EnergyROM HD

Sekce pro zkušené uživatele (diskuze o nových ROM, tweaky...)
Odpovědět
Shooter
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 312
Registrován: stř říj 22, 2008 21:08
Zařízení: HTC Touch HD
Bydliště: Nové Město na Moravě
Kontaktovat uživatele:

EnergyROM HD

Příspěvek od Shooter » pát pro 11, 2009 16:21

Neco podobnyho ze mi to nenaslo sit mi to delalo kdyz sem mel spatnej BootLoader. Nemuze to byt tim?

Uživatelský avatar
magnat
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 75
Registrován: pon črc 20, 2009 23:22
Zařízení: Touch HD + Desire

EnergyROM HD

Příspěvek od magnat » pát pro 11, 2009 19:14

vsetkych asi 15 testovanych romiek mi fungovalo bez problemov, len tito traja varici maju problem s O2 SK sietou

roti
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 70
Registrován: pon pro 01, 2008 19:20
Zařízení: HTC HD

EnergyROM HD

Příspěvek od roti » pon pro 28, 2009 13:32

dal jsem si novou romku EnergyROM_BLACKSTONE_17.Oct.2009_Titanium a ma to hrozny barvy, kde je prosim problem??

a ted jsem prisel na to, ze kdyz vypnu a zapni display, tak to je normalni.
Přílohy
P1240381.JPG
(357.03 KiB) Staženo 2 x

Mezek
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 250
Registrován: stř pro 03, 2008 10:10
Zařízení: HTC HD, HD2
Bydliště: Plzeň

EnergyROM HD

Příspěvek od Mezek » pon pro 28, 2009 14:12

Řešilo se to konkrétně zde, použil jsi HSPLWrapper_Blackstone_156OliNex ?

roti
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 70
Registrován: pon pro 01, 2008 19:20
Zařízení: HTC HD

EnergyROM HD

Příspěvek od roti » pon pro 28, 2009 14:48

tak jsem po tim prehral a uz to pekne sviha a vubec neseka :)
diky

Dave-X-93
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: pon pro 28, 2009 13:56
Zařízení: HTC TOUCH HD

EnergyROM HD

Příspěvek od Dave-X-93 » pon pro 28, 2009 19:10

Zdravim vim ze to tady nepatri :) ale uz si nevim rady.A nevim uz na koho bych se mel obratit... stahl jsem uz 4 romku. A ani jedna mi nejde nainstalovat pri instalaci to zamrzne a potom hodi UPDATE error (262) skousel jsem i reinstal celeho telefonu ale ani to nepomohlo. Mohl by mi tady nekdo poradit ? :)

Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

EnergyROM HD

Příspěvek od spermosh » pon pro 28, 2009 19:20

zkus zavest stroj do bootloaderu rucne...btw odemknuto mas? olinex?

jinak errory mas zde

Dave-X-93
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: pon pro 28, 2009 13:56
Zařízení: HTC TOUCH HD

EnergyROM HD

Příspěvek od Dave-X-93 » pon pro 28, 2009 20:52

No jelikoz mam telefon od vanoc tak jeste poradne nevim o co jde :) olinex nevim co je :tlem: pokud by mohl byt nejaky navod k tomu :) .. a tomu erroru (This error occurs during the CE ROM code upgrade process. If this happens, you can just soft reset the device and run RUU again. The update process will then continue. At this stage the rom on the device is incomplete and it will not boot back up into Windows. You will need to place it into the bootloader to continue.) taky moc nerozumim co bych mej udelat :( jsem naporsty novacek tak pokud bys me chvilku mi par veci vysvetlit bylo by to super :)´

Uživatelský avatar
ospaly_muflon
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 119
Registrován: pát bře 20, 2009 22:54
Zařízení: HTC Touch Pro 2

EnergyROM HD

Příspěvek od ospaly_muflon » pon pro 28, 2009 20:56

Ano, jak píše spermosh, jen doplním: je potřeba mít odemčené zařízení. Buď HSPL anebo alespoň dočasný USPL. Perfektně zpracovaný návod je zde: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=505377" onclick="window.open(this.href);return false;

Dave-X-93
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: pon pro 28, 2009 13:56
Zařízení: HTC TOUCH HD

EnergyROM HD

Příspěvek od Dave-X-93 » pon pro 28, 2009 21:59

Super prisel jsem na to naistaloval jsem tuto romku http://htcpedia.com/xannytech_rom_grid_ ... e=6?page=6" onclick="window.open(this.href);return false; pokud sni mate nejake skusenosti tak reknete .. a byl bych rad kluci kdyby jste mi doporucili nejakou ktera je spolehlive bez bugu a uz odskousena :) a hlavne at je v dobre provedeni :) diky moc kluci ;)

Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

EnergyROM HD

Příspěvek od spermosh » pon pro 28, 2009 22:26

na Xannytech ROMky je zde special forum

co se tyka naproste nebugovosti, asi se poohledni po nejake oficialni anebo po wm6.1
6.5 jsou ve vyvojy, vetsinou - ale plati, cim vic aplikaci, tim vice bugu (logika), takze osobne preferuji Titanium only (ktere ale stejne vypinam), zkus tez nejakou...

Dave-X-93
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: pon pro 28, 2009 13:56
Zařízení: HTC TOUCH HD

EnergyROM HD

Příspěvek od Dave-X-93 » pon pro 28, 2009 22:32

ok diky :) kadzopadne bych potrboval romku ktera by byla rychla... a propracovana :D existuje vubec takova ? :)

Docent
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 118
Registrován: úte lis 18, 2008 20:26
Zařízení: Dell AXIM X51v, Vodafone 845
Bydliště: Kousek od Rudé záře

EnergyROM HD

Příspěvek od Docent » pon pro 28, 2009 23:01

Rychlá Romka existuje... Zvláště, když utíká s tvojí peněženkou :-D .

Dave-X-93
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: pon pro 28, 2009 13:56
Zařízení: HTC TOUCH HD

EnergyROM HD

Příspěvek od Dave-X-93 » pon pro 28, 2009 23:39

:tlem: :tlem: to jo noo :D ale tu zrovna nemyslim :tlem: 8-)

roti
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 70
Registrován: pon pro 01, 2008 19:20
Zařízení: HTC HD

EnergyROM HD

Příspěvek od roti » úte pro 29, 2009 8:50

mam tuto a pohoda
EnergyROM_28011_BLACKSTONE_25.Dec.2009_Standard
Přílohy
ManilaHome.png
(211.43 KiB) Staženo 389 x
ManilaAllPrograms.png
(116.04 KiB) Staženo 389 x

Uživatelský avatar
magnat
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 75
Registrován: pon črc 20, 2009 23:22
Zařízení: Touch HD + Desire

EnergyROM HD

Příspěvek od magnat » úte pro 29, 2009 11:39

Dave-X-93:
vyskusaj si 4-5 romiek, co mas tu na hd fore a sam si vyber tu, co ti najviac vyhovuje

Dave-X-93
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: pon pro 28, 2009 13:56
Zařízení: HTC TOUCH HD

EnergyROM HD

Příspěvek od Dave-X-93 » úte pro 29, 2009 13:06

ok.. pobavim se stim.. a je moznost ze tim jak budu porad menit rom ze se casem do*ebe telefon ?

Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

EnergyROM HD

Příspěvek od spermosh » úte pro 29, 2009 13:22

neni to mozne, mam HD vic jak rok a odchazi jen baterka (asi), takze je to v poho
mam ted taky EnergyROM a spokojenost (Titanium verzi teda)

bimek2
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: pon led 04, 2010 11:37
Zařízení: HTC HD

EnergyROM HD

Příspěvek od bimek2 » pon led 04, 2010 16:24

Dotaz ??
Po instalaci Romky "EnergyROM_21885_Blacstone_17.DEC.2009 Standart" se mi střídavě "ztrácí" SDHC karta 8Gb.Stalo se to někomu?Proč je někdy karta vidět a jindy ne?
Díky moc za názory a pomoc

Uživatelský avatar
Mira96
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 96
Registrován: pát lis 21, 2008 12:50
Zařízení: Sony Xperia Z1
Bydliště: Pardubice

EnergyROM HD

Příspěvek od Mira96 » úte led 05, 2010 23:09

Mizení SD karty může způsobovat nějaký vadný soubor na kartě. Když se mi tohle stávalo (kartu jsem jednou načetl a pak zmizela) tak jsem ji vyndal z HD, dal do čtečky v PC a okopíroval jsem ji do PC. Bylo tam několik vadných souborů, kartu jsem naformátoval a všechno (bez těch vadných) jsem nakopčil zpět. Od té doby bez problémů.
A nebo je karta vadná, zkus jinou, a nebo má HD bolístku.

Odpovědět

Zpět na „ROM, HardSPL unlock, tweaky“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti