Duttyho ROMky 6.5

Sekce pro zkušené uživatele (diskuze o nových ROM, tweaky...)
Odpovědět
Uživatelský avatar
milos797
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 139
Registrován: úte pro 30, 2008 22:48
Zařízení: HTC Touch HD

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od milos797 » ned srp 23, 2009 22:47

skusal si ten Hard reset? Aku si mal romku predtym?

Uživatelský avatar
Demonicus
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 101
Registrován: sob srp 22, 2009 10:02
Zařízení: BlackBerry 9810

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od Demonicus » ned srp 23, 2009 23:12

Zkoušel jsem hard reset - původní rom byla od výrobce + ten cz dodatek od sunsoftu, bohužel verzi nevím. Ale typuji, že bude stejná s tím, co nabízí sunys ke stažení.

jedi-mar
nováček
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: ned led 25, 2009 2:11
Zařízení: HTC HD

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od jedi-mar » pon srp 24, 2009 0:20

magnat píše:presne tak, kludne mozes nahodit r12 a k tomu aj pripadne cestinu
A kde by som tú češtinu mohol zohnať ,nemyslím počeštenie len TouchFLO ale kompletne Win.
Za pomoc ďakujem

Edwardik
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: pon srp 24, 2009 21:35
Zařízení: HTC Touch HD

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od Edwardik » pon srp 24, 2009 21:39

Demonicus píše:Zkoušel jsem hard reset - původní rom byla od výrobce + ten cz dodatek od sunsoftu, bohužel verzi nevím. Ale typuji, že bude stejná s tím, co nabízí sunys ke stažení.
Je jasne ze mas spatne odemcene zarizeni, proto ten signal. Musis si tam nahrat novejsi HARD SPL http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=431217 pro romky 1.56 a vyssi. Jinak budes bez signalu :tlem:

Uživatelský avatar
Demonicus
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 101
Registrován: sob srp 22, 2009 10:02
Zařízení: BlackBerry 9810

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od Demonicus » pon srp 24, 2009 23:35

Díky, nakonec jsem dnes zaslal hdcko do servisu, jakmile se vrati, budu pokracovat ve zkouseni romek :D, takže zatím cca 14 dní, mám čas na pročítání, pak pojedem znova :D

vitchi
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: sob led 17, 2009 19:15
Zařízení: HTC Touch HD

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od vitchi » úte srp 25, 2009 9:08

ahoj, mam R12, celkem spokojenost.. Akorat me stvou ikony ve start menu, ktere si zde vytvari touchflo pri kazdem spusteni.. mam namysli htc calendar, settings, people.. jsou zde uplne zbytecne, akorat zabiraji misto.. Nevite nekdo, jak je odstranit? Nebo spis zamezit TF, aby si je vzdy vytvorilo?

orkim
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 72
Registrován: ned čer 14, 2009 21:37
Zařízení: HTC HD

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od orkim » stř srp 26, 2009 6:31

no, toto by aj mna zaujimalo..... tiež som sa s tým trápil a neprišiel som na riešenie

Uživatelský avatar
milos797
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 139
Registrován: úte pro 30, 2008 22:48
Zařízení: HTC Touch HD

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od milos797 » stř srp 26, 2009 22:14

na htcpedii to vyzera tak, ze 2 verzia duttyho LEO romiek s manilou 2.6 by mala byt dostupna kazdu chvilku. Chysta sa niekto testovat? Robil na tom dost dlho, tak mozno to uz bude ako tak pouzitelne, a aj ked som len vcera nahodil r12, tak na novu manilku sa tesim velice.

Uživatelský avatar
Lemmy
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 299
Registrován: pon lis 24, 2008 8:59
Zařízení: HTC HD
Bydliště: Plzen

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od Lemmy » stř srp 26, 2009 22:58

jj koukal jsem vecer,ze Leo uploaduje R2, ale o manile v2.6 jsem tam nic nevidel...

orkim
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 72
Registrován: ned čer 14, 2009 21:37
Zařízení: HTC HD

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od orkim » čtv srp 27, 2009 6:42

jj, pokial sa tiež nemýlim tak je tam 2.5

Uživatelský avatar
milos797
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 139
Registrován: úte pro 30, 2008 22:48
Zařízení: HTC Touch HD

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od milos797 » čtv srp 27, 2009 16:40

pozeral som prave video z miriho romky 2.6 a ma velmi zaujalo pozadie home screen. Vyzera to tak, ze to je podla pocasie-teda ak prsi, tak na pozafi tecu kvapky, ak je oblacno, tak oblaky. Tak by ma zaujimalo, to je aj u duttyho?

Uživatelský avatar
ospaly_muflon
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 119
Registrován: pát bře 20, 2009 22:54
Zařízení: HTC Touch Pro 2

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od ospaly_muflon » čtv srp 27, 2009 17:26

Zatím jsem tu závislost nevysledoval. Počasí ukazuje slunečno, nicméně na pozadí plavou mraky zleva doprava. Takže: ano, animované pozadí tam je, ale jeho logika mi zatím uniká :lol:
Lemmy píše:jj koukal jsem vecer,ze Leo uploaduje R2, ale o manile v2.6 jsem tam nic nevidel...
V ROM je Manila označená jako 2.5.19182327.1, nicméně pokud je dotaz cílen na přítomnost téhle verze Manily: http://www.youtube.com/watch?v=igRAl0swRsI tak přesně ta tam je :-)

Uživatelský avatar
michalkosmak
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 123
Registrován: pon črc 21, 2008 12:41
Zařízení: HTC Touch HD
Bydliště: Hradec Králové
Kontaktovat uživatele:

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od michalkosmak » čtv srp 27, 2009 18:51

Lze někde stahovat nejnovější ROMky od duttyho ne jen z rapidshare? Díky.

Uživatelský avatar
ospaly_muflon
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 119
Registrován: pát bře 20, 2009 22:54
Zařízení: HTC Touch Pro 2

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od ospaly_muflon » čtv srp 27, 2009 19:00

Prozatím je R2 jen na Rapidshare, dle diskuze o ROM by se měl objevit brzy přímý link i na web htcpedia.com

Uživatelský avatar
milos797
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 139
Registrován: úte pro 30, 2008 22:48
Zařízení: HTC Touch HD

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od milos797 » čtv srp 27, 2009 19:02

muflon a ako to je s tou romkou? Máš asi R1 však? Je tam veľa chýb? Alebo je to použiteľné. Mne príde to otáčanie fotiek a hudby strašne pomalé, ale to sa dá prehrýznuť. Len či sa to dá normálne používať.

Uživatelský avatar
ospaly_muflon
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 119
Registrován: pát bře 20, 2009 22:54
Zařízení: HTC Touch Pro 2

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od ospaly_muflon » čtv srp 27, 2009 19:08

Mám flashnutou R2, osobně mi animace u obrázků nic nepřináší, není to úplně plynulé, ale použitelné rozhodně ano. Navíc automatickou rotaci displeje vypínám, protože mě rozčiluje, když rychle hnu telefonem, přetočí se a pracně ho vracím zpátky. Upřednostňuju možnost manuálního otočení přes HW tlačítko a s tím jsem spokojen.
Jinak ROM jsem flashnul včera v noci když vyšla, celý den jsem s ní fungoval, všechny SMS/emaily/hovory proběhly OK, víc zatím nedokážu posoudit, ale je stabilní a v tuhle chvíli nemá žádnou fatální chybu, která by mi bránila používat ROM dál.
Takže z dosavadní krátké zkušenosti doporučuji.

Uživatelský avatar
magnat
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 75
Registrován: pon črc 20, 2009 23:22
Zařízení: Touch HD + Desire

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od magnat » čtv srp 27, 2009 21:30

presne tak
po celodennom pouzivani r2 s manilou 2.6 ziaden problem
sms, maily, volania... funguje bez problemov
co sa tyka tej animacie pocasia na pozadi v home, tak cez den bolo u nas slnecno a vecer prsalo, a mraky na pozadi sa zmenili na kvapky podla aktualizovaneho pocasia, takze to funguje ;-)
prehravac hudby a prezerac obrazkov tiez bez problemov
zatial som absolutne spokojny :-D

Uživatelský avatar
milos797
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 139
Registrován: úte pro 30, 2008 22:48
Zařízení: HTC Touch HD

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od milos797 » čtv srp 27, 2009 22:32

napada ma ako to je s program tabom. Je mozne si ho dat do Touch flow ci to je len cez start? Ja som zvyknuty na ten stary styl, ze to mam proste ako sucast TF a nemusim stlacat start ktory je troch od ruky :) ako to je v tejto rom? apropo, ja stale na tej htcpedii neviem najst link na download. kde to je

Uživatelský avatar
ospaly_muflon
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 119
Registrován: pát bře 20, 2009 22:54
Zařízení: HTC Touch Pro 2

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od ospaly_muflon » pát srp 28, 2009 8:15

Místo samostatného "Program" tab jsou k dispozici ikony z Home obrazovky (standardně jsou na screenech prezentovány tři ikony pod hodinami), nicméně přidat je možné větší množství a ikony jsou pak dostupné přímo z Home obrazovky.
A tlačítko "Download" pro stažení je vedle screenshotů ukazující tuto ROM na http://htcpedia.com/duttys-hd-wm-roms-s ... e-rom.html

Uživatelský avatar
magnat
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 75
Registrován: pon črc 20, 2009 23:22
Zařízení: Touch HD + Desire

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od magnat » pát srp 28, 2009 12:04

namiesto programs tabu je teraz na home tabe pod hodinami miesto na 9 ikoniek najpouzivanejsich programov

zistene bugy r2:
- po flashnuti romky sa automaticky nenastavi pripojenie na internet a je treba to urobit rucne
- nefunguje footprints

Odpovědět

Zpět na „ROM, HardSPL unlock, tweaky“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host