EnergyROM HD

Sekce pro zkušené uživatele (diskuze o nových ROM, tweaky...)
Odpovědět
Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

EnergyROM HD

Příspěvek od spermosh » stř zář 02, 2009 18:47

Mong3R: to jsem prave nasel, ale myslel, ze to je jen verze s manilou - je tam nastesti i Titanium verze, jsem blbe koukal, dikes :smt023

Uživatelský avatar
Mong3R
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 275
Registrován: pon lis 17, 2008 18:03
Zařízení: SGN II + Lumia 930
Bydliště: Ostrov (KV)

EnergyROM HD

Příspěvek od Mong3R » čtv zář 03, 2009 13:14

spermosh nz, až si jí nahodíš, tak se pochlub jak šlape, mám zájem si ji taky nahodit, díkec moc :wink:

TMASKA
smartguru
smartguru
Příspěvky: 581
Registrován: pát kvě 23, 2008 8:06
Zařízení: SGS2

EnergyROM HD

Příspěvek od TMASKA » čtv zář 03, 2009 14:23

hojte nahral jsem si energyrom 6.5 na hd manila s leonu a vzdy po vraceni se do home menu mi hlavni hodiny se vrati do normalniho stavu az po preskoknuti jedne hodiny a jedne minuty , region setting mam nastaveny stejne jako na druhym pristroji tec 2020 ale u hadecka mi to dela . nevite prosim jak a kde co nastavit dekuji.

ps. scrool zvuk u touch flo mi taky nefunguje tak nevim jestli spatne hledam nebo to na te rom nejede. ( v nastaveni touchflo to nastavene mam )- taky prosim o poradu - dekuji

Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

EnergyROM HD

Příspěvek od spermosh » čtv zář 03, 2009 17:15

Mong3R: s nahozenim souvisi moje dalsi otazka, mam nejakou EnergyROMku uz asi dva tydny, je to WM6.5 build 23016, ale v device info mam datum 08/14/09 - nejnovejsi ROM od Energyho je taktez build 23016, ale z data 08/30/09 - cemuz se mi moc nechce verit, ze kuchtil novou ROM ze stejneho buildu (hodil by se nejaky normalni changelog) - pokud je tomu tak, jako ze asi jo, tak nahazovat novou pro me asi nema moc cenu
stavajici je dostacujici, svizna, rychle bootuje, ale na muj vkus je trosku preplacana aplikacemi a zere vice energie nez Miri (subjektivne) a jedne male chybicky jsem si vsiml, nefunguje korektne nastaveni hlasitosti pri hovoru

Uživatelský avatar
Mong3R
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 275
Registrován: pon lis 17, 2008 18:03
Zařízení: SGN II + Lumia 930
Bydliště: Ostrov (KV)

EnergyROM HD

Příspěvek od Mong3R » čtv zář 03, 2009 17:59

spermosh, já kdzž jsem kdysi používal taky Energy, tak jsem i toho všimnul taky. Mysím tím, že nevydává nové ROM s novým buildem, ale snaží se zbavit se chyb u staršího buildu. Ale je to jenom osobní názor. Byl jsem s ní moc spokojen, ale jako ty, i pro mne je moc přeplácaná. Když to vezmeš, že MIRI only Titanium má cca 96MB a Energy 147MB, tak to je rozdíleček :wink: , večer hodím a uvidíme.

Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

EnergyROM HD

Příspěvek od spermosh » čtv zář 03, 2009 18:17

Mong3R: Titanium only verze ma asi 110MB, coz je vice nez Miriho XtraLight, ale da se to prezit, je tam kazdopadne spousta zbytecnych aplikaci - ale zase na druhou stranu si Energy vice "pipla" tu ROM (ruzne tweaky, temata, ikony, taskbar, apod.) - pro me ma ale daleko mene bugu nez posledni romky Miriho (napr. funguje tweak na mensi menu)

Uživatelský avatar
Mong3R
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 275
Registrován: pon lis 17, 2008 18:03
Zařízení: SGN II + Lumia 930
Bydliště: Ostrov (KV)

EnergyROM HD

Příspěvek od Mong3R » čtv zář 03, 2009 22:00

spermosh: to jo, ale v rar. Po rozbalení má 146MB, ale to je jedno :-D

Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

EnergyROM HD

Příspěvek od spermosh » pát zář 04, 2009 16:20

Mong3R: to je pravda, to mi nedoslo :-D kazdopadne to je dobra ROM, dostacujici nahrada za Miriho, pokud naleznes nejakou dalsi uchazejici alternativu, dej vedet...

-- doplnění předchozího příspěvku (ned zář 06, 2009 13:37) --

tak jsem se prece jen rozhodl tuto ROM nahodit, nemel jsem vcera co delat :-D
zatim zadny bug (i hlasitost pri hovoru funguje jiz ok) - neda se mi ale zmenit tema s2u2 (coz je ale chyba spis teto aplikace)

Uživatelský avatar
Mong3R
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 275
Registrován: pon lis 17, 2008 18:03
Zařízení: SGN II + Lumia 930
Bydliště: Ostrov (KV)

EnergyROM HD

Příspěvek od Mong3R » ned zář 06, 2009 13:55

spermosh s touto aplikací S2U2 jsem měl pořád nějaké problémy a tak šla pryč a už jí nechci ani vidět :-D
S touto ROM jsem též spokojen.
EDIT: jinak jsem si tam doinstaloval SPM MS 3.0.1 + úpravu od MSkipa a jsem spokojenej :-D

Kód: Vybrat vše

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=4029816&postcount=3062
čekám až dodělá Elegance pro WVGA a to je ono :-D

Kód: Vybrat vše

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=554798

fousma
nováček
nováček
Příspěvky: 22
Registrován: stř bře 18, 2009 8:28
Zařízení: Touch HD

EnergyROM HD

Příspěvek od fousma » ned zář 06, 2009 20:12

Zkusil jsem první Energy ROM (verzi bez i s TouchFlo 2.5) a nejde mi nastavit budík. Je to nějaký bug a nebo je u této ROM nějaká finta, jak ho nastavit?
Vzhledově jsou to povedené ROM a tak mě dost mrzí, že tam je tato chyba.

Díky Martin

Uživatelský avatar
Mong3R
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 275
Registrován: pon lis 17, 2008 18:03
Zařízení: SGN II + Lumia 930
Bydliště: Ostrov (KV)

EnergyROM HD

Příspěvek od Mong3R » pon zář 07, 2009 8:01

fousma: tak to netuším v čem může být u tebe problém, ale mne to normal funguje aniž bych něco musel kde dělat

Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

EnergyROM HD

Příspěvek od spermosh » pon zář 07, 2009 8:08

fousma: ve vlakne na xda se o tom zminuji, reseni jsem ale nenasel - zkus G-Alarm

EDIT: zmineny fix vsem pry nepomohl, ale zkusit ho muzes

scoopitch
nováček
nováček
Příspěvky: 42
Registrován: čtv bře 12, 2009 16:36
Zařízení: Samsung Ativ S, Lumia 640 DS

EnergyROM HD

Příspěvek od scoopitch » pon zář 07, 2009 8:34

Ahoj,
ve vlákně na xda ( http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=524032) je uveden odkaz na alarm fix http://forum.xda-developers.com/showpos ... count=3549.
To by snad mohlo být ono...

EDIT: vyzkoušel jsem změnu v registrech a funguje mi to!

fousma
nováček
nováček
Příspěvky: 22
Registrován: stř bře 18, 2009 8:28
Zařízení: Touch HD

EnergyROM HD

Příspěvek od fousma » pát zář 11, 2009 17:31

G-alarm mi pomohl. Našel jsem teď toto:
Alarm set fix : Set the alarm via windows first : start/settings/clocks & alarms, set your alarm. Now that this is set, you can set alarms via manila

Shennlon
nováček
nováček
Příspěvky: 13
Registrován: ned úno 01, 2009 15:41
Zařízení: HTC touch HD

EnergyROM HD

Příspěvek od Shennlon » sob zář 12, 2009 17:31

tk som si nahral njnovsiu e. rom starndart. A nastal problem, pouzivam O2 sk, mam v tel sim O2 a nechce mi ani za .. najst siet o2 :( Zadaval som ju aj manualne a stale mi svieti ikona romingu a siet t - mobile neviete pomoct, please :(

Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

EnergyROM HD

Příspěvek od spermosh » sob zář 12, 2009 18:09

zkus jine radio

Shennlon
nováček
nováček
Příspěvky: 13
Registrován: ned úno 01, 2009 15:41
Zařízení: HTC touch HD

EnergyROM HD

Příspěvek od Shennlon » sob zář 12, 2009 18:10

s tým mám problém :( http://www.ce4you.cz/forums/view_topic. ... ost-331634" onclick="window.open(this.href);return false;
edit: nepomohlo ani prehrat radio :(

funguje vám to na SK normálne, alebo máte tiež taký problém???

Uživatelský avatar
Mong3R
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 275
Registrován: pon lis 17, 2008 18:03
Zařízení: SGN II + Lumia 930
Bydliště: Ostrov (KV)

EnergyROM HD

Příspěvek od Mong3R » ned zář 13, 2009 19:40

Už tam nahodil novou ROMku Energy Genesis z 12-9-09
http://hotfile.com/list/93321/6547a53" onclick="window.open(this.href);return false;

Changelog:
September 12th, 2009:

* Updated Social Networks Engine to 1918
* Updated Arcsoft MMS
* Updated Task Manager
* Updated Manila 2.5
* Updated Manila 2.1 (newest version with WeatherClock on hometab and MyLocation)

September 11th, 2009:

* Transparent blue highlight bubbles on Manila slider
* Alarm issues hopefully fixed ?
* Added transparent email envelope
* Opera autorotates
* Dialer is skinned again

September 10th, 2009:

* Removed PowerOffWarning package
* Shutdown link on Action screen fixed
* Updated Power applet
* Fixed some of the blue highlights throughout the ROM
* Updated Fixed dialing applet
* Back to the previous style of htc volume in media apps
* Updated HTC style unlock screen graphics
* Updated some icons
* Updated to Album 3.5
* Google Maps should now work on Wifi and My Location and support ZoomBar/ScrollWheel
* "Ignore with text message" option in the dialer now fixed

Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

EnergyROM HD

Příspěvek od spermosh » pon zář 14, 2009 21:12

tak jsem ted nahodil tuto ROM tez, zatim nemam nejake postrehy o stabilite a chybkach (mam ji par minut) - ale nezda se vam, ze ta Titanium verze je nejaka cim dal vetsi? chtelo by to nejakou "light" verzi...

Uživatelský avatar
Mong3R
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 275
Registrován: pon lis 17, 2008 18:03
Zařízení: SGN II + Lumia 930
Bydliště: Ostrov (KV)

EnergyROM HD

Příspěvek od Mong3R » úte zář 15, 2009 20:14

Tak s tím s tebou naprosto souhlasím, snad se vytáhne :-D

Odpovědět

Zpět na „ROM, HardSPL unlock, tweaky“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti