Miriho ROMky

Sekce pro zkušené uživatele (diskuze o nových ROM, tweaky...)
Odpovědět
mick04
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 83
Registrován: stř pro 17, 2008 10:34

Miriho ROMky

Příspěvek od mick04 » pát čer 12, 2009 12:14

No tak zkusil jsem Miri 18 a první věc, nedostanu se do registru, implementovaný editor, jako je u Duttyho, tam není a v PMH registru nejdou otevřít podsložky.

Uživatelský avatar
Lemmy
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 299
Registrován: pon lis 24, 2008 8:59
Zařízení: HTC HD
Bydliště: Plzen

Miriho ROMky

Příspěvek od Lemmy » pát čer 12, 2009 12:27

mick04: me to v totalcomanderu jde v pohode....

hosic
nováček
nováček
Příspěvky: 41
Registrován: pon čer 01, 2009 19:44
Zařízení: HTC Touch HD

Miriho ROMky

Příspěvek od hosic » pát čer 12, 2009 12:43

cZip píše:
hosic píše: A jeste otazka, jak naucit Miriho ROM ceskou T9? Aby doplnoval slova.
Cestina:
Enable.Czech.XT9.cab
A jak tu cestinu nastavim pro pouziti, nainstaloval jsem ji a porad mi to nabizi anglicka slova. :-(

mick04
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 83
Registrován: stř pro 17, 2008 10:34

Miriho ROMky

Příspěvek od mick04 » pát čer 12, 2009 12:58

to Lemmy : jo dík, už se zadařilo. Potřeboval bych poradit, jestli nejde u Miri ROM zvětšit velikost ikon v Menu. Přeci jen Dutty nám "slepým" vyhovovala líp, ale chci si to ošahat i u konkurence. Díky

mick04
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 83
Registrován: stř pro 17, 2008 10:34

Miriho ROMky

Příspěvek od mick04 » pát čer 12, 2009 13:00

Jo a co překlápění, je třeba nainstalovat nějakou dodatečnou aplikaci (gyrator, pod.)?

Uživatelský avatar
Lemmy
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 299
Registrován: pon lis 24, 2008 8:59
Zařízení: HTC HD
Bydliště: Plzen

Miriho ROMky

Příspěvek od Lemmy » pát čer 12, 2009 13:09

mick04 : http://forum.xda-developers.com/showpos ... tcount=845 tak jsou moznosti zmeny poctu ikon, jeste nekde na xda je i cab na zmenu velikosti, ale nejak to nemuzu najit :(

Na preklapeni pouzivam ChangeScreen, kterej me maximalne vyhovuje. Co pise miri v changelogu o pretaceni, po tom jsem se nepidil.

Uživatelský avatar
jacek
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1145
Registrován: stř lis 28, 2007 10:19
Zařízení: Samsung Galaxy Note
Bydliště: Frýdlant

Miriho ROMky

Příspěvek od jacek » pát čer 12, 2009 13:18

Chlapi, jak mám T9 ouplně vypnout, nevyhovuje mi. V HD Tweaku nejde.

mick04
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 83
Registrován: stř pro 17, 2008 10:34

Miriho ROMky

Příspěvek od mick04 » pát čer 12, 2009 13:20

Tak jsen našel CAB na zvětšení ikon, dávám k dispozici:

Uživatelský avatar
Lemmy
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 299
Registrován: pon lis 24, 2008 8:59
Zařízení: HTC HD
Bydliště: Plzen

Miriho ROMky

Příspěvek od Lemmy » pát čer 12, 2009 13:34

Ja nasel tohle, ale jsou to takove ty nenapadne plastve. viz. priloha
Přílohy
Shetlander Honeycomb Start Menu.cab
(16.94 KiB) Staženo 26 x
ScreenShot1.jpg
ScreenShot1.jpg (48.5 KiB) Zobrazeno 1489 x

cZip
nováček
nováček
Příspěvky: 44
Registrován: stř led 14, 2009 12:15
Zařízení: HTC Touch HD

Miriho ROMky

Příspěvek od cZip » pát čer 12, 2009 20:04

hosic píše:
cZip píše: Cestina:
Enable.Czech.XT9.cab
A jak tu cestinu nastavim pro pouziti, nainstaloval jsem ji a porad mi to nabizi anglicka slova. :-(
Zobraz si klavesnici, dole v liste se zobrazi mala sipka (u ikony klavesnice), tukni na ni, zobrazi se ti menu, a je tam druha polozka shora ENGLISH, a pod nim je menu s jazyky

Uživatelský avatar
Lemmy
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 299
Registrován: pon lis 24, 2008 8:59
Zařízení: HTC HD
Bydliště: Plzen

Miriho ROMky

Příspěvek od Lemmy » ned čer 14, 2009 20:55

Vikend jsem stravil v posteli s nejakou strevni chripkou a tak jsem si hral s HDckem. No musim rct, te tahle mirihi 18 se mi fakt moc libi, ta rychlost je super, ty odezvy na tapnuti jsou super. Moc velka parada.

finnak
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 95
Registrován: pon říj 30, 2006 7:01
Zařízení: HTC Touch HD, HTC Desire
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Miriho ROMky

Příspěvek od finnak » ned čer 14, 2009 21:32

jak rikas, taky spokojenost, jen mi stale nejde to s tim SDConfig.txt, ale snad priste to uz budu mit vychytany. :???:

orkim
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 72
Registrován: ned čer 14, 2009 21:37
Zařízení: HTC HD

Miriho ROMky

Příspěvek od orkim » ned čer 14, 2009 21:40

zdar chlapi, len otázočka........, pre nahratie tejto poslednej verzie rom potrebudem 1.54, alebo možem mať aj 1.56 SPL.... Ďakujem

hosic
nováček
nováček
Příspěvky: 41
Registrován: pon čer 01, 2009 19:44
Zařízení: HTC Touch HD

Miriho ROMky

Příspěvek od hosic » ned čer 14, 2009 22:07

SDConfig.txt mi s touhle ROM funguju zatim bez problemu. Ale jsem zatim jen u instalace CABu.
Kopirovani a import registru jsem jeste nenastavil.

Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

Miriho ROMky

Příspěvek od spermosh » ned čer 14, 2009 22:59

tez mam UC nastaven jen na instalaci .cabu (vic mi prijde zatim zbytecne) a funguje naprosto v poradku

prikladam svuj soubor pro inspiraci:

Kód: Vybrat vše

LOCK:Disabled	
HIDE:Enabled
CAB: \Storage Card\Cabs\AEButtonPlus.cab
CAB: \Storage Card\Cabs\AgileNotes.CAB
CAB: \Storage Card\Cabs\FtpAddin.CAB
CAB: \Storage Card\Cabs\HDTweak.cab
CAB: \Storage Card\Cabs\InesoftPhone.CAB
CAB: \Storage Card\Cabs\LCW_StartMenuMod(4).cab
CAB: \Storage Card\Cabs\MyPhone.cab
CAB: \Storage Card\Cabs\PanoramicCalc.cab
CAB: \Storage Card\Cabs\qip.CAB
CAB: \Storage Card\Cabs\RegistryAddin.CAB
CAB: \Storage Card\Cabs\RescoExplorer.CAB
CAB: \Storage Card\Cabs\RescoToday.cab
CAB: \Storage Card\Cabs\SIPChange.CAB
CAB: \Storage Card\Cabs\SKTools.CAB
CAB: \Storage Card\Cabs\SpbPocketPlus.CAB
CAB: \Storage Card\Cabs\SpbBackup.cab
CAB: \Storage Card\Cabs\SpbWirelessMonitor.cab
CAB: \Storage Card\Cabs\tsowentaskbar6_WM6.5.cab
HIDE:Disabled
LOCK:Enabled
RST:Reset
nic extra neni potreba, jen tento textovy soubor (nesmi byt tusim Unicode a prikaz musi mit ctyri znaky - takze pripadne doplnit mezerou) se da rootu karty a vsechny .caby do adresare Cabs - vic vlakno na xda

jinak s ROM tez spokojenost, dokonce je zde vychytana (asi) chybka v17 v podobe zapinani displeje porad

orkim: je potreba SPL 1.54

cZip
nováček
nováček
Příspěvky: 44
Registrován: stř led 14, 2009 12:15
Zařízení: HTC Touch HD

Miriho ROMky

Příspěvek od cZip » pon čer 15, 2009 10:39

Mam na UC otestovany CABy, Registry, Kopirovani souboru (dokonce to prepise RO soubory :) ) vse v pohode...

Uživatelský avatar
patak10
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: stř čer 10, 2009 21:09
Zařízení: HTC Touch HD

Miriho ROMky

Příspěvek od patak10 » pon čer 15, 2009 10:58

Já mám Miri 17 a funguje i s 1.56

orkim
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 72
Registrován: ned čer 14, 2009 21:37
Zařízení: HTC HD

Miriho ROMky

Příspěvek od orkim » pon čer 15, 2009 18:28

Mohol by niekto len tak, ak sa bude nudiť, popísať výhody 6.5 oproti 6.1 + nejaké obrázky z tejto romky? Akosi sa neviem rozhodnúť, či to skúsiť alebo tam nechať najnovšiu oficiálnu.....



Díky

avatar
nováček
nováček
Příspěvky: 28
Registrován: pon čer 15, 2009 19:22
Zařízení: HTC touch HD
Bydliště: Cambridge UK/ Vysocina CR

Miriho ROMky

Příspěvek od avatar » pon čer 15, 2009 19:27

Ahoj sem tu novej zitra mi pride pravdepodobne moje HD. Cotu brouzdam tak uvazuji samozrejme o nove ram. }mel sem pred tim DELL x50V (WM 6.1 uvnitr L9)

ted sem o nej prisel tak sem si koupil HD. No a ted nevim jakou ramku je jich tu tuny obnovuji se snad kazdym tydnem nove a nove verze.

takze kdyz by me nekdo nasmeroval byl bych rad. (procitam vse co mi pride pod ruku ale zatim moc moudrej nejsem)))

Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

Miriho ROMky

Příspěvek od spermosh » pon čer 15, 2009 20:58

orkim: vyhody oproti wm6.1 ve zkratce (zase tak se nenudim): rychlejsi (odladenejsi) provoz i boot, zabira mene pameti, potrebuje mene cpu (ale jelikoz nepouzivam tf3d ani titanium, ocenuji hlavne rychlost a vsechny aplikace z wm6.1 mi zde bezi v pohode)

avatar: tech romek je na vyber nespocet, takze si vyber podle svych preferenci nebo spis zkousej a uvidis - kazdy ti doporuci jinou a v tomto vlaknu mozna i Miriho :-D (pokud nechces wm6.5, nasmeruji te k Laurentiusovi alias L26)

Odpovědět

Zpět na „ROM, HardSPL unlock, tweaky“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti