Duttyho ROMky 6.5

Sekce pro zkušené uživatele (diskuze o nových ROM, tweaky...)
Odpovědět
Paveljr
nováček
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: sob úno 14, 2009 20:01
Zařízení: HTC TOUCH HD

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od Paveljr » čtv říj 15, 2009 18:01

Mam dotazek - docela jsem si oblibil psani SMS pri poloze nalezato,kdy se obraz sam prevratil a obevila se pouzitelnejsi sirsi klavesnice - u R5 se me to nedeje,otaci se to na plno jinych zalozkach,ale pri psani sms ne - je nejaky zpusob,jak telefon naucit otaceni,nebo je to soucast normalni romky a mam v telefonu nejakou chybu?Dik za rady

Uživatelský avatar
Kulík
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 262
Registrován: úte kvě 13, 2008 11:40
Zařízení: HTC HD7 32GB,SGSII,Sensation,Flayer 32GB,HD2 A2.3.
Bydliště: Highlands

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od Kulík » pát říj 16, 2009 14:21

Nejde to, je to stále nehotové Sense, takže není připravené(a kdoví jestli někdy bude) na otočení displeje tam, kde s tím nepočítá. Otáčení lze nastavit pomocí Duttys ManilaLandscape.cab, ale prostředí se pak chová dost nepoužitelně, některé taby se zasekávají nebo zobrazují nestandardně, fota a net se otáčí o 90 stupňů více a pod., prostě je to nepoužitelné.

niky79
smartguru
smartguru
Příspěvky: 539
Registrován: sob zář 05, 2009 17:27
Zařízení: Diamond 2

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od niky79 » pát říj 16, 2009 14:30

Ja mam Duttyho romku s Manilla 2.5 (Sense) pro Diamonda2, ale obraz pri psani smsek se normalne otaci (stejne jako treba pri HTC albumu s fotkami a HTC prehravaci. Jinde ne).

Je to verze od LEO.

Uživatelský avatar
Kulík
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 262
Registrován: úte kvě 13, 2008 11:40
Zařízení: HTC HD7 32GB,SGSII,Sensation,Flayer 32GB,HD2 A2.3.
Bydliště: Highlands

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od Kulík » pát říj 16, 2009 15:17

V R5 pro HD se to skutečně neotáčí, třeba v tom Diamondu už je novější build Sense.

niky79
smartguru
smartguru
Příspěvky: 539
Registrován: sob zář 05, 2009 17:27
Zařízení: Diamond 2

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od niky79 » pát říj 16, 2009 15:22

Tezko rici. Tam je Sense z LEO a rekl bych, ze se to otacelo uz od prvnich verzi teto ROM..

Uživatelský avatar
magnat
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 75
Registrován: pon črc 20, 2009 23:22
Zařízení: Touch HD + Desire

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od magnat » sob říj 17, 2009 14:57

stahujte novu [ROM] [Oct 17] [Dutty's HD WM6.5 Leo R6] [OS 5.2.23016] [HTC Sense Manila] [ONLINE]

Uživatelský avatar
HTCKlorec
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 370
Registrován: ned kvě 03, 2009 17:18
Zařízení: Sony

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od HTCKlorec » sob říj 17, 2009 20:32

Diky, hned idem skusat.

mlndsk
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 200
Registrován: pát kvě 29, 2009 14:53
Zařízení: Nokia Lumia 920 Black
Bydliště: Brno

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od mlndsk » sob říj 17, 2009 23:59

mam ji natazenou.

instalace se sekne, je potreba kliknout na task managera a pak se rozjede.
mozna je rychlejsi, ale neda se to podle me moc poznat
uz jsou sipky u posuvniku
je tam novy build manily, ale zadne drama
konecne i me funguje mylocation
smsky to posila
pry jedou i MMS
telefon ma podporu videohovoru - neodzkousel jsem
defaultne je vetsi pismo
opera ma "turbo" fci, ale me pak nejede web, takze nevim, kdosi na foru psal ze mu to pry jede, me ne


a to je zatim asi vse...

Kolda.o
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 174
Registrován: stř črc 16, 2008 8:42
Zařízení: SE T68i + Xperia Z + Xperia Tablet S
Bydliště: kousek od Roudnice nad Labem a castecne Praha
Kontaktovat uživatele:

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od Kolda.o » ned říj 18, 2009 19:31

- instalace se mi nesekla
- TURBO v Opere neni moc o co stat - otestoval jsem a vypnul. ASi to bude tim na ktere stranky chodim - vetsinou velmi jednoduche.

Uživatelský avatar
Kulík
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 262
Registrován: úte kvě 13, 2008 11:40
Zařízení: HTC HD7 32GB,SGSII,Sensation,Flayer 32GB,HD2 A2.3.
Bydliště: Highlands

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od Kulík » pon říj 19, 2009 14:01

Po dvou dnech používání:
- Instalace se mi nesekla
- Opera s Turbem nic moc, někde to chodí někde ne, vypnuto po odzkoušení
- zatím jsem nenarazil na něco co by nefungovalo - SMS a MMS konečně chodí jak mají
- jediná chybka zatím - v Twitteru se stále nezobrazuje profil
-subjektivně je rychlejší než R5, obsazuje méně RAM než R5
Dutty opět odvedl super práci

hosic
nováček
nováček
Příspěvky: 41
Registrován: pon čer 01, 2009 19:44
Zařízení: HTC Touch HD

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od hosic » pon říj 19, 2009 14:18

Me postrehy:

pri flashovani pomoci souboru na karte se zastavi na asi 95% a dal nic. Zkouseno asi 3x.
flashovani pres kabel probehlo bez problemu.

nejdou mi obnovit SMS pomoci Mycrosoft My Phone, sehne se to po synchronizaci prvnich 100 sms z celkovych asi 900 zprav.

mlndsk
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 200
Registrován: pát kvě 29, 2009 14:53
Zařízení: Nokia Lumia 920 Black
Bydliště: Brno

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od mlndsk » pon říj 19, 2009 15:20

Tem kterym se instalace nesekla, jak jste instalovali? Z karty nebo pres exe?

Ja z karty. Delal jsem 2 hard resety po natazeni a vzdy se mi to seklo jak je dialog na settings operatora, pote co kliknu aby to udelalo nastaveni Vodafone post-paid, tak to probehne, zobrazi se mi "done" tlacitko a konec. Dokud nekliknu na task managera a zase ho nezavru, tak se nic nedeje.

Pote, co na nej kliknu se natahne normalne FouchFlo a pohoda.

I kdyz kliknu v nastaveni, ze nastaveni dat udelam pozdeji (tedy dam "cancel" tlacitko), tak se to take sekne a zase musim udelat finu s task managerem, jinak se dal nic nedeje.


Netusim cim to, na signalu jsem.

Kolda.o
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 174
Registrován: stř črc 16, 2008 8:42
Zařízení: SE T68i + Xperia Z + Xperia Tablet S
Bydliště: kousek od Roudnice nad Labem a castecne Praha
Kontaktovat uživatele:

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od Kolda.o » pon říj 19, 2009 17:22

instaloval jsem EXE
a potvrzuji - naprosto bez BUGu snad jen ze propojeni s FB je funkcni jen napul.

Uživatelský avatar
Kulík
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 262
Registrován: úte kvě 13, 2008 11:40
Zařízení: HTC HD7 32GB,SGSII,Sensation,Flayer 32GB,HD2 A2.3.
Bydliště: Highlands

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od Kulík » úte říj 20, 2009 9:21

Instaloval jsem exe, MyPhone synchro proběhla bez problémů (200 SMS), co myslíš tím, že FB jede na půl?

Edit 16:00: takže už se projevil starý bug, interval ztlumení podsvětlení displeje se samovolně nastavuje na nejnižší hodnotu tj. 10s. Zajímavé je, že se časem náhodnost tohoto úkazu stává pravidelností :twisted: .

Kolda.o
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 174
Registrován: stř črc 16, 2008 8:42
Zařízení: SE T68i + Xperia Z + Xperia Tablet S
Bydliště: kousek od Roudnice nad Labem a castecne Praha
Kontaktovat uživatele:

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od Kolda.o » úte říj 20, 2009 19:49

tim ze jede napul myslim ze si kontakty priradi ale v menu uz nedokaze ukazat zadne aktualizace udalosti z FB - alespon tedy u me to tak je.

hosic
nováček
nováček
Příspěvky: 41
Registrován: pon čer 01, 2009 19:44
Zařízení: HTC Touch HD

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od hosic » stř říj 21, 2009 6:38

Tak nekde na anglickzch forech se pise ye MS MyPhone blbne pri vicero SMS na Manile 2.5.
Pri pouziti ROM s Manilou 2.1 se synchronizace velkeho poctu SMS povede.

Uživatelský avatar
Kulík
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 262
Registrován: úte kvě 13, 2008 11:40
Zařízení: HTC HD7 32GB,SGSII,Sensation,Flayer 32GB,HD2 A2.3.
Bydliště: Highlands

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od Kulík » stř říj 21, 2009 17:22

Kolda.o píše:tim ze jede napul myslim ze si kontakty priradi ale v menu uz nedokaze ukazat zadne aktualizace udalosti z FB - alespon tedy u me to tak je.
No, tak já v dohledné době nemám u nikoho události, takže jsem to nezaznamenal, ale odzkoušíme, uvidíme :-)

hosic: Manila 2.5, která je k dispozici je stále nehotová, mimo to je evidentně optimalizována pro silnější HW Lea (což je na HD občas patrné), takže nějaká chybka se určitě objeví, u HTC Messagingu obvzláště, zdá se, že je ze všech částí Manily nejméně dotažen do konce a s každým novým buildem se jeho použitelnost zvyšuje. Osobně jsem s MyPhone synchronizoval max. něco přes 170 SMS a vše proběhlo bez problémú.

alia
nováček
nováček
Příspěvky: 14
Registrován: čtv říj 22, 2009 11:51
Zařízení: HTC touch HD

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od alia » pát říj 23, 2009 8:02

zdarvím všechny. ?užete mi zde proadit romku která bude naprosto ok? Vyzkoušel sem zatím dvě jednu od miriho a ta mi neprosto nejela.. sekalo se mi to, vypínal sem mi telefon, dotykáč nereagoval kolikrát a nemohl sem zapnout ani simkartu... po zamnutí sem měl rozhožené barvy musel -na chvili .. tědka jsem naisntaloval RUU_Dutty's_HD_WM6.5_5.2.23016.5.0.3_Leo_R6 a mám uplně ten stejný problém.. prosím poradtě nevím co mám dělat...potřebuju telefon používat

Uživatelský avatar
SirTom
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 394
Registrován: pon pro 08, 2008 9:09
Zařízení: Lumia 950 / Surface RT

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od SirTom » pát říj 23, 2009 8:14

Tak koukám, že dutty přidal sense i do R15. Nevíte někdo v čem teď spočívá rozdíl mezi R6 a R15? Myslel jsme že je to o tom, že R13, 14 atd. jede na TouchFlo a R5, 6 jede na Sense...

hosic
nováček
nováček
Příspěvky: 41
Registrován: pon čer 01, 2009 19:44
Zařízení: HTC Touch HD

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od hosic » pát říj 23, 2009 8:14

No, jestli chces telefon hlavne pouzivat bez problemu, tak bych si hodil puvodni(aktualizovanou) originalni ROM.

Tyhle uvarene ROM nejsou vhodne pro ostre pouzivani a pokud ano, tak s urcitymi vyhradami a omezenimi.

EDIT: A podle tech popisovanych problemu to nevypada na "vadu" te uvarene ROM, ale na neco jineho.

Pouzivam sam verzi Leo R6 a zadny z popisovanych problemu nemam.

Odpovědět

Zpět na „ROM, HardSPL unlock, tweaky“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti