Laurentiusovy ROMky

Sekce pro zkušené uživatele (diskuze o nových ROM, tweaky...)
Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

Laurentiusovy ROMky

Příspěvek od spermosh » pon čer 22, 2009 16:04

souhlas, v posledni dobe ma zvlastni ROMky, i to jak dlouho nic, potom s velkou pompou uvede nejakou ROM, kterou hned musi opravit nebo ji nedej boze i stahne z netu...

Uživatelský avatar
pepos
nováček
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: ned bře 30, 2008 23:41
Zařízení: hd 2

Laurentiusovy ROMky

Příspěvek od pepos » pon čer 22, 2009 22:43

tak a new rom je tady

L26_THDV3.1_WWE_Ultimate (Rhodium/Topaz based).

* Windows Mobile 6.1 Professional
* CE OS 5.2.21051 (Build 21051.1.6.4 L26)
* ROM version: 1.59.709.0 (48753) WWE
* ROM date: 06/22/09
* Radio version 1.13.25.25 (june 22 update)
* Protocol version: 52.64.25.34U
* Pagepool 9mb (june 22 update)

Bugfix release, coming tonight!
* Back to Opera_9_5_16277 (Complete metamorphose, Laurentius26 tweaked!)
* Back to radio 1.13.25.24
* Homebutton fixed
* Pagepool changed to 9mb

speedos
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: pon pro 22, 2008 9:30
Zařízení: HTC Touch HD

Laurentiusovy ROMky

Příspěvek od speedos » úte čer 23, 2009 8:51

Čau borci, chtěl jsem se zeptat zdali už někdo odzkoušel tuhle romku 3.1 protože včera jsem nahodil tu jeho starší 3.0 stála za .... pak jsem četl na fórech, že onkrolog má dobré rom tak jsem nahodil tu jeho, rychlostně se nedají srovnávat ale co se týče výbavy musíte všechno dohrávat,takže pro mě taky nic moc. No teď mám nahozenou Duttyho 3.9 a zatím nic nepozoruju. Ale nevím proč ale chci se vrátit o Leovi ale doufám že mi aspoň tahle 3.1 zůstane na delší dobu. Tak se obracím na vás jestli už to někdo odzkoušel...Díky

avatar
nováček
nováček
Příspěvky: 28
Registrován: pon čer 15, 2009 19:22
Zařízení: HTC touch HD
Bydliště: Cambridge UK/ Vysocina CR

Laurentiusovy ROMky

Příspěvek od avatar » pát čer 26, 2009 17:58

no nahodil sem jeho posledni rom L3.1 je tam zasadni pro me bug a to kdyz chci pridat ke kontatku fotku tak se nedostanu do fotek na karte proste to nejde nedodelane to je((( dal sem dotaz na jeho forum tak uvidim

ale uz nevim co mam zkouset miriho me nesedla dutyho tam mi blbne telefon se odpoji a pak sem mimo dosah musim dat restart telefonu pak sem zase na telefonu ja na chvili. lenyho tam zas tadyto tak uz nevim co....

Pride mi ze se kluci neustale predhaneji kdo bude mit dalsi a dalsi verzi ale zadna neni proste doladena do mrte.

Uživatelský avatar
Arthenik
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 98
Registrován: sob pro 27, 2008 19:43
Zařízení: HTC Blackstone

Laurentiusovy ROMky

Příspěvek od Arthenik » pát čer 26, 2009 18:25

Zkus Onkologovu 6.5 Lite. Nevim o jedinem bugu a nema skoro vubec zadne zbytecnosti.

avatar
nováček
nováček
Příspěvky: 28
Registrován: pon čer 15, 2009 19:22
Zařízení: HTC touch HD
Bydliště: Cambridge UK/ Vysocina CR

Laurentiusovy ROMky

Příspěvek od avatar » pát čer 26, 2009 18:52

jjdiky ted zkousim energy rom HD a musim rici zatim perfekni pokud nedopadne pujde naradu onkolog))

marecek65
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 60
Registrován: sob kvě 30, 2009 8:54
Zařízení: HTC HD2 Leo

Laurentiusovy ROMky

Příspěvek od marecek65 » pát čer 26, 2009 20:24

2Avatar:

Naozaj skus onkologovu rom. Mal som podobne problemy ako ty a teraz uz tyzden bez jedinej chybycky. A dolezite je, ze je rychla. Musis si ale pozhanat soft, ktory ti bude chybat, nakolko v systeme je toho malo. Ja som instaloval superlite, lebo nepouzivam manilu. Pokial nevyjde nejaka extra super rom, tak ostavam pri tejto

avatar
nováček
nováček
Příspěvky: 28
Registrován: pon čer 15, 2009 19:22
Zařízení: HTC touch HD
Bydliště: Cambridge UK/ Vysocina CR

Laurentiusovy ROMky

Příspěvek od avatar » pát čer 26, 2009 21:44

zatim mam tu Energy rom a musim rici sem prekvapenej pruznosti je tam dost softu a zatim funguje bezvadne. Pokud neco nastane dam si tu Onkologovu

avatar
nováček
nováček
Příspěvky: 28
Registrován: pon čer 15, 2009 19:22
Zařízení: HTC touch HD
Bydliště: Cambridge UK/ Vysocina CR

Laurentiusovy ROMky

Příspěvek od avatar » pon črc 06, 2009 8:14

Panove musim tu neco napsat!!

Lauretius vydal novou rom 3.2 tesil sem se ze opravil tu velkou chybu kdy nesel pridat obrazek ke kontaktu z karty. Proste pokud jste chtel obrazek z karty neslo to.....

Upozornil sem na to pri 3.1 romce nikoho to nezajimalo na jeho forum tak sem tvrde napsal do vlakna 3.2 jak je mozne udelat tu samou chybu v dalsi romce snad od toho je tu forum na upozorneni

no a byl mi smazan ucet ...... proste jak nepisete do jeho fora jak je prefekni ale pisete kritiku tak smazat))))

Srnka
nováček
nováček
Příspěvky: 25
Registrován: pát úno 13, 2009 12:22
Zařízení: HTC Touch HD

Laurentiusovy ROMky

Příspěvek od Srnka » ned srp 16, 2009 19:44

Zdravim, mam ROM v3.55. Je vcelku rychla, ale niekedy mi zmizne dialer a ja nemozem ukoncit hovor a ked chcem vytocit cislo tak tiez niekedy nemam tlacidla na vytacanie. Stava sa to este niekomu, alebo je to nejakym programom? Myslel som si, ze je to programom Task Facade, ale po odinstalovani sa mi to tiez sem-tam stava.
Este mam otazku, ako priblizit obrazok priprehliadani viac ako dvojklikom. Kedze je to ROM z Rhodia, tak nefunguje klasicky kruzivy pohyb.

Dik za rady.

Doer
nováček
nováček
Příspěvky: 32
Registrován: pon dub 13, 2009 18:31
Zařízení: HTC Touch HD, N900

Laurentiusovy ROMky

Příspěvek od Doer » ned srp 16, 2009 21:39

Zdravím,
také jsem jednou dobou hledal řešení, proč mi nefunguje zoom v programu album při otáčení stylusem ve směru hodinových ručiček. Používám Kwbr ROM TOPIX a nenašel jsem žádné řešení. Nové Rhodium i Topaz mají hardware zoom a tak tato vlastnost byla asi z HTC photo album odebrána. Zkoušel jsem i staré verze programu HTCAlbum.exe překopírovat přímo do adresáře windows, ale i když mi zoom fungoval tak jsem měl problém s fonty. Něco podobného se píše i zde...
http://forum.xda-developers.com/showthr ... oom&page=3

Srnka
nováček
nováček
Příspěvky: 25
Registrován: pát úno 13, 2009 12:22
Zařízení: HTC Touch HD

Laurentiusovy ROMky

Příspěvek od Srnka » ned srp 23, 2009 13:39

Dakujem za link. Skusal som to, ale bez vysledku. Velke pismo by mi v albume ani moc nevadilo, ale neslo mi ani posuvat fotky. Budem musiet hladat dalej.

Uživatelský avatar
mahon
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 442
Registrován: čtv úno 14, 2008 16:29
Zařízení: Samsung Note 2 N7100, Note 3
Bydliště: VS

Laurentiusovy ROMky

Příspěvek od mahon » pát zář 25, 2009 1:13

Nová ROM Laurentius26_HDLEOV1 _WWW_WM6.5 [HTC Leo based]
http://www.laurentius26.net/" onclick="window.open(this.href);return false;

salkomafia
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 65
Registrován: pon lis 24, 2008 19:18
Zařízení: SGS2
Kontaktovat uživatele:

Laurentiusovy ROMky

Příspěvek od salkomafia » pát zář 25, 2009 13:49

mahon: Tak ROM jsem naflashoval a svižná je, ale je tam hrozně moc nepotřebnýho SW. Navíc jsem flashnul nové radio 1.17. Pouze nemohu zprovoznit v TF3D v záložce SMS, aby se mi zobrazovalo jméno kontaktu a né číslo. Nevíte co s tím?

Necituj poslední příspěvek. ziminix

Shennlon
nováček
nováček
Příspěvky: 13
Registrován: ned úno 01, 2009 15:41
Zařízení: HTC touch HD

Laurentiusovy ROMky

Příspěvek od Shennlon » úte zář 29, 2009 16:06

mne to nefunguje. Zamrzne mi cely phon a igo8 je vydno iba 1 listua na celu obrazovku, je to nejake divne, ikony v start su tiez velke, ako keby to ani nebolo pre HD

Miguelicek
nováček
nováček
Příspěvky: 16
Registrován: stř lis 26, 2008 20:11
Zařízení: HTC Touch HD

Laurentiusovy ROMky

Příspěvek od Miguelicek » úte zář 29, 2009 19:27

A co zkusit V2...?...Mám ji den a zatim bez potíží, až sem překvapen 8-)

Shennlon
nováček
nováček
Příspěvky: 13
Registrován: ned úno 01, 2009 15:41
Zařízení: HTC touch HD

Laurentiusovy ROMky

Příspěvek od Shennlon » úte zář 29, 2009 21:55

no prave o tejto rom písem:(

Odpovědět

Zpět na „ROM, HardSPL unlock, tweaky“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti