Duttyho ROMky 6.5

Sekce pro zkušené uživatele (diskuze o nových ROM, tweaky...)
Odpovědět
Uživatelský avatar
SirTom
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 394
Registrován: pon pro 08, 2008 9:09
Zařízení: Lumia 950 / Surface RT

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od SirTom » pát zář 18, 2009 12:43

hosic: netuším, R2 mi strašně padala, tudíž jsem se tak daleko ani nedostal

Shennlon
nováček
nováček
Příspěvky: 13
Registrován: ned úno 01, 2009 15:41
Zařízení: HTC touch HD

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od Shennlon » pát zář 18, 2009 17:46

Neviete ako nastavit animacie pri klasickom home walpapery. Som zistil že animácie fungujú iba ak mate nastavený wether walpaper:( V predchádzajúcej rom r2 to fungovalo aj pri zmene obrázku.

Miguelicek
nováček
nováček
Příspěvky: 16
Registrován: stř lis 26, 2008 20:11
Zařízení: HTC Touch HD

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od Miguelicek » sob zář 19, 2009 12:42

Taky sem nahodil R4...a docela mě zaujala jedna věc: v některých případech, když přejdu na home sreen, tak se mi načte čas tím způsobem, že se mi vrátí jako by o hodinu a minutu a hned se k tomu přičte jedna hodina a jedna minuta a tím se zase dostane na aktuální čas... :roll: nechápu...
Jinak ty efekty počasí jsou povedený... :wink:

Uživatelský avatar
michalkosmak
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 123
Registrován: pon črc 21, 2008 12:41
Zařízení: HTC Touch HD
Bydliště: Hradec Králové
Kontaktovat uživatele:

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od michalkosmak » sob zář 19, 2009 13:03

Jo čas je jaksi zmatenej,ale nakonec ukáže spravný čas. Mě celkem vadí, že při příchozí zprávě se aktivuje displej, bohužel nelze nijak řešit bez instalace softwaru pro zrušení. Zatím u R4 zůstávám, protože jsem nenašel link na R13.

Miguelicek
nováček
nováček
Příspěvky: 16
Registrován: stř lis 26, 2008 20:11
Zařízení: HTC Touch HD

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od Miguelicek » sob zář 19, 2009 13:13

A v Tom Text Messaging ti to vypnout nejde...? Ty zprávy by potřebovaly celkově zrychlit...

Uživatelský avatar
magnat
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 75
Registrován: pon črc 20, 2009 23:22
Zařízení: Touch HD + Desire

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od magnat » sob zář 19, 2009 16:19

michalkosmak píše:...protože jsem nenašel link na R13.
tak tu mas r14 turbo :smile:
http://download.htcpedia.com/index.php? ... 8b429f76e2_" onclick="window.open(this.href);return false;

Uživatelský avatar
michalkosmak
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 123
Registrován: pon črc 21, 2008 12:41
Zařízení: HTC Touch HD
Bydliště: Hradec Králové
Kontaktovat uživatele:

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od michalkosmak » sob zář 19, 2009 20:34

V tom text messaging to mam vypnute bohuzel. Jeste se to nekomu deje, ze se pri prichozi sms rozsviti displej?
magnat: dekuji ;-)

Uživatelský avatar
SirTom
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 394
Registrován: pon pro 08, 2008 9:09
Zařízení: Lumia 950 / Surface RT

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od SirTom » sob zář 19, 2009 21:54

ten čas je údajně vlastnost od htc (nebo nedodělek)

Uživatelský avatar
magnat
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 75
Registrován: pon črc 20, 2009 23:22
Zařízení: Touch HD + Desire

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od magnat » ned zář 20, 2009 11:34

mam zaujimavu negativnu skusenost:

na r4 mi baterka v pohotovostnom rezime vydrzi max 12 hodin, kym sa uplne vybije
na r3 a starsich mi vydrzala aj 2-3 dni

zaregistroval niekto z vas nieco podobne?

skusim dat nove radio, ci sa to nejako zmeni
---------------------------------------------------------------------------------------------
dodatok:
takze s novym radiom mi to zozralo 20 percent baterky za 24 hodin :tlem:

Uživatelský avatar
michalkosmak
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 123
Registrován: pon črc 21, 2008 12:41
Zařízení: HTC Touch HD
Bydliště: Hradec Králové
Kontaktovat uživatele:

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od michalkosmak » ned zář 20, 2009 12:30

Má R4 od pátku poledne a baterka v pohodě. Pozn. Zkoušel jsem mimochodem i jiné Romky Energiho, Onkologa, Miriho ne všechny vydané od nich samozřejmě a s výdrží jsem se vždycky vrátil k Duttymu.

Shennlon
nováček
nováček
Příspěvky: 13
Registrován: ned úno 01, 2009 15:41
Zařízení: HTC touch HD

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od Shennlon » ned zář 20, 2009 12:37

Je pravda, že r4 je rýchlejšia ale zdá sa mi, že na úkor kvality:( ma mnoho chyb :( Zdá sa mi, že ešte viac ako r2.
1.Sms menu je pomalé, po cca 1dni prestanú chodiť doručenky, buď to nepríde doručenka vôbec alebo príde naraz ak pošlete niekomu ďalšiu sms :( Odosielanie sms je tiež pomalé.
2.Nepáči sa mi menu sms s ružovým nádychom, nechápem prečo ho nenechal biele,
3.po cca 2 dňoch mi prestalo ukazovať mena volajúcich, a pritom som ich v kontaktoch uložených mal :( Pomohol až hr.
4. nejak divne sa zaplňuje pamäť tel (ram),
skúsil som origo r4 a neviem prečo fungovala mi ešte horšie ako mscv verzia.Čo sa týka výdrže bat., výdrž je normálna ako u ostatných romiek w.m. 6.5(cca 1 - 1,5 dňa). Používam rádio 1.17....

edit: tak ako som písal: neviem prečo origo rom mi fungovala ešte horšie ako mscv verzia - je to tak, skúšal som to ešte raz :(
Včera večer sa mi už aj v MSCV verzii prestali prepinat animácie na today menu(mesiac/slnko), stále tam mam iba denne animácie.
- prestali mi zas chodiť doručenky sms,telefón sa začal nejak sekat, a zas mi prestalo ukazovať mena volajúcich:( pritom som don nedával žiadne inne prog, Vyzerá to tak, že táto rom je použiteľná iba na pár dni a potom zas robiť h.r. :( Asi sa vrátim k R2. Tá bola trochu pomalšia ale stabylnejsia. Má niekto podobné skúsenosti?

Miguelicek
nováček
nováček
Příspěvky: 16
Registrován: stř lis 26, 2008 20:11
Zařízení: HTC Touch HD

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od Miguelicek » stř zář 23, 2009 19:26

Já dal R4 pryč kvůli zprávám, s tim se nedalo fakt pracovat...

Uživatelský avatar
selice
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 121
Registrován: pon led 26, 2009 16:01
Zařízení: HTC Touch HD

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od selice » čtv zář 24, 2009 22:08

Panove, funguje nekomu v Duttyho R14 to pocasi na hlavni strance? Me to pise pouze My Location a nic vic a nezobrazi mi to pocasi ani za nic. :/ Setkal se s tim nekdo?

Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od spermosh » pát zář 25, 2009 7:33

mozna by to chtelo tyhle dotazy uvest ve zvlastnim vlakne "TF3D problemy" (netyka se totiz jen dane ROMky) anebo prestante tento paskvil pouzivat 8-)

Uživatelský avatar
Mong3R
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 275
Registrován: pon lis 17, 2008 18:03
Zařízení: SGN II + Lumia 930
Bydliště: Ostrov (KV)

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od Mong3R » pát zář 25, 2009 7:35

spermosh lépe to snad ani nešlo napsat :-D

mlndsk
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 200
Registrován: pát kvě 29, 2009 14:53
Zařízení: Nokia Lumia 920 Black
Bydliště: Brno

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od mlndsk » pát zář 25, 2009 7:50

selice píše:Panove, funguje nekomu v Duttyho R14 to pocasi na hlavni strance? Me to pise pouze My Location a nic vic a nezobrazi mi to pocasi ani za nic. :/ Setkal se s tim nekdo?

zkusil jste search? toto se uz davno resilo a je napsano jak na to.

mick04
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 83
Registrován: stř pro 17, 2008 10:34

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od mick04 » pát zář 25, 2009 10:41

To Selice: pokud klikneš na čas na první kartě, dostaneš se do karty Hodiny ve světě, tam si zvolíš, jaký město chceš, aby se zobrazovalo. Chodí to bez problému.

-- doplnění předchozího příspěvku (pát zář 25, 2009 11:42) --

R14 mi připadá dost pomalá. Měl jsem předtím R8 a to se nedá vůbec srovnat. A to tam mám polovinu programů... :-(

Uživatelský avatar
SirTom
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 394
Registrován: pon pro 08, 2008 9:09
Zařízení: Lumia 950 / Surface RT

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od SirTom » pát zář 25, 2009 11:36

Nevím jestli to bude v R14 stejné jako v Leo R4, ale tam funguje My Location a s tím spojené počasí pouze přes wi-fi.
Jinak je potřeba vybrat konkrétní město jak píše mick04, tam to pak funguje bez problémů.

Uživatelský avatar
selice
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 121
Registrován: pon led 26, 2009 16:01
Zařízení: HTC Touch HD

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od selice » pát zář 25, 2009 13:58

Dik moc, uz to mam. :)

mlndsk
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 200
Registrován: pát kvě 29, 2009 14:53
Zařízení: Nokia Lumia 920 Black
Bydliště: Brno

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od mlndsk » pon zář 28, 2009 21:09

R5 je online!
je tam nova manila 1919, nove znacena jako sense. twitter + fungujici footprints.
Zatim teprve stahuji.

Odpovědět

Zpět na „ROM, HardSPL unlock, tweaky“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti