Kwbr ROM

Sekce pro zkušené uživatele (diskuze o nových ROM, tweaky...)
TMASKA
smartguru
smartguru
Příspěvky: 580
Registrován: pát kvě 23, 2008 8:06
Zařízení: SGS2

Kwbr ROM

Příspěvek od TMASKA » stř kvě 19, 2010 9:10

tak tu javu uz mi nainstalovat jde a premapovat tlacitka zkus nejakym programem treba -AEBPLUS

JESTLI TEN PROGRAM NENAJDES NAPIS MI MAILA , POSLU TI HO

poly-filip
nováček
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: pát kvě 21, 2010 22:01
Zařízení: HTC Touch HD

Kwbr ROM

Příspěvek od poly-filip » ned kvě 23, 2010 8:26

Ahoj pánové , Tak jsme si včera nahodil http://www.tomsoftware.net/htc-pda.aspx#tab5" onclick="window.open(this.href);return false; i s CABS pomocí SASHIMI což proběhlo snad správně ale nějak se mi to na 100% nepočeštilo :( NEmá někdo češtinu pro tuto ROM ?? nebo jsem udělal někde chybu ?? předem moc děkuji

Uživatelský avatar
peter63
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 272
Registrován: čtv srp 31, 2006 14:52
Zařízení: HTC touch HD: rom Topix 3.5 wm 6.1, Afroradio 1.17

Kwbr ROM

Příspěvek od peter63 » pon kvě 31, 2010 9:08

Pouzivam rom topix 3.5 wm 6.1 bez pocasia a nasiel som malu chybu, mozno je to nejakym softom. Neukazuju sa mi ikonky sluchadiel ani BT. Preinstaloval som tsowen taskbar icons a nepomohlo to a nejde to ani bez nich. Netvrdim, ze sa bez toho neda zit, ale ak by niekto mal nejaku radu, budem rad.

poly-filip
nováček
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: pát kvě 21, 2010 22:01
Zařízení: HTC Touch HD

Kwbr ROM

Příspěvek od poly-filip » úte čer 01, 2010 21:00

Ahoj tak na češtinu kašlu ... zkusil jsme úpravu HKCU/MUI/Curlang nastavit DEC na 1029 počeštilo se mi senze ale když si prohlížím fotky v záložce Photos a Videos tak v pohodě ale když si na fotku poklepu a ona se otevře přes celou obrazovku a začnu posouvat na další fotky tak se mi každá fotka ukáže 2x :( takže raději si zvyknu na angličtinu ,ale co je horší všiml jsem si že při focení není zoom lišta :( Máte tento problém všichni s touto ROM nebo to dělá jen mně ??? předem moc děkuji za radu ;)

TMASKA
smartguru
smartguru
Příspěvky: 580
Registrován: pát kvě 23, 2008 8:06
Zařízení: SGS2

Kwbr ROM

Příspěvek od TMASKA » čtv čer 10, 2010 4:07

to poly-filip - tu rom na tech strankach nejde stahnout , nechces ji nekam hodit jinam nebo nevis kde jeste je na stahnuti dik

prosim o smazani tohoto prispevku - uz to mam

Uživatelský avatar
TomSoft
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 330
Registrován: pát dub 30, 2010 7:07
Zařízení: LUMIA 950 XL
Bydliště: Karviná

Kwbr ROM

Příspěvek od TomSoft » čtv čer 10, 2010 8:28

poly-filip píše:Ahoj pánové , Tak jsme si včera nahodil http://www.tomsoftware.net/htc-pda.aspx#tab5" onclick="window.open(this.href);return false; i s CABS, ale nějak se mi to na 100% nepočeštilo :(
Jen pro info ... možná i pro ostatní. Součástí CABs není žádná čeština. Důvod? Žádná není 100% kompatibilní. Existuje spousta CABů, které lze stáhnout z webu, ale žádná nepřeloží OS na 100% správně, vždy tam něco chybí, blbne atd..., takže v CABs to nikdy není a nebude, to nechávám na uživatelích. Osobně to používám snad jen úpravou v registrech a přeloží se Sense, ale i to někdy zlobí, viz třeba ty fotky....

TMASKA
smartguru
smartguru
Příspěvky: 580
Registrován: pát kvě 23, 2008 8:06
Zařízení: SGS2

Kwbr ROM

Příspěvek od TMASKA » úte srp 31, 2010 11:08

ahojte , prosim vas nevite nekdo proc mi u romky od kwbr nemuzu v manile 2.5 nenajde presne misto kde jsem v pocasi prez pripojeni k internetu prez simku ? kdyz vylezu na balkon a pripojim se prez wifi tak to jde to mi napise primo misto kde jsem treba karvina jinak mi to pise north morava , dekuji

-- doplnění předchozího příspěvku (stř zář 01, 2010 14:33) --

jeje nastal mi jeste jeden problem a to prestalo mi fungovat ovladani hlasitosti bocnich tlacitek hlasitosti nahoru a dolu a to u programi windows media player a v prehravaci hudby v manile , nevite kde muze byt tady problem ? dekuji vsem predem

-- doplnění předchozího příspěvku (pon kvě 23, 2011 19:06) --

ahojte, poprosim o radu , nevite ktery program pouziva KWBR ve svych romkach ala WIFI ROUTER ? mel jsem tet na chvili jeho rom 5.7 c3 a tam to byla parada , zapnul jsem program na hdecku a na notebooku jsem fičel na netu ( zadani hesla 1234567890 ) tet jsem se vratil na jeho 6.1 rom kterou mam nejradeji ale uz nepamatuju co to mel za program , tet jsem zkousel asi 4 verze wmwifi router ale vsecky moc slozite a hlavne nefunkcni --- dekuji moc predem kdyby se nekdo vzpomnel a treba hodol i link .

Odpovědět

Zpět na „ROM, HardSPL unlock, tweaky“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 hostů