Duttyho ROMky 6.5

Sekce pro zkušené uživatele (diskuze o nových ROM, tweaky...)
Odpovědět
Uživatelský avatar
Kulík
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 262
Registrován: úte kvě 13, 2008 11:40
Zařízení: HTC HD7 32GB,SGSII,Sensation,Flayer 32GB,HD2 A2.3.
Bydliště: Highlands

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od Kulík » pát říj 02, 2009 10:56

Dnes od rána zkouším My location v Duttyho R5ce přes EDGE, zatím funguje! Zřejmě jen potřebuje kvalitní signál.

mlndsk
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 200
Registrován: pát kvě 29, 2009 14:53
Zařízení: Nokia Lumia 920 Black
Bydliště: Brno

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od mlndsk » pát říj 02, 2009 11:52

Kulík píše:
SirTom píše:R5 celkem slušná:
bugy:
- stále přetáčí hodinu + minutu při náhledu na homepage
- dvojité zvonění budík / reminder
- nefunguje tlačítko home (ale existuje fix)
- my location stále funguje jen přes wi-fi
- stále tragicky pomalé sms, pokud jich je hodně (s prázdnou složkou to ujde)
- stále chyba v dublovaném zadávání jmen při vybírání kontaktu v SMS (údajně souvisí s řazením kontaktů, pokud je nastaveno "jméno, příjmení" tak to prý funguje, já mám spoustu pracovních kontaktů a potřebuji mít "příjmení, jméno")
ad hodiny) to není bug, tak to prostě funguje ( i na Androidím Heru), je to prostě jen na efekt
ad my location) mě občas funguje i přes EDGE, k lokalizaci ale nepoužívá, jak píšeš, GSM pozici, ale službu Google maps my location (ta jede buď přes GPS, nebo přes GSM), a ta do registru zapisuje aktuální souřadnice a název lokality a od toho se pak odvíjejí návazné služby jako třeba počasí.

mlndsk: Při prvním spuštění HTC My location doporučuji tento postup:

1) Spustit WiFi
2) Přes QuickGPS aktualizovat souřadnice své pozice
3) Spustit Google maps, zapnout volbu GPS, spustit službu GM my location, po fixu nechat GM běžet na pozadí
4) V počasí nastavit automatický update
5) V Location nastavení zapnout AGPS a HTC Location service - zeptá se tě to zda souhlasíš s odesíláním svých dat pro službu GM My location, nebo tak něco - samozřejmě souhlasíš, jinak to nefuguje
6) Nesmí být zaškrtnuto Automatically decline .... !
Během chvíle dojde k načtení dat lokality, GM můžeš ukončit a nadále už lokace funguje bez problémů a starání se o GM a pod., a jak jsem psal, jednou mi zafungovala i přes EDGE :wink: .


bohuzel ani tak nic. Zkousel jsem 2x presne podle navodu. pri dalsim updatu rom to zkusim znova

Uživatelský avatar
Kulík
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 262
Registrován: úte kvě 13, 2008 11:40
Zařízení: HTC HD7 32GB,SGSII,Sensation,Flayer 32GB,HD2 A2.3.
Bydliště: Highlands

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od Kulík » pát říj 02, 2009 15:13

No, takhle jsem s tím bojoval u Energy, nakonec pomohl HR :cry:. Je vidět, že to HTC ještě nemá vychytané, poslední (momentálně) známý build Manily je 3430, třeba tam budou ty nedostatky odstraněné. Na Heru to pracuje skvěle, rychle a bez zádrhelů, pouze odsouhlasíš spolupráci s GM My location a vše se poměrně rychle zprovozní samo.

Uživatelský avatar
SirTom
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 394
Registrován: pon pro 08, 2008 9:09
Zařízení: Lumia 950 / Surface RT

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od SirTom » pát říj 02, 2009 16:26

to kulík:
my loc - aha já myslel že bere jen GSM
hodiny - vím, že je to "vlastnost" ale považoval jsem za dobré to zmínit, mnohdy se mi stane že rychle mrknu na hodiny a myslím si že je o hodinu méně. je to pěkně debilní efekt.


BTW jinak mi my location zase jede (přes wifi, edge obvykle nemám v dosahu, na UMTS nejede)

Uživatelský avatar
Kulík
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 262
Registrován: úte kvě 13, 2008 11:40
Zařízení: HTC HD7 32GB,SGSII,Sensation,Flayer 32GB,HD2 A2.3.
Bydliště: Highlands

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od Kulík » pát říj 02, 2009 16:31

No, s těma hodinama se mi to už taky stalo :tlem:

Zjistil jsem, že ML nejede přes EDGE pokud je aktivní WiFi, ale není připojená žádná síť, asi trvá na "kvalitnějším" připojení :twisted: .

Vavroch
nováček
nováček
Příspěvky: 17
Registrován: stř zář 30, 2009 16:58
Zařízení: HTC Touch HD (Xannytech ROM Grid Evolution 2.8)

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od Vavroch » sob říj 03, 2009 15:56

Zdarvím lidičky, potřeboval bcyh konzultaci ohledně týhle Duttyho R5ky ... jsem s ní celkem spokojen, rychlá mi přijde dosti. Co mi vadí je talčítko HOME - funguje nějáký registry hack, má to někdo odzkoušené ? Další a dost špatná věc, telefon při přijetí SMSky nezazvoní,ať nastavím jakýkoliv tón, jakoukoéliv hlasitost, jediný co se stane, že mi v manile přibude "jedničky v zelným kolečku", i pokud nastavím vibrace, telefon nezavibruje ... zkoušel jsem už všemožný nastavení a prostě NIC. Provedl jsem několikrát při různým nastavení soft reset, ale nic, při příchozí SMS telefon nezavibruje ani nezazvučí ... nějáký nápad ? Hard reset ???? Díky za každou radu. PS: Jak s My Location, jde tato služba něják úplně vypnout ? Nebo alespoň aby byla primárně mnou definovaná oblast - město + počasí ... úvodní stránky vždy zobrazuje počasí z My Location, nikoliv z mnou stažených počasí (např. z wifi či EDGE). Město které jsem nastavil na počasí je vždy druhé, první je My Location. Případně, dá se My Location používat jen na bázi GSM vysílačů ? tzn. není nutné trvalé připojení přes EDGE či wifi ?.

EDIT: "Jenom dolpní, že "jsem odinstaloval veškeré aplikace, a fw RADIO mam 1.17.25.09"

liborex
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: stř pro 03, 2008 19:48
Zařízení: HTC Touch HD

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od liborex » sob říj 03, 2009 18:51

Zvuk u příchozí SMSky nejde jen při počeštění TFL (řeší to odinstalace HTC messaging formou cabu "Zenyee Disable HTC Messaging 1.2"). Zrychlí se tím i práce se zprávami.
Na tlačítko Home existuje zase cab "GRID_LEO_Home button Fix_2".
Nastavení vlastního města na úvodní obrazovce (kliknout na hodiny a potvrdit město, které má být zobrazeno).
Vavroch píše:Zdarvím lidičky, potřeboval bcyh konzultaci ohledně týhle Duttyho R5ky ... jsem s ní celkem spokojen, rychlá mi přijde dosti. Co mi vadí je talčítko HOME - funguje nějáký registry hack, má to někdo odzkoušené ? Další a dost špatná věc, telefon při přijetí SMSky nezazvoní,ať nastavím jakýkoliv tón, jakoukoéliv hlasitost, jediný co se stane, že mi v manile přibude "jedničky v zelným kolečku", i pokud nastavím vibrace, telefon nezavibruje ... zkoušel jsem už všemožný nastavení a prostě NIC. Provedl jsem několikrát při různým nastavení soft reset, ale nic, při příchozí SMS telefon nezavibruje ani nezazvučí ... nějáký nápad ? Hard reset ???? Díky za každou radu. PS: Jak s My Location, jde tato služba něják úplně vypnout ? Nebo alespoň aby byla primárně mnou definovaná oblast - město + počasí ... úvodní stránky vždy zobrazuje počasí z My Location, nikoliv z mnou stažených počasí (např. z wifi či EDGE). Město které jsem nastavil na počasí je vždy druhé, první je My Location. Případně, dá se My Location používat jen na bázi GSM vysílačů ? tzn. není nutné trvalé připojení přes EDGE či wifi ?.

EDIT: "Jenom dolpní, že "jsem odinstaloval veškeré aplikace, a fw RADIO mam 1.17.25.09"
Přílohy
Zenyee Disable HTC Messaging 1.2.CAB
(21.68 KiB) Staženo 53 x
GRID_LEO_Home button Fix_2.cab
(51.22 KiB) Staženo 59 x

niky79
smartguru
smartguru
Příspěvky: 539
Registrován: sob zář 05, 2009 17:27
Zařízení: Diamond 2

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od niky79 » sob říj 03, 2009 18:58

Dutty jinak nabizi cab, ktery z Pocasi odstrani to My Location. Funguje i pro jine ROM. NEvim ale, jak ho sem prilozit.


"Zvuk u příchozí SMSky nejde jen při počeštění TFL (řeší to odinstalace HTC messaging formou cabu "Zenyee Disable HTC Messaging 1.2"). Zrychlí se tím i práce se zprávami."

Nektere ROMKy, napr Tom Topaz Leo R2 Build 23016 (pro diamonda) uz maji ten HTC messaging vypnuty. Je mozne, ze se to objevi i jinde...

Vavroch
nováček
nováček
Příspěvky: 17
Registrován: stř zář 30, 2009 16:58
Zařízení: HTC Touch HD (Xannytech ROM Grid Evolution 2.8)

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od Vavroch » sob říj 03, 2009 19:21

Velice děkuji uživateli liborex. Všechny rady okamžitě pomohly a fungují. A přiložené CABy mi usnadnli hledání, ještě jednou díky.

PS: Teď už mi ke spokojenosti stačí jen, kdyby mi někdo vysvětli, jak s My Location, zda stačí opravdu poprvé oživit službu s pomocí EDGE či wifi a dál zda jede díky GSM BTS ...

jedi-mar
nováček
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: ned led 25, 2009 2:11
Zařízení: HTC HD

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od jedi-mar » pon říj 05, 2009 6:02

Zdarec.Viem ze to tu nepatri,ale ako nastavim v registroch slovencinu na TF3D, cestina ma kod 405 ,aky ma slovencina?
Vdaka

niky79
smartguru
smartguru
Příspěvky: 539
Registrován: sob zář 05, 2009 17:27
Zařízení: Diamond 2

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od niky79 » pon říj 05, 2009 6:35

Vavroch píše:Velice děkuji uživateli liborex. Všechny rady okamžitě pomohly a fungují. A přiložené CABy mi usnadnli hledání, ještě jednou díky.

PS: Teď už mi ke spokojenosti stačí jen, kdyby mi někdo vysvětli, jak s My Location, zda stačí opravdu poprvé oživit službu s pomocí EDGE či wifi a dál zda jede díky GSM BTS ...
Zalezi na ROMCE. U duttyho to me jede okamzite, bez nastavovani, pres EDGE. U Tomovych ROMek mi to nejede vubec.

Kolda.o
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 174
Registrován: stř črc 16, 2008 8:42
Zařízení: SE T68i + Xperia Z + Xperia Tablet S
Bydliště: kousek od Roudnice nad Labem a castecne Praha
Kontaktovat uživatele:

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od Kolda.o » pon říj 05, 2009 14:53

pozor na to - nejde jen o ROMky ale i o zarizeni. na mem HD to NEFICI VUBEC :-)

Uživatelský avatar
bugsy
nováček
nováček
Příspěvky: 33
Registrován: čtv lis 20, 2008 15:41
Zařízení: iPhone 4 16GB
Kontaktovat uživatele:

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od bugsy » pon říj 05, 2009 18:42

jedi-mar píše:Zdarec.Viem ze to tu nepatri,ale ako nastavim v registroch slovencinu na TF3D, cestina ma kod 405 ,aky ma slovencina?
Vdaka
co takto hladat na stranke a zadat "tf3d slovencina" do kolonky Hledej ?
HKEY_CURRENT_USER\MUI\CurLang
0409 - Anglicky (default)
0405 - Cesky
041B - Slovensky

jedi-mar
nováček
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: ned led 25, 2009 2:11
Zařízení: HTC HD

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od jedi-mar » pon říj 05, 2009 19:20

Super diky moc.No vidis to ma nenapadlo ale preguglil som nad tym hodinu.

Vavroch
nováček
nováček
Příspěvky: 17
Registrován: stř zář 30, 2009 16:58
Zařízení: HTC Touch HD (Xannytech ROM Grid Evolution 2.8)

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od Vavroch » úte říj 06, 2009 17:21

Zravím, tak jsem tu zase s žádostí o radu, "liborex" mi poradil, jak vyřešit zvonění u SMSek, díky vypnutí HTC Messaging, pomocí "Zenyee Disable htc messaging.cab". Vše OK, akorát jsem zjistil, že nyní nedokážu nastavit MMS (Vodafon, ale to nehraje roli), "připojení pro MMS" jako takové nadefinuju dle manuálu, který se nachází na tomto fóru, avšak nedokážu nikde najít MENU, kde bych mohl MMSkám přiřadit toto "MMS připojení". Nakonec mi napadlo, že to může být právě tím vypnutím HTC Messaging a zároveň WM 6.5 .. můžete mi to někdo potvrdi či vyvrátit ?

Paveljr
nováček
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: sob úno 14, 2009 20:01
Zařízení: HTC TOUCH HD

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od Paveljr » úte říj 06, 2009 18:51

Pls,mam blby dotaz,ale kde se da R5 stahnout? Na htcpedia ma byt odkaz v attached files,ale nejsem schopny ho tam dohledat...Neni nekde na torrentech?dik za pripadne odkazy...

liborex
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: stř pro 03, 2008 19:48
Zařízení: HTC Touch HD

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od liborex » úte říj 06, 2009 19:36

Vavroch píše:Zravím, tak jsem tu zase s žádostí o radu, "liborex" mi poradil, jak vyřešit zvonění u SMSek, díky vypnutí HTC Messaging, pomocí "Zenyee Disable htc messaging.cab". Vše OK, akorát jsem zjistil, že nyní nedokážu nastavit MMS (Vodafon, ale to nehraje roli), "připojení pro MMS" jako takové nadefinuju dle manuálu, který se nachází na tomto fóru, avšak nedokážu nikde najít MENU, kde bych mohl MMSkám přiřadit toto "MMS připojení". Nakonec mi napadlo, že to může být právě tím vypnutím HTC Messaging a zároveň WM 6.5 .. můžete mi to někdo potvrdi či vyvrátit ?
Nevím, jestli to pomůže (MMS nepoužívám), ale do nastavení MMS se jde přes Start-Messages-Menu-Setting-Options-Menu-MMS Server....

tomkulitom
nováček
nováček
Příspěvky: 30
Registrován: pon srp 17, 2009 12:06
Zařízení: HTC HD2

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od tomkulitom » úte říj 06, 2009 19:41

Paveljr píše:Pls,mam blby dotaz,ale kde se da R5 stahnout? Na htcpedia ma byt odkaz v attached files,ale nejsem schopny ho tam dohledat...Neni nekde na torrentech?dik za pripadne odkazy...
http://htcpedia.com/duttys_hd_wm_leo_r_ ... tml?page=1" onclick="window.open(this.href);return false;
je to ono?

Paveljr
nováček
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: sob úno 14, 2009 20:01
Zařízení: HTC TOUCH HD

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od Paveljr » úte říj 06, 2009 20:18

Aha,diky,jsem byl zvykly stahovat ze starych Duttyho stranek a pak z fora htcpedia a nevsiml jsem si,ze to ma takto pekne udelany...Kazdopadne dik

Vavroch
nováček
nováček
Příspěvky: 17
Registrován: stř zář 30, 2009 16:58
Zařízení: HTC Touch HD (Xannytech ROM Grid Evolution 2.8)

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od Vavroch » úte říj 06, 2009 22:46

liborex píše:Nevím, jestli to pomůže (MMS nepoužívám), ale do nastavení MMS se jde přes Start-Messages-Menu-Setting-Options-Menu-MMS Server....
Děkuji uctivě, měl jsem lépe hledat, než začnu spamovat fórum, jako vždy jsi měl pravdu, díky.

Odpovědět

Zpět na „ROM, HardSPL unlock, tweaky“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti