Miriho ROMky

Sekce pro zkušené uživatele (diskuze o nových ROM, tweaky...)
Odpovědět
Uživatelský avatar
Lemmy
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 299
Registrován: pon lis 24, 2008 8:59
Zařízení: HTC HD
Bydliště: Plzen

Miriho ROMky

Příspěvek od Lemmy » úte čer 09, 2009 12:10

Nekde v threadu na xda jsem cetl, ze pokud potrebuje nejaka aplikace potvrdit treba licenci, nebo treba kdyz g-alarm konci na tom, ze mas vybrat rec, tak pomuze ten prikaz HIDE.

JInak radio tam mam 1.14.25.24 a zadny problem nemam....

Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

Miriho ROMky

Příspěvek od spermosh » úte čer 09, 2009 12:15

aha, takze HIDE bude reseni, vyzkousim a uvidim - zaroven teda zkusim nahodit posledni radio, me docela zralo energii, ale s novou ROM se to mozna zmenilo

Uživatelský avatar
Mong3R
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 275
Registrován: pon lis 17, 2008 18:03
Zařízení: SGN II + Lumia 930
Bydliště: Ostrov (KV)

Miriho ROMky

Příspěvek od Mong3R » úte čer 09, 2009 12:30

Lemmy, takže jestli tomu dobře rozumím caby musí být v jedné složce ne v podsložkách že?

Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

Miriho ROMky

Příspěvek od spermosh » úte čer 09, 2009 12:58

Mog3R: presne tak, dokonce mam pocit, ze ve slozce Cabs musi byt vsechny (jako ze nesmi byt v jine slozce, musi se to proste jmenovat "Cabs")

Uživatelský avatar
Lemmy
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 299
Registrován: pon lis 24, 2008 8:59
Zařízení: HTC HD
Bydliště: Plzen

Miriho ROMky

Příspěvek od Lemmy » úte čer 09, 2009 13:24

jj na pametovce v adresari Cabs

Uživatelský avatar
Mong3R
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 275
Registrován: pon lis 17, 2008 18:03
Zařízení: SGN II + Lumia 930
Bydliště: Ostrov (KV)

Miriho ROMky

Příspěvek od Mong3R » úte čer 09, 2009 13:39

:smt023 Super a velké díky for lemmy and spermosh :smt024 :wink:

Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

Miriho ROMky

Příspěvek od spermosh » úte čer 09, 2009 19:20

Lemmy: tak jsem z SDConfig.txt odstranil nektere .caby (holt si neco nainstaluji rucne no), pridal ten hide a uz to jede, super - takze dik :smt023

finnak
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 95
Registrován: pon říj 30, 2006 7:01
Zařízení: HTC Touch HD, HTC Desire
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Miriho ROMky

Příspěvek od finnak » úte čer 09, 2009 19:43

vyborny navod Lemmy, zitra vytvorim, flashnu na verzi 17 a dam vedet.
diky

Uživatelský avatar
Mong3R
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 275
Registrován: pon lis 17, 2008 18:03
Zařízení: SGN II + Lumia 930
Bydliště: Ostrov (KV)

Miriho ROMky

Příspěvek od Mong3R » úte čer 09, 2009 20:40

Na tohle jsem vážně játro :-D, for lemmy or spermosh - ale jak se to zpouští z toho .txt, to jde automatic or? a jak potom? Ten .txt dáte pryč z karty? Kdybych to byl věděl, bejval bych jsem sem nechodil :roll: Předem všem i mimo výše jmenované děkuji za radu a za pochopení s mojí trochu více tupější mozkovnou :smt017

Uživatelský avatar
Lemmy
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 299
Registrován: pon lis 24, 2008 8:59
Zařízení: HTC HD
Bydliště: Plzen

Miriho ROMky

Příspěvek od Lemmy » úte čer 09, 2009 21:07

SDConfig.txt mas v rootu na Storage card a jednotlive caby v Cabs.

Spusti se to samo pri instalaci WM po HR....nebo je nejaky exac ktery hodis na kartu a pustis to rucne. Pokud nechces aby se to instalovalo tak bud vyndas kartu nebo ten SDConfig nejak prejmenuj.


Spousti se to tedy automaticky po HR nebo instalaci nove Romky, pak to tam normalne nechavam, na soft restart to nereaguje :)

Uživatelský avatar
Mong3R
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 275
Registrován: pon lis 17, 2008 18:03
Zařízení: SGN II + Lumia 930
Bydliště: Ostrov (KV)

Miriho ROMky

Příspěvek od Mong3R » úte čer 09, 2009 22:36

:smt023 Lemmy :smt041 díky :smt006

Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

Miriho ROMky

Příspěvek od spermosh » stř čer 10, 2009 11:47

je to presne jak pise Lemmy, je to mozne diky tomu, ze Miriho ROMky jsou tzv. UC capable (viz. thread na xda), tzn. umoznuji pouziti teto cesty customization, uz jsem to zkousel vicekrat, ale az ted to diky Lemmymu krasne jede a flashovani se tim padem stava beznou zalezitosti ;) akorat nesmis prejit na neUC ROMku, to je potom blbe :-D

Uživatelský avatar
Lemmy
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 299
Registrován: pon lis 24, 2008 8:59
Zařízení: HTC HD
Bydliště: Plzen

Miriho ROMky

Příspěvek od Lemmy » stř čer 10, 2009 13:09

Koukal jsem zbezne ve vlakne na XDA o UC, ze tam jde nastavit, aby se treba nastavil automaticky email. Nebo aby to zkopirovalo nejakou slozku do windows, budu se na to muset poradne podivat az bude cas.
Pro zacatek musim nejak zjistit jak udelat aby to samo nakopirovalo slozku VOICES ze zalohy tomtoma do Program Files/Navigator :)

Uživatelský avatar
Mong3R
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 275
Registrován: pon lis 17, 2008 18:03
Zařízení: SGN II + Lumia 930
Bydliště: Ostrov (KV)

Miriho ROMky

Příspěvek od Mong3R » stř čer 10, 2009 16:21

Trochu OT : Lemmy jakou verzi TTNav používáš?

Beleval
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: úte dub 21, 2009 12:35
Zařízení: HTC Touch HD

Miriho ROMky

Příspěvek od Beleval » stř čer 10, 2009 21:33

Chci se zeptat, jestli nekdo nemel stejny problem jako ja. Dnes jsem si nahral Miriho ROM verze 17 a nahodne mi zamrza, nekdy na vterinu, nekdy i na nekolik minut. A je to skoda Miriho ROM se mi jinak hodne libi. A po case zatuhne uplne, display se nerozne... Nemate s tim nekdo zkusenost, pripadne, nevite, kde je chybka?

Airmax
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: sob bře 29, 2008 22:42
Zařízení: iPhone 5S 32GB Silver T-Mobile

Miriho ROMky

Příspěvek od Airmax » stř čer 10, 2009 21:45

To Lemmy:

Jake nastaveni vlastne pouzivas v Lumos,tak aby byl optimalni ohledne uspory baterie?Prikladam screen...

Uživatelský avatar
Lemmy
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 299
Registrován: pon lis 24, 2008 8:59
Zařízení: HTC HD
Bydliště: Plzen

Miriho ROMky

Příspěvek od Lemmy » čtv čer 11, 2009 5:40

2 Mong3r : ttn7.915.9196.qvga_black

Beleval : zadne tuhnuti ani jinou neplechu jsem zatim s v17 nepocitil. Udelal jsi HR po flashi?

Airmax : ja to zatim nak moc neresil, jen sem to zkalibroval a nechal jak to bylo nastaveny. Nebyl zatim cas s tim nejak laborovat.

Beleval
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: úte dub 21, 2009 12:35
Zařízení: HTC Touch HD

Miriho ROMky

Příspěvek od Beleval » čtv čer 11, 2009 8:32

Jojo hned jak poprve nabehl jsem udelal hard reset z nastaveni. Jinak jen upresnujci informace: Mam HD zpatky z reklamace, kde mi menili desku (ztracel jsem signal) a udemkl jsem ho pomoci SPL z XDA ze sekce navodu jak na SPL pro verzy 1.56 a pak jsem to prehral pomoci toho programku co je v archyvu od Miriho s novou ROM. Zkousel jsem ruzne verze Miriho 17 a taky posledni od dutyho s verzi windows 6.1. Pri restartu poprve nabehne s rozhozenyma barvama (staci jen zapnout a vypnout aby byly v normalu) a pak to zacne zamrzat. Odhaduju ze chyba je nekde mezi klavesnici a zidli, ale nevim, co jsem prehlidl. Zkousel jsem to poprve.

Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

Miriho ROMky

Příspěvek od spermosh » čtv čer 11, 2009 9:15

tez jsem zadne zamrzani nepozoroval nikdy - pokud ti blbnou barvy, dal jsi tam spatny HPSL (pro odemceni stroje, na tyto nove ROM je potreba posledni 1.56Olinex - HSPLWrapper_Blackstone_156OliNex) nebo si pouzil stary USPL (stejne, jako HSPL, je potreba pouzit novejsi, ale tam je to jeste trosku slozitejsi, navrhuji pouzit radeji HSPL) - vice na xda

Uživatelský avatar
Mong3R
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 275
Registrován: pon lis 17, 2008 18:03
Zařízení: SGN II + Lumia 930
Bydliště: Ostrov (KV)

Miriho ROMky

Příspěvek od Mong3R » čtv čer 11, 2009 12:10

Tak já jsem měl podobný problém, ale našel jsem program který mi to dělal - ESET antivirus, dal jsem ho pryč a je to v pohodě. Tak třeba ho tam máš taky nainstalovaný, nebo něco takovýho podobnýho.

2lemmy: Díky

Odpovědět

Zpět na „ROM, HardSPL unlock, tweaky“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů