Android pro Touch HD

Sekce pro zkušené uživatele (diskuze o nových ROM, tweaky...)
Uživatelský avatar
magnat
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 75
Registrován: pon črc 20, 2009 23:22
Zařízení: Touch HD + Desire

Android pro Touch HD

Příspěvek od magnat » stř dub 07, 2010 23:04

skusal si moj postup s adresarom android na karte, alebo rady4ho s adresarom android v pamati pda alebo si to rozbalil v pc a vsetko skopiroval priamo na kartu bez adresara android?

cim viac info napises, tym jednoduchsie bude zistit chybu :P

blackman_82
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 55
Registrován: pon pro 01, 2008 16:31
Zařízení: HTC Desire

Android pro Touch HD

Příspěvek od blackman_82 » pát dub 09, 2010 20:27

takže jsem zkusil všechno ... a bez výsledku. Pokud to spouštím z adresáře android tak to hned hodí chybu hned ze začátku aniž by se to dostalo vůbec k boot screenu. A pokud to spustim s root tak aspoň naběhne boot screen ale ani po hodině se to nepohne dál :o(

Uživatelský avatar
magnat
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 75
Registrován: pon črc 20, 2009 23:22
Zařízení: Touch HD + Desire

Android pro Touch HD

Příspěvek od magnat » sob dub 10, 2010 20:25

takze, tu http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=624808" onclick="window.open(this.href);return false; si stiahni GLOSSYTHEMED V2.0, rozbal a vsetko nakopiruj priamo do rootu karty (100% to funguje)

ak ti vsetko pojde, tak mozes stiahnut aj ANDROID 2.1 WITH SENSE BETA, rozbalit a prepisat tym subory na karte (je v tom par vylepseni)

Uživatelský avatar
Mong3R
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 275
Registrován: pon lis 17, 2008 18:03
Zařízení: SGN II + Lumia 930
Bydliště: Ostrov (KV)

Android pro Touch HD

Příspěvek od Mong3R » ned dub 11, 2010 19:45

Ne a ne to rozchodit sakra. Mám vše v rootu karty nakopírované nainstalované a nic. Kartu 16GB class 4.

briik
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: čtv úno 12, 2009 19:36
Zařízení: Htc TouchHD

Android pro Touch HD

Příspěvek od briik » ned dub 11, 2010 21:26

Tak jsem nahodil ten glossythemed v2.0 je to ok, ale poté jsem překopíroval soubory tím druhým (Android 2.1 with sense beta) a po spuštění se nedostanu dál než na tu bílou obrazovku se zeleným nápisem HTC quitly brilliant a poté to vždy skončí s chybou, že android.process.media has stopped unexpectedly. Při bootování jsem si všiml výpisů např. že neexistuje nějaký uživatel nebo že systém byl změněn aj. Co s tím? Jde vůbec android v této podobě kopírovat přímo do paměti Touch HD?

Uživatelský avatar
Mong3R
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 275
Registrován: pon lis 17, 2008 18:03
Zařízení: SGN II + Lumia 930
Bydliště: Ostrov (KV)

Android pro Touch HD

Příspěvek od Mong3R » čtv dub 15, 2010 15:21

Tak to konečně jede v pohodě :-D :tlem: , ale dalo mi to práci sakra. Theme jsem dal do rootu karty a tím druhým souborem jsem to vše přepsal, nainstaloval .cab soubor a hle, najednou to jelo. Takže návod opravdu funguje od magnat díky ;-)

briik
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: čtv úno 12, 2009 19:36
Zařízení: Htc TouchHD

Android pro Touch HD

Příspěvek od briik » pát dub 16, 2010 21:20

Mám trochu zvídavou otázku. Jaký .cab jsi instaloval? Díky

Uživatelský avatar
Mong3R
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 275
Registrován: pon lis 17, 2008 18:03
Zařízení: SGN II + Lumia 930
Bydliště: Ostrov (KV)

Android pro Touch HD

Příspěvek od Mong3R » ned dub 18, 2010 23:59

Gen.Y DualBOOT 1.0.5.0 pro wvga verzi, jak je na předchozí straně a ještě jsem si před tím spustil rovnou HARET.EXE. Jinak jsem nemusel nic přepisovat v registrech.

Uživatelský avatar
nofxsak
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 313
Registrován: úte srp 28, 2007 18:20
Zařízení: Samsung Galaxy SII
Bydliště: Rousínov

Android pro Touch HD

Příspěvek od nofxsak » stř kvě 12, 2010 22:13

rady4 píše: tak jsem to hodil do slozky "android" a nahral primo do pameti HD a uz to fici :))
rady4, takže ty jsi nabootoval z vnitřní paměti HDéčka? To jsi tam na to měl dost místa? Mě se vždy při prvním bootu na kartě vytvořil 256mb soubor data.img (nebo se ten soubor vytvořil na kartě?)

problém s waiting for sdcard mám se svojí primární kartou transcend taky a vyměňovat kartu pokaždé, když chci vyzkoušet nový build mi přijde trochu nepraktické...

Starbuck
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 297
Registrován: úte pro 09, 2008 18:52
Zařízení: HTC Desire HD, SG Note

Android pro Touch HD

Příspěvek od Starbuck » pon srp 09, 2010 9:04

GLOSSYTHEMED bohužel nejde stáhnou, prý to bylo odstraněno. Nemáte někdo nějaký funkční odkaz?

zdenpok
nováček
nováček
Příspěvky: 16
Registrován: úte dub 28, 2009 19:19
Zařízení: HTC Touch HD

Android pro Touch HD

Příspěvek od zdenpok » čtv srp 12, 2010 8:45

http://www.megaupload.com/?d=5GBEIH22" onclick="window.open(this.href);return false;

Starbuck
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 297
Registrován: úte pro 09, 2008 18:52
Zařízení: HTC Desire HD, SG Note

Android pro Touch HD

Příspěvek od Starbuck » čtv srp 12, 2010 9:00

:) Supr! Dík moc! Už se stahuje, večer se ho pokusím nacpat do HDéčka.

zdenpok
nováček
nováček
Příspěvky: 16
Registrován: úte dub 28, 2009 19:19
Zařízení: HTC Touch HD

Android pro Touch HD

Příspěvek od zdenpok » čtv srp 12, 2010 16:43

Pak dej vědět, jak se ti to líbí, mě to teda moc nenadchlo

Starbuck
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 297
Registrován: úte pro 09, 2008 18:52
Zařízení: HTC Desire HD, SG Note

Android pro Touch HD

Příspěvek od Starbuck » pon srp 16, 2010 8:23

Tak zatím ti toho mc neřeknu, bo se mi ho sice povedlo nainstalovat, ale fungoval tak 10sec než zamrznul. Tak jsem si sehnal novější verzi, ale tu se mi pro změnu nepovedlo rozchodit vůbec :-( Možná časem, ale uvažuji o koupi Samsungu Galaxy S, tak jsem si chtěl vyzkoušet Androida, abych věděl, jestli do tho jít. Takže si budu muset pospíšit.

Katon
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: ned říj 10, 2010 11:16
Zařízení: HTC TOUCH HD

Android pro Touch HD

Příspěvek od Katon » ned říj 10, 2010 11:26

prosím o pomoc... měl jsme ten samý problém že když jsem to instaoval na SD kartu tak mi to při instalaci čekalo na odpověd karty a ono nic.. a když jsem to nainstaloval na zařízení a spustil haret.exe tak při kliknutí na run mi vyskočilo '' cannot open script file \ default.txt '' prosím nějaká rada ? dík

Uživatelský avatar
Rady
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 198
Registrován: ned pro 03, 2006 8:55
Zařízení: SG NOTE2, S2, SG Note 10.1
Bydliště: Bánov
Kontaktovat uživatele:

Android pro Touch HD

Příspěvek od Rady » úte říj 12, 2010 18:17

Nemas kartu class 6 ??? zkus nejakou pomalejsi a melo by to jit. Problem ale je v tom, ze je to nepouzitelne. Na testovani je dobra HD2, tam to jiz z karty bezi.

Odpovědět

Zpět na „ROM, HardSPL unlock, tweaky“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti