Android pro Touch HD

Sekce pro zkušené uživatele (diskuze o nových ROM, tweaky...)
Uživatelský avatar
selice
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 121
Registrován: pon led 26, 2009 16:01
Zařízení: HTC Touch HD

Android pro Touch HD

Příspěvek od selice » pon lis 30, 2009 9:48

Tak jsem mel tu moznost se konecne podivat jak vypada Android od Google, myslim ze to byl telefon od HTC zvanej Hero? V kazdem pripade, ten system me tak nadchnul ze bych si ho i hodil do telefonu.

Ted je otazka, jeslti neco takoveho vubec existuje. :)

Ma s tim nekdo zkusenosti?

Uživatelský avatar
barberry.pha
smartstar
smartstar
Příspěvky: 977
Registrován: ned kvě 31, 2009 13:08
Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1
Bydliště: Praque

Android pro Touch HD

Příspěvek od barberry.pha » pon lis 30, 2009 10:12

myslim ze primo android na hd nejde .. ale vim ze se nejak podarilo sense s androidu na wm ... vyplo se tf3d a nainstalovalo spb shell 3 a pak to android sense ... nemam presne odkaz ale bude to nekde v sekci u HD :)

tomkulitom
nováček
nováček
Příspěvky: 30
Registrován: pon srp 17, 2009 12:06
Zařízení: HTC HD2

Android pro Touch HD

Příspěvek od tomkulitom » pon lis 30, 2009 10:16

Něco už existuje, ale není to 100% funkční
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=584559" onclick="window.open(this.href);return false;
Zkus a uvidíš.

Uživatelský avatar
magnat
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 75
Registrován: pon črc 20, 2009 23:22
Zařízení: Touch HD + Desire

Android pro Touch HD

Příspěvek od magnat » pon lis 30, 2009 12:04

su 2 rozdielne verzie androidu na hd, ale ani v jednej toho vela nefunguje

je to len cisty android bez nadstavby sense

toto je trochu zlozitejsia instalacia:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=584559" onclick="window.open(this.href);return false;

a toto je zasa menej funkcne:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=572537" onclick="window.open(this.href);return false;

ale stoja aspon za vyskusanie

Uživatelský avatar
selice
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 121
Registrován: pon led 26, 2009 16:01
Zařízení: HTC Touch HD

Android pro Touch HD

Příspěvek od selice » pon lis 30, 2009 13:58

Hm, chtel jsem celej port vcetne HTC Sense. Vypada to ze si budu muset koupit novy telefon. :)

Diky moc za navrhy, juknu na to i tak.

burinkaax
nováček
nováček
Příspěvky: 32
Registrován: sob bře 14, 2009 21:34
Zařízení: Touch HD

Android pro Touch HD

Příspěvek od burinkaax » pát úno 12, 2010 13:06

Skuste checknut toto http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=524032 staci kliknut na hotfile alebo download a hned prva moznost stiahnutia je Energy.BLACKSTONE.21889.Android (SUPER LIGHT ROM)_29.Jan.2010.rar skusal to niekto ? moc rad by som to supol do mojho HD ale moc sa mi s tym piplat nechce ak je to nefunkcne a viac menej na demonstraciu.

Uživatelský avatar
magnat
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 75
Registrován: pon črc 20, 2009 23:22
Zařízení: Touch HD + Desire

Android pro Touch HD

Příspěvek od magnat » sob úno 13, 2010 0:21

ja mam na hd android (nejaky port z nexusu), samozrejme bez sense a funguje asi vsetko okrem fotaku, bt a gps
existuje aj program na dual boot a tak mam pri restarte mobilu na vyber wm 6.5.3 alebo android 2.1
bezi to celkom svizne a funguje mo volanie a aj smsky

ps: zatial sa v androide nedokazem pripojit na net :-(

Uživatelský avatar
Rady
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 198
Registrován: ned pro 03, 2006 8:55
Zařízení: SG NOTE2, S2, SG Note 10.1
Bydliště: Bánov
Kontaktovat uživatele:

Android pro Touch HD

Příspěvek od Rady » sob úno 13, 2010 11:20

Tak jsem to stahl nainsatloval, ale android se mi nepodarilo spustit, pouze prostredi win.

Uživatelský avatar
magnat
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 75
Registrován: pon črc 20, 2009 23:22
Zařízení: Touch HD + Desire

Android pro Touch HD

Příspěvek od magnat » sob úno 13, 2010 11:43

Rady4:
ak sa ti v boot programe zobrazi iba ciernobiely obrazok androida :!: , tak si ho rozbalil do nespravnej zlozky
ak chces androida len vyskusat, tak si v zlozke na karte, kde ho mas rozbaleny najdi subor haret.exe a spust ho

Uživatelský avatar
Rady
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 198
Registrován: ned pro 03, 2006 8:55
Zařízení: SG NOTE2, S2, SG Note 10.1
Bydliště: Bánov
Kontaktovat uživatele:

Android pro Touch HD

Příspěvek od Rady » sob úno 13, 2010 12:13

jj presne jak rikas, bylo to sede. Mrknu na to :) Ja jsem totiz nevedel ze se to ma nekam rozbalit.
Predpokladam, ze se bavime o vyse zverejnene ROM v prispevku od burinkaax. Takze ted jeste zbyva nahrat samotny android. Nevite kde se da stahnout?
Neco jsem nasel zde snad to je ono :grin:

-- doplnění předchozího příspěvku (sob úno 13, 2010 21:08) --

Tak jse to stahl a pri spusteni to stale ceka na SD kartu a tim to take konci :(

Uživatelský avatar
magnat
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 75
Registrován: pon črc 20, 2009 23:22
Zařízení: Touch HD + Desire

Android pro Touch HD

Příspěvek od magnat » sob úno 13, 2010 21:59

takze pre vsetkych moj navod:
- android si mozes stiahnut napriklad z xda-dev
- zazipovany subor rozbalis, nazov adresara zmenis na android a nakopirujes ho do rootu pamatovej karty
- stiahnes si program Gen.Y DualBOOT 1.0.5.0 (wvga verziu) a nainstalujes ho
v registroch si ho upravis takto: HKEY_CURRENT_USER\Software\Gen.Y\DualBOOT
"AndroidBootFolder"=dword:1
"AutoBootAndroid"=dword:0
"AutoBootEnabled"=dword:1
"FastBootEnabled"=dword:0
"StorageBootMode"=dword:1

- restartujes hd
- po restarte nabehne obrazovka, kde bude na vyber win alebo android
- kliknes na FAREBNY obrazok androida a... :-D

ps:
niektori uzivatelia odporucaju pred kazdym spustenim androidu vypnut sense a zapnut wifi a az potom restartovat hd

Uživatelský avatar
Rady
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 198
Registrován: ned pro 03, 2006 8:55
Zařízení: SG NOTE2, S2, SG Note 10.1
Bydliště: Bánov
Kontaktovat uživatele:

Android pro Touch HD

Příspěvek od Rady » sob úno 13, 2010 22:05

diky, na foru jsem cetl, ze se to ma nahrat primo do root na kartu a to bez adresare . Zkusim a uvidim :)

Uživatelský avatar
magnat
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 75
Registrován: pon črc 20, 2009 23:22
Zařízení: Touch HD + Desire

Android pro Touch HD

Příspěvek od magnat » sob úno 13, 2010 22:11

v registroch si nastavis, ci to ma bootovat z rootu karty alebo z adresara android
ja som to nastavil na adresar android, nech sa to v roote nemiesa s win subormi

Uživatelský avatar
Rady
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 198
Registrován: ned pro 03, 2006 8:55
Zařízení: SG NOTE2, S2, SG Note 10.1
Bydliště: Bánov
Kontaktovat uživatele:

Android pro Touch HD

Příspěvek od Rady » sob úno 13, 2010 22:42

ROM co mam nahranou to bootovani jiz obsahuje. Ale kdyz to spustim, tak probehne na displeji nejaky text a pak to stale vypisuje ze to ceka na SD kartu :(

Uživatelský avatar
magnat
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 75
Registrován: pon črc 20, 2009 23:22
Zařízení: Touch HD + Desire

Android pro Touch HD

Příspěvek od magnat » sob úno 13, 2010 22:59

daj si tam normalnu klasicku romku od xannyho alebo miriho a vsetko ostatne sprav tak, ako som napisal
pred chvilou som ten moj navod vyskusal a vsetko bezi bez problemov

briik
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: čtv úno 12, 2009 19:36
Zařízení: Htc TouchHD

Android pro Touch HD

Příspěvek od briik » sob úno 13, 2010 23:06

rady4: nemáš náhodou kartu s class 6+? když jsem zkoušel androida já, tak jsem se v nějakém fóru dočetl, že ne všechny karty fungují a v mém případě micro SDHC od AData dělala to samé co tobě. Zkusil jsem koupil co nejlevnější 2GB kartu s class2, resp. ani tam to označení není a ta funguje bez problémů.

Uživatelský avatar
Rady
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 198
Registrován: ned pro 03, 2006 8:55
Zařízení: SG NOTE2, S2, SG Note 10.1
Bydliště: Bánov
Kontaktovat uživatele:

Android pro Touch HD

Příspěvek od Rady » ned úno 14, 2010 11:57

ano mam a myslim si to same. nekde jsem na foru cetl ze ne vsechny karty jsou pouzitelne pro spusteni android

-- doplnění předchozího příspěvku (ned úno 14, 2010 12:22) --

tak jsem to hodil do slozky "android" a nahral primo do pameti HD a uz to fici :))

-- doplnění předchozího příspěvku (ned úno 14, 2010 13:15) --

K pouzitelnosti to ma ale jeste hodne daleko.

briik
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: čtv úno 12, 2009 19:36
Zařízení: Htc TouchHD

Android pro Touch HD

Příspěvek od briik » ned úno 14, 2010 20:34

a jak jsi vyřešil to čekání na kartu?

Uživatelský avatar
Rady
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 198
Registrován: ned pro 03, 2006 8:55
Zařízení: SG NOTE2, S2, SG Note 10.1
Bydliště: Bánov
Kontaktovat uživatele:

Android pro Touch HD

Příspěvek od Rady » ned úno 14, 2010 22:34

je to napsano v prispevku, nahral jsem to primo do pameti pristroje.

blackman_82
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 55
Registrován: pon pro 01, 2008 16:31
Zařízení: HTC Desire

Android pro Touch HD

Příspěvek od blackman_82 » stř dub 07, 2010 18:39

tak se mi nepodaří dostat přes bootovací obrazovku. Pořád mám na displeji nápis HTC popř. HERO. Nevíte co s tím?

Odpovědět

Zpět na „ROM, HardSPL unlock, tweaky“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů