Miriho ROMky

Sekce pro zkušené uživatele (diskuze o nových ROM, tweaky...)
Odpovědět
Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

Miriho ROMky

Příspěvek od spermosh » úte kvě 26, 2009 9:46

v posledni dobe teto ROM roste obliba, zakladam proto toto vlakno, at se to neplete - muzete pridavat vse, co se tyka teto ROM
dulezite odkazy: XDA a prislusne vlakno na SM.cz o WM6.5
(odkaz na Miriho blog davat nebudu, je tezce neaktualizovan)

Milan Pištělka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 762
Registrován: sob črc 12, 2008 8:17
Zařízení: HTC HD2 Leo
Bydliště: někdy Praha 4, někdy Zliv(ČB)

Miriho ROMky

Příspěvek od Milan Pištělka » úte kvě 26, 2009 11:28

Dobrý počin od Spermoshe-to nové vlákno.
V pátek jsem nasadil Miriho v13 a od té doby pozoruji výrazně zvýšenou spotřebu. Jenže to nemůžu dávat do příčinné souvislosti s ROMkou, protože na tuto baterii jedu takřka 7 měsíců v docela těžkém režimu - v práci, v autě a večer doma trvale na nabíjení přes USB. Takže si myslím, zda už to nebude mít za sebou (ta baterie).
Nepozoruje někdo také zvýšenou spotřebu u této verze ROMky?

Uživatelský avatar
Lemmy
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 299
Registrován: pon lis 24, 2008 8:59
Zařízení: HTC HD
Bydliště: Plzen

Miriho ROMky

Příspěvek od Lemmy » úte kvě 26, 2009 11:32

Spotreba mi prijde stejna jako u minule verze. Ja mel problem, ze telefon casto zamrzal a musel jsem vyndat baterku, ale to byl problem zrejme nejakeho softu co jsem tam dal...

Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

Miriho ROMky

Příspěvek od spermosh » úte kvě 26, 2009 11:58

tez jsem pozoroval extremne zvysenou spotrebu baterie - daval jsem to na vinnu nejdriv radiu, zkusil jsem fleshnout starsi, ale delalo to porad - pak me napadlo SPB Mobile Shell 3, tak jsem ho zkusil odinstalovat a asi to bylo ono, spotreba se uklidnila - ale provadel jsem mezitim nekolikrat flesh, HR, zkousel jine aplikace, takze mozna to bylo neco jineho...kazdopadne to neni ROM ani baterii, spis nejakou aplikaci

kazdopadne jsem ted zustal na v13, Standard a radio 1.13.25.24 - misto SPB MS3 pouzivam Titanium plugin s modifikacemi podle prislusneho vlakna a spotreba se uklidnila

zkousel jsem i Xtralight, ale nedarilo se mi doinstalovat pomoci tech Miriho cabu potrebne aplikace

Starbuck
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 297
Registrován: úte pro 09, 2008 18:52
Zařízení: HTC Desire HD, SG Note

Miriho ROMky

Příspěvek od Starbuck » úte kvě 26, 2009 14:41

Dik za přesun/založeni vlakna.

Ještě mě tak napadlo že jsem si při minulé fleši :grin: nainstaloval InesoftPhone. Teď ho tam nemám a zatím všechno funguje supr a navíc trošku jinak než před HR. Tak nevím, jestli se tahle aplikace nemá ráda s Mirim nebo se hádala s SPB PhoneSuite, každopádně zatím je to lepší.

Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

Miriho ROMky

Příspěvek od spermosh » úte kvě 26, 2009 15:03

to je skoda, jsem chtel SPB MS3 nahradit prave InesoftPhone :-( potrebuji nejak elegantne prepinat profily

Starbuck
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 297
Registrován: úte pro 09, 2008 18:52
Zařízení: HTC Desire HD, SG Note

Miriho ROMky

Příspěvek od Starbuck » úte kvě 26, 2009 15:08

No, možná to byla jenom náhoda, anebo taky moje blbost :-D , bo Inesoft aji SPB jsem měl nainstalovaný naráz a to se jim nemuselo líbit. jinak Inesoft nevypadal vůbec špatně, tak jestli to zkusíš, tak dej vědět, jak ti to pojede.

Uživatelský avatar
Lemmy
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 299
Registrován: pon lis 24, 2008 8:59
Zařízení: HTC HD
Bydliště: Plzen

[27.05.2009] Miri WM 6.5 21725 :: V 14.0

Příspěvek od Lemmy » stř kvě 27, 2009 13:03

[27.05.2009] Miri WM 6.5 21725 :: V 14.0 je venku

Changelog V 14.0
- Upgraded WM build to 21725 (dated May 25, 2009)
- Fixed Alarm
- Some speed optimisations


Co pisou na foru tak se ceka na malou opravu, mela by vyjit verze 14.1

finnak
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 95
Registrován: pon říj 30, 2006 7:01
Zařízení: HTC Touch HD, HTC Desire
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Miriho ROMky

Příspěvek od finnak » stř kvě 27, 2009 18:24

takze uz funguje korektne budik?? zrovna dnes jsem kvuli tomu zaspal. :P

smidlu
nováček
nováček
Příspěvky: 25
Registrován: pon srp 27, 2007 12:39
Bydliště: Praha

Miriho ROMky

Příspěvek od smidlu » stř kvě 27, 2009 18:50

Negunguje :)

Uživatelský avatar
Lemmy
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 299
Registrován: pon lis 24, 2008 8:59
Zařízení: HTC HD
Bydliště: Plzen

Miriho ROMky

Příspěvek od Lemmy » stř kvě 27, 2009 20:21

No jinak 14 je fakt rychla, oproti Duttyho R1.

Budik mi funguje, ale jak moc korektne nevim :)

Milan Pištělka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 762
Registrován: sob črc 12, 2008 8:17
Zařízení: HTC HD2 Leo
Bydliště: někdy Praha 4, někdy Zliv(ČB)

Miriho ROMky

Příspěvek od Milan Pištělka » čtv kvě 28, 2009 8:28

Verze, která je teď na XDA ke stažení, je i po té malé opravě stále v14.0

mick04
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 83
Registrován: stř pro 17, 2008 10:34

Miriho ROMky

Příspěvek od mick04 » čtv kvě 28, 2009 9:19

Natáhl jsem v14, ale čeština v TF3 žádná sláva. Funguje někomu korektně bez IDS_ , pokud ano, potřeboval bych poradit, které soubory je třeba doinstalovat. Tady na fóru jich je několik verzí...

Starbuck
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 297
Registrován: úte pro 09, 2008 18:52
Zařízení: HTC Desire HD, SG Note

Miriho ROMky

Příspěvek od Starbuck » čtv kvě 28, 2009 9:51

2Spermosh: :idea: Ještě je možné, že to všechno bojkotovala moje verze InesoftPhone, protože na stránkách výrobce je pořád verze 4, zatímco já mám 5.0.b2, která ještě nemusí být stabilní. Asi se někde po ní podívám a zkusím - se mi líbí víc než SPB.

Asi to bude tak jak říkám - verze 4 má 6,5MB, a ta 5ka 2,5MB takže asi nekorektní.

Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

Miriho ROMky

Příspěvek od spermosh » čtv kvě 28, 2009 9:59

Starbuck: aha, to je mozne, to je beta, posledni je dokonce 5.0.b3 - ta ctyrka bude asi jistejsi, ja se jeste nedostal k vyzkouseni, zkusim co nejdriv

Starbuck
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 297
Registrován: úte pro 09, 2008 18:52
Zařízení: HTC Desire HD, SG Note

Miriho ROMky

Příspěvek od Starbuck » čtv kvě 28, 2009 10:07

No už instaluju, vyzkouším, dám vědět :tlem:

Milan Pištělka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 762
Registrován: sob črc 12, 2008 8:17
Zařízení: HTC HD2 Leo
Bydliště: někdy Praha 4, někdy Zliv(ČB)

Miriho ROMky

Příspěvek od Milan Pištělka » čtv kvě 28, 2009 11:44

Velmi pěkné ikony pro WM6.5 ke stažení zde
V Miri ROMce fungují bezvadně.

Starbuck
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 297
Registrován: úte pro 09, 2008 18:52
Zařízení: HTC Desire HD, SG Note

Miriho ROMky

Příspěvek od Starbuck » čtv kvě 28, 2009 15:32

TaK inesoft je sice hezkej, ale mi nezvoní. Tak musel opět ven.

Teď mi po startu vyhazuje hlášku :
MortScript V4.3b5
.mscr and . mortrun extensions registered. Please run any .mscr/.mortrun file or reas the manual (c) Mirko Schenk 2005-2009

Ví někdo co to má být?

Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

Miriho ROMky

Příspěvek od spermosh » pát kvě 29, 2009 9:12

Starbuck: nejspis sis nainstaloval nejaky Titanium konfigurator - mozna dokonce WM 7 Titanium Project - kazdopadne je to aplikace na praci s temito scripty (MortScript), ktera se spousti hned po startu, nastavi se jako implicitni na tyto scripty a umoznuje jejich spusteni (treba u SPB to umoznovalo zmenit tema MS3, tady to nejspis umoznuje ruzne vzchytavky toho Titanium pluginu)

Starbuck
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 297
Registrován: úte pro 09, 2008 18:52
Zařízení: HTC Desire HD, SG Note

Miriho ROMky

Příspěvek od Starbuck » pát kvě 29, 2009 9:17

Kurňa, ty seš snad jasnovidec! :tlem: Jasně že jsem si ho nainstaloval, ale zatím jsem se nedostal k jeho používání. Při hledání jsem sice zjistil že je to jakýsi zjednodušený programovací jazyk/prostředí, ale proč se mi zapíná po startu vím až dík tobě. Supr!

Odpovědět

Zpět na „ROM, HardSPL unlock, tweaky“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti