Miriho ROMky

Sekce pro zkušené uživatele (diskuze o nových ROM, tweaky...)
Odpovědět
Uživatelský avatar
Mong3R
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 275
Registrován: pon lis 17, 2008 18:03
Zařízení: SGN II + Lumia 930
Bydliště: Ostrov (KV)

Miriho ROMky

Příspěvek od Mong3R » čtv srp 13, 2009 14:02

:smt100Ahojky, potřebuji poradit. Mám v HD kontakty, které jsem synch s MS Outlookem. Ale pak jsem musel na notebooku provést formát HDD a neštěstí je na světě. Neudělal jsem si zálohu kontaků přes Outlook a teď jsem bez kontaktů v NB. Mám je v HD a nedaří se mi je synchr z NB. Když dám Synch kalendář a kontakty, tak to jede třeba hodinu, napíše to že Synch proběhla úspěšně, ale v Outlooku nic není :oops: nevíte jak je tam dostat? Mylím že to mám nastavené dobře, ale myslet si mohu co chci, že ano :-D uvítám jakoukoliv radu a pomoc, předem všem děkuji.:smt100

Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

Miriho ROMky

Příspěvek od spermosh » čtv srp 13, 2009 17:10

vykaslal bych se na Outlook, ja synchronizuji a schovavam kontakty pres MyPhone aplikaci (pristupne odkudkoliv na webu) - delam takto synchro PIM informaci pred flashnutim nove ROM

Uživatelský avatar
Mong3R
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 275
Registrován: pon lis 17, 2008 18:03
Zařízení: SGN II + Lumia 930
Bydliště: Ostrov (KV)

Miriho ROMky

Příspěvek od Mong3R » čtv srp 13, 2009 17:56

No jo, ale já jsem si ty kontakty chtěl z outlooku dát do nokie, jak jsem je měl před tím, koupil jsem si novou a nechce se mi to přepisovat a nebo posílat jeden po druhým přes BT sakra práce.

Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

Miriho ROMky

Příspěvek od spermosh » čtv srp 13, 2009 18:30

aha, tak to ti konkretne neporadim, ale muzes zkusit preinstalovat zainteresovane aplikace (ActiveSync, Outlook), muzes zkusit vypnout "rychlou synchronizaci" v HD nebo znovu nastavit synchronizaci tech dvou, muzes zkusit jiny USB kabel anebo i jiny PC

Airmax
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: sob bře 29, 2008 22:42
Zařízení: iPhone 5S 32GB Silver T-Mobile

Miriho ROMky

Příspěvek od Airmax » čtv srp 13, 2009 18:58

To Lemmy: Diky za odkaz...

mystix
nováček
nováček
Příspěvky: 34
Registrován: stř pro 17, 2008 14:19
Zařízení: Samsung Galaxy S3

Miriho ROMky

Příspěvek od mystix » pát srp 14, 2009 15:53

Zdravím, měl bych na vás prosbu. Doporučil by mi někdo ROM,která obsahuje nejnovější TF3D a windows mobile a je česky? A samozřejmě s co nejméně bugy :-) Docela jsem to tu pročítal,ale nedokáži si nějak vybrat. A přijde mi,že ani jedna ROM nesplňuje moje hlavní požadavky.

Uživatelský avatar
Mong3R
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 275
Registrován: pon lis 17, 2008 18:03
Zařízení: SGN II + Lumia 930
Bydliště: Ostrov (KV)

Miriho ROMky

Příspěvek od Mong3R » pát srp 14, 2009 16:35

2mystix: Nejnovější TF3D Manila 2.5 je pořád dost bugovaná a co se týče WM6.5 v CZ asi těžko seženeš :wink:

EDIT:
Spermosh, tak už to mám :wink: při synchr jsem musel nejdříve udělat kontakty, a to se synchr ca 5hod., pak kalendář, ale ten ani po 7hod. se nesesynchr :cry: . Ale to nevadí, kontakty jsou pro důležitější :-D , ani ale nevím proč to trvalo tak dlouho, no hlavně že to je.

Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

Miriho ROMky

Příspěvek od spermosh » ned srp 16, 2009 18:09

tak jsem se konecne dostal k normalnimu PC (ke svemu :-D), tak napisi dojmy z v26.2 - mam bohuzel u Miriho pocit, ze seka cim dal vice bugu ve svych ROM a neopravuje je (nepouzivam Titanium - nejde mi zmenit poradi pluginu na today obrazovce, porad blbne to vyzvaneni - ze silent rezimu prepnu zpet, vyzvaneni se nastavi na defaultni, atd...) je toho vice a s novejsi verzi tech bugu pribyva, snad s tim Miri neco udela, jinak prijde o jednoho "verneho" uzivatele :-) - jinak ale netusim, kde sezenu stejne vykonnou a rychlou ROM v "XtraLight" provedeni

EDIT: a potreboval bych poradit: nainstaloval jsem si novy taskbar, ktery obsahuje i "folder icons", tyto ikony se mi ale nedari zprovoznit na teto ROM vsechny, i kdyz je mam spravne v prislusnem adresari - jako icon.lnk - nektere se nechteji zobrazit, anebo se zobrazi defaultni (puvodni Miriho, asi se musi nekam do registru, nevim presne kam) - zahadou je, ze tyto ikony funguji v nejakem souborovem manazeru (Resco Explorer), ale v klasicke nabidce start nejsou, jakoby mela nabidka start nekde nastaveni zvlast (nepouzivam zadne jine utility, ani pluginy na upravu wm6.5)

Milan Pištělka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 762
Registrován: sob črc 12, 2008 8:17
Zařízení: HTC HD2 Leo
Bydliště: někdy Praha 4, někdy Zliv(ČB)

Miriho ROMky

Příspěvek od Milan Pištělka » stř srp 19, 2009 14:54

Na tomto odkazu je pěkně udělaný mirror pro Miriho ROMky.

Uživatelský avatar
jacek
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1145
Registrován: stř lis 28, 2007 10:19
Zařízení: Samsung Galaxy Note
Bydliště: Frýdlant

Miriho ROMky

Příspěvek od jacek » sob srp 22, 2009 12:08

tak si říkám, že okusím Miriho Romku, stáhnu ji, uložím na později a za chvíli koukám, už má novou verzi :roll:
ten teda jede :!:

Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

Miriho ROMky

Příspěvek od spermosh » sob srp 22, 2009 12:51

to nevim, ma uz docela dlouho v26.2 - az me to uz stve (porad ty chybicky), ze zkusim jinou ROM

orkim
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 72
Registrován: ned čer 14, 2009 21:37
Zařízení: HTC HD

Miriho ROMky

Příspěvek od orkim » sob srp 22, 2009 13:54

to SPERMOSH.............. vyskúšaj duttyho posledné romky, chalan moc zamakal na nich sú ozaj dobré....... ešte nedávno to bola tiež samá chyba ale aspoň sa ich snaží opravovať...

Uživatelský avatar
jacek
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1145
Registrován: stř lis 28, 2007 10:19
Zařízení: Samsung Galaxy Note
Bydliště: Frýdlant

Miriho ROMky

Příspěvek od jacek » sob srp 22, 2009 16:39

to SPERMOSH : stáhnul jsem tuto : [ROM][WWE][22.08.2009] Miri WM 6.5 23017 :: MANILA 2.5 :: REV 7.0 [ONLINE] a než se přehrála vyšla nová s koncovým číslem 7.1 a tu mi Rapid už nedovolil stáhnout :-( , kredit jsem vyplácal na verzi 7.0

Milan Pištělka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 762
Registrován: sob črc 12, 2008 8:17
Zařízení: HTC HD2 Leo
Bydliště: někdy Praha 4, někdy Zliv(ČB)

Miriho ROMky

Příspěvek od Milan Pištělka » sob srp 22, 2009 21:12

to Jacek:
a co mirror, co uvádím asi pět příspěvků výše? :)

Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

Miriho ROMky

Příspěvek od spermosh » sob srp 22, 2009 21:51

nevim, ja jel jen na XtraLight (a ta je porad na v26.2) - ale ted jsem zkusil EnergyROM (pekna, graficky, ale preplacana, moc aplikaci), v Duttym bude aplikaci jeste vice - takze az vyjde novy Miri, tak ho nahazuji zpet

Uživatelský avatar
jacek
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1145
Registrován: stř lis 28, 2007 10:19
Zařízení: Samsung Galaxy Note
Bydliště: Frýdlant

Miriho ROMky

Příspěvek od jacek » sob srp 22, 2009 22:02

to Milan Pištělka : díky, to mě nenapadlo :tlem:

Milan Pištělka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 762
Registrován: sob črc 12, 2008 8:17
Zařízení: HTC HD2 Leo
Bydliště: někdy Praha 4, někdy Zliv(ČB)

Miriho ROMky

Příspěvek od Milan Pištělka » pon srp 24, 2009 10:31

Vyšla nová subverze. Podle toho, co píše Miri v diskusi na XDA, by měla být meší spotřeba paměti, která u verze 26.2 byla příšerná.
Asi pět dnů testuji "testovací" verzi 23030 Standart, a tam je správa paměti excelentní. Uvidíme jak to bude v nové 26.3.

Changelog V 26.3
All Versions
- General optimisations in OEM parts
- Added Diamond2 sensorSDK for automatic rotation (you have to add apps by yourself)
- Updated most of base apps (not visible by user) to Leo apps
- Updated Teeter

Standard
- Updated Adobe Reader
- Updated Streaming Media
- Updated YouTube

Premium
- Updated Adobe Reader
- Updated HTC Calculator
- Updated Audio Booster
- Updated MP3 Trimmer
- Updated RSS Hub
- Updated Streaming Media
- Updated Voice Recorder
- Updated YouTube

hosic
nováček
nováček
Příspěvky: 41
Registrován: pon čer 01, 2009 19:44
Zařízení: HTC Touch HD

Miriho ROMky

Příspěvek od hosic » pon srp 24, 2009 13:32

Zdravim,

pouzivate nekdo Miriho WM6.5 romky s Manilou 2.5 REV 7.1?

Nevite presnej nazev manila souboru co nastavuje pri anglickym nastaveni MUI (409 v registrech) pri ceskem WM6.5 nastavenem regional format datumu na uvodni obrazovce TF3D? Mam tam takovy hnusny po, VIII 24.
Pro cesky MUI (405 v registrech) jmeno souboru vim.

A jeste jak do tehle ROM dostat T9 v cestine.

A jeste neco - zkousel jsem i Duttyho WM6.5 Manilou 2.5 LEO 1 a ten tam ma o dost lip udelane provazani kliku na "Start" a pak treba nastaveni rovnou spusti nastaveni TF3D, takze nastaveni systemu clovek nevidi.
Miri to tak nema, tam se spusti standartni nastaveni WM6.5.

Jde to nejak na tom Mirim nastavit jako to ma Dutty?

Dutty ma jinou verzi manily, neumi pocasi na hodinach na home.

Doer
nováček
nováček
Příspěvky: 32
Registrován: pon dub 13, 2009 18:31
Zařízení: HTC Touch HD, N900

Miriho ROMky

Příspěvek od Doer » pon srp 24, 2009 13:45

hosic píše:...
Nevite presnej nazev manila souboru co nastavuje pri anglickym nastaveni MUI (409 v registrech) pri ceskem WM6.5 nastavenem regional format datumu na uvodni obrazovce TF3D? Mam tam takovy hnusny po, VIII 24.
Pro cesky MUI (405 v registrech) jmeno souboru vim....
Změnil jste i Regional Settings v nastavení systému na "Czech"? ... to by mohl být důvod, proč se zobrazuje datum ve formátu VIII 24.

EDIT : http://wiki.xda-developers.com/index.ph ... 3DLanguage

hosic
nováček
nováček
Příspěvky: 41
Registrován: pon čer 01, 2009 19:44
Zařízení: HTC Touch HD

Miriho ROMky

Příspěvek od hosic » pon srp 24, 2009 13:56

Zmenil.

Uz mam taky odpoved:
2c89bd29_manila
<trans-unit id="IDS_DATEFORMAT">
<source>dddd d. MMMM</source>
</trans-unit>

Odpovědět

Zpět na „ROM, HardSPL unlock, tweaky“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host