Nová oficiální ROM Build 1.56.401.0 HTC_Europe - 7.4. 2009

Sekce pro zkušené uživatele (diskuze o nových ROM, tweaky...)
Uživatelský avatar
Lukáš Mano
smartguru
smartguru
Příspěvky: 527
Registrován: úte říj 10, 2006 7:21
Zařízení: iP4, HTC Desire
Bydliště: Liberec/Praha

Nová oficiální ROM Build 1.56.401.0 HTC_Europe - 7.4. 2009

Příspěvek od Lukáš Mano » čtv dub 09, 2009 11:14

RUU_BlackStone_HTC_Europe_1.56.401.0_Radio_52.62.25.34_1.13.25.24_Ship

Odkaz na RapidShare

Uživatelský avatar
hafush
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 454
Registrován: čtv srp 21, 2008 23:08
Zařízení: HTC Touch HD CZ
Bydliště: Praha 4

Nová oficiální ROM Build 1.56.401.0 HTC_Europe - 7.4. 2009

Příspěvek od hafush » čtv dub 09, 2009 12:32

V jiném vlákně upozorňuje HTCJirka ,že tato verze ROM je na oficiálních stránkách HTC i pro region 405.
ROM verze: 1.56.405.1 (43972) WWE

Edit: Zajímavá je docela tato tabulka,která přibyla na stránce XDA. Podle ní lze rozpoznat které lokalizace tato ROM obsahuje a ŽE BY DO BUDOUCNA PŘÍSLIB PLNĚ LOKALIZOVANÉ v1.56.402 PRO ČR ???

Serial tweak - thx to pw120
v1.56.401 - Europe - HT849KD07000
v1.56.402 - Czech republic - not supported
v1.56.403 - Danish - HT846KD02228
v1.56.404 - Dutch - HT849KD01000
v1.56.405 - UK (WWE) - HT849KD07500
v1.56.406 - French - HT849KD04000
v1.56.407 - German - not supported
v1.56.408 - Italian - HT846KD05500
v1.56.409 - Norwegian - HT846KD04000
v1.56.410 - Portuguese - HTxxxxxxxxxx
v1.56.411 - Polska - not supported
v1.56.412 - Spanish - not supported
v1.56.413 - Swedish - HT848KD02000
v1.56.414 - Finnish - HT846KD05000

Edit 2: Podrobnosti o flashi i na Wiki XDA

Smith135
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: čtv dub 09, 2009 12:19
Zařízení: HTC Touch HD

Nová oficiální ROM Build 1.56.401.0 HTC_Europe - 7.4. 2009

Příspěvek od Smith135 » čtv dub 09, 2009 15:24

Ahoj, už jste ji někdo zkusil? Jak je to s rychlostí a spolehlivostí? Obsahuje nové touch flo?

Díky za info.

Uživatelský avatar
hafush
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 454
Registrován: čtv srp 21, 2008 23:08
Zařízení: HTC Touch HD CZ
Bydliště: Praha 4

Nová oficiální ROM Build 1.56.401.0 HTC_Europe - 7.4. 2009

Příspěvek od hafush » pát dub 10, 2009 0:29

Můžeš si klepnout na můj odkaz na jiné vlákno a tam HTCJirka píše,že je tam obyčejné staré TF3D.

stepaan
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: pát dub 10, 2009 7:25
Zařízení: HTC Touch HD

Vyšla nová oficiální ROM pro HTC Touch HD (1.56 WWE)

Příspěvek od stepaan » pát dub 10, 2009 7:28

Prosím, nejde mi stáhnout ta ROM z oficiální stránky, mám v S/N tři znaky O/0, zkusil jsem všechny kombinace, současná verze je 1.14.479.3 (25874)WWE - mám českou verzi, mohu to tedy chápat tak, že pro mě to není určeno díky češtině??
Ď. Šť.

Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

Nová oficiální ROM Build 1.56.401.0 HTC_Europe - 7.4. 2009

Příspěvek od spermosh » pát dub 10, 2009 8:43

tak si novou ROM stahni z toho odkazu, kazdopadne cestina tam neni

hys
nováček
nováček
Příspěvky: 42
Registrován: stř pro 17, 2008 15:22
Zařízení: HTC Touch HD [ROM 1.56.401.0]

Vyšla nová oficiální ROM pro HTC Touch HD (1.56 WWE)

Příspěvek od hys » pát dub 10, 2009 13:23

Tak zatim jsem narazil na dva problemy, jeden je ten ze je skoro pořád přeškrtané G (GPRS), v manulu neni popsano co to znemena, volat i pres to jde.
Dalsi docela zasadnejsi problem je ze po prijmuti hovoru pres headset je zhruba vterinove zpozdeni nez neco slysim nebo mohu rict. Druha strana uz obcas i neco rekne, je to dost znat. Bez headsetu nevim, nezkousel jsem.
Cestina pro predchozi ROM nahrat nelze.
stepaan píše:Prosím, nejde mi stáhnout ta ROM z oficiální stránky, mám v S/N tři znaky O/0, zkusil jsem všechny kombinace, současná verze je 1.14.479.3 (25874)WWE - mám českou verzi, mohu to tedy chápat tak, že pro mě to není určeno díky češtině??
Ď. Šť.
SN by melo byt ve formatu (asi) 2 pismena, 3 cislice, 2 pismena, 5 cislic, taky jsem s tim mel problemy

Uživatelský avatar
pretorian
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 107
Registrován: sob úno 17, 2007 23:28
Zařízení: HTC Desire HD

Nová oficiální ROM Build 1.56.401.0 HTC_Europe - 7.4. 2009

Příspěvek od pretorian » pát dub 10, 2009 16:16

pouzivam ji od rana je vpohode bohuzel nic zavratneho v nic neni je rychlejsi (i kdyz tam mam doinstalovanou CS lokalizaci) TF3D je staricke bohuzel v 1.3 xx :(
HYS: cestina nahrat jde a ty veci co popisujes se mne za jeden den testovani neprojevuji

hys
nováček
nováček
Příspěvky: 42
Registrován: stř pro 17, 2008 15:22
Zařízení: HTC Touch HD [ROM 1.56.401.0]

Nová oficiální ROM Build 1.56.401.0 HTC_Europe - 7.4. 2009

Příspěvek od hys » pát dub 10, 2009 16:32

Psal jsem ze cestina pro predchozi ROM tam nejde, nejaka jina mozna j, nehledal jsem jeste.
Mel jsem za dnesek asi 20 telefonatu, projevuje se to pouze u prichozich.

TMASKA
smartguru
smartguru
Příspěvky: 580
Registrován: pát kvě 23, 2008 8:06
Zařízení: SGS2

Nová oficiální ROM Build 1.56.401.0 HTC_Europe - 7.4. 2009

Příspěvek od TMASKA » pát dub 10, 2009 16:43

asi blbe otazky ale i tak 1- bude mi to fungovat , mam 1.14 eng verzi ?
2 - bude hd neco rychlejsi jak tet ?
3 - poprosim malicky postup instalace
dekuji moc za odpovedi na me asi stupidni otazky - hold zacatecnik

hys
nováček
nováček
Příspěvky: 42
Registrován: stř pro 17, 2008 15:22
Zařízení: HTC Touch HD [ROM 1.56.401.0]

Nová oficiální ROM Build 1.56.401.0 HTC_Europe - 7.4. 2009

Příspěvek od hys » pát dub 10, 2009 16:55

Ja to take daval na 1.14 eng a bez problemu, az na ty chyby vyse.
Rychlost je rekl bych stejna, nebo neznatelna
Stahnout, pripojit pres active sync a spustit

Uživatelský avatar
Kwazzy
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 336
Registrován: ned zář 14, 2008 9:47
Zařízení: HTC HD2
Bydliště: EU

Nová oficiální ROM Build 1.56.401.0 HTC_Europe - 7.4. 2009

Příspěvek od Kwazzy » pát dub 10, 2009 21:31

Jo jde to udelat sice tak, ze si pripojis mobil s kompem, ale nedelej to na desktopu bez zalozneho zdroje. Bud notas, nebo proste pres RARko rozbalis soubory schovane v instalacce. Najdes si soubor koncici .nbh priponou (RUU_signed.nbh)prejmenujes ho na BLACIMG.nbh a soupnes na SDcard. Do korenu pametove karty, aby to system nasel. Zalohujes vsechny data co potrebujes a flashnes novou ROM. Tohle je nejbezpecnejsi zpusob. Kdyz by Ti spadla elektrina v case flashe z desktop PC ... to by byl celkem mazec! ;oI

TMASKA
smartguru
smartguru
Příspěvky: 580
Registrován: pát kvě 23, 2008 8:06
Zařízení: SGS2

Nová oficiální ROM Build 1.56.401.0 HTC_Europe - 7.4. 2009

Příspěvek od TMASKA » sob dub 11, 2009 9:06

jeste 2 blbe otazkay- ten soubor jsem si prejmenoval a nahral na kartu jak radis - a co pak kdyz sekne elektrina ? bude fungovat zaloha dat co mam na karte nahrane z spb backup ?

radospol
smartstar
smartstar
Příspěvky: 896
Registrován: pát pro 26, 2008 18:30
Zařízení: Huawei U8650 (sonic)

Nová oficiální ROM Build 1.56.401.0 HTC_Europe - 7.4. 2009

Příspěvek od radospol » sob dub 11, 2009 16:03

to je postup jak flashnut rom z ppc,takze ta nejaka elektrina nemusi zaujimat,neflashujes z pc.

TMASKA
smartguru
smartguru
Příspěvky: 580
Registrován: pát kvě 23, 2008 8:06
Zařízení: SGS2

Nová oficiální ROM Build 1.56.401.0 HTC_Europe - 7.4. 2009

Příspěvek od TMASKA » sob dub 11, 2009 18:52

takze mam spustit pouze ten soubor co mam na pametovce ten prepsany jo ?

Uživatelský avatar
ospaly_muflon
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 119
Registrován: pát bře 20, 2009 22:54
Zařízení: HTC Touch Pro 2

Nová oficiální ROM Build 1.56.401.0 HTC_Europe - 7.4. 2009

Příspěvek od ospaly_muflon » ned dub 12, 2009 15:34

Máš-li přejmenovaný soubor na "BLACIMG.NBH" v rootu karty, tak vypni zařízení (dlouze Power), až se HD vypne, tak stiskni a drž tlačítko "Hlasitost - dolů" a současně stiskni "Power", po chvíli se objeví hláška a bílá obrazovka, stiskni znovu "Power", flashování je otázkou několika málo minut, zakončené to bude hláškou "Update complete". Proveď stylusem softreset. Hotovo.

TMASKA
smartguru
smartguru
Příspěvky: 580
Registrován: pát kvě 23, 2008 8:06
Zařízení: SGS2

Nová oficiální ROM Build 1.56.401.0 HTC_Europe - 7.4. 2009

Příspěvek od TMASKA » pon dub 13, 2009 12:55

postupoval jsem dle tveho navodu a zustal jsem v miste kdy se mi obrazovka zobrazuje ve 4 barvach. nahore cervena s napisem neco o typu romky pak zelena pak modra a dole bila s napisem serial a nedeje se nic - co s tim ?

dyndym
nováček
nováček
Příspěvky: 22
Registrován: sob zář 22, 2007 6:37
Zařízení: HTC Touch HD Dutty's 6.5
Bydliště: Náchod

Nová oficiální ROM Build 1.56.401.0 HTC_Europe - 7.4. 2009

Příspěvek od dyndym » pon dub 13, 2009 13:05

Postupuj dle tohoto návodu http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=31910&fi=0 je to asi tak v druhé polovině strany - a vůbec - pročti si to celé bude se ti to určo hodit.

edit: doufám, že nevadí že dávám odkazy na konkurenční stránky, ale to jsou perfektně zpracované návody - vysvětlení, které by měl každý přečíst, než začne něco se svým miláčkem podnikat.

TMASKA
smartguru
smartguru
Příspěvky: 580
Registrován: pát kvě 23, 2008 8:06
Zařízení: SGS2

Nová oficiální ROM Build 1.56.401.0 HTC_Europe - 7.4. 2009

Příspěvek od TMASKA » pon dub 13, 2009 13:19

prectu diky ale jak tet vyjet s te 4barevne obrazovky ?

TMASKA
smartguru
smartguru
Příspěvky: 580
Registrován: pát kvě 23, 2008 8:06
Zařízení: SGS2

Nová oficiální ROM Build 1.56.401.0 HTC_Europe - 7.4. 2009

Příspěvek od TMASKA » pon dub 13, 2009 13:35

vyjel jsem z toho stylusem reset - ale predpokladam ze mi to nejde jelikoz nemam udelany jak jsem se docet dle tveho odkazu Hard-SPL . ok ale asi jsem slepy ale nikde nevidim postup jak udelat ten Hard-SPL. neporadil bys jeste ? dekuji

ps - dle tohoto navodu to mam hotovo http://www.wmmania.cz/content.php?id=1071 ale nahrat novou rom do zarizeni porad nejde tak uz nevim zastavi se mi to na obrazovce s 4 barvama a stop

Odpovědět

Zpět na „ROM, HardSPL unlock, tweaky“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 16 hostů