Duttyho ROMky 6.5

Sekce pro zkušené uživatele (diskuze o nových ROM, tweaky...)
Odpovědět
Uživatelský avatar
barberry.pha
smartstar
smartstar
Příspěvky: 977
Registrován: ned kvě 31, 2009 13:08
Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1
Bydliště: Praque

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od barberry.pha » čtv lis 26, 2009 11:01

nastavit ji chce u ceho? u duttyho romky nebo u nejaky ofiko?

brum
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: čtv lis 26, 2009 10:52
Zařízení: HTC Touch HD

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od brum » čtv lis 26, 2009 11:05

no hlavní problém je, že všechno funguje v angličtině, ale i když mám nějaký návod, tak si netroufám nainstalovat češtinu sám. (vstoupit do registru......atd.)

-- doplnění předchozího příspěvku (čtv lis 26, 2009 11:06) --

ano u Duttyho ROMky 6.5.

Uživatelský avatar
barberry.pha
smartstar
smartstar
Příspěvky: 977
Registrován: ned kvě 31, 2009 13:08
Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1
Bydliště: Praque

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od barberry.pha » čtv lis 26, 2009 11:34

u duttyho romky pocestis jenom sense, romka ti zustane eng, tam anglictina zmenit nejde ...
u duttyho je nahrany registry editor a pres ten zmen hodnotu :
hkey_current-user/MUI/ a tam zmen hodnotu curlang na 405
po soft reset se ti sense ukaze v cestine :)

Uživatelský avatar
magnat
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 75
Registrován: pon črc 20, 2009 23:22
Zařízení: Touch HD + Desire

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od magnat » pát lis 27, 2009 12:20

takze dutty vraj s blackstoneom skoncil a bude robit romky iba pre topaz a casom mozno aj pre hd2 :-(

Uživatelský avatar
barberry.pha
smartstar
smartstar
Příspěvky: 977
Registrován: ned kvě 31, 2009 13:08
Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1
Bydliště: Praque

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od barberry.pha » pát lis 27, 2009 12:25

tak alespon ze zanechal holy grail :)) s tim si vystacim a pak pujdu do nejakyho jinyho pristorje :)

Maddogg
nováček
nováček
Příspěvky: 38
Registrován: čtv bře 05, 2009 10:10
Zařízení: Omnia 7

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od Maddogg » pát lis 27, 2009 13:25

Existuje nějaký jiný link na tu jeho poslední rom? Za boha se mi nejde regnout na tu htcpedii ...

Uživatelský avatar
barberry.pha
smartstar
smartstar
Příspěvky: 977
Registrován: ned kvě 31, 2009 13:08
Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1
Bydliště: Praque

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od barberry.pha » pát lis 27, 2009 13:31

tady je na tu sense2.1 a je tam i ta leo ...

http://htcpedia.com/duttys_hd_sense_hol ... e=2?page=2" onclick="window.open(this.href);return false;

hosic
nováček
nováček
Příspěvky: 41
Registrován: pon čer 01, 2009 19:44
Zařízení: HTC Touch HD

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od hosic » pát lis 27, 2009 13:50

Ja uz jsem HD prodal a tak za rok (mozna jen 1/2 roku) koupim HD2.

Maddogg
nováček
nováček
Příspěvky: 38
Registrován: čtv bře 05, 2009 10:10
Zařízení: Omnia 7

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od Maddogg » pát lis 27, 2009 14:14

Maddogg píše:Existuje nějaký jiný link na tu jeho poslední rom? Za boha se mi nejde regnout na tu htcpedii ...
barberry.pha píše:tady je na tu sense2.1 a je tam i ta leo ...
http://htcpedia.com/duttys_hd_sense_hol ... e=2?page=2" onclick="window.open(this.href);return false;
Co k tomu dodat :)

Uživatelský avatar
barberry.pha
smartstar
smartstar
Příspěvky: 977
Registrován: ned kvě 31, 2009 13:08
Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1
Bydliště: Praque

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od barberry.pha » pát lis 27, 2009 14:29

no docela jim chvili trvalo nez poslali ten registracni mail ale nakonec prisel .. jinaci link nevim ...

Uživatelský avatar
milos797
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 139
Registrován: úte pro 30, 2008 22:48
Zařízení: HTC Touch HD

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od milos797 » ned pro 06, 2009 21:56

Dával som si dnes romku Duttys HD WM6.5 HD Sense 2.1 Holy Grail R0 a je fajn (ked prehliadnem to ze sa pri pisani sms... dostavam opat do windows prostredia) ale mam jeden problem. ked pozeram fotky, zobrazuje mi ich 2 x za sebou. urcite ich nemam nahrane v zariadeni 2x takze fakt neviem co moze byt zle. neviete pomoct?

Mezek
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 250
Registrován: stř pro 03, 2008 10:10
Zařízení: HTC HD, HD2
Bydliště: Plzeň

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od Mezek » pon pro 07, 2009 7:02

Včera jsem jsem dal taky Duttys HD WM6.5 HD Sense 2.1 Holy Grail R0, žádný problém z fotkami nemám snad proto, že jsem udělal i formát karty a žádné "staré fotky" na kartě nebyly. Po vyfocení pár snímků se ukládají korektně, žádné zdvojení fotek nemám.
Jsem spokojen z rychlostí a stabilitou, jen mě nefunguje odemykání HD stylusem. Jen se rozsvítí, ale neodemkne. Je to prkotina, ale nejde to.

Uživatelský avatar
Trexi
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 154
Registrován: stř kvě 13, 2009 23:55
Zařízení: HTC Sensation

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od Trexi » pon pro 07, 2009 23:31

Dnes mi jeden můj kamarád psal na messangeru, že se mu podařilo flashnout na HDčko ROM od Duttyho Dutty's Topaz Sense 2.5 Holy Grail R6 Multi-Lang |WWE] [LP]. Myslíte, že je to možné nebo je to opravdu hloupost?

Ptal jsem se ho, jak to dokázal a použil flashování z rootu karty. TOPAIMG.nbh si nahrál na kartu, přejmenoval na BLACIMG.nbh a pak spustil update normálním způsobem. Žádnou chybu mu to prý nezahlásilo.

Mně to ale nepřipadá reálné, co myslíte vy?

(bohužel to není můj kamarád kterého znám osobně, takže za spolehlivost informace neručím, jen by mě zajímalo, jestli je to opravdu možné :) )

Uživatelský avatar
HTCKlorec
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 370
Registrován: ned kvě 03, 2009 17:18
Zařízení: Sony

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od HTCKlorec » úte pro 08, 2009 14:46

Je to mozne, predsalen Topaz a HD su SKORO rovnake, ale v kazdom pripade je absolutna hovadina to robit, prave kvoli tomu ze su SKORO rovnake a nie UPLNE rovnake. Moze si odpalit mnozstvo veci, povacsinou HW charakteru.

Mezek
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 250
Registrován: stř pro 03, 2008 10:10
Zařízení: HTC HD, HD2
Bydliště: Plzeň

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od Mezek » sob pro 12, 2009 9:07

Zdravím, jak vám funguje upozornění a pravidelné stahování emailu na RUU_Duttys_HD_WM6.5_Leo_Holy_Grail_R0 ? SMS jsou OK, jen ty emaily. Pokut HD probudím hned se stáhnou a upozorní. Při vypnutém displeji nikoliv, až po probuzení.
Hledal jsem možnou nápravu, ale je možné, že s moji znalostí angličtiny jsem možné řešení přehlédl. Pokut by měl někdo nápad jak na to budu vděčen.
Díky M.
PS: Manila 2.5 počeštěna.
Stejný problém jsem měl i na Miri_WM65_21882_Premium_Manila_2.5_V14.0 s tím rozdílem, že tam nešli ani SMS. Řešeno zde.

Uživatelský avatar
barberry.pha
smartstar
smartstar
Příspěvky: 977
Registrován: ned kvě 31, 2009 13:08
Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1
Bydliště: Praque

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od barberry.pha » sob pro 12, 2009 20:08

chtel jsem se zeptat jestli vam u duttyho romky sense2.1 HG funguji bez problemu mms? v nastaveni u mms mam nastavany t-mobile tak jak ma byt a presto to nejde, emaily a net funguje uplne v pohode, akorat ty mms, tak jestli mam hledat chybu u operatora nebo treba v romce. diky

Glaver4
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: stř pro 03, 2008 10:38
Zařízení: HTC Touch HD

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od Glaver4 » úte pro 22, 2009 12:02

Zdravim, mam problem s regeditem, nejde importovat. Nevite nekdo ??? Diky.

Vavroch
nováček
nováček
Příspěvky: 17
Registrován: stř zář 30, 2009 16:58
Zařízení: HTC Touch HD (Xannytech ROM Grid Evolution 2.8)

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od Vavroch » pon led 25, 2010 22:35

Zdravím přátelé,

zajímalo by mne, na jakou ROM jste přešli po ukončení vývoje Duttyho ROMek ... sám jsem teď spokojeným užvatelem Duttys HD Leo Holy Grail R0, ale po dvou měsících užívání mi přijde dosti zpomalená (holt Sense 2.5 je dělaný pro 1Ghz procesor) a nepředpokládám, že ROMky od jiných kuchtíků na tom budou něják znatelně lépe. Zkusím asi tedy Duttys HD Sense 2.1 Holy Grail R0, avšak zajímal by mne váš názor ... přece jen, těch kteří řešili přechod od Duttyho musí být mnoho ... díky.

Uživatelský avatar
magnat
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 75
Registrován: pon črc 20, 2009 23:22
Zařízení: Touch HD + Desire

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od magnat » pon led 25, 2010 23:25

mam v podpise

Konig
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 87
Registrován: sob pro 06, 2008 10:23
Zařízení: HTC Touch HD
Bydliště: Rychvald
Kontaktovat uživatele:

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od Konig » úte led 26, 2010 14:57

Vavroch: Měl jsem možnost testovat obě ROMky, jak Leo tak i Sense 2.1 Holy Grail R0. Leo jsem hned zahodil díky tomu, že byla pomalá a na Sense 2.1 jedu stále. Ano, v porovnání s offiko je to pořád docela šnek, ale s tím se nedá nic dělat. Buď chceš rychlost a jdeš do offik, a nebo ti to holt pojede pomaleji a jdeš do vařene s WM6.5 a mnohýma vychytávkama. Já zůstavam i nadále věrný Duttyho Sense 2.1 Holy Grail R0, a že jsem jich zkoušel hodně, ale pravděpodobně nahodím verzi bez HTC messagingu. Je to sice pěkná věc, ale když hodím SPB keyboard do landspace režimu (přes celou obrazovku), a dopíšu zprávu, přepnu zpět do normálního režimu, tak se mi celá zprává ztratí. Jinak ale žádný problém.

Odpovědět

Zpět na „ROM, HardSPL unlock, tweaky“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti