Miriho ROMky

Sekce pro zkušené uživatele (diskuze o nových ROM, tweaky...)
Odpovědět
Uživatelský avatar
Lemmy
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 299
Registrován: pon lis 24, 2008 8:59
Zařízení: HTC HD
Bydliště: Plzen

Miriho ROMky

Příspěvek od Lemmy » pon čer 01, 2009 18:23

nemate pri ruce jeste tu hlasku z dutyho romky : You have email

marecek65
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 60
Registrován: sob kvě 30, 2009 8:54
Zařízení: HTC HD2 Leo

Miriho ROMky

Příspěvek od marecek65 » pon čer 01, 2009 18:53

to:Mongr3R

dik, fungujte, ja som to daval do zlozky windows/rings, lebo tam boli umiestnene tiez vsetky zvonenia

Mong3R píše:2marecek65: Já jsem ho tam dostal přes TCM. Musíš ten zvuk nakopírovat do složky : Application Data - Sounds a HLAVNĚ PROVÉST RESTART !!! JINAK TI TO NEPŮJDE :wink:

marecek65
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 60
Registrován: sob kvě 30, 2009 8:54
Zařízení: HTC HD2 Leo

Miriho ROMky

Příspěvek od marecek65 » pon čer 01, 2009 19:12

Nevides som na xda co bolo pridane do v15 oproti 14.

Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

Miriho ROMky

Příspěvek od spermosh » pon čer 01, 2009 19:13

mas to o par prispevku vyse od Lemmyho
Changelog V 15.0
- Upgraded WM build to 21728
- Upgraded HTC Task Manager, Boot Launcher to WM 6.5 versions
takze nic hrozneho...

marecek65
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 60
Registrován: sob kvě 30, 2009 8:54
Zařízení: HTC HD2 Leo

Miriho ROMky

Příspěvek od marecek65 » pon čer 01, 2009 19:36

2spermosh: dik, nevsimol som si. To naozaj nestoji za flash

Necituj poslední příspěvek. ziminix

Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

Miriho ROMky

Příspěvek od spermosh » úte čer 02, 2009 22:42

mam v14, zamek s2u2, nemam tf3d ani titanium - presto se mi od nahozeni v14 casto zapina displej (ale zustava zamknuty), coz zase tak moc nicemu nevadi, krome me a baterii (asi), dela nekomu to stejne? nebude to buildem wm6.5? predtim se mi nic takoveho nestavalo...

Uživatelský avatar
Mong3R
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 275
Registrován: pon lis 17, 2008 18:03
Zařízení: SGN II + Lumia 930
Bydliště: Ostrov (KV)

Miriho ROMky

Příspěvek od Mong3R » stř čer 03, 2009 7:23

WM 6.5 má v sobě int zámek, aktivuje se buď zastrčením stylusu a nebo po zhasnutí displeje (automatický zámek). Tedy snad jsem to nespletl, jestli ano opravte mne

Edit: Jinak mám problém na oko krásné a nervy zklidňující názvy IDS_xxxxx v TF3D, zkoušel jsem různé věci z fora, počeštění neběhá jak má a nemohu editovat města, jakmile nainstaluju editory které jsou zde na foru tak se mi restartuje TF při najetí na počasí :smt017 . Prošel jsem forum a co jsem našel testnul, ale je to stále tak jak bylo samé IDS_ xxx v kalendáři, počasí neva mám tam Plzeň a ten kod je stejný jak pro KV tak Ostrov takže to je v pohodě, až na to že večer mi to píše VYMAZAT při jasné noční obloze, ale IDSky mne docela dost víte co :smt022 . Jetli máte radu tak děkuji předem :smt023 . Jo a jinak jsem si stáhnul i ManilaWatcher.reg ale nevím kam to z kopírovat. tak jsem to zkusil do Win v přístroji :oops: ale asi špatně nebo vážně nevím

Uživatelský avatar
jacek
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1145
Registrován: stř lis 28, 2007 10:19
Zařízení: Samsung Galaxy Note
Bydliště: Frýdlant

Miriho ROMky

Příspěvek od jacek » stř čer 03, 2009 8:17

pro spermosh : prubni toto jestli pomůže,
přichytřen ze stránek http://windows-phones.com/windows/sestaveni-21198/ několik užitečných úprav registrů, které s Windows Mobile 6.5 dostaly smysl. První úpravou je automatické zamčení přístroje po vypnutí nebo zhasnutí:

HKCU \ ControlPanel \ BackLight \ AutoDeviceLockEnable = 1

to, co mi na tom vadí, je skutečnost, že po odemčení je tel. podsvícen tlumeně a zaboha nemohu příjít na způsob, aby se choval, tak, jak jsem nastavil podsvícení. Pokud někdo víte, dejte radu pls.

Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

Miriho ROMky

Příspěvek od spermosh » stř čer 03, 2009 10:19

Mong3r: vim, ze tam ten zamek je, ale nevyhovuje mi
soubory s priponou .reg se vkladaji rovnou do registru, aby jsi ten text nemusel hledat a menit hodnotu rucne

jacek: diky za tipy, to vypada rozumne - co se tyce tlumeneho podsviceni, to se mi nestava, takze ti to mozna blokuje nejaka aplikace - nepouzivam tf3d ani zadne podobne "vychytavky" a podsviceni se mi chova tak, jak ho mam nastaveno

EDIT: tak tipy nepomohly, je to na stare sestaveni wm6.5

Starbuck
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 297
Registrován: úte pro 09, 2008 18:52
Zařízení: HTC Desire HD, SG Note

Miriho ROMky

Příspěvek od Starbuck » čtv čer 04, 2009 10:39

Tak Miriho romky musím pochválit za rychlost a stabilitu. Jen jsem te zjistil ze ve WMP mi proste nejde prehrat naraz cele album, ale pouze jednu pisnicku. O tom, ze v playlistu se mi nektere pisnicky objevuji 2-3x nemluvim, to mi delalo aj predtim, ale pousteni pisnicek po jedne je nove a dost me se... vadi.

Uživatelský avatar
Mong3R
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 275
Registrován: pon lis 17, 2008 18:03
Zařízení: SGN II + Lumia 930
Bydliště: Ostrov (KV)

Miriho ROMky

Příspěvek od Mong3R » čtv čer 04, 2009 15:07

No to snad ne, jenom jsem si flashnul Duttyho R1 a už tu je Miri v16, celý den na ní čekám sakra a pak tohle. No nevadí testnu DR1 a pak hold když nebude sedět tak na V16

http://rapidshare.com/files/240728726/M ... remium.rar

Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

Miriho ROMky

Příspěvek od spermosh » čtv čer 04, 2009 17:04

tak ve v16 uz je zmen trosku vice, asi flashnu zitra:

Kód: Vybrat vše

All Versions
- Upgraded WM build to 21730 (built on June 02)
- Advanced Network
- Camera
- Task Manager
- HTC Keyboard
- QuickGPS
- Teeter
- SIM Manager
- WLAN Settings

Standard
- Adobe PDF
- Opera
- Streaming Media

Premium
- Adobe PDF
- Audio Booster
- Opera
- HTC Calculator
- HTC Dialer (supports landscape)
- Manila
- Menu Enhachement
- Streaming Media
- RSS Hub
- YouTube

marecek65
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 60
Registrován: sob kvě 30, 2009 8:54
Zařízení: HTC HD2 Leo

Miriho ROMky

Příspěvek od marecek65 » čtv čer 04, 2009 18:02

Ma uz niekto flashnutu v. 16? Aj mne vadi, ze WMP neprehrava pesnicky v playliste iba po jednej. AK mate v16 dajte vediet, ci je to tam opravene, lebo z tych zmien, ktore su prezentovane to nie je jasne.

Uživatelský avatar
Lemmy
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 299
Registrován: pon lis 24, 2008 8:59
Zařízení: HTC HD
Bydliště: Plzen

Miriho ROMky

Příspěvek od Lemmy » čtv čer 04, 2009 18:38

Co jsem ted nahodil v16 tak prvni poznatek je, ze je tam manila 2.1 a chybi zalozka Programy. V kalendari jsem spodni tlacitla nepocestene s ID_TAG jako u duttyho romky..

FOXXX
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 130
Registrován: úte kvě 23, 2006 10:22
Zařízení: HTC HD2

Miriho ROMky

Příspěvek od FOXXX » čtv čer 04, 2009 19:19

Mong3R píše:....... mám problém na oko krásné a nervy zklidňující názvy IDS_xxxxx v TF3D, zkoušel jsem různé věci z fora, počeštění neběhá jak má a nemohu editovat města, jakmile nainstaluju editory které jsou zde na foru tak se mi restartuje TF při najetí na počasí :smt017 .......
Ahoj na počeštění TF3Djsem před časem našel nějaký cab na xda, byl myslím pojmenovaný jako pro duttyho romky a funguje bezvadně... jediné IDS_xxxxx je v záložce internet u přidání oblíbené stránky. Pokud nenajdeš, můžu ho někam uploadnout. A co se týče weatherdatabaseeditoru tak taky nemám žádný problém. Fungují mi obě verze, jen je potřeba soubor 2330fc_manilla (např. v rescu je skrytý a je třeba nechat zobrazit systémové soubory) z windowsů zbavit atributu pouze pro čtení (zkopírovat jinam, upravit a přepsat zpět.

Vadí mi ale jiná věc, která se mi opakuje u všech miriho romek a to je na záložce nastavení. Po zmáčknutí další se místo do obecné nabídky nastavení dostanu do nastavení connections. Je možné, že by tento bug neřešil, nebo je to proboha schválně? Takhlemusím do nastavení přes start.
Lemmy píše:Co jsem ted nahodil v16 tak prvni poznatek je, ze je tam manila 2.1 a chybi zalozka Programy. V kalendari jsem spodni tlacitla nepocestene s ID_TAG jako u duttyho romky..
i kalendář mám počeštěn správně

Uživatelský avatar
Lemmy
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 299
Registrován: pon lis 24, 2008 8:59
Zařízení: HTC HD
Bydliště: Plzen

Miriho ROMky

Příspěvek od Lemmy » čtv čer 04, 2009 19:31

FOXXX: zkus mi uploadnout tu tvou cestinu, ve verzi 15 jsem to mel pocestene OK, ale v 16ce ne...zrejme tim pouzitim manily 2.1 oproti predchozi 2.0, ktera byla v 15ce.

Co mi ale dost vadi v 16ce, je ze tam chybi ta zalozka v TouchFlo - Programy. Jde to sice spustit upravou v registru, ale pak je tam dost zasadni bug a to ten, ze ve vsech zalozkach TouchFlo jsou pak spatne SW tlacitka, u vsech zalozek je pak Vše a Odebrat (proste ty volby z nabidky Programy) :-(

FOXXX
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 130
Registrován: úte kvě 23, 2006 10:22
Zařízení: HTC HD2

Miriho ROMky

Příspěvek od FOXXX » čtv čer 04, 2009 19:44

tady je ta čeština

http://rapidshare.com/files/240831207/D ... a.cab.html

a jinak si udělej HR, protože ty softwarové tlačítka mám taky v pořádku... dle doporučení dělám HR vždy po naflashování a vyplácí se to...

EDIT:No a co ten bug s tím nastavením, jak píšu výš? Mám to jen já, nebo to nikomu nevadí?

Uživatelský avatar
Lemmy
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 299
Registrován: pon lis 24, 2008 8:59
Zařízení: HTC HD
Bydliště: Plzen

Miriho ROMky

Příspěvek od Lemmy » čtv čer 04, 2009 19:53

Toho tveho bugu jsem si nejak zatim nevsiml. Porad nak tapu, kde myslis, ze je ten bug...

Jinak cestinu zkusim... diky.


Co se tyka HR tak ten samozrejme delam, ale i miri pise na foru, ze tu zalozku Programy schvalne disabloval, kvuli ten problemum se SW tlacitky.

FOXXX
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 130
Registrován: úte kvě 23, 2006 10:22
Zařízení: HTC HD2

Miriho ROMky

Příspěvek od FOXXX » čtv čer 04, 2009 20:08

Jasně, ta záložka programy je fuč, ale softkeys jsou u mne v pohodě pro každou záložku ty správné... Tím mým bugem myslím v záložce nastavení levé softwarové tlačítko "další". Po stlačení mne to hodí do nastavení sítě a připojení.

Uživatelský avatar
Lemmy
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 299
Registrován: pon lis 24, 2008 8:59
Zařízení: HTC HD
Bydliště: Plzen

Miriho ROMky

Příspěvek od Lemmy » čtv čer 04, 2009 20:16

Ja to omrknu...az vrazim nastaveni zpet. Mam ted editaci registru zapnutou tu zalozku Programy, takze se ji jdu zase vypnout a holt se naky cas bez zalozky Programy obejdu.

Odpovědět

Zpět na „ROM, HardSPL unlock, tweaky“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host