokalizace pro HTC HD s Windows Mobile 6.5

Příspěvek od Trexi » pát úno 19, 2010 13:00

Testoval jsi to i na Xannyho ROMkách Evolution a Leo?

Uživatelský avatar
Rady
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 198
Registrován: ned pro 03, 2006 8:55
Zařízení: SG NOTE2, S2, SG Note 10.1
Bydliště: Bánov
Kontaktovat uživatele:

Česká lokalizace pro HTC HD s Windows Mobile 6.5

Příspěvek od Rady » pát úno 19, 2010 21:41

Takze s touto Clean ROM tahle cestina chodi. Na jinych ROM byl vzdy nejaky problem. Treba se nekomu podari najit i jinou ROM na ktere to take pujde.

Clean ROM:
- NO MANILA (i hate it)
- NO TITANIUM ( i hate it too )(completely removed)
- Removed some other MS Scrape and useless stuff
- UC using RUNCC (use sdconfig.txt)
- Long Battery life
- PP= 18MB
- Free RAM ~120MB
- Free Space ~ 300MB

Jediny bug co jsem objevil je, ze po aplikaci cestiny nejde otevrit kalibrace G-sensor. Ale to myslim neni nejaky velky nedostatek. Samozrejme kdo by chtel tento sensor kalibrovat, tak to muze udelat pred lokalizaci a nebo lokalizaci odinstalovat a pak opet zpet nainstalovat :grin:

cestina

Uživatelský avatar
tmatura
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 55
Registrován: pon srp 27, 2007 12:43
Zařízení: HTC Blackstone

Česká lokalizace pro HTC HD s Windows Mobile 6.5

Příspěvek od tmatura » pát bře 26, 2010 9:43

jak mam nainstalovat tu clean rom? asi musim zmenit pripomu co? na jakou? instaluje se to z PC nebo z HDcka

Uživatelský avatar
Mong3R
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 275
Registrován: pon lis 17, 2008 18:03
Zařízení: SGN II + Lumia 930
Bydliště: Ostrov (KV)

Česká lokalizace pro HTC HD s Windows Mobile 6.5

Příspěvek od Mong3R » pát bře 26, 2010 23:40

Tak já to zatím testuji na nejnovější Energy.23549.Sense2.5_with_Cookie_HomeTab.Mar.26. a vše jede jak má, je pravda, že v náhledech dokumentů je chyba, ale kopírováním souborů, které jsou v tomto vlákně :oops: nevím už kde přesně :cry: je to v pořádku.

zdenpok
nováček
nováček
Příspěvky: 16
Registrován: úte dub 28, 2009 19:19
Zařízení: HTC Touch HD

Česká lokalizace pro HTC HD s Windows Mobile 6.5

Příspěvek od zdenpok » čtv dub 01, 2010 11:56

Taky se připojuji, jak instalovat clean rom, je to nějaký divný soubor.

Uživatelský avatar
Mong3R
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 275
Registrován: pon lis 17, 2008 18:03
Zařízení: SGN II + Lumia 930
Bydliště: Ostrov (KV)

Česká lokalizace pro HTC HD s Windows Mobile 6.5

Příspěvek od Mong3R » čtv dub 01, 2010 22:52

Úplně normálně nebo? stáhni si k tomu tento soubor BlackstoneRUUWrapper a nebo použij od jiné rom kterou jsi flashoval :wink: určitě to pomůže :-D :P

zdenpok
nováček
nováček
Příspěvky: 16
Registrován: úte dub 28, 2009 19:19
Zařízení: HTC Touch HD

Česká lokalizace pro HTC HD s Windows Mobile 6.5

Příspěvek od zdenpok » pát dub 02, 2010 10:34

Zkoušel jsem to, ale nějak mi to nefunguje. Píše mi to, že nemůže otevřít soubor, ROMku už jsem sthoval znovu asi třikrát, tak nevím čím by to mohlo být :-(

keybee
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: čtv říj 04, 2007 14:10

Česká lokalizace pro HTC HD s Windows Mobile 6.5

Příspěvek od keybee » pát dub 09, 2010 20:04

máš odemčený HD? jinak viz v tomto fóru unlock ;) vím, že otázkajakna blba, ale stane se, že? :)

zdenpok
nováček
nováček
Příspěvky: 16
Registrován: úte dub 28, 2009 19:19
Zařízení: HTC Touch HD

Česká lokalizace pro HTC HD s Windows Mobile 6.5

Příspěvek od zdenpok » pát dub 09, 2010 20:07

Jasně že mám, už jsem zkoušel i z karty, stáhl jsem asi pět verzí a nic. Přitom energy rom flashnu vklidu jak z karty tak z kompu. Prostě to nechápu.

TMASKA
smartguru
smartguru
Příspěvky: 580
Registrován: pát kvě 23, 2008 8:06
Zařízení: SGS2

Česká lokalizace pro HTC HD s Windows Mobile 6.5

Příspěvek od TMASKA » sob dub 10, 2010 17:49

me to nejde naistalovat vubec - mam energy rom only titanium. Nebo je ta cestina pouze na clean rom ?

ps. instaluje se to klasicky jako cab soubor ne ? nebo je na to nejaka finta

ps- jsem to ale vul , hazelo mi to nejakou hlasku a jsem klikal na yes ale mnel jsem klikat na no. - uz to jede

zdenpok
nováček
nováček
Příspěvky: 16
Registrován: úte dub 28, 2009 19:19
Zařízení: HTC Touch HD

Česká lokalizace pro HTC HD s Windows Mobile 6.5

Příspěvek od zdenpok » sob dub 10, 2010 18:10

Mně to na energy only titanium šlo v pohodě, ale nejdou mi otevírat excel soubory, což je pro mě zásadní problém :-(

TMASKA
smartguru
smartguru
Příspěvky: 580
Registrován: pát kvě 23, 2008 8:06
Zařízení: SGS2

Česká lokalizace pro HTC HD s Windows Mobile 6.5

Příspěvek od TMASKA » ned dub 11, 2010 11:36

ten excel mi nejde taky snad to kluci jeste daji dohromady

Uživatelský avatar
Mong3R
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 275
Registrován: pon lis 17, 2008 18:03
Zařízení: SGN II + Lumia 930
Bydliště: Ostrov (KV)

Česká lokalizace pro HTC HD s Windows Mobile 6.5

Příspěvek od Mong3R » ned dub 11, 2010 17:40

4 tmatura a zdenpok
Tak si soubor ruu.signet nebo jak se to jmenuje, přejmenuj na BLACIMG a snad by ti měla jít nainstalovat CleanROM

zdenpok
nováček
nováček
Příspěvky: 16
Registrován: úte dub 28, 2009 19:19
Zařízení: HTC Touch HD

Česká lokalizace pro HTC HD s Windows Mobile 6.5

Příspěvek od zdenpok » ned dub 11, 2010 18:04

Bohužel. to jsem zkoušel na flash z karty a nic :-(

Uživatelský avatar
Mong3R
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 275
Registrován: pon lis 17, 2008 18:03
Zařízení: SGN II + Lumia 930
Bydliště: Ostrov (KV)

Česká lokalizace pro HTC HD s Windows Mobile 6.5

Příspěvek od Mong3R » ned dub 11, 2010 19:18

Tak nevím tedy, já to flashuju přes PC s takto pojmenovaným souborem. Ve složce mám dva soubory BLACIMG a BlackstoneRUUWrapper a vždy mi vše fungovalo. Teď jsem stáhnul poslední ROM co tam je. Ale nejsem doma, jsem v cizině a tak budu flashovat jindy. Snad to půjde,

EDIT: Tak nainstalováno bez jakýchkoliv problémů, hned na poprvé, tak nevím kde děláš chybu.
Ale koukám na novou verzi, a už to asi není tak nějak clean, už tam zavedl TITANIUM :(
Tak i nová verze CleanROM v 6.1 bez problémů nainstalovaná

Slid
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: pon srp 23, 2010 11:31
Zařízení: HTC

Česká lokalizace pro HTC HD s Windows Mobile 6.5

Příspěvek od Slid » stř bře 02, 2011 13:02

sry chyba :oops:

Uživatelský avatar
Jaruna007
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: stř úno 13, 2008 15:40
Bydliště: Třinecko

Česká lokalizace pro HTC HD s Windows Mobile 6.5

Příspěvek od Jaruna007 » ned čer 05, 2011 0:32

Zdravim. Vymenil jsem svuj Diamond se skvelou ROM Erzika za HD s origo ROM WM 6.1cz a ac sem procet spoustu radku tady na foru tak jsem nenasel jednoznacnou odpoved (nejlip odkaz ke stazeni) na otazku zda na HTC Touch HD existuje ROM 6.5 s cestinou, pripadne ceska lokalizace ktera pujde doinstalovat do nejake rychle ROM 6.5

Odpovědět

Zpět na „ROM, HardSPL unlock, tweaky“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů