Xannytech ROM-ky w.m. 6.1 a 6.5

Sekce pro zkušené uživatele (diskuze o nových ROM, tweaky...)
Uživatelský avatar
magnat
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 75
Registrován: pon črc 20, 2009 23:22
Zařízení: Touch HD + Desire

Xannytech ROM-ky w.m. 6.1 a 6.5

Příspěvek od magnat » čtv úno 25, 2010 23:01

tab home vyzera ako jeden z tych 8 obrazkov (da sa to prepinat) hned v prvom prispevku tu:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=551489" onclick="window.open(this.href);return false;
a nejde to vratit do povodneho stavu (ako na trexiho obrazku), len do stavu podobneho originalu manily

briik
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: čtv úno 12, 2009 19:36
Zařízení: Htc TouchHD

Xannytech ROM-ky w.m. 6.1 a 6.5

Příspěvek od briik » sob úno 27, 2010 14:04

Po naflashovani grid lea 26b se mi stava, ze kdyz mi telefon zatuhne a musim provest soft reset, tak pak uz mi telefon zustane viset na te strance, kde je napsano smart mobility a dole cervene informace R,G,D. Nestava se vam to take? Co s tim?

Vita56
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 89
Registrován: čtv bře 12, 2009 14:00
Zařízení: HTC HD2, HTC Touch HD

Xannytech ROM-ky w.m. 6.1 a 6.5

Příspěvek od Vita56 » sob úno 27, 2010 14:21

Naflashoval jsi "Stock rom" před flashovaním Xanny 2.6B? Viz http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?f=79&t=17966

briik
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: čtv úno 12, 2009 19:36
Zařízení: Htc TouchHD

Xannytech ROM-ky w.m. 6.1 a 6.5

Příspěvek od briik » sob úno 27, 2010 14:48

Takze jsem zase za vola ;) Nee, bohuzel, jsem neflashoval stock rom. Diky za upozorneni.

Vita56
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 89
Registrován: čtv bře 12, 2009 14:00
Zařízení: HTC HD2, HTC Touch HD

Xannytech ROM-ky w.m. 6.1 a 6.5

Příspěvek od Vita56 » sob úno 27, 2010 16:10

Stock rom nebo použití mtty před flashováním by to mělo spravit.. :-)

briik
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: čtv úno 12, 2009 19:36
Zařízení: Htc TouchHD

Xannytech ROM-ky w.m. 6.1 a 6.5

Příspěvek od briik » sob úno 27, 2010 16:39

jj, uz jsem nasledoval tvuj postup. Jen jsem se trochu rozciloval, protoze se mi nezobrazovala ta nabidka USB v tom terminalu a pak jsem si precetl, ze si musim stahnout drivery. Ale predtim vypnout UAC a nainstalovat nejake pomocne programky, pak ten driver a zase reset ... ufff Jen mi nejsou jasne ty dva hardresety.

Vita56
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 89
Registrován: čtv bře 12, 2009 14:00
Zařízení: HTC HD2, HTC Touch HD

Xannytech ROM-ky w.m. 6.1 a 6.5

Příspěvek od Vita56 » sob úno 27, 2010 16:52

Na hardresety odpověděl ve vlákně o mtty. S win7 a vistou je opruz, proto já to osobně dělám na starém notebooku s winXP. Tam mám všechny romky a pomocné programy a aspoň nemám zaneřáděný notebook s win7. Ty drivery jsou totiž upravené z winXP a moc tomu nevěřím.

Mar3k
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: úte bře 09, 2010 22:20
Zařízení: MTC Touch HD

Xannytech ROM-ky w.m. 6.1 a 6.5

Příspěvek od Mar3k » úte bře 09, 2010 22:44

Vita56 píše:magnat:
Zkoušel jsem všechno možné s alarmem a nic. Pokud svítí displej alarm funguje, jak má. Pokud je telefon v suspend mode, alarm nefunguje. Pokud ho zapnu, v tu samou minutu, kdy má být alarm, nebo minutu po, alarm zvoní, pokud ho zapnu později, tak nic.
Alreader ikonky se hodí, pokud čtu a zároveň opravuji knihu, dělám si záložky na chybách a potom to na notebooku opravím. Případně txt soubory opravuju přímo v AlReaderu, používám Alreader2- Vobis edition, je to sice v ruštěně, ale umí to i opravovat textové soubory.
S AlReaderem se žít dá, bez alarmu těžko. Používám HD i jako budík. :grin:
Mám ještě jeden problém - pokud připojím HD v režimu USB jako disk drive, tak počítač většinou nic neajde. Musím to zkoušet několikrát, případně restartovat počítač i HD. Disk se najde asi tak v jednom z deseti pokusů.
Problém s disk drive a budíkem mám se všemi novými ROM, které mají novou manilu 1922. Staré rom s manilou 1921 fungují bez problému. Řekl bych, že je to asi problém určité série HD, problém s budíkem jsem zatím nikde neviděl, ale problém s USB (Disk Drive) má vice lidí na xda.

Mám presne ten istý problém s budíkom ako popisujes, doteraz som to nemal iba s Xannytech 2.0resp 2.1uz a 2.5...Miri Dutty a ine aj Xannyho ROMky doteraz bezproblemové myslím si že najpremyslenejsšie.....

Uživatelský avatar
airswipe
nováček
nováček
Příspěvky: 24
Registrován: ned pro 27, 2009 14:27
Zařízení: SGS2 - ICS 4.0.3.
Bydliště: Kadaň

Xannytech ROM-ky w.m. 6.1 a 6.5

Příspěvek od airswipe » sob bře 20, 2010 17:45

Zmizelo mi SENSE :/ Otevrel jsem weather database a kdyz jsem to vypnul, tak uz jsem nemel na home creen hodiny, kalendar, posuvnou lištu, ....
Uplně spodní lišta mi ale zůstala, takže mám přístup na START...
Co s tím, aniž bych musel znova nahrávat celou ROM? Thx.

Uživatelský avatar
magnat
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 75
Registrován: pon črc 20, 2009 23:22
Zařízení: Touch HD + Desire

Xannytech ROM-ky w.m. 6.1 a 6.5

Příspěvek od magnat » sob bře 20, 2010 17:53

airswipe:
skus start/settings/home a v items zapni htc sense (ak to mas zapnute, tak vypni, soft reset a potom zapni)

Uživatelský avatar
airswipe
nováček
nováček
Příspěvky: 24
Registrován: ned pro 27, 2009 14:27
Zařízení: SGS2 - ICS 4.0.3.
Bydliště: Kadaň

Xannytech ROM-ky w.m. 6.1 a 6.5

Příspěvek od airswipe » sob bře 20, 2010 18:19

Přesně. :) díky moc... Bylo to vypnuté... :/

Mám na ROM program ROTATE, dá se nějak vytáhnout a nahrát do diamonda? Něco něco jiného do na dlouhý stisk tlačitka bude všechno otáčet?

-- doplnění předchozího příspěvku (stř kvě 26, 2010 21:02) --

EVO 2.7
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=594151" onclick="window.open(this.href);return false;

Uz nekdo zkousel?

-- doplnění předchozího příspěvku (čtv kvě 27, 2010 15:10) --

Tak se nám tu roztrhl pytel s těma ROMkama. Dnes tu máme novou verzi: 2,8 z 27.05.2010
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=594151" onclick="window.open(this.href);return false;

Takze pouzivam 2,8... A je super, je to posuvna home obrazovaka - rychle ikony. standartne 4x4, ale + 4x4 doprava a 4x4 doleva... je to mile... Ale mám problém s přijmutím hovoru, přijmu hovor a ještě cca 2 sekundy slyším melodii a pak se mi teprve spojí hovor... co s tím?

Uživatelský avatar
Trexi
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 154
Registrován: stř kvě 13, 2009 23:55
Zařízení: HTC Sensation

Xannytech ROM-ky w.m. 6.1 a 6.5

Příspěvek od Trexi » čtv čer 03, 2010 22:36

Přesně stejný problém mám i já s přijmutím hovoru. Podle mě je to implementovaným cabem na SetVolume. Doufám, že v další ROMce nebudou větší změny a tenhle bug opraví, protože sama o sobě je opravdu perfektní a jsem nadmíru spokojen.

::: LINK zde :::

Nová XTRom:

Xannytech ROM Grid Evolution 2.8(Internal Rel. 6.2.5.277)

- Windows Mobile 6.5.5.X Professional
- SYS 23569 (A.K.U. 5.5.0 Turbo)
- ROM version: 1.59.709.0 (48753) WWE
- Pagepool 20Mb
- HTC SENSE 2_5
- HTC MESSAGING FULL WORKING
- Opera Browser 10 Fully Tweaked
- Videocall & Conference call Working
- RilPhone 1.14
- Disabled Security , patched cert HTC

3 Verze:
- With HTC Messaging
- Without HTC Messaging
- Titanium Version

Screenshots:
Obrázek


Grid Evo 2.8 Changelog:
- fixed some small bug
- new dialer
- new graphics
- fixed save custom words (?)
- updated Manila
- updated some cht setting
- updated Google Maps
- Added for sure some new bug?? :-D

Nástroje:
- Advanced_Configuration_Tool_v3_3
- Dotfred's Taskmanager AND Regitry Editor
- Tom's HD Setting Tool
- Facebook_v1_0_0_7
- Total_Commander_2_52b3 (for WM 6.5.x)
- MortScript_4_3
- PIM Backup
- Pocket RAR 3.9
- xdaShutdown_101_WVGA
- Rotate
- NoData
- MS Bing
- CLEANRAM
- CSMI v 1.4 by Eraser85
- Google Maps 4.1
- Setvolume 0.8
- INCALL RECORDER

Hry:
- Chess
- Free_Cell
- Hearts
- Sudoku
- Teeter
- Bubble Breaker
- Solitaire

DOWNLOAD:

File Name:XT_GRIDEVO_TITA2_8.rar
Description: XannyTech Grid Evo 2.8 without Manila, without htc messaging+MSVC
Password:
XT_GRIDEVO_TITA2_8

File Name:XT_Grid_EVO_2_8.rar
Description: XannyTech Grid Evo 2.8 without htc messaging+MSVC
Password:
XT_Grid_EVO_2_8

File Name:XT_Grid_EVO_2_8B.rar
Description: XannyTech Grid Evo 2.8B with htc messaging+MSVC
Password:
XT_Grid_EVO_2_8B.rar

Oficiálních Xannytech web, kde lze nalézt beta verze nových ROM, tak i starší verze ROM.

TMASKA
smartguru
smartguru
Příspěvky: 580
Registrován: pát kvě 23, 2008 8:06
Zařízení: SGS2

Xannytech ROM-ky w.m. 6.1 a 6.5

Příspěvek od TMASKA » ned čer 13, 2010 10:16

nevite nekdo prosim jestli v te posledni romce ---File Name:XT_Grid_EVO_2_8B.rar--- uz je opraveny ten bug s 1 az 2 sekundovym opozdenym prijmem hovoru ? dekuji

ps - staci tuto rom jen naflashovat nebo je treba predtim jeste neco nahrat nebo tak neco jak se mi neco zda ze na predeslych xannytech romkach neco takoveho bylo ?

Uživatelský avatar
Trexi
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 154
Registrován: stř kvě 13, 2009 23:55
Zařízení: HTC Sensation

Xannytech ROM-ky w.m. 6.1 a 6.5

Příspěvek od Trexi » ned čer 13, 2010 19:42

Stačí normální flash. Jinak prodleva opravena není, ale psal jsem přímo private message Xannymu a doufám, že mi na to nějak odpoví + nefunguje mute při vyzvánení.

Tak snad brzy odpoví.

Uživatelský avatar
airswipe
nováček
nováček
Příspěvky: 24
Registrován: ned pro 27, 2009 14:27
Zařízení: SGS2 - ICS 4.0.3.
Bydliště: Kadaň

Xannytech ROM-ky w.m. 6.1 a 6.5

Příspěvek od airswipe » pon čer 28, 2010 6:35

Presne, MUTE nefunguje, dost nepříjemné :-D Obzvláště v práci... Stejně tak když poprvé spustím IGO, je to ok, ale opakované spuštění už ne, přístroj se sekne a musím restartovat... Objevují se někde zmínky o tom, že bude nová verze?

Uživatelský avatar
Trexi
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 154
Registrován: stř kvě 13, 2009 23:55
Zařízení: HTC Sensation

Xannytech ROM-ky w.m. 6.1 a 6.5

Příspěvek od Trexi » pon čer 28, 2010 13:22

Já už si své dva bugy, které jsem našel na této ROMce vyladil. Stačilo jednoduše odstranit z registerů SetVolume při spouštění a mute už fungovalo jak má. Stejně tak prodleva při zvednutí hovoru.
Jinak já používám TomTom a tam jsem žádný takový problém neměl, běží mi naprosto perfektně, takže nemůžu bohužel radit.

Uživatelský avatar
airswipe
nováček
nováček
Příspěvky: 24
Registrován: ned pro 27, 2009 14:27
Zařízení: SGS2 - ICS 4.0.3.
Bydliště: Kadaň

Xannytech ROM-ky w.m. 6.1 a 6.5

Příspěvek od airswipe » stř čer 30, 2010 10:11

Než bude nová verze (kterou očekávám během víknedu :)) můžeš poslat co smazat/změnit? abych se toho zbavil...

Uživatelský avatar
Trexi
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 154
Registrován: stř kvě 13, 2009 23:55
Zařízení: HTC Sensation

Xannytech ROM-ky w.m. 6.1 a 6.5

Příspěvek od Trexi » stř čer 30, 2010 13:05

Smaž SetVolume.ink (tuším že takhle se to přesně jmenuje) ve Windows/StartUp .

Pak stačí softreset a funguje vše jak má. ;)

Uživatelský avatar
airswipe
nováček
nováček
Příspěvky: 24
Registrován: ned pro 27, 2009 14:27
Zařízení: SGS2 - ICS 4.0.3.
Bydliště: Kadaň

Xannytech ROM-ky w.m. 6.1 a 6.5

Příspěvek od airswipe » stř čer 30, 2010 21:00

Mute už funguje. :) Tesim se az mi zitra nekdo zavola :) Thx.

zuzrna
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: pát zář 05, 2008 16:10

Xannytech ROM-ky w.m. 6.1 a 6.5

Příspěvek od zuzrna » sob črc 24, 2010 22:15

Ahoj,
dneska jsem si několikrát pokusil nahrát poslední rom 3.1, ale nechápu, pokaždé se mi stane, že se mi nechce spustit sense. Všechno ostatní jede. Nejprve jsem si nahlál oficiální rom, hard reset potom 3.1 zase hard a pokaždé stejný výsledek. Dělalo mi to i u verze 2.2 a 2.6
Kdyby se našel někdo, komu se to taky stalo a našel příčinu, budu mít opravdu velkou radost.
Díky

Odpovědět

Zpět na „ROM, HardSPL unlock, tweaky“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 11 hostů