Duttyho ROMky 6.5

Sekce pro zkušené uživatele (diskuze o nových ROM, tweaky...)
Odpovědět
avatar
nováček
nováček
Příspěvky: 28
Registrován: pon čer 15, 2009 19:22
Zařízení: HTC touch HD
Bydliště: Cambridge UK/ Vysocina CR

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od avatar » pát črc 24, 2009 8:57

Dutty opravuje bugy je to videt z prechodu z R5 na R6 on vzdy napsie co ale pokud prejde z manily 21 na 35 tak pak samo ze nebude bezproblemova.... ja mam ted R5 a sem zpokojen protoze uz konecne chytam signal i tam kde pred tim sem ho nemel .

A jak jiste vite jak HD je dlouho mimo signal cca hodinu tak pak uz signal nechyti musi se to resetnout. (tot dela kazda rom kterou sem nahral jen tato duttyho mi funguje bez tohoto problemu (temer). Problem je proste v oblastech kde je spatnej signal (dlouhodobe)

Uživatelský avatar
Kulík
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 262
Registrován: úte kvě 13, 2008 11:40
Zařízení: HTC HD7 32GB,SGSII,Sensation,Flayer 32GB,HD2 A2.3.
Bydliště: Highlands

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od Kulík » pát črc 24, 2009 21:44

No zírám, taková kritika Duttyho ROMek ;oI . Hlavně od těch, kdo je nepoužívají. 6.1 ROMky Duttyho nemají konkurenci a v 6.5 už se na jejich kvalitu dotahuje. Občas jsem vyzkoušel Miriho a Davideucka, ale vždy jsem se pokorně vrátil k Duttymu. Miriho ROMky mají pár standardních bugů, kterými se autor prostě nehodlá zabývat - nelze přehrát kvalitní video, samovolné přepnutí nastavení vyzvánění (o tom, že mi někdo volá jsem se dozvěděl až signalizací ztraceného volání), budík občas budí občas ne a pár dalších drobností. Tak to podle mě není rozhodně telefon pro práci. S podobnými zásadními problémy jsem se u Duttyho nikdy nesetkal, navíc Dutty má cit pro potřebné aplikace, takže, kdo potřebuje ROMku skutečně pro práci u Duttyho najde co potřebuje. Momentálně používám R5 a zatím jsem nenarazil na zásadní problém. Podotýkám, že s Mirim jsem definitivně ztratil trpělivost s verzí 18.1.
No a co se počtu verze ROMek týče, zřejmě je Miri rekordman :lol: , takovou smršť jinde nevidíš, často je nová verze jen z důvodu nového třeba i bezvýznamného buildu WM, change log většinou nijak sdílný, takže člověk tápe, Dutty vždy jasně popíše změny, novinky, zakomponované aplikace i co oproti minulé verzi vyhodil, i známé chyby. Nikomu Duttyho nevnucuji, ale používám jeho ROMky od V1.6 a nikdy jsem nenarazil na cokoliv, co by mi bránilo plně využít mé HD, na rozdíl od ROMek Miriho, či Davideucka, jiné kuchtíky jsem netestoval, takže možná existuje i lepší než Dutty :wink: .

Uživatelský avatar
magnat
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 75
Registrován: pon črc 20, 2009 23:22
Zařízení: Touch HD + Desire

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od magnat » sob črc 25, 2009 12:45

dutty ma novu romku v8, na ktorej ma zasa klasicku manilu (nebugovu 2.1) a zasa opravil par chybyciek z predchadzajucich romiek
zatial funguje vyborne a bez chyb

Slim84
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 105
Registrován: sob bře 21, 2009 19:19
Zařízení: SGS2

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od Slim84 » sob črc 25, 2009 19:32

ospaly_muflon píše:Zmizela ve smyslu že to místo je prázdné, případně jak to vypadá? Nemáš tam místo baterie ukazatel času?
No takhle ukazatel casu mam, ale ten sem mel vzdy a baterka se tam ukazovala hned vedle, ted z niceho nic je zmizela, vypada to tak ze tam neni pradzne misto proste je tam misto baterky ikona ktera nasleduje po baterce vmem pripade je hned vedle casu ukazatel zvukoveho profilu(vibrace, hlasity)

Uživatelský avatar
michalkosmak
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 123
Registrován: pon črc 21, 2008 12:41
Zařízení: HTC Touch HD
Bydliště: Hradec Králové
Kontaktovat uživatele:

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od michalkosmak » úte črc 28, 2009 17:39

Kde zakázat ve verzi WM 6.5 R8 Turbo aby se nepřetáčel dysplej např. v pruzkumníkovi? Díky.

andre7
nováček
nováček
Příspěvky: 40
Registrován: ned črc 03, 2005 12:00
Zařízení: HTC Touch HD "Blackstone"
Bydliště: Prešov

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od andre7 » pát črc 31, 2009 10:14

Dutty's WM6.5 R9 Turbo is out... changelog and download: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=540456

Uživatelský avatar
milos797
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 139
Registrován: úte pro 30, 2008 22:48
Zařízení: HTC Touch HD

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od milos797 » pát črc 31, 2009 12:23

Servus,
keďže názov Romky je Dutty's HD WM6.5 R9 Turbo Change Log [With Social Networking support] tak mi viete povedať aká je zmena pre Facebook oproti predchádzajúcim verziám?
A vedel by mi niekto skúsiť jednú vec? Na R4 keď mám prijatý mal, kliknem na meno od koho to je a v prípade že ho nemám v kontaktoch, je tam možnosť uložiť ku kontaktu. Toto tlačítko ale nefunguje. JE to v nových romkách už dobré?
Ďíkes

EDIT: tak si odpoviem sam : rozdiel facebook asi ziadny a to pridanie do kontaktu nefunguje

//Používej tlačítko Upravit!! Lukáš Mano

orkim
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 72
Registrován: ned čer 14, 2009 21:37
Zařízení: HTC HD

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od orkim » pon srp 03, 2009 12:41

zdravím, kolegovi v práci u tejto poslednej romky vždy pri zavretí aplikácie Camera, čiže fotoaparát, vidá foťák zvuk ako také cvaknutie...... robí to aj Vám ostatným?

Uživatelský avatar
milos797
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 139
Registrován: úte pro 30, 2008 22:48
Zařízení: HTC Touch HD

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od milos797 » pon srp 03, 2009 18:56

tak neviem ci je to problem romky, mne to robilo vzdy. Mal som pocit ze to je nejake zavretie fotaka alebo proste nejake odpojenie, aby zbytocne necucal energiu.

Uživatelský avatar
michalkosmak
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 123
Registrován: pon črc 21, 2008 12:41
Zařízení: HTC Touch HD
Bydliště: Hradec Králové
Kontaktovat uživatele:

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od michalkosmak » úte srp 04, 2009 11:58

Cvakání při ukončení fotaparátu dělá i mě. Je zjímavý, že to děla jen při ukončení aplikace.

t0m45
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: úte srp 04, 2009 12:53
Zařízení: Touch HD - Dutty R8

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od t0m45 » úte srp 04, 2009 12:57

Mě to taky dělá a stejně mi cvakal SE K790i když zaostřoval Autofocusem. Myslím že když se vypíná kamera tak si jen ta čočka sedne a tím cvakne nic víc. Ani bych se nedivil kdyby to dělalo všem.

Uživatelský avatar
SirTom
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 394
Registrován: pon pro 08, 2008 9:09
Zařízení: Lumia 950 / Surface RT

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od SirTom » čtv srp 06, 2009 10:03

Pánové vy kdo máte 6,5 ROM, jsou už tyto verze běžně použitelné nebo je to stále ještě spíš na testování?
Dá se nějakou 6,5ROM běžně pracovat (hlavně telefon, SMS, maily, internet) ?

díky

T

Uživatelský avatar
michalkosmak
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 123
Registrován: pon črc 21, 2008 12:41
Zařízení: HTC Touch HD
Bydliště: Hradec Králové
Kontaktovat uživatele:

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od michalkosmak » čtv srp 06, 2009 10:45

Používám verzi WM 6.5 R8 Turbo normálně chodí bez problémů. Jen mi při slabším signálu sítě někdy nelze odeslat SMS, nevím čím to může být jestli ROMkou. Zatím mi to nijak nevadí abych přešel k jiné ROM.

Uživatelský avatar
jacek
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1145
Registrován: stř lis 28, 2007 10:19
Zařízení: Samsung Galaxy Note
Bydliště: Frýdlant

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od jacek » čtv srp 06, 2009 11:03

Včera jsem nahodil zpět Onkologa WM 6.5 Lite ( s TF 3D) a bez problémů, vše chodí jak má. Vydal i SuperLite bez TF, jen 6.5.

andre7
nováček
nováček
Příspěvky: 40
Registrován: ned črc 03, 2005 12:00
Zařízení: HTC Touch HD "Blackstone"
Bydliště: Prešov

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od andre7 » pon srp 10, 2009 14:46

Duttys HD WM6.5 R10 Turbo is out...

...na XDA a na duttyho stranke som ju nenasiel...treba sa regnut sem: http://htcpedia.com/forum/showthread.php?t=313 a v txt subore pri attache files je link na download...lets go flash :)

orkim
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 72
Registrován: ned čer 14, 2009 21:37
Zařízení: HTC HD

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od orkim » úte srp 11, 2009 6:35

vedel by niekto poradiť ako vymazať niektoré ikonky v ponuke štart u tejto rom......., jedná sa mi o HTC people a calendar....... akože idú vymazať, ale po reštarte sú opäť tam kde boli..... Dík

Milan Pištělka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 762
Registrován: sob črc 12, 2008 8:17
Zařízení: HTC HD2 Leo
Bydliště: někdy Praha 4, někdy Zliv(ČB)

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od Milan Pištělka » úte srp 11, 2009 7:30

Teď jsem to vyzkoušel s kalendářem a funguje to i po restartu. Soubor calendar.lnk v adresáři /windows/Start Menu/Programs jsem smazal a po restartu tam nebyl.

orkim
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 72
Registrován: ned čer 14, 2009 21:37
Zařízení: HTC HD

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od orkim » úte srp 11, 2009 11:20

ale ikonky kalendara su tam dve, jedna vymazar ide a druha nie. su tam 3 ikony s prednazvom Htc, people, calendar a setings, odkszuju na aplikacie v touch flo, s tieto mi nejdu vymazat.

Milan Pištělka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 762
Registrován: sob črc 12, 2008 8:17
Zařízení: HTC HD2 Leo
Bydliště: někdy Praha 4, někdy Zliv(ČB)

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od Milan Pištělka » úte srp 11, 2009 13:50

A tak to je jiná, já TF3D nepoužívám. To si tam TF3D dává při startu samo.
Jedině si udělat cabík, který to po startu systému smaže automaticky.

orkim
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 72
Registrován: ned čer 14, 2009 21:37
Zařízení: HTC HD

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od orkim » stř srp 12, 2009 16:01

ak vypnem touch flo, tak je to všetko o.k., inak môžem povedať že posledná verzia R10 je ozaj špičková......, zatial som nenašiel ani najmenšiu chybičku.

Odpovědět

Zpět na „ROM, HardSPL unlock, tweaky“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů