EnergyROM HD

Sekce pro zkušené uživatele (diskuze o nových ROM, tweaky...)
Odpovědět
Uživatelský avatar
Mong3R
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 275
Registrován: pon lis 17, 2008 18:03
Zařízení: SGN II + Lumia 930
Bydliště: Ostrov (KV)

EnergyROM HD

Příspěvek od Mong3R » stř bře 17, 2010 16:34

Tak si to tu čtu, ale podobný problém jsem ani jendou nezaznamenal u Energy. Akorát jsem měl problém u Xanytech, dal jsem Energy a no problema.

zdenpok
nováček
nováček
Příspěvky: 16
Registrován: úte dub 28, 2009 19:19
Zařízení: HTC Touch HD

EnergyROM HD

Příspěvek od zdenpok » sob bře 27, 2010 15:15

Ahoj, prosím o radu. Nainstaloval jsem si energy rom, ale nemůžu zaboha sesynchronizovat kontakty z outlooku. AS se spustí, tváří se, že bude synchronizovat, ale nic se neděje. Po delší době se v AS kontakty odfajfkují, ale do zařízení se nepřenesou. Nevíte, co s tím?

Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

EnergyROM HD

Příspěvek od spermosh » sob bře 27, 2010 16:27

a zkusil si vypnout "rychlou synchronizaci"?

Shooter
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 312
Registrován: stř říj 22, 2008 21:08
Zařízení: HTC Touch HD
Bydliště: Nové Město na Moravě
Kontaktovat uživatele:

EnergyROM HD

Příspěvek od Shooter » ned bře 28, 2010 16:03

Kdyby mel zaplou rychlou synchronizaci, tak mu to ani nenajde zarizeni ne? Teda aspon to tak byvalo u me.

zdenpok
nováček
nováček
Příspěvky: 16
Registrován: úte dub 28, 2009 19:19
Zařízení: HTC Touch HD

EnergyROM HD

Příspěvek od zdenpok » ned bře 28, 2010 16:45

Díky, díky, opravdu to pomohlo. Zařízení to našlo, ale je pravda, že tak nepravidelně, jednou ano, třikrát ne, ale teď už to běží bez problému. :grin:

Agitazione
nováček
nováček
Příspěvky: 13
Registrován: čtv kvě 27, 2010 16:29
Zařízení: htc desire HD
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

EnergyROM HD

Příspěvek od Agitazione » čtv kvě 27, 2010 16:58

Ahoj, momentálně testuji rom Energy.BLACKSTONE.23569.Sense2.5.Cookie.May.22 vše zatím v pořádku. Jen mě štve ovládání hlasitosti není tam klasický htc volume control, ale ten hnus co jsem přidal na screenu..
Pátrám všude po netu a nemůžu najít nic funkčního co by mi grafiku ovládání hlasitosti upravilo do podoby htc volume control.
Jediný co jsem našel je tohle: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=446652" onclick="window.open(this.href);return false;
ale to je taky bez výsledku.. :evil:
Předem díky za jakoukoli pomoc..
Přílohy
ScreenShot1.jpg
volume control v Energy rom 23569 22.5
(96.41 KiB) Staženo 256 x

Uživatelský avatar
Demonicus
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 101
Registrován: sob srp 22, 2009 10:02
Zařízení: BlackBerry 9810

EnergyROM HD

Příspěvek od Demonicus » čtv kvě 27, 2010 19:58

Zkus
http://volumex.jdbp.mobi/" onclick="window.open(this.href);return false;

Uživatelský avatar
PITT
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 98
Registrován: úte čer 03, 2008 16:15
Zařízení: NEXUS 4

EnergyROM HD

Příspěvek od PITT » čtv kvě 27, 2010 20:46

Agitazione píše:Ahoj, momentálně testuji rom Energy.BLACKSTONE.23569.Sense2.5.Cookie.May.22 vše zatím v pořádku.

Mohl by jsi hodit odkaz kde jsi ji stáhnul? Dík

Uživatelský avatar
Trexi
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 154
Registrován: stř kvě 13, 2009 23:55
Zařízení: HTC Sensation

EnergyROM HD

Příspěvek od Trexi » čtv kvě 27, 2010 20:56

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=562952" onclick="window.open(this.href);return false;

http://hotfile.com/list/371953/fe87954" onclick="window.open(this.href);return false;

Agitazione
nováček
nováček
Příspěvky: 13
Registrován: čtv kvě 27, 2010 16:29
Zařízení: htc desire HD
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

EnergyROM HD

Příspěvek od Agitazione » pát kvě 28, 2010 11:30

to Demonicus: ok díky testnu to.. A dám vědět.. :-)

-- doplnění předchozího příspěvku (sob kvě 29, 2010 15:57) --

Tak i přes kompletní nastavení byl Volumex hodně nestabilní a nesnesla se s deafultním nastavením hlasitosti.. Přešel jsem na Energyho rom 21903.Sense2.5.Cookie.May.22 se startem v levým horním a můžu jen doporučit stabilní a svižná.

freeman30
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: sob čer 12, 2010 8:53
Zařízení: HTC Touch HD

EnergyROM HD

Příspěvek od freeman30 » sob čer 12, 2010 9:13

Ahoj, poraďte mi někdo prosím. Už jsem z toho zoufalej :???: . Měl jsem naposled romku od
Duttyho tuším 2.6 a protože mi přestal fungovat zvuk tak jsem si říkal, že si tam flashnu jinou.
Líbili se mi právě energy rom sense. Fashnul jsem si tuším verzi cookie ze dne 7 června. Verze
21905 sense 2.5. Všechno fungovalo v pohodě než jsem tam dal verzi dinik theme. Sense zamrzal
a mizely občas ikony a popisy a u počasí se místo grafiky zobrazovaly vektory.

Horší ale bylo, že když jsem kliknul na start tak jsem se nemohl dostat zpátky do prostředí sense.
Chvíli to funguje a pak to vždy udělá to samé. Abych měl funkční telefon tak jsem musel sense
vypnout a dát dát standartní windows. Zkoušel jsem i starší verze rom energy, ale vždy ten stejný
problém. Flash jsem prováděl jak z karty, tak přes synchronizaci, ale výsledek stejný. Nestalo se
Vám něco podobného? Fakt už nevím co s tím. Verzi olinexu mám 1.56 a rádia 1.14. Díky za pomoc.

Uživatelský avatar
Demonicus
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 101
Registrován: sob srp 22, 2009 10:02
Zařízení: BlackBerry 9810

EnergyROM HD

Příspěvek od Demonicus » sob čer 12, 2010 11:48

Mě se nic podobného nestává - máš správnou verzi romky - tedy pro Blackstone ?
Zkus tuhle http://www.vip-chicks.de/roms/blackSTONEhenge_4_5.zip" onclick="window.open(this.href);return false; jela mi bez problemu.
Info k romce tady http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=616294" onclick="window.open(this.href);return false;

zuzrna
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: pát zář 05, 2008 16:10

EnergyROM HD

Příspěvek od zuzrna » pát čer 25, 2010 19:10

Zdravím,
je možné odstranit z hlavní obrazovky počasí pod hodinami? A lze přidat druhý řádek tlačítek také na úvodní obrazovce nebo musím najít jinou rom? V kuchaři to nastavit nelze.
Díky za nápomoc.

Uživatelský avatar
Trexi
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 154
Registrován: stř kvě 13, 2009 23:55
Zařízení: HTC Sensation

EnergyROM HD

Příspěvek od Trexi » úte čer 29, 2010 23:10

Nevím jak to dělá Energy, ale například v XannyTech ROM je Co0kie's Home Tab, kde si nastavíš právě třeba tyhle tlačítka.

Starbuck
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 297
Registrován: úte pro 09, 2008 18:52
Zařízení: HTC Desire HD, SG Note

EnergyROM HD

Příspěvek od Starbuck » ned srp 15, 2010 7:18

Já mám s Energy taky problém, konkrétně s Energy.BLACKSTONE.23129.Sense2.5.Cookie.Aug.13 . Po instalaci jela asi hodinu a tak jsem si blahopřál k přechodu na Energi, bo se mi moc líbila. pak zammrzla od té doby nejde ani nastartovat. Jde s tím něco udělat, nebo zná někdo starší ale stabilní verzi této CIKánky? :lol:

Tak jsem nainstaloval novější verzi a fšecko funguje jak má!!! Možná jsem předtím udělal chybu s obnovou původních dat s SPB Backupem. Teˇjsem zazálohoval a obnovil jenom PIM data.

andilek_72
varování
varování
Příspěvky: 10
Registrován: stř lis 21, 2007 8:56

EnergyROM HD

Příspěvek od andilek_72 » pát lis 19, 2010 21:23

Ahoj
Prosim nemate nekdo rom Energy.BLACKSTONE.23569.Sense2.5.Cookie?
Na puvodnim miste jiz neni.

Uživatelský avatar
mahon
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 442
Registrován: čtv úno 14, 2008 16:29
Zařízení: Samsung Note 2 N7100, Note 3
Bydliště: VS

EnergyROM HD

Příspěvek od mahon » ned lis 21, 2010 17:46

andilek_72 tady je http://www.uloz.to/hledej/?q=Energy.BLA ... id=5190239" onclick="window.open(this.href);return false;

Odpovědět

Zpět na „ROM, HardSPL unlock, tweaky“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti