Kwbr ROM

Sekce pro zkušené uživatele (diskuze o nových ROM, tweaky...)
Uživatelský avatar
peter63
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 272
Registrován: čtv srp 31, 2006 14:52
Zařízení: HTC touch HD: rom Topix 3.5 wm 6.1, Afroradio 1.17

Kwbr ROM

Příspěvek od peter63 » pát bře 05, 2010 12:00

Tak teraz neviem ci dat to co som mal alebo so sense 2.1. Mal si pred tym Topix 3.1.2? Nie je to pomalsie? Kolko mas ram po starte?

Uživatelský avatar
SirTom
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 393
Registrován: pon pro 08, 2008 9:09
Zařízení: Lumia 950 / Surface RT

Kwbr ROM

Příspěvek od SirTom » pát bře 05, 2010 12:40

nepoužíváte někdo S2U?
stává se mi, že při dlouhém zamknutí se zamkne i originální zámek a zařízení je zamčeno "2x".
při krátkých intervalech to nedělá.. divné

Uživatelský avatar
peter63
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 272
Registrován: čtv srp 31, 2006 14:52
Zařízení: HTC touch HD: rom Topix 3.5 wm 6.1, Afroradio 1.17

Kwbr ROM

Příspěvek od peter63 » sob bře 06, 2010 12:40

Tak mam 3.5 wm 6.1 sense 2.1 weather. Mam o nieco menej volnej RAM, co mi ale nevadi. Problem je rychlost samotneho sense. Rozhodne nejde tak plynule ako TF3D. Animacia pocasia trochu seka a hlavne je trhany prechom medzi jednotlivymi SMS. Ake 3D ovladace pouzivas? Dik.

Mezek
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 250
Registrován: stř pro 03, 2008 10:10
Zařízení: HTC HD, HD2
Bydliště: Plzeň

Kwbr ROM

Příspěvek od Mezek » sob bře 06, 2010 13:15

Mrkni na to Vylepšení grafického výkonu., po startu, kdy se zároveň připojuje k internetu, počasí lehce zadrhává. Ale potom již běží naprosto plynule.

Uživatelský avatar
peter63
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 272
Registrován: čtv srp 31, 2006 14:52
Zařízení: HTC touch HD: rom Topix 3.5 wm 6.1, Afroradio 1.17

Kwbr ROM

Příspěvek od peter63 » sob bře 06, 2010 19:40

Pozeram na tie graficke ovladace, ten 1. nepoznam, ten druhy je stary. Neo ma nove ovladace 2010. Skusal som rozne, teraz mam Chainfire-HD2-3D-Driver-Patch-1.1 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=442712" onclick="window.open(this.href);return false; Este ma zaujima ako mas nastavene MY LOCATION. Mas povolene aby ostatne HTC programy brali udaje z My location?
Inac ROM bez sense 2.1 je fakt rychlejsia. Programy idu stejne rychlo, ale samotne TF3D islo rychlejsie ako Sense 2.1.

edit: tak som sa vratil k ROM bez pocasia. Je rychlejsia a velmi slusne povedane ma my location stvalo.

sirup
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: pon dub 26, 2010 22:16
Zařízení: htc touch hd

Kwbr ROM

Příspěvek od sirup » pon dub 26, 2010 23:28

po flashnuti vzdy skoncim na obrazovce align screen. Jak se jezdi stylusem. nevite cim to je?

Uživatelský avatar
peter63
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 272
Registrován: čtv srp 31, 2006 14:52
Zařízení: HTC touch HD: rom Topix 3.5 wm 6.1, Afroradio 1.17

Kwbr ROM

Příspěvek od peter63 » úte dub 27, 2010 10:08

Aku verziu SPL mas? Pouzivas hspl alebo uspl pri flashovani? Este skus doporuceny postup s nahranim original ROM alebo ak sa ti do toho nechce pouzi program MTTY http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=540290" onclick="window.open(this.href);return false; Niekde som tu videl aj cesky navod.

Uživatelský avatar
Mong3R
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 275
Registrován: pon lis 17, 2008 18:03
Zařízení: SGN II + Lumia 930
Bydliště: Ostrov (KV)

Kwbr ROM

Příspěvek od Mong3R » stř dub 28, 2010 7:55

4sirup:
No a kde by jsi chtěl skončit? Musíš ťapat na ten křížek aby tě to pustilo dál. Tedy jestli si dobře rozumíme. Myslím si, že tím nakalibruješ dotykový displej.

hys
nováček
nováček
Příspěvky: 42
Registrován: stř pro 17, 2008 15:22
Zařízení: HTC Touch HD [ROM 1.56.401.0]

Kwbr ROM

Příspěvek od hys » pát kvě 07, 2010 21:16

3.6
3.5.6
3.5.4
vsechny tyto verze nestabilni, vydrzi tak tyden, pak restartnu telefon a jsem na defaultu jako po instalaci romky

Uživatelský avatar
TomSoft
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 330
Registrován: pát dub 30, 2010 7:07
Zařízení: LUMIA 950 XL
Bydliště: Karviná

Kwbr ROM

Příspěvek od TomSoft » pát kvě 07, 2010 22:11

Hm, divné....
vidíš ROM co mám v podpise? vyšla 18.4. a od té doby tam je a jede jako víno. Nemám co bych na ní řekl špatně.
Používám "Topix without hTC messaging"
Používám rádio 1.14.xxx

hys
nováček
nováček
Příspěvky: 42
Registrován: stř pro 17, 2008 15:22
Zařízení: HTC Touch HD [ROM 1.56.401.0]

Kwbr ROM

Příspěvek od hys » pát kvě 07, 2010 22:35

nektery vydrzely i dva tejdny :-d
ja mam s HTC mess a radio 1.17.x
Nahodil jsem ted duttyho romku tak uvidim........

Uživatelský avatar
TomSoft
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 330
Registrován: pát dub 30, 2010 7:07
Zařízení: LUMIA 950 XL
Bydliště: Karviná

Kwbr ROM

Příspěvek od TomSoft » pát kvě 07, 2010 22:42

KWBR do všech ROMek dává OS BASE 1.59 (narozdíl od jiných autorů, kteří tam dávají 1.56) a taky tam je už integrován RilPhone pro verzi rádia 1.14. Tak by tam mělo být rádio 1.14.
Vím, že to spousta lidí má (KWBR + radio 1.17) ale s kombinací operátora, typu SIM karty to může dělat paseku.

Uživatelský avatar
peter63
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 272
Registrován: čtv srp 31, 2006 14:52
Zařízení: HTC touch HD: rom Topix 3.5 wm 6.1, Afroradio 1.17

Kwbr ROM

Příspěvek od peter63 » sob kvě 08, 2010 4:56

Radio 1.17 mozem doporucit. Mal som ho vo viacerych rom a jak gps, tak fm prijem je lepsi. K tomu pouzivam rilphone 1.15, ziadny problem.

Uživatelský avatar
TomSoft
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 330
Registrován: pát dub 30, 2010 7:07
Zařízení: LUMIA 950 XL
Bydliště: Karviná

Kwbr ROM

Příspěvek od TomSoft » sob kvě 08, 2010 8:36

RilPhone 1.15 existuje? Můžeš mi dát link kde je?
Dík.

Uživatelský avatar
peter63
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 272
Registrován: čtv srp 31, 2006 14:52
Zařízení: HTC touch HD: rom Topix 3.5 wm 6.1, Afroradio 1.17

Kwbr ROM

Příspěvek od peter63 » sob kvě 08, 2010 9:07

smartmania.cz/forum/viewtopic.php?f=79&t=18021

Uživatelský avatar
TomSoft
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 330
Registrován: pát dub 30, 2010 7:07
Zařízení: LUMIA 950 XL
Bydliště: Karviná

Kwbr ROM

Příspěvek od TomSoft » sob kvě 08, 2010 9:15

Díky :lol:

hys
nováček
nováček
Příspěvky: 42
Registrován: stř pro 17, 2008 15:22
Zařízení: HTC Touch HD [ROM 1.56.401.0]

Kwbr ROM

Příspěvek od hys » sob kvě 08, 2010 9:16

Tak jsem nahodil radio 1.14.24.25 a topix 3.6, 2x hard reset tak uvidim jak dlouho vydrzi

TMASKA
smartguru
smartguru
Příspěvky: 580
Registrován: pát kvě 23, 2008 8:06
Zařízení: SGS2

Kwbr ROM

Příspěvek od TMASKA » sob kvě 15, 2010 10:43

to hys- ahoj taky jsem ji nahodil , zatim parada jen mam jeden problem , nejde mi nainstalovat java aplikace , konkretne opera mini 4.2 - nevis, nevite jak na to ? co nastavit nebo zmenit ? dik za info vsem

ps radio mam 1.13

hys
nováček
nováček
Příspěvky: 42
Registrován: stř pro 17, 2008 15:22
Zařízení: HTC Touch HD [ROM 1.56.401.0]

Kwbr ROM

Příspěvek od hys » sob kvě 15, 2010 10:48

po tydnu mi prijde ze je obcas dost pomala a je potreba restart, zatim 2x
netusim, nezkousel jsem to instalovat

blackrabbit
nováček
nováček
Příspěvky: 21
Registrován: čtv črc 02, 2009 8:22
Zařízení: HTC Touch HD

Kwbr ROM

Příspěvek od blackrabbit » ned kvě 16, 2010 9:38

Zdravim, vcera jsem nahodil Topix 3.5 WM6.5 Manila 2.1 Sense weather a mam jedinej problem, nedari se mi premapovat pravy soft key z kamery na Programs TAB v Manile, nemate nekdo tuseni jak na to? Pripadne nevite nekdo jakej klic mam zapsat do registru? Predem dik za info, je to asi jedina zavada kterou jsem zatim nasel a nejde mi vyresit :) Jinak vsechno zda se funkcni a svizny.

Odpovědět

Zpět na „ROM, HardSPL unlock, tweaky“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů