Miriho ROMky

Sekce pro zkušené uživatele (diskuze o nových ROM, tweaky...)
Odpovědět
zaky
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 112
Registrován: pát dub 07, 2006 20:00
Zařízení: BB BOLD 9000

Miriho ROMky

Příspěvek od zaky » pon črc 20, 2009 19:24

Stačí nastavit atributy cab souboru - jen pro čtení

blackrabbit
nováček
nováček
Příspěvky: 21
Registrován: čtv črc 02, 2009 8:22
Zařízení: HTC Touch HD

Miriho ROMky

Příspěvek od blackrabbit » pon črc 20, 2009 21:22

hh, obcas si pripadam ze o tech kompech nic nevim :) jak snadny, dekuju :)
---
Tak podle vseho to vypada ze je asi chyba ve v24 protoze jakmile nejaka aplikace pri instalaci vyzaduje nejaky potvrzeni tak UC neprobehne, protoze se neprepne obrazovka k tomu nastaveni. presneji prepne, ale jenom problikne a je tam zpet logo WM a progres bar. Uvidime jak to bude v dalsi verzi, zatim to doinstaluju hold rucne.

Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

Miriho ROMky

Příspěvek od spermosh » pon črc 20, 2009 21:50

blackrabbit: to je spravne, mas zamceny displej a vsechno se ti schovava, bud tam takovej .cab nedavej (do UC) anebo si uprav soubor (pred danym .cabem odemknes displej, vypnes schovavani a potom zase obracene), vice zde

blackrabbit
nováček
nováček
Příspěvky: 21
Registrován: čtv črc 02, 2009 8:22
Zařízení: HTC Touch HD

Miriho ROMky

Příspěvek od blackrabbit » pon črc 20, 2009 22:04

Tuhle stranku uz sem dneska videl asi 10x a musim rict ze at sem HIDE strkal vsude mozne, at bud oddelene pred ruzny caby nebo proste prede vsechny tak to proste neproslo, display proste na to okno prepne a hned se zase prehodi zpet, jako by to hned preskocilo zase na HIDE:Disabled

Necituj poslední příspěvek. ziminix

Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

Miriho ROMky

Příspěvek od spermosh » úte črc 21, 2009 0:13

blackrabbit: tak krome HIDE tam musis dat i LOCK (logicky), to by melo stacit, jinak vazne nevim a zkus SASHIMI, protoze to v tomto nedela problemy (kdyz Miri nemel UC, musel jsem zkusit toto)

EDIT: ted jsem se docetl na xda, ze i jini maji stejny problem, takze v teto verzi asi neni UC plne funkcni jeste :-(

Uživatelský avatar
Lemmy
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 299
Registrován: pon lis 24, 2008 8:59
Zařízení: HTC HD
Bydliště: Plzen

Miriho ROMky

Příspěvek od Lemmy » stř črc 22, 2009 9:58

Miri WM 6.5 23009 :: V 25.0

All Versions
- Updated WM build to 23009
- Updated drivers and some original Blackstone OEM packages

no, tohle asi nema cenu vubec flashovat....

Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

Miriho ROMky

Příspěvek od spermosh » stř črc 22, 2009 10:06

jj, o tom psal Miri v noci, ze to nahodi a je to takovy maly update pro ty, co jim blblo neco ve v24
zatim zustavam u v23 a nevidim duvod jit dal

Uživatelský avatar
Mong3R
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 275
Registrován: pon lis 17, 2008 18:03
Zařízení: SGN II + Lumia 930
Bydliště: Ostrov (KV)

Miriho ROMky

Příspěvek od Mong3R » stř črc 22, 2009 13:53

Zdarec, nevím co mám nebo dělám špatně, ale před časem jsem používal V23 a nebyl žádný problém, pak jsem hodil DUTTY R4, ale vrátil jsem se k MIRI V23. A najednou mi blbne TF3D. Než naběhne neuvěřitelná doba, někdy ani nenaběhne. A to mám prázdnou romku, nic jsem ještě neinstaloval. Po flashnutí jsem udělal 1x HR, pak 2x HR pak 3x HR a nakonec jsem to zkusil i bez HR a dělá mi to pořád. Prostě mám na startu napsáno HTC. Je tam třeba 2hod. a nic, až když spustím třeba kontakty a vypnu je tak naběhne, ale je to doba. Přitom titanium maká suprově, tak nevím :cry: Díkec za každou radu, jestli nějaká je.

EDIT:
Tak jem to vyřešil tím, že používám jenom Titanium a je to, maká rychle a bez problémů :-D

Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

Miriho ROMky

Příspěvek od spermosh » stř črc 22, 2009 14:19

ty blaho, tak to netusim, maximalne muzes zkusit od Miriho novou manillu (nebo naopak starou), jinak vazne netusim (dve ruzne ROM, mezi nimi HR a flash nove ROM) - vypada to spis na nejaky hardwarovy problem :|

Uživatelský avatar
Balrog
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1017
Registrován: úte zář 25, 2007 13:25
Zařízení: iPhone :)
Kontaktovat uživatele:

Miriho ROMky

Příspěvek od Balrog » stř črc 22, 2009 20:00

Nemá tu novou ROM od Miriho Miri WM 6.5 23009 :: V 25.0 v HTC HD?Nevím jestli do ní mám jít?jestli je vychytaná a rychlá?díky

blackrabbit
nováček
nováček
Příspěvky: 21
Registrován: čtv črc 02, 2009 8:22
Zařízení: HTC Touch HD

Miriho ROMky

Příspěvek od blackrabbit » čtv črc 23, 2009 19:36

Momentalne jedu na v24 a musim rict ze krome z poloviny nefunkcniho UC sem docela spokojenej, ROMka je rychla, stabilni, nevsim sem si zatim zadny chybky. ROM v25 bych klidne nahodil, ale je tam tak malo zmen ze si pockam asi az na dalsi vydani. Jedina zvlastnost co jsem vlastne zaznamenal je zvyseni teploty zarizeni. Napadaji me ale vlastne jenom 3 mopznosti co to muze byt :) Bud to dela ROM, radio ( presel jsem z 1.14 na 1.13 ) a nebo je to proste tim ze je venku vedro jako krava a telefon v kapse proste jenom nestiha chlazeni :)

Necituj poslední příspěvek. ziminix

Uživatelský avatar
Balrog
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1017
Registrován: úte zář 25, 2007 13:25
Zařízení: iPhone :)
Kontaktovat uživatele:

Miriho ROMky

Příspěvek od Balrog » čtv črc 23, 2009 22:09

Tak jsem si také dnes nahrál ROMKU v24 a zatím spokojenost bez Manilly 2,5.Jen mi nejde dát počasí na hlavní obrazovku.Ukazují se mi jen červená kolečka s křížky.Je to tou ROM?díky

orkim
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 72
Registrován: ned čer 14, 2009 21:37
Zařízení: HTC HD

Miriho ROMky

Příspěvek od orkim » čtv črc 23, 2009 22:17

http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?f=99&t=12847


tu je odpoveď, treba tam nahrať ten fix na počasie.....

Uživatelský avatar
Balrog
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1017
Registrován: úte zář 25, 2007 13:25
Zařízení: iPhone :)
Kontaktovat uživatele:

Miriho ROMky

Příspěvek od Balrog » pát črc 24, 2009 18:40

Hm pěkný návod jen já v Program Files nemám ten soubor s počasím.Kam ho mám tedy nahrát?díky

Uživatelský avatar
Mong3R
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 275
Registrován: pon lis 17, 2008 18:03
Zařízení: SGN II + Lumia 930
Bydliště: Ostrov (KV)

Miriho ROMky

Příspěvek od Mong3R » úte črc 28, 2009 10:30

2Balrog: Tak jestli tomu dobře rozumím, tak asi nemáš nainstalovaný Titanium Weather, pokud máš, tak ho musíš mít i v Program Files kam právě zkopíruješ ten rozbalený fix :wink: . Já používám TitaniumWeather 4.2 a máká bez problémů i s přidáním vlastního města, mluvím stále o Titanium, TF3D již nepoužívám.
Tady je:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=481379

loleklel
nováček
nováček
Příspěvky: 23
Registrován: sob pro 27, 2008 16:08
Zařízení: HTC HD2

Miriho ROMky

Příspěvek od loleklel » úte črc 28, 2009 17:38

tak jsem dneska flashnul do hd novou miriho romku v.25 a mam dva problemy.
poprve flashuji varenou romku tak se mi mozna budete divit, nebo neco nevim??
kdyz chci zarizeni vypnout pomoci power tlacitka tak to nejde, nic se nedeje! co s tim? jedine jak ho muzu vypnout je vyndat baterii

dale bych se chtel zeptat jak zaktiviji TF3D,pry mam deaktivovat titanium, ale nic se po deaktivaci v nastaveni nedeje? delam neco spatne?
diky

Uživatelský avatar
Mong3R
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 275
Registrován: pon lis 17, 2008 18:03
Zařízení: SGN II + Lumia 930
Bydliště: Ostrov (KV)

Miriho ROMky

Příspěvek od Mong3R » úte črc 28, 2009 18:01

2loleklel: Záleží jestli to děláš správně, a hlavně jestli jsi si náhodou nestáhl od Miriho ROM bez TF3D tak v tom případě můžeš přepínat jak chceš :wink:
Jinak jdi na SETING - TODAY - (dole) ITEMS - a tam si najdi TF3D, musí být zatržené háčkem :-D a pak stačí dát vpravo nahoře OK a mělo by se to samo přepnout.

2Balrog: Ještě jsem zapoměl, pokud budeš nahrávat do Titania počasí, tak si Titanium deaktivuj a po instalaci ho zase aktivuj :wink:

loleklel
nováček
nováček
Příspěvky: 23
Registrován: sob pro 27, 2008 16:08
Zařízení: HTC HD2

Miriho ROMky

Příspěvek od loleklel » úte črc 28, 2009 19:10

uz jsem vyresil,
mam jiny problem.
jak muzu upravit nabidku start. mam tam totiz hodne programu a skoro zadne slozky jako treba bych tam chtel gps, office ...

diky

Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

Miriho ROMky

Příspěvek od spermosh » úte črc 28, 2009 21:54

tohle moc nepatri do tohoto tematu ;-)
tito zastupci jsou samozrejme v adresari \Windows\Start Menu

loleklel
nováček
nováček
Příspěvky: 23
Registrován: sob pro 27, 2008 16:08
Zařízení: HTC HD2

Miriho ROMky

Příspěvek od loleklel » stř črc 29, 2009 8:04

nefunguje mi ukladani fotek z fotoaparatu, kdyz nastavim ukladani na pametovou kartu tak se fotka vubec neulozi a kdyz na pamet telefonu tak se fotka sice ulozi ale ne do my pictures ale do my documents.
pote fotky vubec nelze prohlizet v tf3d v obrazcich a videiich.

nevite co delam spatne,ci jestli to jde nejak spravit??
diky

Odpovědět

Zpět na „ROM, HardSPL unlock, tweaky“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů