Duttyho ROMky 6.5

Sekce pro zkušené uživatele (diskuze o nových ROM, tweaky...)
Odpovědět
Uživatelský avatar
Kulík
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 262
Registrován: úte kvě 13, 2008 11:40
Zařízení: HTC HD7 32GB,SGSII,Sensation,Flayer 32GB,HD2 A2.3.
Bydliště: Highlands

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od Kulík » čtv říj 08, 2009 10:49

Kolda.o píše:pozor na to - nejde jen o ROMky ale i o zarizeni. na mem HD to NEFICI VUBEC :-)
Na HD to fičí na všech ROMkách, někde přes WiFi, někde přes EDGE, někde přes obojí. U Duttyho, je potřeba první přes WiFi, pak už to pracuje i přes EDGE, ale není to stoprocentní, přes WiFi to jede stoprocentně.

mlndsk
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 201
Registrován: pát kvě 29, 2009 14:53
Zařízení: Nokia Lumia 920 Black
Bydliště: Brno

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od mlndsk » čtv říj 08, 2009 11:49

Pokud mluvite o My Location, tak NE nefici. Na mem HD s Dutty Leo R5 to nejede zaboha. Zkusil jsem uz asi 5 zarucenych navodu a ani rana.
Ani WiFi ani Edge, ani active sync nic. Google maps samozrejme moji polohu v pohode lokalizuji. A pocasi pro moji lokaci take je (Brno).

niky79
smartguru
smartguru
Příspěvky: 539
Registrován: sob zář 05, 2009 17:27
Zařízení: Diamond 2

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od niky79 » čtv říj 08, 2009 12:41

No, ja sam osobne nechapu, jak to funguje. Ale mem diamondu2 s dutty rom leo funguje My Location okamzite (ani nevim, jestli pres EDGE nebo Active Sync), proste to naskoci par sekund po nahrani nove ROM. Ale takova TOMova ROMka, tam to nejede ani omylem.

Abych se priznal, vubec mi neni jasne, jak lze pomoci WIFI urcit polohu uzivatele na planete...

mlndsk
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 201
Registrován: pát kvě 29, 2009 14:53
Zařízení: Nokia Lumia 920 Black
Bydliště: Brno

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od mlndsk » čtv říj 08, 2009 12:52

no ono to taky wifi neurcuje, jenom je tam podle me bug, ze musi byt zapla wifi. to wifi nemusi byt ani pripojene do site, staci kdyz je enablovane.

Uživatelský avatar
Kulík
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 262
Registrován: úte kvě 13, 2008 11:40
Zařízení: HTC HD7 32GB,SGSII,Sensation,Flayer 32GB,HD2 A2.3.
Bydliště: Highlands

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od Kulík » čtv říj 08, 2009 18:51

mlndsk píše:Pokud mluvite o My Location, tak NE nefici. Na mem HD s Dutty Leo R5 to nejede zaboha. Zkusil jsem uz asi 5 zarucenych navodu a ani rana.
Ani WiFi ani Edge, ani active sync nic. Google maps samozrejme moji polohu v pohode lokalizuji. A pocasi pro moji lokaci take je (Brno).
No, mě na HD s R5 jede v pohodě, ale musel jsem použít postup, který jsem uvedl výše ( a to moje lokalita je malé pětitisícové městečko), nyní se mi aktualizuje přes EDGE i u uspaného mobilu (tohle ale nefunguje stoprocentně), velice mile mě překvapilo, když jsem v jiné lokalitě zapnul telefon a My location už byla aktualizována.

Kolda.o
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 222
Registrován: stř črc 16, 2008 8:42
Zařízení: SE T68i + Xperia Z + Xperia Tablet S
Bydliště: kousek od Roudnice nad Labem a castecne Praha
Kontaktovat uživatele:

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od Kolda.o » sob říj 10, 2009 15:57

tak bude rad protoze jsi jeden z deseti :-)

Uživatelský avatar
magnat
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 75
Registrován: pon črc 20, 2009 23:22
Zařízení: Touch HD + Desire

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od magnat » sob říj 10, 2009 18:16

jj, aj mne to ide len ked si zapnem wifi

na predchadzajucej strane je navod, ako dat tf3d do slovenciny, vie niekto ako sa vola subor v adresari windows v hd, v ktorom su ulozene tie sk texty na manilu? ( :!: upozornenie: vo win 6.5 su vsetky jazykove subory premenovane, takze subor 7e10cfe6_manila zo 6.1 to nie je a to iste sa tyka aj cestiny :!: ) chcem si zmenit zobrazovanie datumu na home obrazovke v tf3d

Uživatelský avatar
bugsy
nováček
nováček
Příspěvky: 33
Registrován: čtv lis 20, 2008 15:41
Zařízení: iPhone 4 16GB
Kontaktovat uživatele:

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od bugsy » sob říj 10, 2009 23:45

presne to iste zauijima aj mna.. som stravil u PC asik 2h hladania kade-tade ale zatial bez vysledku...
len ta trochu poopravim, tie subory su zmene kvoli new tf3d... v Duttym R5 je uz HTC Sense.. a to ma pozmene subory

Uživatelský avatar
milos797
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 139
Registrován: úte pro 30, 2008 22:48
Zařízení: HTC Touch HD

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od milos797 » ned říj 11, 2009 12:46

Ahojte, používa niekto duttyho R5? Už by som potreboval prehodiť romku a zvažujem či ísť na finálne, alebo na túto R5.. Sú tam nejaké drastické chyby, alebo je už bežne použiteľná?

Kolda.o
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 222
Registrován: stř črc 16, 2008 8:42
Zařízení: SE T68i + Xperia Z + Xperia Tablet S
Bydliště: kousek od Roudnice nad Labem a castecne Praha
Kontaktovat uživatele:

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od Kolda.o » ned říj 11, 2009 19:48

bezne ji pouzivam uz od dob jejiho vzniku :)
Jediny BUG ktery mi vadil bylo My Location pocasi. /vcera jsem nanovo flashnul/ Ten uz je passe - na WiFi bezi.

Uživatelský avatar
Kulík
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 262
Registrován: úte kvě 13, 2008 11:40
Zařízení: HTC HD7 32GB,SGSII,Sensation,Flayer 32GB,HD2 A2.3.
Bydliště: Highlands

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od Kulík » pon říj 12, 2009 13:37

R5 používám hned od jejího zveřejnění a naprosto v pohodě, i HTC messaging je dobře použitelný, pokud tedy nemáš uložené stovky SMS a MMS. Jediné co mi vadí, že se samovolně občas přepne ztlumení podsvícení displeje na nejkratší interval, tedy na 10 s.

niky79
smartguru
smartguru
Příspěvky: 539
Registrován: sob zář 05, 2009 17:27
Zařízení: Diamond 2

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od niky79 » pon říj 12, 2009 13:46

Kolda.o píše:bezne ji pouzivam uz od dob jejiho vzniku :)
Jediny BUG ktery mi vadil bylo My Location pocasi. /vcera jsem nanovo flashnul/ Ten uz je passe - na WiFi bezi.
Jen ciste pro info :) MyLocation neni zalozen na WIFI - podle WIFI site nelze urcit vasi polohu :)

Uživatelský avatar
milos797
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 139
Registrován: úte pro 30, 2008 22:48
Zařízení: HTC Touch HD

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od milos797 » pon říj 12, 2009 14:39

No ja som práe používal R1 a po čase začala brutálne blbnúť - posunuté klávesnice mimo obraz, otáčanie, ... SMS su pre mňa nepodstatné a pokiaľ ide o my locations, tak to mi frčalo aj v R1 keď sa to dobre nastavilo. Síce musela byť vypnutá automatická aktualizácia, ale to sa dá prežiť... Takže teším sa že je dobre, cez víkend flash :-)

Kolda.o
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 222
Registrován: stř črc 16, 2008 8:42
Zařízení: SE T68i + Xperia Z + Xperia Tablet S
Bydliště: kousek od Roudnice nad Labem a castecne Praha
Kontaktovat uživatele:

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od Kolda.o » pon říj 12, 2009 18:45

niky79 píše:Jen ciste pro info :) MyLocation neni zalozen na WIFI - podle WIFI site nelze urcit vasi polohu :)
na chytraka jsem tu cekal - nerikam na jakem principu to funguje ALE za jakych podminek to funguje. Na X1 a Diamond2 to fici i pres GPRS - na teto ROMce a HD NIKOLI - podobne prispevky si strc za klobouk

PS: na jakem principu tahle sluzba bezi to tady napsano dostatecne
PS2: navic to podle WiFi a site ke ktere se pripojis urcit jde ;-)

niky79
smartguru
smartguru
Příspěvky: 539
Registrován: sob zář 05, 2009 17:27
Zařízení: Diamond 2

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od niky79 » pon říj 12, 2009 18:48

"navic to podle WiFi a site ke ktere se pripojis urcit jde"

To asi tezko

Uživatelský avatar
Kulík
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 262
Registrován: úte kvě 13, 2008 11:40
Zařízení: HTC HD7 32GB,SGSII,Sensation,Flayer 32GB,HD2 A2.3.
Bydliště: Highlands

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od Kulík » úte říj 13, 2009 13:14

Samozřejmě, že to jde, ale byl by to dost nepraktický způsob. Jinak My Location používá WiFi pro stažení dat o lokalitě, neurčuje polohu, ta se určuje dle GM a to buď dle GPS, nebo dle GSM.

Uživatelský avatar
HTCKlorec
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 370
Registrován: ned kvě 03, 2009 17:18
Zařízení: Sony

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od HTCKlorec » úte říj 13, 2009 16:00

Prosim vas, Dutty vobec nepriklada JBlend, emulator javy?

Uživatelský avatar
Kulík
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 262
Registrován: úte kvě 13, 2008 11:40
Zařízení: HTC HD7 32GB,SGSII,Sensation,Flayer 32GB,HD2 A2.3.
Bydliště: Highlands

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od Kulík » stř říj 14, 2009 14:01

Jbed je obsažen v Duttyho CABs repository, kterou jednou za čas aktualizuje.

Uživatelský avatar
HTCKlorec
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 370
Registrován: ned kvě 03, 2009 17:18
Zařízení: Sony

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od HTCKlorec » stř říj 14, 2009 14:12

Vdaka, pojdem kuknut ten CAB repositroy, Jbed som si uz medzitym osobitne stiahol.

Uživatelský avatar
magnat
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 75
Registrován: pon črc 20, 2009 23:22
Zařízení: Touch HD + Desire

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od magnat » stř říj 14, 2009 16:23

dutty v nom mal kedysi 2 druhy java emulatora, ale teraz... neviem

Odpovědět

Zpět na „ROM, HardSPL unlock, tweaky“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů