Česká Rom pro HTC HD s Windows Mobile 6,5

Sekce pro zkušené uživatele (diskuze o nových ROM, tweaky...)
Odpovědět
Uživatelský avatar
Balrog
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1017
Registrován: úte zář 25, 2007 13:25
Zařízení: iPhone :)
Kontaktovat uživatele:

Česká Rom pro HTC HD s Windows Mobile 6,5

Příspěvek od Balrog » pon črc 20, 2009 22:03

Jsem nováček tak mě prosím nekamenujte.Hledám českou ROM pro HTC Touch HD s windows mobile 6,5.Taková asi neni?nebo jaká je nejnovější ROM pro htc touch HD?Děkuji moc

Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

Česká Rom pro HTC HD s Windows Mobile 6,5

Příspěvek od spermosh » úte črc 21, 2009 0:26

takova urcite jeste neni, nikde na svete jeste neni na zadnem zarizeni oficialne WM6.5 a cesky uz vubec ne (na Blackstone je to s ceskou ROMkou bida i na WM6.1)

Uživatelský avatar
Balrog
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1017
Registrován: úte zář 25, 2007 13:25
Zařízení: iPhone :)
Kontaktovat uživatele:

Česká Rom pro HTC HD s Windows Mobile 6,5

Příspěvek od Balrog » stř črc 22, 2009 17:38

A prosimtě jaká je nejnovější a nejlepší ROMka česká na HTC HD ta 6,1? A je tak rychlá jako Miriho Romka 6,5? mám jí tam a telefon je krásně rychlý jen mi chybí čeština.Díky moc

Uživatelský avatar
KVARK
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 424
Registrován: stř črc 01, 2009 18:44
Zařízení: LG Optimus 2X

Česká Rom pro HTC HD s Windows Mobile 6,5

Příspěvek od KVARK » stř črc 22, 2009 19:08

Jak již řekl spermosh, s češtinou na WM je to slabota. Dle mého názoru se na Wokna nehodí nic jiného než angličtina. Na CZ ROM ti budou blbnout některé programy a navíc nic českého se rychlostí nemůže srovnávat s vymazlenými ROMkami z XDA.

Uživatelský avatar
Balrog
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1017
Registrován: úte zář 25, 2007 13:25
Zařízení: iPhone :)
Kontaktovat uživatele:

Česká Rom pro HTC HD s Windows Mobile 6,5

Příspěvek od Balrog » stř črc 22, 2009 19:46

Já si teď nahrál ofiko českou ROM RUU_BlackStone_HTC_WWE_EastEurope_1.56.479.0_Radio_52.62.25.34_1.13.25.24_Ship.exe jsou tu 6,1 a rychlost zatím nic moc.Ale zase je tu čeština tak nevím?Měl jsem Miriho Romku a ta byla rychlá a ok ještě jsem přemýšlel o této Miri_WM65_23009_V25.0_Premium.rar ta bude asi nejnovější?Jen nevím jestli bude vychytaná a budu s ní spokojenej?má jí někdo z vás?nebo jakou by jste mi doporučily?D|íky

Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

Česká Rom pro HTC HD s Windows Mobile 6,5

Příspěvek od spermosh » stř črc 22, 2009 21:27

Balrog: mam Miriho uz delsi dobu a na jeho ROM si nestezuji, verze Premium ale obsahuje hodne programu (vesmes nepotrebnych), cili ti HD nepojede nejak extra svizne, promysli jeji flashnuti (osobne jedu na XtraLight a spokojenost - v23 v soucasne dobe)

tocy
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: ned lis 22, 2009 14:20
Zařízení: HTC Touch HD

Česká Rom pro HTC HD s Windows Mobile 6,5

Příspěvek od tocy » ned lis 22, 2009 14:21

Je už k dispozici nějaká česká ROM s WM 6,5?

Konig
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 87
Registrován: sob pro 06, 2008 10:23
Zařízení: HTC Touch HD
Bydliště: Rychvald
Kontaktovat uživatele:

Česká Rom pro HTC HD s Windows Mobile 6,5

Příspěvek od Konig » pon úno 08, 2010 15:36

Stačí si otevřít třeba přes program registry editor --> hkey_current-user/MUI/curlang >> hodnota 405.

Ale nevím jak je to u všech Sense. Toto mi funguje u Sense 2.5 (= nové TouchFlo), u jiných jsem to nezkoušel.

Uživatelský avatar
Rady
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 198
Registrován: ned pro 03, 2006 8:55
Zařízení: SG NOTE2, S2, SG Note 10.1
Bydliště: Bánov
Kontaktovat uživatele:

Česká Rom pro HTC HD s Windows Mobile 6,5

Příspěvek od Rady » úte úno 09, 2010 10:46

Tady je rec o ceske ROM a ne o lokalizaci aplikace SENSE. To snad uz vi kazdy ze tohle jde :wink:

tocy
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: ned lis 22, 2009 14:20
Zařízení: HTC Touch HD

Česká Rom pro HTC HD s Windows Mobile 6,5

Příspěvek od tocy » úte úno 09, 2010 11:02

Ten můj dotaz je přes dva měsíce starý, teprve jsem s WM začínal. O tom "počeštění" jsem samozřejmě věděl, šlo mi o češtinu přímo ve WM 6.5.

edit: rady4 mě již s příspěvkem předběhl 8-)

Odpovědět

Zpět na „ROM, HardSPL unlock, tweaky“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti