Laurentiusovy ROMky

Sekce pro zkušené uživatele (diskuze o nových ROM, tweaky...)
salkomafia
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 65
Registrován: pon lis 24, 2008 19:18
Zařízení: SGS2
Kontaktovat uživatele:

Laurentiusovy ROMky

Příspěvek od salkomafia » stř bře 25, 2009 11:02

Veškeré informace od Laurentiuse26 pište sem .... díky

http://www.laurentius26.net/

Uživatelský avatar
Matrix_DC
nováček
nováček
Příspěvky: 16
Registrován: ned bře 01, 2009 17:33
Zařízení: HTC Touch HD
Kontaktovat uživatele:

Laurentiusovy ROMky

Příspěvek od Matrix_DC » stř bře 25, 2009 12:37

V současné době se testuje L26_THDV2.0_WWE_Ultimate [Topaz Based] Beta 3, ale jelikož má ted L26 nějaké starosti tak se to trochu prodlouží než vyjde jeho public verze.
U beta3 byli zatím zjištěny 2 bugy a ty co byli u Beta2 jsou opravené, plus něco přibylo jako G-Tigger.
Jinak ROM je rychlá a v pohodě. Zatím ještě nevím proč tam nasadil verzi Radia 1.09, ale je možné že zatím netestoval novou verzi 1.13, kterou teď testuji já a zatím to vypadá dobře.:)

Jo jinak ty Bugy:
* nefungují posuvníky při nastavení jasu atd. v power settings
* nelze nastavit zvuk vyzvánění, pokud není nastaven atribut /system/

salkomafia
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 65
Registrován: pon lis 24, 2008 19:18
Zařízení: SGS2
Kontaktovat uživatele:

Laurentiusovy ROMky

Příspěvek od salkomafia » stř bře 25, 2009 13:33

Jsem s ROM zatím nejvíce spokojený. Jediné na co jsem přišel, že nejde nastavit indikace LED diody pro SMS atd.

Uživatelský avatar
Matrix_DC
nováček
nováček
Příspěvky: 16
Registrován: ned bře 01, 2009 17:33
Zařízení: HTC Touch HD
Kontaktovat uživatele:

Laurentiusovy ROMky

Příspěvek od Matrix_DC » stř bře 25, 2009 13:38

V beta verzi to již jde..

Milan Pištělka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 762
Registrován: sob črc 12, 2008 8:17
Zařízení: HTC HD2 Leo
Bydliště: někdy Praha 4, někdy Zliv(ČB)

Laurentiusovy ROMky

Příspěvek od Milan Pištělka » stř bře 25, 2009 14:51

to Matrix_DC
Pokud na to budete mít vliv, zkuste Laurentisovi doporučit, aby tam dal radio 1.13, zkouším ho už tři dny a jeví se lépe, než 1.09, největší vylepšení u 1.13 pozoruji u GPS.

Uživatelský avatar
Kwazzy
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 336
Registrován: ned zář 14, 2008 9:47
Zařízení: HTC HD2
Bydliště: EU

Laurentiusovy ROMky

Příspěvek od Kwazzy » stř bře 25, 2009 14:56

V 9kove verui s novym TF3D mi nefunguje stribrne tlacitko rychleho navratu do menu "home". Takzvany domecek me proste z nejake jine zalozky (treba pocasi) nevrati do zalozky s hodinami a wallpaprem. Mate nekdo podobnou zkusenost? Jinak jsem zadny jiny bug nenasel.

Uživatelský avatar
SirTom
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 394
Registrován: pon pro 08, 2008 9:09
Zařízení: Lumia 950 / Surface RT

Laurentiusovy ROMky

Příspěvek od SirTom » stř bře 25, 2009 15:49

jo to je známý bug nových verzí. byl i u duttyho, ale ve 2.3 už je vyřešeno

Uživatelský avatar
Matrix_DC
nováček
nováček
Příspěvky: 16
Registrován: ned bře 01, 2009 17:33
Zařízení: HTC Touch HD
Kontaktovat uživatele:

Laurentiusovy ROMky

Příspěvek od Matrix_DC » stř bře 25, 2009 15:54

Urcite mu to muzeme navrhnout, ale diky tomu, ze se da Radio nahrat nezavysle na ROM tak si ho kazdy muze nahrat sam, ale jiste ze mu to napisu..:)

Uživatelský avatar
Matrix_DC
nováček
nováček
Příspěvky: 16
Registrován: ned bře 01, 2009 17:33
Zařízení: HTC Touch HD
Kontaktovat uživatele:

Laurentiusovy ROMky

Příspěvek od Matrix_DC » stř bře 25, 2009 16:14

@Kwazzy
Jinak pokud ti nejde tlacitko HOME, tak si nainstaluj tento CAB co jsem vytvoril a pak dej SR a bude ti to fungovat. :wink:
http://rapidshare.com/files/213377649/M ... x.cab.html

Uživatelský avatar
Kwazzy
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 336
Registrován: ned zář 14, 2008 9:47
Zařízení: HTC HD2
Bydliště: EU

Laurentiusovy ROMky

Příspěvek od Kwazzy » čtv bře 26, 2009 7:19

... nemohl bys ten CAB. soubor dat sem, nebo na nejaky jiny server? Rapidshare mame v praci zakazano (jsem jako maly kluk, nedockavy) doma mi hapruje internet a rad bych to probnul ... predem diky. Nasel jsem neco na reseni teto "zavady" http://forum.xda-developers.com/showpos ... stcount=17, taky Rapidshare!

Uživatelský avatar
Lemmy
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 299
Registrován: pon lis 24, 2008 8:59
Zařízení: HTC HD
Bydliště: Plzen

Laurentiusovy ROMky

Příspěvek od Lemmy » čtv bře 26, 2009 9:20


Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

Laurentiusovy ROMky

Příspěvek od spermosh » úte bře 31, 2009 13:47

ahoj all, neblbne vam nahodou nove tf3d? pouzivam ROM v9, ale obcas se mi nezobrazi zadna nabidka po kliknuti na systemove tlacitka, proste se nezobrazi zadne menu - misto nej je cerna plocha nebo nic - ale menu funguje, takze muzu klikat "poslepu" na ruzne polozky...

je to chyba nektereho dalsiho softwaru? ROM jiz plne pouzivam, takze mozna neco kazi tyto menu...

kazdopadne se tesim na novou ROM, jestli to tam bude jiz opraveno

salkomafia
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 65
Registrován: pon lis 24, 2008 19:18
Zařízení: SGS2
Kontaktovat uživatele:

Laurentiusovy ROMky

Příspěvek od salkomafia » úte bře 31, 2009 14:15

Zaznamenal jsem v ROM bugy. Hlavně při vypnutí TomToma, který je v 270°, tak se TF3D někdy přehodí také do 270° a nejde převrátit do výchozí polohy. Nebo další bug je, že se mi při připojení k PC upraví čas o 1h mín při tom ukazuje v synchronizaci spravný ...

Uživatelský avatar
jacek
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1145
Registrován: stř lis 28, 2007 10:19
Zařízení: Samsung Galaxy Note
Bydliště: Frýdlant

Laurentiusovy ROMky

Příspěvek od jacek » úte bře 31, 2009 18:46

pro salkomafia : že se mi při připojení k PC upraví čas o 1h mín při tom ukazuje v synchronizaci spravný ...
používám ROM DUTTY 2.4, ty jo, tak toho jsem si nevšim, stejný úkaz :roll:

Uživatelský avatar
Matrix_DC
nováček
nováček
Příspěvky: 16
Registrován: ned bře 01, 2009 17:33
Zařízení: HTC Touch HD
Kontaktovat uživatele:

Laurentiusovy ROMky

Příspěvek od Matrix_DC » stř dub 01, 2009 11:29

Panove pokud chcete rychleji resit pripadne Bugy co mate v soucasne verzi (L26_THDV9.0_WWE Ultimate [Rhodium]), popripade jste prisli jeste na nejake, muze te ho napsat na forum beta testeru pro L26 http://www.pspinfo.org/forum/index.php. Diky...

salkomafia
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 65
Registrován: pon lis 24, 2008 19:18
Zařízení: SGS2
Kontaktovat uživatele:

Laurentiusovy ROMky

Příspěvek od salkomafia » čtv dub 16, 2009 22:22

tak jsem naflashoval novou ROM L26_THDV2.0_Topaz_WWE_Ultimate, ale mám problém .... mám spl 1.14 olinex a nevím jak a kde naflashuju požadovaný SPL 1.54?

Nevím jak se má nainstalovat protože s ní mám problémy a nereaguje a barvy jsou asi 256. Jak se instaluje tato ROM?

Uživatelský avatar
Lemmy
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 299
Registrován: pon lis 24, 2008 8:59
Zařízení: HTC HD
Bydliště: Plzen

Laurentiusovy ROMky

Příspěvek od Lemmy » pát dub 17, 2009 5:15

2salkomafia : resilo se to ve vlakne Duttyho ROMky....prohledej. Jinak navod je tady :

http://www.wmmania.cz/content.php?id=1186

Uživatelský avatar
Matrix_DC
nováček
nováček
Příspěvky: 16
Registrován: ned bře 01, 2009 17:33
Zařízení: HTC Touch HD
Kontaktovat uživatele:

Laurentiusovy ROMky

Příspěvek od Matrix_DC » pát dub 17, 2009 8:27

MNo mozna bych pockal s novou verzi od L26 i kdyz ji pustil ven tak ma par bugu, jako napriklad pri otevreni SMS v manile tak se cela restartuje. Mozna to neni zase tak strasne, ale obcas to dost nasere..)))

Milan Pištělka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 762
Registrován: sob črc 12, 2008 8:17
Zařízení: HTC HD2 Leo
Bydliště: někdy Praha 4, někdy Zliv(ČB)

Laurentiusovy ROMky

Příspěvek od Milan Pištělka » pát dub 17, 2009 11:54

tak jsem ji tam právě šoupnul, vše proběhlo OK, jen mě v průběhu instalace překvapilo, že se na okamžik objevila obrazovka s instalací iGO8.3, ale nestačil jsem zareagovat. Kde se tam mohla vzít?

Uživatelský avatar
pepos
nováček
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: ned bře 30, 2008 23:41
Zařízení: hd 2

Laurentiusovy ROMky

Příspěvek od pepos » sob dub 18, 2009 22:05

[ROM][Apr18] L26_THDV2.1_Ultimate WWE [5.2.21042.1.6.1] [Topaz based] :wink:
http://rapidshare.com/files/222950293/L ... timate.rar
Password: Harddisk

Odpovědět

Zpět na „ROM, HardSPL unlock, tweaky“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti