EnergyROM HD

Sekce pro zkušené uživatele (diskuze o nových ROM, tweaky...)
Odpovědět
Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

EnergyROM HD

Příspěvek od spermosh » pon led 11, 2010 11:22

NRGZ28 skoncil s vyvojem nebo co? hodila by se nejaka dalsi 21xxx s Titunaium pluginem, posledni ze 17.12. neni nic extra

Uživatelský avatar
Mong3R
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 275
Registrován: pon lis 17, 2008 18:03
Zařízení: SGN II + Lumia 930
Bydliště: Ostrov (KV)

EnergyROM HD

Příspěvek od Mong3R » úte led 12, 2010 0:00

Ahojky spermosh, tak to netuším, ale šikla by se :-)
Já tedy používám 28..., ale mohla by být taky :-D

Uživatelský avatar
Mira96
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 96
Registrován: pát lis 21, 2008 12:50
Zařízení: Sony Xperia Z1
Bydliště: Pardubice

EnergyROM HD

Příspěvek od Mira96 » úte led 12, 2010 15:09

Doufám, že 31.12. nebyl konec s Energy Rom. Taky už čekám na nějakou novoroční a nevím, zda-li mám vůbec zkoušet tu Silvestrovskou, zvláště když už není k mání ani Titanium (TouchFlo mi k srdci nepřirostlo). A pokud je konec s Energy Rom tak se vracím k verzi z 28.8.09, s tou jsem byl navýsost spokojen.

Uživatelský avatar
Mong3R
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 275
Registrován: pon lis 17, 2008 18:03
Zařízení: SGN II + Lumia 930
Bydliště: Ostrov (KV)

EnergyROM HD

Příspěvek od Mong3R » ned led 17, 2010 0:30

No je to zlo, jeho poslední je o5 bez Titania :cry: z 15.1.2010

http://hotfile.com/list/93321/6547a53" onclick="window.open(this.href);return false;

Uživatelský avatar
Lemmy
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 299
Registrován: pon lis 24, 2008 8:59
Zařízení: HTC HD
Bydliště: Plzen

EnergyROM HD

Příspěvek od Lemmy » ned led 17, 2010 9:29

Navic je pekne preplacana a bugova. Sense se nezobrazuje spravne, ale ma to podivnou bilou barvu a vubec nefunguje ovladani hlasitosti :!:

Uživatelský avatar
Mong3R
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 275
Registrován: pon lis 17, 2008 18:03
Zařízení: SGN II + Lumia 930
Bydliště: Ostrov (KV)

EnergyROM HD

Příspěvek od Mong3R » ned led 17, 2010 13:14

Tak to ji raději ani nebudu testovat a zůstanu u toho co mám a co funguje, Lemmy díky za info :wink:

EDIT:18. 01. 2010
Tak už je tam i Titanium spermosh :-D
http://hotfile.com/list/93321/6547a53" onclick="window.open(this.href);return false;

EDIT2: 20. 01. 2010
Jsem z toho zklamaný, seká se, neběhá tak jako ta vánoční, jsou tam změny akorát v ikonkách v horní liště, jinak nic nového, tedy pro mne. Snad brzy vyjede s novou :-(

Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

EnergyROM HD

Příspěvek od spermosh » ned úno 07, 2010 10:38

tak jsem nahodil tu 21891 ze 04.02. s Titanium only teda, je pekna, zatim v pohode...az na detail, kdyz podrzim nekde stylus, objevi se klasicke kontextove menu, ktere je ale dost velke a ja ho nemuzu vubec zmensit, netusite, cim to? zkousel jsem tweak co0kie HTC small menu, zkousel jsem ruzna temata...

Uživatelský avatar
Mira96
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 96
Registrován: pát lis 21, 2008 12:50
Zařízení: Sony Xperia Z1
Bydliště: Pardubice

EnergyROM HD

Příspěvek od Mira96 » pon úno 08, 2010 22:19

Máte někdo info, co znamená ROM Phoenix2? Abych věděl, mám-li se zase pustit do flashování?

Uživatelský avatar
Rady
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 198
Registrován: ned pro 03, 2006 8:55
Zařízení: SG NOTE2, S2, SG Note 10.1
Bydliště: Bánov
Kontaktovat uživatele:

EnergyROM HD

Příspěvek od Rady » sob úno 20, 2010 3:51

Nevite kde by se dala stahnout odlehcena EnergyROM s tradicni nabidkou start vlevo nahore?

Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

EnergyROM HD

Příspěvek od spermosh » sob úno 20, 2010 11:29

ted nechapu presne, co vlastne chces, ale vse najdes na odkazu vyse (http://hotfile.com/list/93321/6547a53)
start nahore = 21xxx
start dole = 23xxx

Uživatelský avatar
Rady
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 198
Registrován: ned pro 03, 2006 8:55
Zařízení: SG NOTE2, S2, SG Note 10.1
Bydliště: Bánov
Kontaktovat uživatele:

EnergyROM HD

Příspěvek od Rady » ned úno 21, 2010 7:50

diky za info :)

Krwell
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 179
Registrován: stř pro 17, 2008 18:48
Zařízení: HTC Touch HD, HTC Desire
Bydliště: Praha 1
Kontaktovat uživatele:

EnergyROM HD

Příspěvek od Krwell » ned úno 21, 2010 9:40

Zdravim lidičky, měl bych takovej dotaz, flashnul jsme novou verzi Energyho, myslim že ze 16.2., a když chci skočit do sms, tak dřív to po mě chtělo abych si nejdřív vybral účet (sms, outlook ..) jenže teď tam jsou jenom emailový účty a sms tam nenajdu, akorad ten novej styl a ten se mi fakt moc nelíbí. Nevíte někdo jestli se to dá nějak nastavit na ten starej styl ?

Shooter
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 312
Registrován: stř říj 22, 2008 21:08
Zařízení: HTC Touch HD
Bydliště: Nové Město na Moravě
Kontaktovat uživatele:

EnergyROM HD

Příspěvek od Shooter » sob úno 27, 2010 20:43

Cau,
chtel jsem se zeptat jak je na tom WM6.5 romka konretne EnergyROM Standard s Manila 2.1. Udajne mi totiz byla odeslana MMS nicmene me nic neprislo a pak sem si vzpomel ze sem mozna nekde kdysi davno cetl ze Energyho WM6.5ky maji s necim problem a nemuzu se zbavit pocitu, ze to zrovna byly MMSky. Pokud je to tak tam mi to potvrdte pokud ne.. nejaky navrhy jak se k ty MMS dostat? :)

TMASKA
smartguru
smartguru
Příspěvky: 580
Registrován: pát kvě 23, 2008 8:06
Zařízení: SGS2

EnergyROM HD

Příspěvek od TMASKA » úte bře 09, 2010 9:02

nevite prosim nahodou jak na energy romce only titanum verze 21892 zesilit zvuk , jak prehravani hudby tak telefonovani mam hrozne potichu - dik

Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

EnergyROM HD

Příspěvek od spermosh » úte bře 09, 2010 9:20

tlacitka na ovladani hlasitosti ti nefunguji? tak je "ovlada" nektera aplikace, bud muzes zkusit vypnout vsechny bezici aplikace a pak by to melo jit - anebo zmen hlasitost pomoci dane aplikace - jinak premapovani tlacitek se dobre ovlada pomoci AEButton+

TMASKA
smartguru
smartguru
Příspěvky: 580
Registrován: pát kvě 23, 2008 8:06
Zařízení: SGS2

EnergyROM HD

Příspěvek od TMASKA » úte bře 09, 2010 10:53

ani po nahrani AEButton+. uz hned kdyz jsem nahral tuto rom tak tlacitka hlasitosti nefungovaly jako hlasitost nahoru a dolu ale jako preskakovani v menu mezi programama nahoru a dolu. Tebe kdyz zmacknes treba hlasitost nahoru tak se ti to ukaze na dispeji , zes pridal hlasitost ? dost me to stve rom je ok ale kdyz nejde pridat hlasitost v programech nebo telefonovani tak je to na nic - tak uz fakt nevim co .

Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

EnergyROM HD

Příspěvek od spermosh » úte bře 09, 2010 11:03

presne tak, me to funguje naprosto bez problemu - jak ovladani hlasitosti vyzvani, tak hlasitost hovoru nebo prehravane hudby - jakou mas verzi ROM? z jakeho dne? nejake starsi s tim mely problemy...
mam ROMku z tohoto odkazu, druhou od konce

TMASKA
smartguru
smartguru
Příspěvky: 580
Registrován: pát kvě 23, 2008 8:06
Zařízení: SGS2

EnergyROM HD

Příspěvek od TMASKA » úte bře 09, 2010 11:18

tu samou co ty v sobotu si mi ji doporucovat , mohl jsem ji nejak blbe flasnout ? pouzivam uspl

Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

EnergyROM HD

Příspěvek od spermosh » úte bře 09, 2010 11:41

vubec nevim...napadaji me jen dve veci - udelal jsi HR po flashnuti? a flashnuti jineho radia (to ale snad nema s tlacitky nic spolecneho)

a dotaz, zkousel jsi nejakou aplikaci na spravu profilu treba? ani ta nezmeni hlasitost?

v nejhorsim zkus jinou ROM, jestli ti nahodou tlacitka neodesla do vecnych lovist ;-)

TMASKA
smartguru
smartguru
Příspěvky: 580
Registrován: pát kvě 23, 2008 8:06
Zařízení: SGS2

EnergyROM HD

Příspěvek od TMASKA » úte bře 09, 2010 11:46

budu zkouset dik za rady

ps - mozna se to bude nekomu hodit.

po doinstalovani hd tweak a srs wow hd jsem si to doladil a je to pouzivatelne , hlasitost prehravani hudby je super akorat hlasitost telefonovani je tak porad na polovine ale jde to prezit.

Odpovědět

Zpět na „ROM, HardSPL unlock, tweaky“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů