Nová oficiální ROM Build 1.56.401.0 HTC_Europe - 7.4. 2009

Sekce pro zkušené uživatele (diskuze o nových ROM, tweaky...)
marecek65
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 60
Registrován: sob kvě 30, 2009 8:54
Zařízení: HTC HD2 Leo

Nová oficiální ROM Build 1.56.401.0 HTC_Europe - 7.4. 2009

Příspěvek od marecek65 » stř říj 21, 2009 19:04

No, uz ficim na tejto oficialnej rom a vyzera v pohode. Mam iba dva problemy, opera pri ukoncšeni ostava v pozadi, z tohto dovodu sa nevypne edge. Riesimn to cez SK tools, ale je to otravne, po ukonceni stale este spustat nejaky soft, aby som urobil kill opery. Nevie niekto poradit s tymto?
Druhy problem mam s htc album, fotky sa otacaju ako chcu. Dost ma to rozculije. Skusal som nainstalovat od miriho novsi htc album, ale to nefunguje, fotky sa nedaju otvarat. Nechcem instalovat gyrator, alebo nieco take. Vie niekto poradit, ako by som to upravil v registroch?

Marecek

Uživatelský avatar
Kwazzy
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 336
Registrován: ned zář 14, 2008 9:47
Zařízení: HTC HD2
Bydliště: EU

Nová oficiální ROM Build 1.56.401.0 HTC_Europe - 7.4. 2009

Příspěvek od Kwazzy » čtv říj 22, 2009 5:47

Stavalo se mi to raky u teto romky.Presedlal jsem na 1.59.707 a tady je Operka v pohode.Jedine co mam problem je usinani signalu operatora.Bydlim na konci sveta,ale signal byval ok.Musim zrejme preinstalovat radio. :-( Mam totiz jeste 1.13.

Milan Pištělka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 762
Registrován: sob črc 12, 2008 8:17
Zařízení: HTC HD2 Leo
Bydliště: někdy Praha 4, někdy Zliv(ČB)

Nová oficiální ROM Build 1.56.401.0 HTC_Europe - 7.4. 2009

Příspěvek od Milan Pištělka » čtv říj 22, 2009 7:57

Radio 1.13 určitě není špatné, možná je lepší než 1.14, ale 1.17 (tzv. afroradio) je asi, co se týká citlivosti, mírně nejlepší ze všech.

marecek65
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 60
Registrován: sob kvě 30, 2009 8:54
Zařízení: HTC HD2 Leo

Nová oficiální ROM Build 1.56.401.0 HTC_Europe - 7.4. 2009

Příspěvek od marecek65 » čtv říj 22, 2009 10:16

to Kvazzy:

Tiez si myslim, ze to nebude radiom, to 1.13 je dobre. Nerozumiem co si pisal, ty mas oficialnu rom 1.59?
Dalsiu chybu som nasiel na tejto Rom, nefungude sipchange, takze musim manualne zapinat fingerkeybord. A taktiez, pri restarte mi zmizne moznost zadania PIN, takze ked si nevsimnem, phone ostane bez prihlasenia do siete. Vyzera to tak, ze sa asi vratim k energyrom alebo Miri.

to Milan Pistelka:
ty si spokojny s Miri 29? Ako dlho ti vydrz bateria? Mne pri 28 blblo GPS. Stavalo sa, ze nedetekovalo satelity, musel som softresetnut a potom to islo

Uživatelský avatar
Kwazzy
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 336
Registrován: ned zář 14, 2008 9:47
Zařízení: HTC HD2
Bydliště: EU

Nová oficiální ROM Build 1.56.401.0 HTC_Europe - 7.4. 2009

Příspěvek od Kwazzy » čtv říj 22, 2009 11:09

Netusim cim to je.Mozna skutecne spatny signal.Otestuji signal jeste na jinem telefonu a pak pisnu.Samozrejme testnu i testnu to nove tadio.Az budu u kompu.Pres operatora se mi nechce ztahovat vetsi data.

Milan Pištělka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 762
Registrován: sob črc 12, 2008 8:17
Zařízení: HTC HD2 Leo
Bydliště: někdy Praha 4, někdy Zliv(ČB)

Nová oficiální ROM Build 1.56.401.0 HTC_Europe - 7.4. 2009

Příspěvek od Milan Pištělka » čtv říj 22, 2009 12:44

to marecek65
Miriv29 se mi jeví jako zatím nejlepší, výdrž baterie se mi zdá mírně lepší, než u předchozích verzí, GPS používám takřka denně a nikdy jsem neměl problémy.

Dex88
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: pát led 23, 2009 16:52

Nová oficiální ROM Build 1.56.401.0 HTC_Europe - 7.4. 2009

Příspěvek od Dex88 » sob pro 26, 2009 23:40

Ahoj. Chtel bych se jen ujistit ze vše udělám dobre.
Mam Rom:1.14.479.3(25874) WWE která je v češtině.

Na teto stránce: http://www.sunnysoft.cz/htc/" onclick="window.open(this.href);return false; jsem si stáhnul BlackStone_HTC_WWE_EastEurope_1.56.479.0 a balicek cestiny: InterWrite_Blackstone_1.56.479.0.zip. (zabelny je tam: Extpkg_Setup.exe)

Je pravda ze nepotrebuji HSPL ani USPL? a muzu vpohode tuto verzi nahrát? A ta priložená čeština je *.exe soubor a ne dva *.Caby. S tim ji normálně nainstaluji? (případně jak) nebo musím nekde z přístroje tu mou starou češtinu vytáhnout??

Diky moc Za odpovědi. Dex88

Uživatelský avatar
hafush
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 454
Registrován: čtv srp 21, 2008 23:08
Zařízení: HTC Touch HD CZ
Bydliště: Praha 4

Nová oficiální ROM Build 1.56.401.0 HTC_Europe - 7.4. 2009

Příspěvek od hafush » sob pro 26, 2009 23:57

Podle toho, co píšeš , tak máš oficiální CZ ROM.
Tu kterou chceš nahodit je taktéž ofiko, takže bez obav stahuj a flashuj.
Ten soubor s češtinou je oficiální čeština , která se díky exe souboru sama namontuje do ROMky a po případných HR ti tam zůstává. Je opatřena různými ochranami aby nešla použít na jiná zařízení než na HD z ofiko CZ distribuce s ofiko CZ ROM (479).
Samozřejmě,že po nahrání lokalizace ti v zařízení vzniknou ty 2 caby, které si můžeš zkopírovat a uložit pro pokusné instalování na jiné 6.1 ROM pro které nebyla určena a na kterých sice fungovat bude,ale ne na 100% .

Dex88
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: pát led 23, 2009 16:52

Nová oficiální ROM Build 1.56.401.0 HTC_Europe - 7.4. 2009

Příspěvek od Dex88 » ned pro 27, 2009 10:51

Diky za odpověd. :) hnedka jak bude cas tak se do toho pustim :)

Odpovědět

Zpět na „ROM, HardSPL unlock, tweaky“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 hostů