Touch HD - rady, problémy, ROM (2. pokračování diskuze)

Sekce pro zkušené uživatele (diskuze o nových ROM, tweaky...)
TMASKA
smartguru
smartguru
Příspěvky: 580
Registrován: pát kvě 23, 2008 8:06
Zařízení: SGS2

Touch HD - rady, problémy, ROM (2. pokračování diskuze)

Příspěvek od TMASKA » pon srp 31, 2009 22:18

dik za radu a jeste mi prosim odpoved jestli jsem to pochopil ok, tady z tohoto odkazu od bodu 6 si odemknu zarizeni http://www.wmmania.cz/content.php?id=1186 a z tveho odkazu http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=524032 si treba ztahnu energy rom 2.5 nainstaluji a vse bude jak ma byt jo ?

Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

Touch HD - rady, problémy, ROM (2. pokračování diskuze)

Příspěvek od spermosh » pon srp 31, 2009 22:26

ano, je to tak - jen pozn.: USPL ti odemkne zarizeni jen na tento kokretni jeden flash, na dalsi flashnuti budes muset odemykat znovu, pokud chces odemknout naporad, pouzi HSPL

ps: jinak ROM je nespocet, ale tato je uchazejici, takze neprohloupis (ostatni najdes tez na xda)

TMASKA
smartguru
smartguru
Příspěvky: 580
Registrován: pát kvě 23, 2008 8:06
Zařízení: SGS2

Touch HD - rady, problémy, ROM (2. pokračování diskuze)

Příspěvek od TMASKA » pon srp 31, 2009 22:28

dik uz to mam a je to nebe a dudy - diky vsem uz to umiiiim a stoji to za to

lukardos
nováček
nováček
Příspěvky: 22
Registrován: pát dub 17, 2009 20:48
Zařízení: HTC touch HD WM 6.1Dutty"s 3.7 FINAL

Touch HD - rady, problémy, ROM (2. pokračování diskuze)

Příspěvek od lukardos » stř zář 02, 2009 20:13

Majstři
Potřebuju poradit ohledně HTCAlbum.kazdou romkou od Duttyho krome oficialni se mi po case stane,ze ikony fotek(vyber fotek v albumu)Jsou uplne jine nez fotka ve zkutecnosti.Spatne se to popisuje,ale snad me nekdo pochopil a mel by radu.Uz nevim co stim a original romku nechci... Btw: jine album do romky nedostanu nez takovou jaka tam uz je:( Dutty Hd 3,4 Xt

TMASKA
smartguru
smartguru
Příspěvky: 580
Registrován: pát kvě 23, 2008 8:06
Zařízení: SGS2

Touch HD - rady, problémy, ROM (2. pokračování diskuze)

Příspěvek od TMASKA » sob zář 05, 2009 8:24

NO JA JSEM NOVACEK TAKZE SNAD TI PORADI NEKDO KDO TADY POMOHL ME.

JayNy
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: čtv srp 27, 2009 21:01
Zařízení: HTC HD:[ROM] WM6.5 V62 (Core 23049) w/ LEO-MANILA/

Touch HD - rady, problémy, ROM (2. pokračování diskuze)

Příspěvek od JayNy » pon zář 14, 2009 20:51

Ahoj lidi,
sem nováček s WM..
tkže mám pár otázek:
přečetl jsem návody jak přelít ROM,ale mám drobný problém.Našel jsem si ideální ROm,podle návodu mám sputit .exe. Ale v zipu s vyhledanou ROm je jich víc,kterou?? (http://img149.imageshack.us/i/flashx.jpg/" onclick="window.open(this.href);return false;
)??
druhý dotaz:
jelikož jsem si zprovoznil NET od O2,chci se zeptat zda po přelití ROm nastavení na net,mms zůstane??
děkuji

mlndsk
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 201
Registrován: pát kvě 29, 2009 14:53
Zařízení: Nokia Lumia 920 Black
Bydliště: Brno

Touch HD - rady, problémy, ROM (2. pokračování diskuze)

Příspěvek od mlndsk » pon zář 14, 2009 20:55

1) rom update
2) ne nezustane, ale TouchFlo ma po prvnim startu wizard, kde se to nastavuje (internet), jde vynutit i pozdeji

Necituj poslední příspěvek. ziminix

JayNy
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: čtv srp 27, 2009 21:01
Zařízení: HTC HD:[ROM] WM6.5 V62 (Core 23049) w/ LEO-MANILA/

Touch HD - rady, problémy, ROM (2. pokračování diskuze)

Příspěvek od JayNy » pon zář 14, 2009 20:59

jj děkuji..
wom update..okey..ale není tam těch souborů ve vybraný ROM něják moc??

Uživatelský avatar
webspider
nováček
nováček
Příspěvky: 48
Registrován: pon bře 30, 2009 12:17
Zařízení: HTC Touch HD, Nokia N95, Iphone 3GS 16GB
Bydliště: Praha 4, Kamýk

Touch HD - rady, problémy, ROM (2. pokračování diskuze)

Příspěvek od webspider » pon zář 14, 2009 22:45

Ne není :-) Máš tam jen jednu ROM Ruusigned.nbh - ROM má příponu nbh a tu tam máš jen jednu :)

JayNy
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: čtv srp 27, 2009 21:01
Zařízení: HTC HD:[ROM] WM6.5 V62 (Core 23049) w/ LEO-MANILA/

Touch HD - rady, problémy, ROM (2. pokračování diskuze)

Příspěvek od JayNy » úte zář 15, 2009 15:44

A ten zbytek je na co??

finnak
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 95
Registrován: pon říj 30, 2006 7:01
Zařízení: HTC Touch HD, HTC Desire
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Touch HD - rady, problémy, ROM (2. pokračování diskuze)

Příspěvek od finnak » úte zář 15, 2009 18:51

jen maly dotar. Mam Miriho ROM, ale stalo se mi, ze se mi prestala otacet Opera. :-(
Nevim cim to. Nic jsem neudelal, v registrech jsem nebyl. Jak to nahodit zpet, aby se otacela.
diky

mysliqk
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: ned dub 11, 2010 14:11
Zařízení: HTC touch HD

Touch HD - rady, problémy, ROM (2. pokračování diskuze)

Příspěvek od mysliqk » sob dub 24, 2010 11:52

hi all mam problem....mam zablokovany mobil a chcem sa spytat ci je mozne ho odblokovat bez toho aby som ho daval do neakeho obchodu....ze ako zistim ten unlock code...za skoru odpoved vopred dakujem

Starbuck
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 297
Registrován: úte pro 09, 2008 18:52
Zařízení: HTC Desire HD, SG Note

Touch HD - rady, problémy, ROM (2. pokračování diskuze)

Příspěvek od Starbuck » stř pro 08, 2010 9:33

Zdravím fšechny,

BLAC100 32M
SPL-1.54.0000
MicroP-BlackStone (LED) v6
ROM RUU_BlackStone_HTC_Europe_1.56.401.0_Radio_52.62.25.34_1.13.25.24_Ship

Podle všeho kompatibilní, přesto rozházené barvy a špatnej rastr. Je to problém SW nebo HW? Pokud SW pak jak to spravit? Zatím nepomohli žádné fleše ani HR!

-- doplnění předchozího příspěvku (ned pro 12, 2010 17:10) --

Takže u mě je to HW problém. Zjistil jsem to tak, že jsem nainstaloval do PC tento prográmek - Pocket Controller-Pro. Při zobrazení plochy HáDéčka na displeji PC jsou všechny barvy v pořádku, takže je to jasný.

:idea: Každopádně jsem zjistil, že při flashování zůstává v paměti spouta marastu, který přístroj spomaluje a způsobuje různé lagy. Tomuto lze odpomoct formátováním partišnu, kde se romka instaluje při přeinstalaci pomocí Task29. Ten provede format příslušného partišnu, což se v důsledku projevuje vyšší rychlostí a stabilitou, někdy i výdrží baterie. :smt023

Uživatelský avatar
petrcompel
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: úte úno 01, 2011 22:22
Zařízení: HTC Touch HD
Bydliště: Plzeň

Touch HD - rady, problémy, ROM (2. pokračování diskuze)

Příspěvek od petrcompel » úte úno 01, 2011 22:31

Příspěvek smazán.

dvzd
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 414
Registrován: ned led 25, 2009 17:42
Zařízení: JY-S2

Touch HD - rady, problémy, ROM (2. pokračování diskuze)

Příspěvek od dvzd » ned bře 13, 2011 16:37

Starbuck píše: :idea: Každopádně jsem zjistil, že při flashování zůstává v paměti spouta marastu, který přístroj spomaluje a způsobuje různé lagy. Tomuto lze odpomoct formátováním partišnu, kde se romka instaluje při přeinstalaci pomocí Task29. Ten provede format příslušného partišnu, což se v důsledku projevuje vyšší rychlostí a stabilitou, někdy i výdrží baterie. :smt023
Jak se toto dělá na Hádéčku?

Uživatelský avatar
peter63
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 272
Registrován: čtv srp 31, 2006 14:52
Zařízení: HTC touch HD: rom Topix 3.5 wm 6.1, Afroradio 1.17

Touch HD - rady, problémy, ROM (2. pokračování diskuze)

Příspěvek od peter63 » pon bře 14, 2011 6:35

tu je popis:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=653604" onclick="window.open(this.href);return false;
ale jednoduchsie bude pouzit tuto flash utilitu:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=943851" onclick="window.open(this.href);return false;

dvzd
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 414
Registrován: ned led 25, 2009 17:42
Zařízení: JY-S2

Touch HD - rady, problémy, ROM (2. pokračování diskuze)

Příspěvek od dvzd » ned bře 27, 2011 22:28

Jakým způsobem se postupuje s tou utilitou, když mám na HáDéčku nainstalovánu original rom 1.56.479.0 (43972) WWE a rádio: 1.13.25.24, nemám HáDéčko odemčené a chci provést pouze TASK29 (tedy naformátování oddílu) a poté instalaci té samé original ROM? Budu muset to HáDéčko kvůli použití té flash utility nejdříve odemykat HSPL? Budu muset znovu instalovat rádio: 1.13.25.24?

Uživatelský avatar
peter63
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 272
Registrován: čtv srp 31, 2006 14:52
Zařízení: HTC touch HD: rom Topix 3.5 wm 6.1, Afroradio 1.17

Touch HD - rady, problémy, ROM (2. pokračování diskuze)

Příspěvek od peter63 » pon bře 28, 2011 7:28

Pouzijes USPL, to je jednorazove odomknutie. Co sa tyka radia, vacsina "varenych" rom je bez radia, takze ti ostane to tvoje. Osobne odporucam najnovsie radio 1.17.

Odpovědět

Zpět na „ROM, HardSPL unlock, tweaky“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti