Duttyho ROMky

Sekce pro zkušené uživatele (diskuze o nových ROM, tweaky...)
Odpovědět
koulou
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 126
Registrován: pon říj 20, 2008 14:27
Zařízení: Samsung Galaxy Note II
Bydliště: Petřvald

Duttyho ROMky

Příspěvek od koulou » ned kvě 31, 2009 14:12

Dobrý den,
chci se zeptat jak mám postupovat, když mám nyní Duttyho 3.3 ROMku a chchi ji přeinstalovat na nejnovější 3.6 Final? Musím dělat nějaký Unlock, tak jako tomu bylo v připadě přeflashovaní z originálná na Duttyho 3.3?
Stáhl jsem si totiž 3.6 a spustil instalační proces, nicméně mi to nahodilo: ERROR [260] : CONNCTION a také že: Program rapitool Application přestal pracovat.
Díky za radu, rád bych si dal svoje HáDéčku do cajku.

Uživatelský avatar
milos797
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 139
Registrován: úte pro 30, 2008 22:48
Zařízení: HTC Touch HD

Duttyho ROMky

Příspěvek od milos797 » ned kvě 31, 2009 14:25

No tak postup je jedoduchy a urcite jednoduchsi ako pri prechode z originalky -zariadenie je uz odomknute. Tak mne to funguje takto:
vypnem PDA a stlacim dolne tlacitko plus tlacitko na zapnutie - to sa dostanes na tu trojfarebnu obrazovku.
zariadenie pripojis k pc a pustis ten subor, ktory si musel predtym pouzit - uspl.exe (mas ho urcite niekde pri starej romke)
na display nieco prebehne, a mozes spustit instalaciu, uz by to malo ist v pohode.

Raz mi to takto nefungovalo a pustil som uspl.exe kym som mal normalne zapnute zariadenie, tak ak nahodou nepojde prvy postup, tak skus toto.

Zhrnutie - potrebujes uspl (prikladam) ktory spustis v boote a potom spustis instalaciu.

Uživatelský avatar
webspider
nováček
nováček
Příspěvky: 48
Registrován: pon bře 30, 2009 12:17
Zařízení: HTC Touch HD, Nokia N95, Iphone 3GS 16GB
Bydliště: Praha 4, Kamýk

Duttyho ROMky

Příspěvek od webspider » ned kvě 31, 2009 16:08

také bych rád vyzkoušel novou ROM od Duttyho, ale bohužel mi nejde rozbalit :-( heslo nesedí. Máte někdo řešení? Dále bych se chtěl zeptat jaké programy použít na přehrání ROM na HDčku. Mám ROM verze 1,56,479,00 (43972) Děkuji

koulou
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 126
Registrován: pon říj 20, 2008 14:27
Zařízení: Samsung Galaxy Note II
Bydliště: Petřvald

Duttyho ROMky

Příspěvek od koulou » ned kvě 31, 2009 18:02

Nevím kde mám najít ten soubor uspl.exe, plz nějaký link abych mohl nahoti tu duttyho 3.6 final

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12207
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Duttyho ROMky

Příspěvek od htcjirka » ned kvě 31, 2009 18:10

Zde http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=462347 mas posledni verzi USPL.
Podporovane jsou SPL 1.13,SPL 1.14,SPL 1.15 (TELSTRA),SPL 1.19,SPL 1.54

koulou
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 126
Registrován: pon říj 20, 2008 14:27
Zařízení: Samsung Galaxy Note II
Bydliště: Petřvald

Duttyho ROMky

Příspěvek od koulou » ned kvě 31, 2009 18:55

Tak jsem si stahl z XDA tu nejnovější uspl.exe, telefon jsem nahodil do trikolory, připojil k PC, spustil uspl.exe, potom jsem spustil update romky, asi deset minut to bylo na 0% a pak mi to vyhodilo ERROR 262 : UPDATE ERROR.
Prosím Vás nevíte, co s tím? kde je problém?

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12207
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Duttyho ROMky

Příspěvek od htcjirka » ned kvě 31, 2009 19:05

Cetl jsi vubec ten odkaz na xda???Zrejme ne

1. v AS nepovolit připojení USB
2. vypnout zařízení (dlouhým podržením "Power")
3. soustit manuálně bootloader mode" (tri-color) současným stiskem a držením "Power" a "VolumeDown"
4. připojit USB kabel - v bílé části obrazovky je napsáno "USB"
5. v PC spustit blac_uspl.exe nejlépe v CMD okně!
6. pokud vše proběhlo dobře, zařízení se samo restartuje a SPL label je "1.xx.USPL" indikující, že USPL proběhl úspěšně
7. teď se z PC muze spustit flash dané romky

Tobi777
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 77
Registrován: stř lis 26, 2008 14:19
Zařízení: HTC Touch HD
Bydliště: okolí Pardubic
Kontaktovat uživatele:

Duttyho ROMky

Příspěvek od Tobi777 » ned kvě 31, 2009 21:01

Přidávám se k dotazu o to heslo u Duttyho nejnovější ROM 3.6

Uživatelský avatar
webspider
nováček
nováček
Příspěvky: 48
Registrován: pon bře 30, 2009 12:17
Zařízení: HTC Touch HD, Nokia N95, Iphone 3GS 16GB
Bydliště: Praha 4, Kamýk

Duttyho ROMky

Příspěvek od webspider » ned kvě 31, 2009 21:06

Heslo máš uvedené v kolonce password:

PASSWORD:

Duttys V3.5 XT final release

ale musíš ho přepsat ne označit a zkopírovat. Já ho kopíroval a vkládal a bohužel nic. Pak jsem ho přepsal a krásně vše funguje :-)

Tobi777
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 77
Registrován: stř lis 26, 2008 14:19
Zařízení: HTC Touch HD
Bydliště: okolí Pardubic
Kontaktovat uživatele:

Duttyho ROMky

Příspěvek od Tobi777 » ned kvě 31, 2009 21:16

díky moc to mě nenapadlo :-)

Uživatelský avatar
webspider
nováček
nováček
Příspěvky: 48
Registrován: pon bře 30, 2009 12:17
Zařízení: HTC Touch HD, Nokia N95, Iphone 3GS 16GB
Bydliště: Praha 4, Kamýk

Duttyho ROMky

Příspěvek od webspider » ned kvě 31, 2009 23:20

Tak mám flashnuto (poslední Duttyho Romka), ale nelíbí se mi nová start nabídka, uvítal bych původní. Jde nějakým způsobem nahrát do WM i do TouchFlo češtinu? Děkuji

mountain
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 67
Registrován: sob srp 09, 2008 9:07
Zařízení: HTC Touch HD

Duttyho ROMky

Příspěvek od mountain » pon čer 01, 2009 9:32

webspider: na tu nabídku start zkus tohle
Přílohy
HTC Enlarge Start Menu.cab
(186.96 KiB) Staženo 29 x

budulinekcz
nováček
nováček
Příspěvky: 22
Registrován: stř dub 22, 2009 9:40
Zařízení: HTC Touch HD

Duttyho ROMky

Příspěvek od budulinekcz » pon čer 01, 2009 10:23


lukardos
nováček
nováček
Příspěvky: 22
Registrován: pát dub 17, 2009 20:48
Zařízení: HTC touch HD WM 6.1Dutty"s 3.7 FINAL

Duttyho ROMky

Příspěvek od lukardos » pon čer 01, 2009 16:41

Vyresil nekdo tu cestinu v Duttyho 3.6 finalce?To je hruza mit cely telefon stim IDS_xxxxxx :lol:

stapav
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: úte čer 02, 2009 12:22
Zařízení: HTC HD cz

Duttyho ROMky

Příspěvek od stapav » úte čer 02, 2009 12:41

Mám nahratou Dutty 3,6 Final a žádné IDS.... se nekoná . Po HR jsem jen nastavil Regional setting na CZ , přepnul Manilu v registrech . Dále pak dohrál pár upravených souborů Manila někde tady kolem stránky 17. Dutty fachá jak víno.No a aby toho nebylo málo ,tak jsem nainstalil IW10Pro Slovenskou verzi z Diamonda 2 . Lokalizace je komplet a druhý den 100% stabilní .Zpomalení zatím nepozoruji. Původní CZ z mého HD nejede korektně kvůli nové verzi TochFlo .Takže čekat zda se někde neobjeví cz Caby z Diamonda 2 ,když už jsem si jednou tu cz zaplatil a ta podpora je jaká je.

lukardos
nováček
nováček
Příspěvky: 22
Registrován: pát dub 17, 2009 20:48
Zařízení: HTC touch HD WM 6.1Dutty"s 3.7 FINAL

Duttyho ROMky

Příspěvek od lukardos » úte čer 02, 2009 15:47

To Stepav: To by me zajimalo jak se ti to podarilo:D.Zkousel jsem tak jak si to popsal,ale i naopak a zadna zmena.
Co z toho vypliva?Vracim se zpet k me oblibene duttyho 3,3jce,protoze mi zatim prijde nejlepsi:)
ps. U 3.6tky mi prijde nejak pomale album a Flip Ip ktery jsem ani nenasel,ale to je jen nepatrny detail:)

stapav
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: úte čer 02, 2009 12:22
Zařízení: HTC HD cz

Duttyho ROMky

Příspěvek od stapav » úte čer 02, 2009 16:00

Používám přímo tuto :RUU_Duttys_V3.6_XT_CVSD_5.2.21051.1.6.4_1.59.709.0 _Radio_52.62.25.34_1.14.25.24_Final
A naprostá spokojenost.

Uživatelský avatar
Kulík
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 262
Registrován: úte kvě 13, 2008 11:40
Zařízení: HTC HD7 32GB,SGSII,Sensation,Flayer 32GB,HD2 A2.3.
Bydliště: Highlands

Duttyho ROMky

Příspěvek od Kulík » stř čer 03, 2009 10:52

Tak máme uvolněnou 3.7 XT Final 8-) , doufám, že už je vážně Final :grin: .

Uživatelský avatar
selice
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 121
Registrován: pon led 26, 2009 16:01
Zařízení: HTC Touch HD

Duttyho ROMky

Příspěvek od selice » stř čer 03, 2009 11:24

Ma nekdo heslo na 3.7XT FINAL?

TALI
nováček
nováček
Příspěvky: 32
Registrován: pon úno 11, 2008 20:44
Zařízení: HTC Touch HD & HTC desire HD

Duttyho ROMky

Příspěvek od TALI » stř čer 03, 2009 11:29

HESLO: Duttys V3.7 XT Final Release

Ale už se to tu řešilo několikrát, když ti to heslo nefunguje zkopírované přímo ze stránek, tak ho buď napiš ručně, nebo ho nejprve vlož do poznámkového bloku a pak ho znovu CTRL+C a CTRL+V......

Odpovědět

Zpět na „ROM, HardSPL unlock, tweaky“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti