Nová ROM, všechny programy pryč?

Sekce pro zkušené uživatele (diskuze o nových ROM, tweaky...)
Odpovědět
roxtedy
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 158
Registrován: pon lis 24, 2008 7:50

Nová ROM, všechny programy pryč?

Příspěvek od roxtedy » čtv dub 02, 2009 21:06

čau, když flashnu novou ROM, mám všechny programy pryč? Díky

Uživatelský avatar
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2379
Registrován: sob led 19, 2008 21:42
Zařízení:    
Bydliště: Písek
Kontaktovat uživatele:

Nová ROM, všechny programy pryč?

Příspěvek od IkE Blaster » čtv dub 02, 2009 21:09

No, dost z nich (na kartě) může fungovat, ale nemusí. Takže v zásadě ano.

radospol
smartstar
smartstar
Příspěvky: 896
Registrován: pát pro 26, 2008 18:30
Zařízení: Huawei U8650 (sonic)

Nová ROM, všechny programy pryč?

Příspěvek od radospol » čtv dub 02, 2009 22:35

vsetky prog co mam davno nainstalovane na karte,tak po flashnuti mi staci z exacov vytvorit zastupcov a hotovo. netreba ich nainstalovavat znovu. Neviem ci je to najidealnejsia moznost,ale funguje mi to ok.

Uživatelský avatar
ziminix
VIP
VIP
Příspěvky: 1279
Registrován: čtv čer 14, 2007 7:38
Zařízení: ...
Bydliště: Třebíč

Nová ROM, všechny programy pryč?

Příspěvek od ziminix » pát dub 03, 2009 6:54

Ale některé programy mohou ke svému chodu potřebovat svoje registry a o ty při HR/flashi přijdou.

zdf
nováček
nováček
Příspěvky: 21
Registrován: čtv pro 18, 2008 13:13
Zařízení: HTC Touch HD
Bydliště: Praha

Nová ROM, všechny programy pryč?

Příspěvek od zdf » pát dub 03, 2009 7:38

A neni zalohovaci program i na registry? Když udělám zálohu určitého programu, tak aby se zazálohovali i jeho registry. pak by šel obnovit ze zálohy.

radospol
smartstar
smartstar
Příspěvky: 896
Registrován: pát pro 26, 2008 18:30
Zařízení: Huawei U8650 (sonic)

Nová ROM, všechny programy pryč?

Příspěvek od radospol » pát dub 03, 2009 10:18

ziminix píše:Ale některé programy mohou ke svému chodu potřebovat svoje registry a o ty při HR/flashi přijdou.
mas pravdu,pisal som to uz v spanku.Malo tam byt, ze vacsina mi tak funguje,ale nie vsetky. :grin:

Pred mesiacom ma konecne napadlo si urobit na karte zlozku instalacie,kde mam vsetky caby a aj reg.kluce k zakupenym programom,takze nepotrebujem byt pri pc,takto je to pre mna prehladnejsie vsetko rucne nahadzat,keby nieco.

Odpovědět

Zpět na „ROM, HardSPL unlock, tweaky“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 hostů