Duttyho ROMky 6.5

Sekce pro zkušené uživatele (diskuze o nových ROM, tweaky...)
Odpovědět
alia
nováček
nováček
Příspěvky: 14
Registrován: čtv říj 22, 2009 11:51
Zařízení: HTC touch HD

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od alia » pát říj 23, 2009 8:16

skouším posledni r15 zrovna a když to nepůjde stáhnu si oficiální.. protože jinak nevím co s tím... je to pěkne na p... :-( :-( :-(

Uživatelský avatar
SirTom
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 394
Registrován: pon pro 08, 2008 9:09
Zařízení: Lumia 950 / Surface RT

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od SirTom » pát říj 23, 2009 8:23

to alia: podle příznaků to vypadá to na špatně provedené odemčení přístroje.

tomkulitom
nováček
nováček
Příspěvky: 30
Registrován: pon srp 17, 2009 12:06
Zařízení: HTC HD2

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od tomkulitom » pát říj 23, 2009 8:23

Neřekl bych že uvařené romky nejdou používat ostře.
2 alia: to co píšeš vypadá, že jsi použil k odemčení founu staré HSPL. Když pohledáš zde foru najdeš. Musíš odemknout novou verzí, potom to bude OK. Tady máš stránku kde se o tom píše http://www.wmmania.cz/content.php?id=1262" onclick="window.open(this.href);return false;.

Uživatelský avatar
SirTom
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 394
Registrován: pon pro 08, 2008 9:09
Zařízení: Lumia 950 / Surface RT

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od SirTom » pát říj 23, 2009 8:25

přesně. já používám vařené romky ostře už rok. a to služebně. jde o to brát ty odladěné a ne nějaké super nové, testovací verze

alia
nováček
nováček
Příspěvky: 14
Registrován: čtv říj 22, 2009 11:51
Zařízení: HTC touch HD

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od alia » pát říj 23, 2009 8:27

takže r15 podle prvního zapnutí stejná chyba... takže nevím.. odemčení přistorje sem provedl podle návodu..Kdyžtam vrátím tu starou rom nebo tam dám oficiální pojede to tak jak má?

-- doplnění předchozího příspěvku (pát říj 23, 2009 9:27) --

nebo mám hardspl udělat znovu nebo jak?? poradte pls jsem už zoufalý..

-- doplnění předchozího příspěvku (pát říj 23, 2009 9:28) --

a nebo mi někdo proadte romku tkerá mu funguje.. na jedničku

Bartyx
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 237
Registrován: čtv úno 12, 2009 16:28
Zařízení: Honor 8

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od Bartyx » pát říj 23, 2009 9:25

Jak je nahoře o pár příspěvků výš ten odkaz návod, tak použij ten druhej hardSPL. Asi si použil tu starší verzi a proto ti to blbne. Prostě no problem. Stáhni tu novější a udělej to stejně, jako když si dělal to odemčení poprvé.

tomkulitom
nováček
nováček
Příspěvky: 30
Registrován: pon srp 17, 2009 12:06
Zařízení: HTC HD2

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od tomkulitom » pát říj 23, 2009 9:27

Když foun zapneš podržením (volemedown + zapnout) dostaneš se do Bootloaderu (tricolor) a tam vidíš SPL- 1.56..., pokud tam máš 1.14 tak musíš stáhnout nový HSPLWrapper_Blackstone_156OliNex.exe a odemknout znova, pak ti budou nové ROMky fungovat. Je to vše napsáno v tom návodu co jsem ti napsal.

alia
nováček
nováček
Příspěvky: 14
Registrován: čtv říj 22, 2009 11:51
Zařízení: HTC touch HD

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od alia » pát říj 23, 2009 9:57

tak sem stáhl novej hard SPl a nevidím tam 1.56..., ale a1070OliNex.. je to v pořádku...?

Bartyx
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 237
Registrován: čtv úno 12, 2009 16:28
Zařízení: Honor 8

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od Bartyx » pát říj 23, 2009 11:10

No a už ti to neblbne?

alia
nováček
nováček
Příspěvky: 14
Registrován: čtv říj 22, 2009 11:51
Zařízení: HTC touch HD

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od alia » pát říj 23, 2009 11:27

Hned jak se mi podařilo naisntalovat ten hardSPl ten novej tak se mi telefon po prvním zapnutí zeptal na pin a vše jede bez problému.. Děkuji

Uživatelský avatar
magnat
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 75
Registrován: pon črc 20, 2009 23:22
Zařízení: Touch HD + Desire

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od magnat » stř říj 28, 2009 20:53

nejako to tu flakate, :evil: uz 5 dni ziadny novy prispevok

okamzite vsetci povinne skusat novu romku

[ROM] [Oct 28] [Dutty's HD WM6.5 Leo R7] [OS 5.2.23016] [HTC Sense Manila] [ONLINE]

Kód: Vybrat vše

http://download.htcpedia.com/index.php?download=fdbfdd790a1e5f0ee96a0fafb9e52454_

Vita56
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 89
Registrován: čtv bře 12, 2009 14:00
Zařízení: HTC HD2, HTC Touch HD

Dutty R7 - oprava a doplnění češtiny

Příspěvek od Vita56 » čtv říj 29, 2009 12:25

Ahoj, zase tak se neflákáme. Tady je oprava a doplnění češtiny. Na "Today" je trochu lepší formát data a je opraveno počasí. Klasická chyba "vymazat - jasno", jedna maďarská hláška apod.
Deaktivovat HTC Sense. Dva přiložené sooubory zkopírovat do adresáře windows, nejlépe PocketTotalCommanderem nebo Resco Explorer. Prostě něčím, co umí přepsat soubory v rom. Znovu aktivovat HTC Sense.
V souboru R7_čeština je i soubor s registry, který přepíná HTC Sense do češtiny. Stačí na něj v exploreru poklepat a naimportovat do registrů.
Pokud někdo používá HTC Sense v angličtině a chtěl by taky "český" formát data, tak upravený soubor je v R7_angličtina. Zase nakopírovat do adresáře windows. Užijte si to. :-)

!!!! Oprava registrů s češtinou. Teď už tam je správný soubor. !!!
Přílohy
R7_angličtina.zip
(1.74 KiB) Staženo 37 x
R7_čeština.ZIP
(5.04 KiB) Staženo 84 x

Uživatelský avatar
magnat
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 75
Registrován: pon črc 20, 2009 23:22
Zařízení: Touch HD + Desire

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od magnat » čtv říj 29, 2009 14:47

zaujimave a uzitocne veci, ale vedel by si nazvy suborov so slovencinou?
alebo aspon odkaz na stranku, odkial mas tie nazvy suborov s cestinou?

ps: ten reg subor je na nejaku upravu pocasia a nie na cestinu do sense

Vita56
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 89
Registrován: čtv bře 12, 2009 14:00
Zařízení: HTC HD2, HTC Touch HD

čeština slovenština apod...

Příspěvek od Vita56 » čtv říj 29, 2009 15:28

magnat píše:zaujimave a uzitocne veci, ale vedel by si nazvy suborov so slovencinou?
alebo aspon odkaz na stranku, odkial mas tie nazvy suborov s cestinou?

ps: ten reg subor je na nejaku upravu pocasia a nie na cestinu do sense
Čeština je v příspěvku výše opravená.

Názvy souborů nemám ze žádné stránky, ale zjistil jsem si je sám. Chce to trochu přemýšlet, použít Total Commander a hledat. Slovenštinu si můžeš najít sám, dávám tady zdarma moje "how to".
Překopiruji si všechny manila soubory Total Commanderem na PC. Jsou to textové soubory, kódování unicode. Každý má na začátku označení jazyka, např. pro češtinu obsahuje výraz lang="cs-cz". Takže jsem dal vyhledat všechny soubory, které obsahují řetězez < lang="cs-cz" >, bez těch špičatých závorek. Při hledání je zapotřebí zatrhnout hledání v unicode. Najde to všechny soubory pro češtinu, dáš si je do panelu, zkopíruješ do jiného adresáře a máš to - všechny soubory s češtinou. Pokud chceš něco přeložit, doplnit, potom podobným způsobem hledáš v těch vybraných souborech pro Tvůj jazyk.
Žádná věda, jen trochu zdravého selského rozumu. :-)
Tak tu slovenštinu snad někdo zvládne, mně se to dělat nechce.. :-) A neviem natolko po slovensky. :-)

mlndsk
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 200
Registrován: pát kvě 29, 2009 14:53
Zařízení: Nokia Lumia 920 Black
Bydliště: Brno

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od mlndsk » čtv říj 29, 2009 15:49

Takze mam ROM 1 den.

Rychlost se mi zda stejna jako u R6. Je tam jiny startovaci splash screen, stejne jako u opery. Ta uz konecne neleze defaultne na htc.com. Kdyz se prejede pres twitter tab, tak se uz automaticky nespousti edge.

Nevim jak SMS, rychlost v R6 byla tragicka, tak uvidime az se mi jich par naskytne.

Co je dobre, tak od verze R6, tedy i zde uz neni prodleva v defaultnim zamykani telefonu, lec je stale treba nainstalovat Lockdevice aby se to zamykalo po ztlumeni dislpeje.

Programy, ktere jedou:

TomTom 7.916
Galarm 2.3
Gprofile 0.75
Wirelessmonitor 3
Keepass
Lockdevice 1.6.
MyMobiler

niky79
smartguru
smartguru
Příspěvky: 539
Registrován: sob zář 05, 2009 17:27
Zařízení: Diamond 2

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od niky79 » čtv říj 29, 2009 16:10

"Nevim jak SMS, rychlost v R6 byla tragicka, tak uvidime az se mi jich par naskytne."

To je problem spise HTC messaingu, ktery je prevzat z LEO. Je na to nejaky CAB, kterym to lze vypnout a pouzit predchozi styl pro SMS, ktery jede rychle, bez ohledu na pocet sms.

Vita56
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 89
Registrován: čtv bře 12, 2009 14:00
Zařízení: HTC HD2, HTC Touch HD

Duttyho ROMky 6.5 - R7

Příspěvek od Vita56 » čtv říj 29, 2009 17:01

Já jsem celkem spokojený, zatím jsem přišel na dvě chyby.
Nefunguje správně nastavení jasu. Změny, které se udělají, fungují až po restartu, což je otravné.
JBlend (emulátor Javy) nefunguje, zamrzá. Vyřešil jsem nainstalováním Esmertec Java, z Duttyho CAB Repository. JBlend se mi stejně nelíbí.
Rychlost slušná, rozhodně Sense je "dodělanější" než v R6, aspoň co se týká českého překladu.

Uživatelský avatar
SirTom
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 394
Registrován: pon pro 08, 2008 9:09
Zařízení: Lumia 950 / Surface RT

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od SirTom » pát říj 30, 2009 15:21

s R7 jsem zatím spokojen. Oproti R5 (R6 jsem vynechal) velký posun hlavně v rychlosti, plynulosti, volné paměti...
Uvidíme za pár dní zda se to nezhorší.
Problémy zatím žádné, kromě známé MyLoc., která prostě funguje jak kde. U mne spolehlivě pouze na Wi-fi.

Uživatelský avatar
HTCKlorec
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 370
Registrován: ned kvě 03, 2009 17:18
Zařízení: Sony

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od HTCKlorec » pát říj 30, 2009 16:13

uz je R8, zaznamenal som o nieco vacsiu rychlost oproti R7.

niky79
smartguru
smartguru
Příspěvky: 539
Registrován: sob zář 05, 2009 17:27
Zařízení: Diamond 2

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od niky79 » pát říj 30, 2009 17:06

SirTom píše: Problémy zatím žádné, kromě známé MyLoc., která prostě funguje jak kde. U mne spolehlivě pouze na Wi-fi.
Funguje bez problemu, i bez wifi, ale musite mit nove radio. S tim starym, defaultnim od HTC, to nefunguje vubec.

Odpovědět

Zpět na „ROM, HardSPL unlock, tweaky“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti