Davideuckovy ROMky pro HD

Sekce pro zkušené uživatele (diskuze o nových ROM, tweaky...)
finnak
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 95
Registrován: pon říj 30, 2006 7:01
Zařízení: HTC Touch HD, HTC Desire
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Davideuckovy ROMky pro HD

Příspěvek od finnak » čtv dub 09, 2009 15:41

ano, jde.
Staci v HD Tweak najit zalozku 2.1 dat na DISABLED a melo by to jit. Nejlepe ale po zmene provest soft reset.

Uživatelský avatar
milan cholt
nováček
nováček
Příspěvky: 25
Registrován: úte úno 26, 2008 21:40
Zařízení: HTC Touch HD & Diamond
Kontaktovat uživatele:

Davideuckovy ROMky pro HD

Příspěvek od milan cholt » čtv dub 09, 2009 15:54

Budík u 6.5 - jednoduché:-) když je přístroj zamčený a zhasnutý displej nefunguje. Když není zamčený ale je zhanutý displej funguje. Celé je to o tom, že WM 6.5 mají nastavenou úsporu energie při vypnutém podsvícení btw. nějak se mi to nezdá, a tak v nastavení podsvícení musíš vypnou vypínání přístroje. Je to takové zvláštní,ale mě si baterka ukousne za noc cca 10% když je jen vypnuté podsvícení

Uživatelský avatar
Arthenik
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 98
Registrován: sob pro 27, 2008 19:43
Zařízení: HTC Blackstone

Davideuckovy ROMky pro HD

Příspěvek od Arthenik » pát dub 10, 2009 19:57

Pravdepodobne dnes nove verze vsech 3 vetvi Davideuckovych ROM (HP, 6.5 i klasicka).

andre7
nováček
nováček
Příspěvky: 40
Registrován: ned črc 03, 2005 12:00
Zařízení: HTC Touch HD "Blackstone"
Bydliště: Prešov

Davideuckovy ROMky pro HD

Příspěvek od andre7 » sob dub 11, 2009 15:23

smidlu píše:Už to asi chápu, není náhodou tvá ROM WM 6.1? Tam mi to funguje, já mám problém s WM 6.5
Kwazzy ma Davideuck v7, pokial viem tak ta ROMka je tiez wm6.5

salkomafia
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 65
Registrován: pon lis 24, 2008 19:18
Zařízení: SGS2
Kontaktovat uživatele:

Davideuckovy ROMky pro HD

Příspěvek od salkomafia » úte dub 21, 2009 14:43

Nevíte kdy by mohla vyjít nová ROM postavená na ofic. 1.56 na WM 6.1?

Uživatelský avatar
Demonicus
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 101
Registrován: sob srp 22, 2009 10:02
Zařízení: BlackBerry 9810

Davideuckovy ROMky pro HD

Příspěvek od Demonicus » sob srp 22, 2009 10:09

Lemmy píše:No zrejme bude chyba, ze pouzivas kartu Transcend, ktera je dodavana. Me to s ni take nejde, image to nenajde. Takze na flash pouzivam SanDisk co ma GPSce, ta funguje ok.
Zdravím, zkouším flashovat přes kartu - mám dvě Sandisk Mobile Ultra 8GB Micro SDHC a ani jedna mi nejde. Pokaždé po načtení bootloaderu mi to vypíše "no image file". Soubor na paměťovce mám v koř. adresáři a soubor se jmenuje "BLACKIMG.nbh". Máte někdo otestovaný nějaký přesný typ karty, popřípadě radu, jak na to? Musím flashovat přes kartu, jelikož po posledním update na Wm6.5 se mi stále odpojuje HD od ActiveSync.

EDIT: Tak už jsem došel na to kde je problém. Soubor na paměťovce se má jmenovat BLACIMG.nbh. BLACKIMG.nbh mi to nenašlo.

Odpovědět

Zpět na „ROM, HardSPL unlock, tweaky“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti