Duttyho ROMky 6.5

Sekce pro zkušené uživatele (diskuze o nových ROM, tweaky...)
Odpovědět
Uživatelský avatar
Lemmy
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 299
Registrován: pon lis 24, 2008 8:59
Zařízení: HTC HD
Bydliště: Plzen

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od Lemmy » stř srp 12, 2009 22:12

Mo nevypada zle, ale u TouchFlo me tam chybi zalozka Programy :-(

Uživatelský avatar
ospaly_muflon
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 119
Registrován: pát bře 20, 2009 22:54
Zařízení: HTC Touch Pro 2

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od ospaly_muflon » stř srp 12, 2009 22:39

V CAB repositáři od Duttyho je k dispozici Tom Menu Extended, který záložku "Programy" aktivuje.

Uživatelský avatar
Lemmy
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 299
Registrován: pon lis 24, 2008 8:59
Zařízení: HTC HD
Bydliště: Plzen

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od Lemmy » stř srp 12, 2009 23:32

Aha diky, tak ji dam sanci :)

Uživatelský avatar
Lemmy
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 299
Registrován: pon lis 24, 2008 8:59
Zařízení: HTC HD
Bydliště: Plzen

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od Lemmy » pát srp 14, 2009 4:24

Prichazi zase nova verze Duttys HD WM6.5 R11 Turbo WWE
Change log :
# Updated HTC Connection Setup which should fix bug for some..

# Updated HTC YouTube

# Changed some modules and files with Whitestone.

# Fixed double settings in Start menu

# Enabled Manila Programs Tab

# Changed start menu folders with HTCs and some re-arranging.

# Rom will be available also in MSVC Version

# Some other minor fixes etc

avalon
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: pát srp 14, 2009 19:40
Zařízení: hTC touch HD

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od avalon » pát srp 14, 2009 19:57

Nazdar som tu novy a potrebujem radu.Mam duttyho ROM WM6.5 R10Turbo WWE a nejde mi net.Wifi sa tvary ze som pripojeny ale na net sa neda pripojit.Predtym som mal miriho ROM a vsetko bez problemov.Prosim niekoho o radu. Dakujem.

Uživatelský avatar
magnat
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 75
Registrován: pon črc 20, 2009 23:22
Zařízení: Touch HD + Desire

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od magnat » pát srp 14, 2009 20:22

co sa stalo, ze duttythroy presiel z xda-developers na htc pediu?

orkim
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 72
Registrován: ned čer 14, 2009 21:37
Zařízení: HTC HD

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od orkim » pát srp 14, 2009 20:46

pro AVALON........, v nastaveniach pre WIFI si nastav najvyšší výkon a bude to šlapať v pohode....., teraz to máš na šetrenie batérie určite nastavené.....

avalon
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: pát srp 14, 2009 19:40
Zařízení: hTC touch HD

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od avalon » pát srp 14, 2009 21:16

OK.Pomohlo.Dakujem.

georgito
nováček
nováček
Příspěvky: 19
Registrován: čtv zář 04, 2008 18:49

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od georgito » pát srp 14, 2009 23:08

no tak jsem dva tydny zkousel jednu romku za druhou a vratil se zase k duttyho R9...jen me zajima,jak je to s tematama pro wm 6.5..myslim ,ze uz to nebude jen otazka .tsk souboru jako ve starsich woknach?

Uživatelský avatar
michalkosmak
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 123
Registrován: pon črc 21, 2008 12:41
Zařízení: HTC Touch HD
Bydliště: Hradec Králové
Kontaktovat uživatele:

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od michalkosmak » sob srp 15, 2009 17:37

Zdravím, chtěl bych se zeptat mám duttyho rom 6.5 HD. Při hovoru jde poměrně potichu sluchátko čím by to mohlo být? Díky

mick04
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 83
Registrován: stř pro 17, 2008 10:34

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od mick04 » ned srp 16, 2009 10:53

Kde teď najdu verze vyšší neř R9? Na Duttyho stránkách víc není... Díky za odkaz

Uživatelský avatar
Lemmy
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 299
Registrován: pon lis 24, 2008 8:59
Zařízení: HTC HD
Bydliště: Plzen

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od Lemmy » ned srp 16, 2009 12:03


Slim84
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 105
Registrován: sob bře 21, 2009 19:19
Zařízení: SGS2

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od Slim84 » ned srp 16, 2009 18:31

testuje nekdo tu romku Leo R1? dneska sem ji nahodil a nejak moc nevim co si o tom myslet, pac ta Manila 2.5 je v necem dobra v necem strasne zmatena

Uživatelský avatar
Balrog
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1062
Registrován: úte zář 25, 2007 13:25
Zařízení: iPhone :)
Kontaktovat uživatele:

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od Balrog » ned srp 16, 2009 18:41

Tak jsem si nahrál Duttyho romku a nejde mi posílat SMS.Nevíte co s tím?a když si nahraju Pocket Shield tak mi nejde volání.Nemáte s tím také problém?díky

orkim
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 72
Registrován: ned čer 14, 2009 21:37
Zařízení: HTC HD

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od orkim » ned srp 16, 2009 19:25

no pokial máš R9 tak tam je chyba v manile a preto nejde posaielať SMS, treba nahrať fix z xda...... v R10 a 11 je to už bez problémov......, v tej druhej veci neviem poradiť......

Uživatelský avatar
Balrog
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1062
Registrován: úte zář 25, 2007 13:25
Zařízení: iPhone :)
Kontaktovat uživatele:

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od Balrog » ned srp 16, 2009 19:32

bemáš přímo odkaz na ten fix?děkuji

orkim
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 72
Registrován: ned čer 14, 2009 21:37
Zařízení: HTC HD

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od orkim » ned srp 16, 2009 19:47


Uživatelský avatar
Balrog
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1062
Registrován: úte zář 25, 2007 13:25
Zařízení: iPhone :)
Kontaktovat uživatele:

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od Balrog » ned srp 16, 2009 20:01

Díky,stejně mi to nefunguje i stím fixem nejdou odeslat sms

lukardos
nováček
nováček
Příspěvky: 22
Registrován: pát dub 17, 2009 20:48
Zařízení: HTC touch HD WM 6.1Dutty"s 3.7 FINAL

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od lukardos » ned srp 16, 2009 22:10

Zdravím....
Chci se zeptat,zda-li by šlo dát do duttyho romky 6,5 stare album jako na originalnich romkach 1,56a pod.
Vsechny ty novejsi albumi co jsou v romkach od duttyho jsou sice fajn,ale casto se mi stavalo napr na 3,4xt wm6.1 ,že
zmenšené fotky v albumu byli nekolikrát.Pomohlo jen rename dané fotky,ale po častém restartu byla ta samá chyba...
Nicméně instalace jiné verze alba mě wm nechce pustit:( A hlavně... nejvíce mě vyhovovalo to staré "nebugující" album:(

Uživatelský avatar
Balrog
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1062
Registrován: úte zář 25, 2007 13:25
Zařízení: iPhone :)
Kontaktovat uživatele:

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od Balrog » pon srp 17, 2009 19:02

nevíte kde splaším Duttys WM 6.5 Leo R1 Test?koukal jsem na XDA forum a nějak se v tom nevyznbám.Nevím kde jí stáhnout?děkuji

Odpovědět

Zpět na „ROM, HardSPL unlock, tweaky“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů