Duttyho ROMky 6.5

Sekce pro zkušené uživatele (diskuze o nových ROM, tweaky...)
Odpovědět
kajmany
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: sob říj 31, 2009 20:57
Zařízení: HTC touch hd

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od kajmany » sob říj 31, 2009 22:02

Takze ted tam staci jen nahrat tu novou duttyho romku a melo by byt vse ok?...nebo musim jeste udelat neco predtim nez to tam nahraju? diky za radu.

Uživatelský avatar
magnat
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 75
Registrován: pon črc 20, 2009 23:22
Zařízení: Touch HD + Desire

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od magnat » sob říj 31, 2009 23:13

Vita56 píše:...pokud budete opravovat něco v počasí (nevím, zda ve slovenštině je podobná chyba jako v češtině clear - jasno)...
nasiel som tu chybu, co spominas u nas prelozili CLEAR (jasno) ako VYMAZAŤ :-D

takze tu je nova verzia slovenciny s uz opravenou chybou v pocasi (stiahnut, rozbalit do prazdneho adresara na karte a potom vsetko skopirovat do adresara Windows v PDA)
HTC Sense SK v2.zip
(35.28 KiB) Staženo 34 x

niky79
smartguru
smartguru
Příspěvky: 539
Registrován: sob zář 05, 2009 17:27
Zařízení: Diamond 2

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od niky79 » sob říj 31, 2009 23:38

kajmany píše:Takze ted tam staci jen nahrat tu novou duttyho romku a melo by byt vse ok?...nebo musim jeste udelat neco predtim nez to tam nahraju? diky za radu.
Nevim, jestli bude to ok, nikdo nevi, proc mas ten problem, ale nahrnutim nove romky to muzes vyresit :) Zkus :)

Uživatelský avatar
bugsy
nováček
nováček
Příspěvky: 33
Registrován: čtv lis 20, 2008 15:41
Zařízení: iPhone 4 16GB
Kontaktovat uživatele:

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od bugsy » ned lis 01, 2009 15:08

to magnat: skvela praca... len som si trochu doladil kalendar a today podla svojho gusta ... ale inac very good job :smt023

Uživatelský avatar
magnat
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 75
Registrován: pon črc 20, 2009 23:22
Zařízení: Touch HD + Desire

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od magnat » úte lis 03, 2009 14:20

odkedy mam r7, tak mi to priblizne kazdych 24 hodin komplet zamrzne a pomoze iba hard reset
skusal som vsetko mozne (po rannom hard resete som nic neinstaloval a ani nenastavoval a vecer zasa freeze)
skusim este raz preflashovat na r7 a ak mi zamrzne, tak sa vratim k bezproblemovej r6

mlndsk
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 201
Registrován: pát kvě 29, 2009 14:53
Zařízení: Nokia Lumia 920 Black
Bydliště: Brno

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od mlndsk » úte lis 03, 2009 14:53

mrznuti na r7 zatim nepozoruji, mam od prvniho dne vydani, restartoval jsem sice parkrat, ale rozhodne ne kazdy den.

mam nainstalovano - viz muj predchozi komentar

pouzivam bezne wifi, GPRS/EDGE, GPS, twitter, pocasi, email, automaticke stahovani vseho za nejaky cas, poznamky, sync s outlookem (kalendar, kontakty, oneone, ukoly, subory)

vse jede jak ma, jenom je ta ROMka porad pomala. oproti 2.1 je ta 2.5 proste pomala (o sms nemluve), ale nabizi takove zlepseni oproti 2.1, ze to zatim akceptuji.

miky123
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: úte led 20, 2009 20:30

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od miky123 » úte lis 03, 2009 16:30

Taky mě po nainstalování R7 mrzne, dostalo se to do takové fáze, že po resetu už mobil naběhl pouze do orazovky kde je v rohu uvedeno jaká je verze radia a další.

Vita56
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 89
Registrován: čtv bře 12, 2009 14:00
Zařízení: HTC HD2, HTC Touch HD

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od Vita56 » úte lis 03, 2009 17:08

Mně naopak "mrzla" úplně stejně R6. Naflashoval jsem zpátky Duttyho 3.9 a obnovil ze zálohy, stejně jsem potřeboval jeden zapomenutý soubor. Potom jsem flashnul zpět R6 a potom to už bylo všechno ok. R7 mám od prvního dne a ani jednou jsem neměl žádný problém. Na XDA doporučují v případě problémů se zamrzáním naflashovat originální HTC ROM (1.56) a potom znova R6 nebo R7.

PoolWolker
nováček
nováček
Příspěvky: 34
Registrován: čtv kvě 14, 2009 20:25
Zařízení: Samsung Galaxy S Duos ... Acer IconiaTab W510

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od PoolWolker » stř lis 04, 2009 11:10

Ahoj všici...
já nevim jakej na tuto ROM máte názor vy,ale musim říct že je to na h...Apsolutně nechápu jak někdo může říct že je rychlá...seká se to jako prase...pomalý je ůplně všechno!!!!Každou chvíly zamrzne a nefunguje mi PIM manager a ani sync s kompem...řekl bych ze poslední dobou je pravidlo co nová ROM tak je to horší a horší!!!!!!

mlndsk
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 201
Registrován: pát kvě 29, 2009 14:53
Zařízení: Nokia Lumia 920 Black
Bydliště: Brno

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od mlndsk » stř lis 04, 2009 13:09

Dutty prodava HDcko, takze mozna je R7 posledni verze na HD nebo alespon posledni co testuje na svem zarizeni.

Co doporucite jako nahradu = miri, xannytech, energy ?

Uživatelský avatar
jacek
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1145
Registrován: stř lis 28, 2007 10:19
Zařízení: Samsung Galaxy Note
Bydliště: Frýdlant

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od jacek » stř lis 04, 2009 13:23

Dutty prodava HDcko : asi jde do HD2 :tlem:

georgesandall
nováček
nováček
Příspěvky: 25
Registrován: pon zář 15, 2008 15:24
Zařízení: Delll Streak mini 5
Bydliště: Červený Kostelec

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od georgesandall » stř lis 04, 2009 13:41

Možná prodává,.... ale vyšla od něj ještě : Duttys HD Leo Holy Grail R0M,......NOW !!! :tlem: že by svatý grál,...všech rom HD??? Nu což jdeme sosat tu svátost,....:-) Na ten samý kousek pro HTC diamond 2 jsem slyšel jen samou chválu,...

Uživatelský avatar
magnat
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 75
Registrován: pon črc 20, 2009 23:22
Zařízení: Touch HD + Desire

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od magnat » stř lis 04, 2009 13:56

nova romka mi prisla vhod (po problemoch s r7)
no ak dutty skonci s hdckom, tak aspon poriadne otestujem androida 1.5 :wink:

niky79
smartguru
smartguru
Příspěvky: 539
Registrován: sob zář 05, 2009 17:27
Zařízení: Diamond 2

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od niky79 » stř lis 04, 2009 14:11

miky123 píše:Taky mě po nainstalování R7 mrzne, dostalo se to do takové fáze, že po resetu už mobil naběhl pouze do orazovky kde je v rohu uvedeno jaká je verze radia a další.
To je tim, ze ignorujete pozadavky na pouzitou verzi hardSPL.

Uživatelský avatar
magnat
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 75
Registrován: pon črc 20, 2009 23:22
Zařízení: Touch HD + Desire

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od magnat » stř lis 04, 2009 14:49

niky79:
:roll: :roll: :roll:
ja som si bol isty, ze existuje len HSPL 1.56.OliNex a staci to na vsetky Duttyho romky
vysvetli

niky79
smartguru
smartguru
Příspěvky: 539
Registrován: sob zář 05, 2009 17:27
Zařízení: Diamond 2

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od niky79 » stř lis 04, 2009 14:57

Ja se vtom houby vyznam. Ja jenom vim, ze u sveho HTC (diamond2, vim, jine) jsem mel 1.33 a po naflashovani se mi stal presne stejny problem - PDA pri bootovani zamrzlo u verze ROM a konec. HardSPL na 1.83 to vyresil...

Uživatelský avatar
magnat
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 75
Registrován: pon črc 20, 2009 23:22
Zařízení: Touch HD + Desire

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od magnat » stř lis 04, 2009 15:13

xda-dev maju u HD len 1.56, takze v tom by problem nemal byt

mlndsk
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 201
Registrován: pát kvě 29, 2009 14:53
Zařízení: Nokia Lumia 920 Black
Bydliště: Brno

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od mlndsk » stř lis 04, 2009 15:18

Uz ji mam natazenou. Je mozna o neco rychlejsi nez R7, ale zadne zazraky necekejte.

co je videt na prvni pohled:
- neni tam task manager
- menu je 3 polickove na radek - znatelne rychlejsi


je tam novy OS


jede:
wmdc
g-alarm
g-profile
tomtom 7.9
lockdevice 1.6

Uživatelský avatar
michalkosmak
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 123
Registrován: pon črc 21, 2008 12:41
Zařízení: HTC Touch HD
Bydliště: Hradec Králové
Kontaktovat uživatele:

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od michalkosmak » stř lis 04, 2009 16:07

co je videt na prvni pohled:
- neni tam task manager
- menu je 3 polickove na radek - znatelne rychlejsi
Toto je řešeno přiloženými .CAB soubory ve složce s ROMkou. :smile:

Uživatelský avatar
magnat
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 75
Registrován: pon črc 20, 2009 23:22
Zařízení: Touch HD + Desire

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od magnat » stř lis 04, 2009 17:05

nefunguje mi v nej dotykove ovladanie windowsackeho regeditu

a ani v niektorych nainstalovanych programoch nefunguje tapnutie :x

task manager tam je, len v nom treba nastavit zobrazovanie v hornej liste

Odpovědět

Zpět na „ROM, HardSPL unlock, tweaky“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti