Duttyho ROMky 6.5

Sekce pro zkušené uživatele (diskuze o nových ROM, tweaky...)
Odpovědět
mick04
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 83
Registrován: stř pro 17, 2008 10:34

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od mick04 » sob kvě 30, 2009 19:15

Dovolil jsem si založit nové téma, původní se věnuje většinou v. 6.1 a vzhledem k tomu, že dle všeho zítra Dutty vydá finální verzi 6.1, bude třeba ladit a předávat zkušenosti při vývoji a využívání v. 6.5.
Mé zkušenosti jsou zatím jen v superlativech (v 6.5 R1), dokonce mi celé TF3D kromě jednoho výrazu chodí plně v CZ, funguje krom běžných aplikací i TomTom, přidávání nových měst do počasí, apod.

pilif
nováček
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: ned kvě 31, 2009 9:20
Zařízení: HTC Touch HD

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od pilif » ned kvě 31, 2009 9:30

Zkoušel jsem předchozí verzi "V3.4_XT" a měl jsem problém s telefonním modulem. Nepodařilo se mi připojit do sítě. Nakonec jsem musl vrátit Win 6.1. Měl jste někdo podobný problém, nebo nevíte proč se mi to takto chovalo.
Zajímavé také bylo, že po startu (softreset, nebo vypnutý mobil) mi Widle nabíhaly jen v 16 barvách. Stačilo, ale jen zapnout/vypnout (powerbutton) a vše bylo OK.
No nic jsu zkusit tu novou FINAL verzi a uvidím...

georgesandall
nováček
nováček
Příspěvky: 25
Registrován: pon zář 15, 2008 15:24
Zařízení: Delll Streak mini 5
Bydliště: Červený Kostelec

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od georgesandall » ned kvě 31, 2009 20:07

Chválím založení tématu, mám Duttyho 6.5 už pár dní a zatím se mi dost líbí. Jediná špatná zkušenost byla s použitím baru barevných ikon z xda, který znemožnil čtení mailů, ale po odinstalaci vše ok. Ještě to chce testovat, ale dosud nemám důvod se vracet na 6.1, i když jsem si chvilku zvykal.

mick04
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 83
Registrován: stř pro 17, 2008 10:34

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od mick04 » ned kvě 31, 2009 20:37

No já používám ikony taky z http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=509534, a bez problémů. Chce to před vlastní instalaci nainstalovat sdkcerts.cab a SW reset

Uživatelský avatar
Mong3R
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 275
Registrován: pon lis 17, 2008 18:03
Zařízení: SGN II + Lumia 930
Bydliště: Ostrov (KV)

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od Mong3R » čtv čer 04, 2009 13:57

Tak jdu testnout tedy tu Duttyho R1, uvidíme. Do teď jsem používal Miriho 15ku, a rychlost super a stabilita také.

mick04
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 83
Registrován: stř pro 17, 2008 10:34

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od mick04 » čtv čer 04, 2009 14:15

Dej vědět, určitě mě porovnání zajímá. Zkoušel jsem Miri 13, ale celou dobu jsem používal Dutty, takže jsem se vrátil k verzi 6.5. Nemám s ní problém, pár vychytávek by se dalo odstranit, ale nemusel jsem ji za celou dobu restartovat z důvodu, že by se zasekla, resp. chovala nevypočítavě. Jak jsem psal výše, chodí mi vše, co chci používat.

Uživatelský avatar
Mong3R
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 275
Registrován: pon lis 17, 2008 18:03
Zařízení: SGN II + Lumia 930
Bydliště: Ostrov (KV)

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od Mong3R » pát čer 05, 2009 13:06

R1 od Duttyho není až zase tak pomalá jak jsem si myslel oproti Miriho ROM. Má větší ikonky a pěkné černé pozadí. Jinak chyby s IDS_xxxx jsou zde ve větším rozsahu než u Miriho, ale snad se dočkáme něčeho, co nám to komplet opraví. Počasí úprava funguje bez problémů. Je pravda že některé progámky bych nemusel mít, v tom je Miri epší páč kí má total prázdnou, ale dá se to. Jinak jsem instaloval CZ manilu pro Duttyho ROM(mysím ale že to bylo na 6.1) a a mi dělala ještě větší problémy a tak šla pryč a to jsem neměl dělat. Po uniistalu mi to psalo: Spouší se TF3D a za chvilku: Pro spuštění TF3D klikněte sem a tak jsem kliknul a takhle to běželo pořád dokola až musel proběhnout HR :cry:
Jinak v normálu.

Edit: Jinak se mi ještě zdá, že Radio 1.14.25.24 papá více proudu :cry: než jsem byl zvyklí u Miriho :oops:

mick04
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 83
Registrován: stř pro 17, 2008 10:34

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od mick04 » sob čer 06, 2009 15:49

K češtině, zkus tenhle CAB a pak do adresáře windows přepiš soubory ze ZIPu. Půjde ti v češtině skoro vše
TF3D_3.0_CZ.CAB
(262.18 KiB) Staženo 214 x
manilacz.zip
(2.97 KiB) Staženo 205 x

Uživatelský avatar
Mong3R
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 275
Registrován: pon lis 17, 2008 18:03
Zařízení: SGN II + Lumia 930
Bydliště: Ostrov (KV)

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od Mong3R » sob čer 06, 2009 16:13

Oki testnu to a uvidíme jak to půjde, dám vědět. Díky předem

Uživatelský avatar
Mong3R
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 275
Registrován: pon lis 17, 2008 18:03
Zařízení: SGN II + Lumia 930
Bydliště: Ostrov (KV)

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od Mong3R » sob čer 06, 2009 21:48

2mick04: Tak je to super kompleto díky :smt023

xpm
nováček
nováček
Příspěvky: 14
Registrován: ned dub 19, 2009 10:58
Zařízení: HTC Touch HD

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od xpm » ned čer 07, 2009 9:08

Dá se ta cz použít na Dutty 3.7 :?:

mick04
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 83
Registrován: stř pro 17, 2008 10:34

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od mick04 » ned čer 07, 2009 19:49

To Mong3R : no "kompleto" to není, ale dá se s tím fungovat.

Uživatelský avatar
Mong3R
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 275
Registrován: pon lis 17, 2008 18:03
Zařízení: SGN II + Lumia 930
Bydliště: Ostrov (KV)

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od Mong3R » pon čer 08, 2009 7:32

Jasně, ale to co potřebuji tak je :-)

To xpm: Nevím 3.7 a nižší jsem neměl, myslím po 2.8 :cry:

radospol
smartstar
smartstar
Příspěvky: 896
Registrován: pát pro 26, 2008 18:30
Zařízení: Huawei U8650 (sonic)

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od radospol » pon čer 08, 2009 23:14

jak je na tom duttyho6.5 s obsadenou pametou v % po starte?

Uživatelský avatar
Mong3R
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 275
Registrován: pon lis 17, 2008 18:03
Zařízení: SGN II + Lumia 930
Bydliště: Ostrov (KV)

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od Mong3R » úte čer 09, 2009 10:44

2radospol: Tak to netuším, měl jsem Duttyho WM6.5 R1 jenom chvilku :oops:

dyndym
nováček
nováček
Příspěvky: 22
Registrován: sob zář 22, 2007 6:37
Zařízení: HTC Touch HD Dutty's 6.5
Bydliště: Náchod

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od dyndym » úte čer 09, 2009 15:32

to radospol: 47%

koulou
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 126
Registrován: pon říj 20, 2008 14:27
Zařízení: Samsung Galaxy Note II
Bydliště: Petřvald

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od koulou » pon čer 29, 2009 0:57

Tak jsem si všiml, že všera vydal Dutty novou 6.5 ROMku pro HD (R3). Už jste to někdo nahodili? Jaké jsou Vaše zkušenosti? Co je vylepšeno oproti R1?
Ještě bych se chtěl zeptat, co byste mi spiše doporučili, R3 nebo 3.9 TURBO s 6.1?

avatar
nováček
nováček
Příspěvky: 28
Registrován: pon čer 15, 2009 19:22
Zařízení: HTC touch HD
Bydliště: Cambridge UK/ Vysocina CR

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od avatar » pon čer 29, 2009 16:58

takze mam dutyho R3 a mam pravdepodobne ten samej problem co sem mel na 3.9 (proste obcas sem s telefonem mimo signal treba hodinu dve pak delam na wifi a dlasi veci no a pak kdyz se dostanu do mist kde signal je tak se telefon uz nechce prihlasit pomuze bud vypnout telefon zapnout nebo v nastaveni vypnout phone svitch a pak hned zapnout (letadlovej rezim treba) a uz to nabehne jak ma.

stalo se mi to u 3.9 take stava se mi to jen u duttyho romek ktere se mi bohuzel docela libi)))) takze to trosku vadi

jezte to poradne zkouknu ale pro me je to veka zavada kterou nemohu prehlizet

Uživatelský avatar
mahon
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 443
Registrován: čtv úno 14, 2008 16:29
Zařízení: Samsung Note 2 N7100, Note 3
Bydliště: VS

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od mahon » pon čer 29, 2009 17:03

Dej tam třeba jiné Rádio např. 1.13.

avatar
nováček
nováček
Příspěvky: 28
Registrován: pon čer 15, 2009 19:22
Zařízení: HTC touch HD
Bydliště: Cambridge UK/ Vysocina CR

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od avatar » pon čer 29, 2009 21:25

jj zkusim to jen co se mi to stane podruhe to same cose mi stalo dnes

Odpovědět

Zpět na „ROM, HardSPL unlock, tweaky“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti