Miriho ROMky

Sekce pro zkušené uživatele (diskuze o nových ROM, tweaky...)
Odpovědět
Uživatelský avatar
Lemmy
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 299
Registrován: pon lis 24, 2008 8:59
Zařízení: HTC HD
Bydliště: Plzen

Miriho ROMky

Příspěvek od Lemmy » čtv čer 11, 2009 19:26

To vypada zajimave http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=524224 jsem zvedav jak se miri pochlapi.

Uživatelský avatar
Mong3R
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 275
Registrován: pon lis 17, 2008 18:03
Zařízení: SGN II + Lumia 930
Bydliště: Ostrov (KV)

Miriho ROMky

Příspěvek od Mong3R » čtv čer 11, 2009 20:22

Myslím si Lemmy, že Miri nás nenechá dlouho čekat a za chvilku tu máme další jeho verzi. Ty jsi to zkoušel nahodit?

Uživatelský avatar
Lemmy
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 299
Registrován: pon lis 24, 2008 8:59
Zařízení: HTC HD
Bydliště: Plzen

Miriho ROMky

Příspěvek od Lemmy » čtv čer 11, 2009 20:31

Na XDA miri pise , ze stahuje, tak bych tipnul zitra novou verzi :). Je to sikula, asi mu pak zaplatim par piv :)

hosic
nováček
nováček
Příspěvky: 41
Registrován: pon čer 01, 2009 19:44
Zařízení: HTC Touch HD

Miriho ROMky

Příspěvek od hosic » pát čer 12, 2009 7:54

Zdravim,

muzete mi nekdo poradit jak mam na posledni Miriho 6.5 ROM v 17 rozchodit pocasi v TF3D?
Teda pridat si tam vlastni mesto?

Pripadne, pridate mi nekdo mesto: EUR|CZ|EZ003|JABLONEC NAD NISOU a posle mi ty spravne soubory?

Stahnul jsem uz furu programu, reg souboru a porad nic. Bud tam ten Jablonec nemam a nebo se mi pri pristupu na pocasi TF3D restartuje. :-(

Dik moc.

Milan Pištělka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 762
Registrován: sob črc 12, 2008 8:17
Zařízení: HTC HD2 Leo
Bydliště: někdy Praha 4, někdy Zliv(ČB)

Miriho ROMky

Příspěvek od Milan Pištělka » pát čer 12, 2009 8:44

Během půl hodiny bude nová Miriho ROMka

Changelog V 18.0
All Editions
- Upgraded WM build to 21812 (dated June 10, 2009)
- Upgraded NetCF from 3.5 to 3.7
- Enabled Screen Rotation option in Settings\Screen

hosic
nováček
nováček
Příspěvky: 41
Registrován: pon čer 01, 2009 19:44
Zařízení: HTC Touch HD

Miriho ROMky

Příspěvek od hosic » pát čer 12, 2009 8:47

:-)

Takze jeste pockam co bude delat to nove pocasi tam. :-)
Ale i tak bych byl rad za pomoc. Treba nova ROM bude mit nejake chyby.
Posilal jste uz nekdo Mirimu nejaky penizky pres PayPal?
Diky.

Uživatelský avatar
Mong3R
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 275
Registrován: pon lis 17, 2008 18:03
Zařízení: SGN II + Lumia 930
Bydliště: Ostrov (KV)

Miriho ROMky

Příspěvek od Mong3R » pát čer 12, 2009 9:12

To Milan Pištělka: Super díky za info, už se klepu :smt023

To hosic: to restartování ti dělá program na úpravu registrů, upravil jsem ti jeden soubor kde jsem přidel to tvé město, ale musíš si stáhnout ManilaWatcher.reg aby ti to šlapalo. Ten první soubor nakopíruj do HD do Windows. Nevím proč, ale u Miriho mi ten reg soubor nefunguje (nejde jako by nainstalovat do registrů), ale u Duttyho R1 mi to šlo a pak vše fungovalo na 1, kdyby někdo věděl proč tomu tak je pls o radu.
Rozbal soubor a zkopíruj
2330fc3c_manila.rar
(155.16 KiB) Staženo 31 x
Rozbal na root SDcard a poklikej, třeba ti to půjde
ManilaWeather.rar
(351 bajtů) Staženo 42 x
A udělej SR
Pro úpravu manila souboru
sqliteadmin.rar
(1.67 MiB) Staženo 44 x
A pokud by jsi chtěl CZ TF3D tak si uprav registry a nic neinstaluj:
HKEY_CURRENT_USER\MUI kde je proměnná "CurLang" a hodnota dword:00000409 (nebo-li 1033)
tuto hodnotu změň na dword:00000405 (nebo-li 1029), pak už jen SoftReset a je to :)


A je tu jak psal Milan P. Miri V18
http://rapidshare.com/files/243644809/M ... remium.rar

Uživatelský avatar
Lemmy
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 299
Registrován: pon lis 24, 2008 8:59
Zařízení: HTC HD
Bydliště: Plzen

Miriho ROMky

Příspěvek od Lemmy » pát čer 12, 2009 9:26

Flashuju 18ku, jsem zvedav.

Uživatelský avatar
Mong3R
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 275
Registrován: pon lis 17, 2008 18:03
Zařízení: SGN II + Lumia 930
Bydliště: Ostrov (KV)

Miriho ROMky

Příspěvek od Mong3R » pát čer 12, 2009 9:29

Ty jo já ji teprve stahuji sakra, jednou jsem chtěl být rychlejší Lemmy než ty, hm tak zase nic :wink:
Tak dej vědět :smt023
Edit
:smt100 prosím tě Lemmy koukni se na ten příspěvekpřed tebou co jsem psal a jestli náhodou nevíš proč mi tam nedjde ten reg soubor vrazit, Dělal jsem to přes TCMPPC a i RescoExplorer a píše mi to pokaždý že mi chybí nějaké pluginy děkuji moc :smt023

Uživatelský avatar
Lemmy
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 299
Registrován: pon lis 24, 2008 8:59
Zařízení: HTC HD
Bydliště: Plzen

Miriho ROMky

Příspěvek od Lemmy » pát čer 12, 2009 9:50

Mong3R: ja aztim pocasi neresil protoze bydlim v Plzni a ta tam je defaultne, kde je ten reg ManilaWatcher.reg?

mick04
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 83
Registrován: stř pro 17, 2008 10:34

Miriho ROMky

Příspěvek od mick04 » pát čer 12, 2009 10:05

To Mong3R: Tenhle problém mě odradil od Miri ROM a vrátil jsem se k Dutty R1. Tam je to bez problémů. Bohužel, ani já nejsem z Plzně nebo z Prahy, takže se tím taky musím zabývat. Navíc, přihrál jsem si tam i další města ve světě, který ve výběru nejsou a chci je tam mít. A proč to nefunguje? Zřejmě ROM od Miriho je očesaná od vnitřních programů, který s příponou *.reg umí pracovat. Je to zkrátka něco za něco. V tomhle případě jsem prostě vyměnil zanedbatelný rozdíl v rychlosti za komfort. Musíš si vybrat sám...

Uživatelský avatar
Mong3R
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 275
Registrován: pon lis 17, 2008 18:03
Zařízení: SGN II + Lumia 930
Bydliště: Ostrov (KV)

Miriho ROMky

Příspěvek od Mong3R » pát čer 12, 2009 10:08

To Lemmy:Jasný, ten kod je stejny jak pro Plzeň tak pro KV a Ostrov. Jinak u Duttyho jsem na to poklepal a on se mi sám nainstaloval do registrů a u Miriho mi to hlásí ty věci výše uvedené, Jinak ho mám na SDcard. Ono to je pak hezčí když tam máš své bydliště :-D

Edit: mick04 já vím já vím :-(

hosic
nováček
nováček
Příspěvky: 41
Registrován: pon čer 01, 2009 19:44
Zařízení: HTC Touch HD

Miriho ROMky

Příspěvek od hosic » pát čer 12, 2009 10:17

Jde tam ten REG soubor opsat proste rucne? Vytvorit NAME ak tomu prislusna DATA?

A jeste otazka, jak naucit Miriho ROM ceskou T9? Aby doplnoval slova.

mick04
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 83
Registrován: stř pro 17, 2008 10:34

Miriho ROMky

Příspěvek od mick04 » pát čer 12, 2009 10:17

Ještě je jedna možnost, zapsat to do registru ručně, ale když se podíváš na to, s jakou změtí znaků budeš bojovat, na 99% uděláš někde chybu a ztratíš s tím čas. Ale možnost to je...

finnak
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 95
Registrován: pon říj 30, 2006 7:01
Zařízení: HTC Touch HD, HTC Desire
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Miriho ROMky

Příspěvek od finnak » pát čer 12, 2009 10:21

tak na svete je
Changelog V 18.0
All Editions
- Upgraded WM build to 21812 (dated June 10, 2009)
- Upgraded NetCF from 3.5 to 3.7
- Enabled Screen Rotation option in Settings\Screen

mick04
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 83
Registrován: stř pro 17, 2008 10:34

Miriho ROMky

Příspěvek od mick04 » pát čer 12, 2009 10:25

To Mong3R: tady to máš:
[HKEY_CURRENT_USER\Software\HTC\Manila]
"Weather.ServerURLOverride"="http://weather.not2advanced.com/htcweat ... s&version= 1&device=innovation"

Nezávidím...

hosic
nováček
nováček
Příspěvky: 41
Registrován: pon čer 01, 2009 19:44
Zařízení: HTC Touch HD

Miriho ROMky

Příspěvek od hosic » pát čer 12, 2009 10:37

Stahnul jsem si ted aktualni verzi Resco Explorer a pres ten jeho editor registru jsem dal import, vybral ten reg soubor a je bez problemu tam.
Delam tu uz na V18. S pnm editorem to neslo.

Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

Miriho ROMky

Příspěvek od spermosh » pát čer 12, 2009 10:40

souhlas, pres Resco Eplorer v7xx to jde (nepamatuji si cislo verze), proste ten posledni Resco Explorer to vklada bez problemu

Uživatelský avatar
Mong3R
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 275
Registrován: pon lis 17, 2008 18:03
Zařízení: SGN II + Lumia 930
Bydliště: Ostrov (KV)

Miriho ROMky

Příspěvek od Mong3R » pát čer 12, 2009 10:44

2mick04: díky ale to f**k ne :-D

2hosic: na ten reg soubor poklepej jako na program na PC a on se ti implementuje do registrů

2spermosh: díky testnu ho a uvidíme :wink:

cZip
nováček
nováček
Příspěvky: 44
Registrován: stř led 14, 2009 12:15
Zařízení: HTC Touch HD

Miriho ROMky

Příspěvek od cZip » pát čer 12, 2009 10:48

hosic píše:Jde tam ten REG soubor opsat proste rucne? Vytvorit NAME ak tomu prislusna DATA?

A jeste otazka, jak naucit Miriho ROM ceskou T9? Aby doplnoval slova.
Cestina:
Enable.Czech.XT9.cab
(237.57 KiB) Staženo 213 x

Odpovědět

Zpět na „ROM, HardSPL unlock, tweaky“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti