Duttyho ROMky 6.5

Sekce pro zkušené uživatele (diskuze o nových ROM, tweaky...)
Odpovědět
Uživatelský avatar
magnat
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 75
Registrován: pon črc 20, 2009 23:22
Zařízení: Touch HD + Desire

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od magnat » stř úno 17, 2010 14:45

neda sa napisat, ze dutty sa vratil, ale vcera vydal...

Duttys HD WM6.5 Leo Holy Grail R1

na fore sa spominaju minimalne 2 pomerne vazne bugy :???:

hyneg
nováček
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: pon pro 29, 2008 19:27
Zařízení: HTC HD2, WM 6.5.3 ChuckyROM / Dell Venue Pro 8GB

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od hyneg » pát úno 26, 2010 19:00

V oficiálním seznamu ROMek na htcpedii ta R1 není tak nevím. Zkoušl to někdo, jestli je nějaký přínos oproti Leo HG R0?
R0 mi po pár úpravách maká dobře, nevím jestli flashovat....

Uživatelský avatar
magnat
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 75
Registrován: pon črc 20, 2009 23:22
Zařízení: Touch HD + Desire

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od magnat » pát úno 26, 2010 21:24

neflashuj :!:

Uživatelský avatar
Trexi
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 154
Registrován: stř kvě 13, 2009 23:55
Zařízení: HTC Sensation

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od Trexi » ned úno 28, 2010 1:21

Duttys HD HG R2

http://htcpedia.com/duttys_hd_hg_r_8509 ... tml?page=1" onclick="window.open(this.href);return false;

Description:
- Updated CE OS & Build to 5.2.21893.5.0.90
- Latest Leo 2.10 Manila_Core_2_5_20121412_0 version
- Remove Footprints and Document tab from Manila as it doesn't work fully
- Some Bugs Fixes

Uživatelský avatar
magnat
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 75
Registrován: pon črc 20, 2009 23:22
Zařízení: Touch HD + Desire

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od magnat » ned úno 28, 2010 1:58

vyzera to tak, ze dutty ma znova blackstone :-D

:?: toto je o novej romke z fora htcpedie:
This is not a good rom.
I like the Dutty's rom's but the last two rom's are not good.
I no that dutty can do a better rom.
It will take great effort to achieve a great rom Without a blackstone.
There are some bugs and i like very much off the Footprints and Document tab.
takze este treba par verzii pockat, nez sa do toho dutty znova dostane

hyneg
nováček
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: pon pro 29, 2008 19:27
Zařízení: HTC HD2, WM 6.5.3 ChuckyROM / Dell Venue Pro 8GB

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od hyneg » pon bře 08, 2010 17:44

Pustí se Dutty někdy do vaření ROMek 6.5.x pro Blackstone? Nebo tady ty jeho eRka jsou poslední záchvěvy a je potřeba podívat se po jiném autorovi...???

koulou
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 126
Registrován: pon říj 20, 2008 14:27
Zařízení: Samsung Galaxy Note II
Bydliště: Petřvald

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od koulou » pon bře 08, 2010 21:10

Tak já jsem si včera večer naflashoval "Duttys HD HG R2" a jsem maximálně spokojený. 3 měsíce jsem teď byl na Miriho ROMce se Sence 2.5 a co se týče rychlosti, je to neporovnatelné. Duttys HD HG R2 je nejrychlejší ROM, co jsem se Sense 2.5 na Blackstonovi měl. Mnoho skvělých aplikací (např. PimBackup, GoogleMaps) přímo v základu oproti Miriho ROMkám, vše běhá krásně svižně dokonce poprvé je použitelné horizontální prohlížení galerie fotek v HTC Sense. A hlavně je užasné, že konečně jde aktualizovat "My Location" také přes GPRS/EDGE a ne pouze nesmysleně jen přes Wi-Fi.

Uživatelský avatar
magnat
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 75
Registrován: pon črc 20, 2009 23:22
Zařízení: Touch HD + Desire

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od magnat » úte bře 09, 2010 0:41

clovece, ty si doteraz pouzival nejake divne romky, ved v inych romkach su tieto veci uz davno samozrejmost :roll:
neskusal som sice posledne 2 duttyho nepodarene rom, ale napr. xannyho rom maju vsetko co spominas u posledneho duttyho, len su urcite pomalsie, lebo dutty povyhadzoval co sa dalo, aby bola romka velmi rychla

moja terajsia rom v podpise (6.5 alebo 6.5.3) je urcite porovnatelna s duttyho romkami do hg0 (vtedy to boli najlepsie rom pre hd) :wink:

hyneg
nováček
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: pon pro 29, 2008 19:27
Zařízení: HTC HD2, WM 6.5.3 ChuckyROM / Dell Venue Pro 8GB

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od hyneg » pát bře 12, 2010 8:43

@magnat: A jde v těch tvých ROMkách akualizovat My Location a Weather přes GPRS/E/H?? Mě na Dutty HG R0 jde weather pouze přes Wifi a to mě celkem nebaví.

mick04
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 83
Registrován: stř pro 17, 2008 10:34

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od mick04 » pát bře 12, 2010 8:59

Tak jsem po několikaměsíčním spánku na Dutty's_HD_WM6.5_Turbo_5.2.23016.5.0.3_R14 dostal chuť vyzkoušet něco novýho.Samozřejmě od Duttyho, jehož romky jsem si oblíbil, došlo tedy na HG_R2. První poznatky po jednom dni (!) zkoušení jsou dost rozpačité, krásný vzhled, spoustu věcí navíc, všechno, co jsem používal dřív funguje, včetně češtiny, ale mám pár věcí, který jsem tak nějak nedokázal objevit. Např. Jak napsat a poslat MMS, jak se dostat k ostatním programům nainstalovaným na romce (např. Google maps), nejde to snad jinak než přes rychlý výběr? Při obdržení MMS a zobrazení fotografie, se obraz otočí o 90 st. a zpátky už jen přes reset.. :-( Jak vypnout 3G...Jak nastavit, aby se po vykřížkování aplikace tato vypla a nezůstala na pozadí (opravdu jen přes TaskMgr?)... JInak i My Location a Weather přes GPRS/E/H funguje naprosto spolejlivě, dokonce i s dodatečně přidanými místy jako u starých dobrých ROMek.

Uživatelský avatar
magnat
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 75
Registrován: pon črc 20, 2009 23:22
Zařízení: Touch HD + Desire

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od magnat » pát bře 12, 2010 10:05

hyneg:
zjednodusene povedane - staci ti nahrat do rom, v ktorej funguje my location iba cez wi-fi, toto http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?f=79&t=18021" onclick="window.open(this.href);return false; a po restarte by to uz malo fungovat cez gprs :wink:

mick04
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 83
Registrován: stř pro 17, 2008 10:34

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od mick04 » sob bře 13, 2010 11:31

Tak HG R2 šlo pryč poté, co mi 2 x za sebou vytuhl mobil tak, že jediný způsob byl vyndat baterku a když se mobil znovu spustil, prošel hardresetem se ztrátou všech dat. Takže čekám na něco lepšího..

hyneg
nováček
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: pon pro 29, 2008 19:27
Zařízení: HTC HD2, WM 6.5.3 ChuckyROM / Dell Venue Pro 8GB

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od hyneg » sob bře 13, 2010 17:11

magnat: thx, už se to v pohodě aktualizuje přes data....

Aktuálně jsem tedy celkem spokojený s Dutty HG Leo R0...i ta rychlost se jakžtakž nechá.
Příští ROM asi bude nějaká 6.5.x, ale jěště nevím od jakého kuchaře.
Každopádně, když celkem šlapou WM6.5 na Touch HD, tak mě to aspoň nenutí do upgradu na HD2 či něco jiného. O upgradu asi začnu uvažovat až tu bude WM7 (teda pokud bude tento systém stát za něco, zatím o tom nejsem přesvědčen).

mlndsk
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 201
Registrován: pát kvě 29, 2009 14:53
Zařízení: Nokia Lumia 920 Black
Bydliště: Brno

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od mlndsk » úte bře 16, 2010 11:03

Taky premyslim o 6.5.x, ale co tak procitam konference, tak zatim kazdy kuchar ma dost problemy se vsim moznym.

Znate nekdo nejakou sviznou 6.5.x ROM pro HD a pokud mozno s minimem chyb?

Zatim co jsem cetl, tak nevali volume, problemy jsou s emailama a SMS/MMS apod.

sirup
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: pon dub 26, 2010 22:16
Zařízení: htc touch hd

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od sirup » úte dub 27, 2010 9:22

Nevite jak se v romce RUU_Duttys_HD_WM6.5_Sense_2.1_Holy_Grail_R0 nastavi ty zastupci na home page? Zaboha na to nemuzu prijit...Pokud to jde tedy.

petrulin1
nováček
nováček
Příspěvky: 17
Registrován: čtv čer 09, 2011 10:38
Zařízení: HTC HD2+DHD

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od petrulin1 » čtv čer 09, 2011 12:22

Jo,tak to by zajímalo i mě-ti zástupci programů,taky na to nemůžu dojít.
A pak mám ještě dotaz.Na HTCpedia,na odkaze na tu ROM HG R0,je vidět na screenech home plochy mraky od počasí.Jako by se počasí rozlézalo po celé ploše.Je to jen můj dojem,nebo to tak skutečně je? A jak to tedy zprovoznit? Díky

EDIT: počasí jsem pochopil-musí tam být nastavena Výchozí tapeta.

Uživatelský avatar
Jaruna007
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: stř úno 13, 2008 15:40
Bydliště: Třinecko

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od Jaruna007 » pát čer 24, 2011 15:50

Kde kruci sosnout tu Holy Grail R2 verzi a vyplati se na ni prejit z R0?


re: tak R2 nalezeno, ale nejde sosnout, asi to maj nake pretizene :-(

TMASKA
smartguru
smartguru
Příspěvky: 580
Registrován: pát kvě 23, 2008 8:06
Zařízení: SGS2

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od TMASKA » sob črc 09, 2011 20:31

jde to , tu mate

http://htcpedia.com/duttys_hd_hg_r_8509 ... nload.html" onclick="window.open(this.href);return false;

petrulin1
nováček
nováček
Příspěvky: 17
Registrován: čtv čer 09, 2011 10:38
Zařízení: HTC HD2+DHD

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od petrulin1 » ned črc 10, 2011 7:41

Včera jsem ji zkoušel,mě nepřijde o nic lepší,než R0,nehledě na to,že tam není aplikace Camera,prostě nepustíš fotoaparát.Zapomněli na něj.Cosi o tom v komentech píšou,moc jsem to nestudoval.
Já mám ale trošku jiný problém,třeba mi někdo poradí.Vyzkoušel jsem už hodně ROMek (těch softwarových) a vždycky skončím v bodě,že najednou,opravdu to není pozvolna,ale třeba během jednoho dne se mi celý systém skokově hodně zbrzdí.Takže následuje HR,nebo flash jiné ROM.Jedná se třeba o oba Dutyho Svaté grály,jak Sense 2.1,tak Leo HD R0 a i další jsem tam měl (Miri,Energy).Po flashi chodí vše krásně.Podotýkám,že nemám v podstatě žádný další soft,kromě Opery 10 mobile.Tak mě napadlo,jestli ona to nedělá ta Opera.Vím,že se systém zasírá cookies a podobným sajrajtem,ale to by přišlo pozvolna a kdybych to pročistil,tak by to zas frčelo,ale to se prostě zabrzdí,jak prase,je to nepoužitelné.Může ta Opera 10 Mobile dělat taový problém?
Vím,že v základu je Opera 9.5,či 9.7,ale mě ta 10tka vyhovuje lépe.Proto ji mám doinstalovanou.Stane se to třeba po třech dnech po HR,když najdu čas,nasázím oblíbené položky do Opery a začnu sjíždět web na Touchi.Tak druhý den už mi třeba po restartu startuje Sense pět minut,nebo nenaběhne vůbec,apod.Když naběhne,tak přesun z karty na kartu v Sense trvá třeba 10 vteřin.Prostě k ničemu. Pročetl jsem na tomto foru poctivě vše,co se týče Touch HD,ale radu jsem neobjevil.Používá někdo Operu Mobile 10 ? Může mi výše uvedené potvrdit,či vyvrátit?

TMASKA
smartguru
smartguru
Příspěvky: 580
Registrován: pát kvě 23, 2008 8:06
Zařízení: SGS2

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od TMASKA » ned črc 10, 2011 10:23

kdyz ti to dela vzdy po nainstalovani opery tak to muze byt tomu tak ale i nemusi , zajimave je ze ti to dela na vsech romkach , stahni si tu operu z jineho zdroje nez jsi stahovat pred tim a uvidis ----- jinak wm 6.5 je na hadecku temer ve vsech romkach nepouzitelny ( pomaly sekavy atd jeste s manilou 2.5 temer katastrofa ) sezen si nemam odkaz na KWBR TOPIX 3.5 s WM6.1 a neeeebudes sklamany.

-- doplnění předchozího příspěvku (ned črc 10, 2011 11:32) --

ps je to presne tato KWBR TOPIX 3.5 WWE rom date 01/30/10

Odpovědět

Zpět na „ROM, HardSPL unlock, tweaky“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů