EnergyROM HD

Sekce pro zkušené uživatele (diskuze o nových ROM, tweaky...)
Odpovědět
orkim
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 72
Registrován: ned čer 14, 2009 21:37
Zařízení: HTC HD

EnergyROM HD

Příspěvek od orkim » stř črc 01, 2009 17:57

touch flo nepoužívam vôbec, to ma nijako netrápi.....

najviac ma na tejto Romke stve to, že pri uspanom prístroji mi neohlási SMS - ku, ohlási ju až keď prístroj zobudím, dioda svieti akože SMS prišla ale zvuk sa ozve až pri prebudení HD., robila mi to už aj predošlá verzia....

xpm
nováček
nováček
Příspěvky: 14
Registrován: ned dub 19, 2009 10:58
Zařízení: HTC Touch HD

EnergyROM HD

Příspěvek od xpm » stř črc 01, 2009 19:53

Mě SMS jde v pohodě po upravě registru.Zapnutí displeje SMS
HKLM/Drivers/Builtin/Ril/
DisableSMSwakeevent na 0

To dělám pokaždé u rom a jedou normalně :lol:

Uživatelský avatar
Mong3R
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 275
Registrován: pon lis 17, 2008 18:03
Zařízení: SGN II + Lumia 930
Bydliště: Ostrov (KV)

EnergyROM HD

Příspěvek od Mong3R » stř črc 01, 2009 21:41

Je díky to je dobrý kousek xpm :-D a jinak jsem testoval ten budík a nebyl jediný problém při zamčeném a spánkovém režimu, tak nevím kde je u tebe problém orkim. Jinak TF3D používám, nastavím si co chci zbytek vypnu a je to, ale jsem zvědav na to nové TF3D 2.5 a nebo to SENSE 8-) :wink: to bude něco jestli se to někomu povede na xda-dev :-D :-D

orkim
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 72
Registrován: ned čer 14, 2009 21:37
Zařízení: HTC HD

EnergyROM HD

Příspěvek od orkim » čtv črc 02, 2009 6:37

to: Mong3r

tebe funguje integrovaný windows budík, pri zamknutej klávesnici a uspanom zariadení?


Inak aj ja ďakujem za tú fintu s SMS....., niekedy je to proste haluzné....

Upravil som ten register, pri SMS sa zobudil display, tak som zakázal v HD tveaku zobudenie displaya pri príchode SMS a už to funguje super, príde SMS, HD sa nezobudí, a hlavne SMS ohlási zvukom.

xpm
nováček
nováček
Příspěvky: 14
Registrován: ned dub 19, 2009 10:58
Zařízení: HTC Touch HD

EnergyROM HD

Příspěvek od xpm » čtv črc 02, 2009 7:06

Draci já po každém flash new rom zadávám do registru tyto 3klíče :)
Zapnutí češtiny
HKCU/MUI/Curlang nastavit DEC na 1029
(EN 1033) Restart

Zapnutí displeje SMS
HKLM/Drivers/Builtin/Ril/
DisableSMSwakeevent na 0

Zlepšení kamery
HKCU/Softvare/HTC/Taskmanager/Lite
Desiredmemory na 8192

Teď tam mám od včerejška tu novou ERom 23001 zatím super ;-)

Uživatelský avatar
Mong3R
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 275
Registrován: pon lis 17, 2008 18:03
Zařízení: SGN II + Lumia 930
Bydliště: Ostrov (KV)

EnergyROM HD

Příspěvek od Mong3R » čtv črc 02, 2009 9:25

2orkim: Ano funguje, musel jsem si změnit budící melodii, standartně tam je jenom tichý krátký pípnutí které se neopakuje :wink:

orkim
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 72
Registrován: ned čer 14, 2009 21:37
Zařízení: HTC HD

EnergyROM HD

Příspěvek od orkim » čtv črc 02, 2009 12:24

v onkologovej Romke mi budík išiel aj pri zamknutom a uspanom HD, ale tu nie, možno je to tým, že ty asi používaš touch flo....., možno to pri titanium nevie a v touch flo ano......, hodil som tam klakson aplikáciu a ide korektne aj pri hore uvedených podmienkach, a aj s mp3 dokonca...

Uživatelský avatar
Mong3R
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 275
Registrován: pon lis 17, 2008 18:03
Zařízení: SGN II + Lumia 930
Bydliště: Ostrov (KV)

EnergyROM HD

Příspěvek od Mong3R » pát črc 03, 2009 11:36

2orkim: Ano používám TF3D a je možný že to bude tím, jinak jak jsem psal výše, funguje mi v zamčeném i uspaném režimu (sorry za citaci) :grin:

Uživatelský avatar
tmatura
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 55
Registrován: pon srp 27, 2007 12:43
Zařízení: HTC Blackstone

EnergyROM HD

Příspěvek od tmatura » ned črc 05, 2009 19:16

U příchozích SMS se mi zobrzuje špatný čas doručení, dělá Vám to taky? Neví někdo co s tím?

Uživatelský avatar
Mong3R
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 275
Registrován: pon lis 17, 2008 18:03
Zařízení: SGN II + Lumia 930
Bydliště: Ostrov (KV)

EnergyROM HD

Příspěvek od Mong3R » ned črc 05, 2009 21:33

2tmatura: Nic takového jsem ještě neměl :cry:

EDIT: Akorát se mi stalo, že se mi sekne při volání (když mi někdo volá), nevím jestli to není tím, že jsem si tam naistaloval YOTA contacts i caller. Nemohu to odemknout a když se mi to náhodou podaří tak sekne úplně a musí se provést SR :-(

Uživatelský avatar
tmatura
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 55
Registrován: pon srp 27, 2007 12:43
Zařízení: HTC Blackstone

EnergyROM HD

Příspěvek od tmatura » pon črc 06, 2009 8:57

tmatura píše:U příchozích SMS se mi zobrzuje špatný čas doručení, dělá Vám to taky? Neví někdo co s tím?

Problém vyřešen,
vše bylo způsobeno tím, že jsem v nastavení hodin vybral město, které bylo přidáno přez Weather Database Editor a systém s tím nedokázal korektně pracovat (libovolně se mi přenastavoval čas a datum a již zmíněné chybně zobrazený čas přijetí SMS)
Mong3R píše: Akorát se mi stalo, že se mi sekne při volání (když mi někdo volá), nevím jestli to není tím, že jsem si tam naistaloval YOTA contacts i caller. Nemohu to odemknout a když se mi to náhodou podaří tak sekne úplně a musí se provést SR :-(
Asi to opravdu bude tím YOTA contacts i caller, nic podobného jsem nezaznamenal.

Uživatelský avatar
Mong3R
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 275
Registrován: pon lis 17, 2008 18:03
Zařízení: SGN II + Lumia 930
Bydliště: Ostrov (KV)

EnergyROM HD

Příspěvek od Mong3R » pát črc 10, 2009 0:20

2tmatura: Tak jsem přešel na Miri V23 a tam je to bez problémů (Yota) :wink:

Krwell
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 179
Registrován: stř pro 17, 2008 18:48
Zařízení: HTC Touch HD, HTC Desire
Bydliště: Praha 1
Kontaktovat uživatele:

EnergyROM HD

Příspěvek od Krwell » stř črc 15, 2009 18:52

Setkal se někdo u Energy ROM s problémem, že nemohl chytit signál dlouhou chvíli ? jel jsem dneska z chaty, kde signál chytim dost vztácně a až v praze mě došlo, že stále nemám signál, po restartu to bylo všechno v pohodě

Uživatelský avatar
bugsy
nováček
nováček
Příspěvky: 33
Registrován: čtv lis 20, 2008 15:41
Zařízení: iPhone 4 16GB
Kontaktovat uživatele:

EnergyROM HD

Příspěvek od bugsy » stř črc 15, 2009 21:45

no mne sa to stalo uz aj u Miriho ... u Energy to nemozem potvrdit nakolko sa velmi casto nepohybujem v miestach kde nie signal ..

avatar
nováček
nováček
Příspěvky: 28
Registrován: pon čer 15, 2009 19:22
Zařízení: HTC touch HD
Bydliště: Cambridge UK/ Vysocina CR

EnergyROM HD

Příspěvek od avatar » sob črc 18, 2009 17:59

[quote="Krwell"][/quote]


ahoj konecne nekdo se stejnym problemem tento problem vznikne kdyz jsi mimo signal a jsi tam dlouho takze ten telefon jako kdyby se zasekne a musis ho restartovat (staci restartovat jen telefon prepnout ho do airplain mode a zpet)

setkal sem se stim u kazde romky je to jedno dutty miri energy l26 zkousel sem vsechny.

Ted sem nahral dutyho R5 a ta to dela nejmene (je to ale dano tim ze nejlepe mi chyta signal takze nedochazi ktem dlouhym vypadkum.

ale dela i tak to stale staci mit delsi dobu mimo signal a telefon se z toho nevzpamatuje(((((

Krwell
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 179
Registrován: stř pro 17, 2008 18:48
Zařízení: HTC Touch HD, HTC Desire
Bydliště: Praha 1
Kontaktovat uživatele:

EnergyROM HD

Příspěvek od Krwell » sob črc 18, 2009 19:59

super, dik za radu aspon v tom nejsem sám :D

Uživatelský avatar
bugsy
nováček
nováček
Příspěvky: 33
Registrován: čtv lis 20, 2008 15:41
Zařízení: iPhone 4 16GB
Kontaktovat uživatele:

EnergyROM HD

Příspěvek od bugsy » sob črc 18, 2009 20:15

jj potvrdzujem Avatarove slova... dlhsia doba mimo signalu a HD nepomoze nic len soft reset... a je jedno aku ROM mam

Uživatelský avatar
Mira96
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 96
Registrován: pát lis 21, 2008 12:50
Zařízení: Sony Xperia Z1
Bydliště: Pardubice

EnergyROM HD Action menu

Příspěvek od Mira96 » úte črc 28, 2009 17:49

Je možné nějak změnit Action Menu - je na levém soft. tlačítku? Mám Energy Rom 21912 Titanium z 23.7. (bez Touch Flo)
action.jpg
action.jpg (94.15 KiB) Zobrazeno 1469 x
A ještě jeden dotaz: je v této Rom seznam naposledy spuštěných aplikací? Zatím se mi ho nepodařilo najít, existuje vůbec?

Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

EnergyROM HD

Příspěvek od spermosh » úte zář 01, 2009 22:40

mohl byste mi nekdo poradit, trosku se v tech Energyho ROMkach ztracim: potrebuji jednoduchou WM6.5 ROMku, pouze s Titanium pluginem (ktery stejne vypinam a nepouzivam), mam v soucasne dobe verzi 3.0 (asi) a chci se jen podivat, jestli neni novejsi verze, ale v tech vlaknech na XDA se nejak ztracim a tuto ROM vubec nemuzu najit (nechci zadnou zbytecnou Manilu)
anebo pripadne, mate nekdo doporuceni na nejakou jinou sviznou ROM? pouzival jsem Miriho XtraLight, ale ta je posledni dobou docela chybova

Uživatelský avatar
Mong3R
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 275
Registrován: pon lis 17, 2008 18:03
Zařízení: SGN II + Lumia 930
Bydliště: Ostrov (KV)

EnergyROM HD

Příspěvek od Mong3R » úte zář 01, 2009 22:49


Odpovědět

Zpět na „ROM, HardSPL unlock, tweaky“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů