Miriho ROMky

Sekce pro zkušené uživatele (diskuze o nových ROM, tweaky...)
Odpovědět
blackrabbit
nováček
nováček
Příspěvky: 21
Registrován: čtv črc 02, 2009 8:22
Zařízení: HTC Touch HD

Miriho ROMky

Příspěvek od blackrabbit » čtv črc 30, 2009 21:34

Mu to zkus navrhnout na foru, treba budes mit stesti :)

Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

Miriho ROMky

Příspěvek od spermosh » čtv črc 30, 2009 21:35

myslis asi Xtralight with Manila :-D
ale me vyhovuje, ze nabizi takhle malou ROM, bez nepotrebnych serepeticek okolo, i z Xtralightu by se dalo odstranit par veci

EDIT: pripada mi, ze docela reaguje na foru na pozadavky dalsich ROM, dyt pridal testovaci, Manila 2.5, MSVC - to na zacatku nemel

Uživatelský avatar
Mong3R
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 275
Registrován: pon lis 17, 2008 18:03
Zařízení: SGN II + Lumia 930
Bydliště: Ostrov (KV)

Miriho ROMky

Příspěvek od Mong3R » čtv črc 30, 2009 22:03

Spermosh právě že without Manila, já používám jenom Titanium :-D

2blackrabbit: to by si asi počet, kdybych se ho zeptal, tak dobře americky neumím :-D

Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

Miriho ROMky

Příspěvek od spermosh » čtv črc 30, 2009 22:05

ja prave taky, na to staci stavajici Xtralight - ja prave myslel, ze chces jen pridat Manilu a ne ty dalsi veci

Milan Pištělka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 762
Registrován: sob črc 12, 2008 8:17
Zařízení: HTC HD2 Leo
Bydliště: někdy Praha 4, někdy Zliv(ČB)

Miriho ROMky

Příspěvek od Milan Pištělka » čtv črc 30, 2009 22:32

to Mong3R
Já mám za to, že XtraLight je bez Manily.

There will be 4 versions of this ROM.

XtraLight :: All MS apps excluding Office, MSN, HTC Keyboard, HTC Task Manager, HTC utility apps
Standard :: All apps found in XtraLite, Adobe Reader, HTC Album, Streaming Media, Opera, Office, YouTube
Premium :: All apps found in Standard, Manila, Audio Booster, Voice Recorder, RSS Hub...etc
Premium WITHOUT Manila :: All apps found in Premium, only Manila removed

Uživatelský avatar
Mong3R
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 275
Registrován: pon lis 17, 2008 18:03
Zařízení: SGN II + Lumia 930
Bydliště: Ostrov (KV)

Miriho ROMky

Příspěvek od Mong3R » čtv črc 30, 2009 23:15

2Milan Pištělka:
No jestli je to tak, tak to jsem nevěděl, stahoval jsem si jenom vždy Premium a teď bez manily. To jsem z toho jelen :oops: člověk se pořád dozvídá nové a nové věci :-D díky

Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

Miriho ROMky

Příspěvek od spermosh » čtv črc 30, 2009 23:21

Mong3R: jj, prave proto ji porad pouzivam, ze se mi tam neplete Manila, vzdy Xtralight (ale i zde by se par veci dalo odebrat), kdyz neco chces doinstalovat, mas moznost sosat z Miriho CAB Repository

btw: Manila neni ani ve Standardu

Uživatelský avatar
Mong3R
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 275
Registrován: pon lis 17, 2008 18:03
Zařízení: SGN II + Lumia 930
Bydliště: Ostrov (KV)

Miriho ROMky

Příspěvek od Mong3R » pát črc 31, 2009 8:47

No já jsem to bral podle toho, že u Premium bylo právě i bez manily. Tak mne vůbec nenapadlo že by standart a XtraLigh byly taky bez Manily. Takže ještě jednou Milane a Spermoshi díky za vysvětlení :smt023 Tak a teď jsem zase o něco chytřejší :wink: :-D a jdu na to.

EDIT:
Tak už jedu na XtraLight, super i rychlost je good :smt023

Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

Miriho ROMky

Příspěvek od spermosh » sob srp 01, 2009 22:14

narazil jsem na takovou zvlastni chybku - kdyz si zmenim vyzvaneci profil na ticho (zadna melodie, ani vibrace) a pozdeji zpet na vyzvaneni, tak se mi zmeni vyzvaneci melodie na puvodni a odstrani se mou nadefinovana (nikdy predtim to nedelalo) - pouzivam Inesoft, ale beta verze to nedelaly, tak predpokladam ze ani posledni final a ze na vine bude spise Miri

Uživatelský avatar
Mong3R
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 275
Registrován: pon lis 17, 2008 18:03
Zařízení: SGN II + Lumia 930
Bydliště: Ostrov (KV)

Miriho ROMky

Příspěvek od Mong3R » ned srp 02, 2009 20:52

2spermos: tak jsem to testoval dneska skoro celý den, ale takový problém jsem nezaznamenal :cry: Tak nevím v čem může být chyba. Vyzvánění mi tam sedí stejné jaké si nastavím.

Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

Miriho ROMky

Příspěvek od spermosh » ned srp 02, 2009 21:18

Mong3R: diky za info, takze chyba je v Inesoft Phone final verzi - proc potom delaji bety, ktere se vychytavaji a ve finalu se nasekaji dalsi nove chyby :-D

Uživatelský avatar
Balrog
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1017
Registrován: úte zář 25, 2007 13:25
Zařízení: iPhone :)
Kontaktovat uživatele:

Miriho ROMky

Příspěvek od Balrog » pon srp 03, 2009 16:59

Mong3R píše:2Balrog: Tak jestli tomu dobře rozumím, tak asi nemáš nainstalovaný Titanium Weather, pokud máš, tak ho musíš mít i v Program Files kam právě zkopíruješ ten rozbalený fix :wink: . Já používám TitaniumWeather 4.2 a máká bez problémů i s přidáním vlastního města, mluvím stále o Titanium, TF3D již nepoužívám.
Tady je:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=481379
Tak jsem si nahrál TitaniumWeather 4.2 a i s fixem my neběhá.Co všechno musím mít nahraný?stačí jen to TitaniumWeather 4.2 s tím fixem?díky

Milan Pištělka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 762
Registrován: sob črc 12, 2008 8:17
Zařízení: HTC HD2 Leo
Bydliště: někdy Praha 4, někdy Zliv(ČB)

Miriho ROMky

Příspěvek od Milan Pištělka » úte srp 04, 2009 8:10

Changelog V 26.1
All versions
- Updated WM build to 23017
- Updated Teeter

Standard
- Updated Adobe PDF
- Updated Streaming Media
- Updated YouTube

Premium
- Updated Adobe PDF
- Updated Audio Booster
- Updated HTC Calculator (new function: vibrates when pressing keys)
- Updated MP3 Trimmer
- Updated RSS Hub
- Updated Streaming Media
- Updated Voice Recorder
- Updated YouTube

*There will be no MSVC version based on 23017, because the MSVC package produced some errors on building.

Uživatelský avatar
Mong3R
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 275
Registrován: pon lis 17, 2008 18:03
Zařízení: SGN II + Lumia 930
Bydliště: Ostrov (KV)

Miriho ROMky

Příspěvek od Mong3R » úte srp 04, 2009 15:13

Tak to se ani nevyplatí flashovat :-D

Beleval
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: úte dub 21, 2009 12:35
Zařízení: HTC Touch HD

Miriho ROMky

Příspěvek od Beleval » úte srp 04, 2009 20:05

Mel bych jeden akutni dotaz k Miriho romkam. Nejakou dobu jsem nebypouzicval gps (jen nainstaloval TomToma, ale nezapinal) a ve ctvrtek mizim na dovolenou a ted jsem zjistil, ze mi na nove miriho romce nejede GPS, TomTom hlasi ze ma spatny signal GPS, ale porad se nic nedeje.... Nevite nekdo, kde by mohla byt chyba? GPS mi fungovala s tovarni rom bez potizi, pak jsem reklamoval HD kvuli ztratam signalu u telefonu, vymenili mi co slo a po navratu ze servisu uz jen stridam Miriho romky, ale GPS jsem zkousel ted poprve

Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

Miriho ROMky

Příspěvek od spermosh » úte srp 04, 2009 20:43

Beleval: a zkousel jsi nekdy spustit toho TomToma? mozna ho mas spatne nastaveny (musi tam byt tusim nejaky externi prijimac zvoleny)

Beleval
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: úte dub 21, 2009 12:35
Zařízení: HTC Touch HD

Miriho ROMky

Příspěvek od Beleval » úte srp 04, 2009 20:48

spermosh: zkousek predtim mi jel a i na jinych zarizenich. Pokud nestaci nastavena interni GPS tak je potreba dat jina GPS a na spravny port a to cislo. Oboje mam a vyzkousel jsem co me napadlo. A kdyz TomTom nevidi GPS tak zahlasi, ze chybi prijimac. Me to stale hlasi spatny signal. Stejne jako GoogleMaps mi stale jen hledaji satelity a nic nenajdou...

Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

Miriho ROMky

Příspěvek od spermosh » stř srp 05, 2009 10:40

Beleval: a nemuze to byt radiem? zkousel jsi jine? me nejak nic nepada - jinak zkus nahodit zpet orig. ROM a kdyz to bude porad stejne, je to na reklamaci, ale to je krajni moznost

Martincca
nováček
nováček
Příspěvky: 19
Registrován: čtv bře 05, 2009 21:02
Zařízení: HTC Sensation

Miriho ROMky

Příspěvek od Martincca » čtv srp 06, 2009 11:08

Co si myslíte o tomto Czech Language Localization Packages pro WM6.5? Půjde to na Miriho poslední ROMku 23017, V 26.1?
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=544445

Milan Pištělka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 762
Registrován: sob črc 12, 2008 8:17
Zařízení: HTC HD2 Leo
Bydliště: někdy Praha 4, někdy Zliv(ČB)

Miriho ROMky

Příspěvek od Milan Pištělka » čtv srp 06, 2009 11:42

píšou tam, že je to na poslední release verzi 23022. Miri dnes uploadnul testovací verzi ROMky mimo pořadí právě s touto verzí. Teď ji jdu flashnout.
Těžko říct, zda to pojede na 23017. Jedině zkusit.
Ale ono počešťování systému ani není moc nutné. Vždy to způsobuje nějaké problémy.

Odpovědět

Zpět na „ROM, HardSPL unlock, tweaky“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti