Nové rádio 1.17.25.09

Sekce pro zkušené uživatele (diskuze o nových ROM, tweaky...)
Odpovědět
Uživatelský avatar
mahon
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 443
Registrován: čtv úno 14, 2008 16:29
Zařízení: Samsung Note 2 N7100, Note 3
Bydliště: VS

Nové rádio 1.17.25.09

Příspěvek od mahon » úte zář 15, 2009 12:03

Tak je tu nové rádio 1.17.25.09 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=560451" onclick="window.open(this.href);return false; Testuji.

Uživatelský avatar
htcjirka
Ban
Ban
Příspěvky: 12262
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Nové rádio 1.17.25.09

Příspěvek od htcjirka » stř zář 16, 2009 17:00

Ano,update radia pro Afriku.

Uživatelský avatar
Mong3R
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 275
Registrován: pon lis 17, 2008 18:03
Zařízení: SGN II + Lumia 930
Bydliště: Ostrov (KV)

Nové rádio 1.17.25.09

Příspěvek od Mong3R » čtv zář 17, 2009 8:23

To je pravda, ale i tak jsem si ho nahodil. Nevím jestli je to m pocit, ale baterka vydrží déle a jinak vše funguje jak má, nezaznamenal jsem žádný problém s daty, sms, signálem atd.

Uživatelský avatar
SirTom
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 393
Registrován: pon pro 08, 2008 9:09
Zařízení: Lumia 950 / Surface RT

Nové rádio 1.17.25.09

Příspěvek od SirTom » čtv zář 17, 2009 10:20

na en fórech jsme zaznamenal, že uživatelé 1,17 si pochvalují, že telefon se méně zahřívá, může to někdo potvrdit?
to už by pak skutečně stálo za to.

Uživatelský avatar
mahon
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 443
Registrován: čtv úno 14, 2008 16:29
Zařízení: Samsung Note 2 N7100, Note 3
Bydliště: VS

Nové rádio 1.17.25.09

Příspěvek od mahon » čtv zář 17, 2009 12:34

Tak jsem dva dny testoval a radio šlape.V mém bydlišti je špatný signál a teď nemám problém s padáním hovorů.GPS se chytá rychle.WIFI v pořádku,trochu se zahřívá ale není to tak moc jak u 1.14 no a výdrž baterie při mém malém provozu (půl hod. WIFI,film asi 1 a půl hod. 10 hovorů a pár sms) 2 dny.Na jiném foru si stoho dělají srandu,že je to radio pro Afriku ale mi je to jedno hlavně že nepadaji hovory.
Jo a pro " htcjirka " do Afriky se nechystám.

Rom Laurentius26 THDV3.55_WWE_Ultimate

Uživatelský avatar
peter63
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 272
Registrován: čtv srp 31, 2006 14:52
Zařízení: HTC touch HD: rom Topix 3.5 wm 6.1, Afroradio 1.17

Nové rádio 1.17.25.09

Příspěvek od peter63 » čtv zář 17, 2009 13:36

Vcera som nahodil 1.17 a testujem ho. Zatial ziadne velke zmeny. Zda sa mi o nieco citlivejsie GPS, ale je to len zdanie. Kazdopadne si ho necham aj ked nezijem v Afrike :tlem:

Uživatelský avatar
Mong3R
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 275
Registrován: pon lis 17, 2008 18:03
Zařízení: SGN II + Lumia 930
Bydliště: Ostrov (KV)

Nové rádio 1.17.25.09

Příspěvek od Mong3R » čtv zář 17, 2009 14:03

Mohu jen a jen potvrdit vše co se zde napsalo o tomto RADIU. Jinak menší žrout energie :-D a tím i spokojenost jak je uvedeno výše ( WiFi, GPS, signáloš atd. )

EDIT:
AFRIKA je všude kolem nás a k tomu musíme mít právě jejich AfroRádio :-D :wink:

szabo.martin
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: pát zář 25, 2009 16:47
Zařízení: HTC Touch HD
Bydliště: Komarno / bratislava
Kontaktovat uživatele:

Nové rádio 1.17.25.09

Příspěvek od szabo.martin » pát zář 25, 2009 16:53

ahoj, som tu novy, HTC mam par mesiacov a rad by som si nahral novu RADIO verziu. Problem ale je, stiahol som si zo stranky HTC oficialnu verziu radia ale nedari sa mi spustit flashovanie, stale tam mam error. moja povodna verzia v zariadenie je nasledovna:
ROM: 1.56.479.0 (43972) WWE s datumom 03/23/09
RADIO: 1.13.25.24 s protokolom 52.62.25.34U

vie mi niekto poradit v com moze byt zadrhel ??? v Zivote som to este nerobil a zariadenie nemam odomknute. dakujem
Mato

Uživatelský avatar
htcjirka
Ban
Ban
Příspěvky: 12262
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Nové rádio 1.17.25.09

Příspěvek od htcjirka » pát zář 25, 2009 16:55

Pro flash tohoto radia musis mit HD bud odemknute pres HardSPL nebo flash provadet pres USPL.

szabo.martin
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: pát zář 25, 2009 16:47
Zařízení: HTC Touch HD
Bydliště: Komarno / bratislava
Kontaktovat uživatele:

Nové rádio 1.17.25.09

Příspěvek od szabo.martin » pát zář 25, 2009 16:57

nemohli by sme to prebrat cez ICQ ???

Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

Nové rádio 1.17.25.09

Příspěvek od spermosh » pát zář 25, 2009 19:02

navody najdes vsude (na mnoha webech, i zde, nebo na smartwiki) - cesky/anglicky/slovensky a vsadim se, ze i jine jazyky

Uživatelský avatar
SirTom
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 393
Registrován: pon pro 08, 2008 9:09
Zařízení: Lumia 950 / Surface RT

Nové rádio 1.17.25.09

Příspěvek od SirTom » úte zář 29, 2009 10:14

tak po cca týdnu používání 1.17 (předtím 1.13):
- nepozoruji žádné významné změny v signálu čehokoliv
- GPS fix je pomalejší, ale pak bez problémů
- zařízení se skutečně výrazně méně zahřívá, což je skutečně pozitivní změna!

Uživatelský avatar
peter63
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 272
Registrován: čtv srp 31, 2006 14:52
Zařízení: HTC touch HD: rom Topix 3.5 wm 6.1, Afroradio 1.17

Nové rádio 1.17.25.09

Příspěvek od peter63 » úte zář 29, 2009 11:19

tebe sa zahrievalo HD s radiom 1.13?

Uživatelský avatar
SirTom
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 393
Registrován: pon pro 08, 2008 9:09
Zařízení: Lumia 950 / Surface RT

Nové rádio 1.17.25.09

Příspěvek od SirTom » úte zář 29, 2009 15:37

nebo že by to bylo jiné rádio? je fakt že rádio jsem dlouho neřešil, takže nevím na 100%
V každém případě mám z 1.17 dojem že se zařízení zahřívá nejmíň ze všeho co jsem měl

Uživatelský avatar
Paulos
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 439
Registrován: úte čer 17, 2008 17:06
Zařízení: Nokia Lumia 925, 32 GB
Kontaktovat uživatele:

Nové rádio 1.17.25.09

Příspěvek od Paulos » úte led 04, 2011 20:19

htcjirka píše:Pro flash tohoto radia musis mit HD bud odemknute pres HardSPL nebo flash provadet pres USPL.
Není to bezpodmínečně nutné, pár lidí se vyjádřilo, že i bez HardSPL jim update fungoval a naopak některým s HardSPL nefungoval... :)

Edit 2: nejspíš kecám, baví se o security unlocku, HardSPL je nutný

Edit: hups, otvírám rok staré vlákno :tlem:

Odpovědět

Zpět na „ROM, HardSPL unlock, tweaky“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti