Nové ikony pro stavovou lištu - plnobarevné

Sekce pro zkušené uživatele (diskuze o nových ROM, tweaky...)
Odpovědět
dvzd
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 409
Registrován: ned led 25, 2009 17:42
Zařízení: JY-S2

Nové ikony pro stavovou lištu - plnobarevné

Příspěvek od dvzd » ned bře 01, 2009 10:20

Pokud myslíš tohle:
Obrázek

Tak je to zde:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=424926

Uživatelský avatar
Libunda
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 440
Registrován: čtv pro 11, 2008 9:47
Zařízení: HD2, iPAD, iPhone4, HTC One X
Bydliště: Náchodsko

Nové ikony pro stavovou lištu - plnobarevné

Příspěvek od Libunda » pon bře 02, 2009 11:56

Nebo tohle není špatný, pokud někdo nechce menit design, ale chce jen upřesnění kolik procent....
Tohle používám já. Stáhnuto samozřejmě z XDA
Obrázek

whitebatteryiconsonly.cab

brona
nováček
nováček
Příspěvky: 39
Registrován: ned pro 28, 2008 17:35
Zařízení: HTC Touch HD

Nové ikony pro stavovou lištu - plnobarevné

Příspěvek od brona » pon bře 02, 2009 13:59

Mě ta barevná s procenty z předchozího příspěvku nefunguje. Zkusím tedy tuto.

bo

EDIT: tak mě nefunguje ani tato, divné :-( stále vidím standardní ukazatel se čtyřmi čárkami.

dvzd
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 409
Registrován: ned led 25, 2009 17:42
Zařízení: JY-S2

Nové ikony pro stavovou lištu - plnobarevné

Příspěvek od dvzd » pon bře 02, 2009 18:40

Musíš nainstalovat nejdříve sdkcerts.cab a teprve pak FInixNOverBattery.cab
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=424926

brona
nováček
nováček
Příspěvky: 39
Registrován: ned pro 28, 2008 17:35
Zařízení: HTC Touch HD

Nové ikony pro stavovou lištu - plnobarevné

Příspěvek od brona » pon bře 02, 2009 23:03

Tak to jsem neudělal, tedy to bude asi tím. Vyzkouším. Díky za nakopnutí.

bo

EDIT: tak ani toto nepomohlo :-(

dvzd
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 409
Registrován: ned led 25, 2009 17:42
Zařízení: JY-S2

Nové ikony pro stavovou lištu - plnobarevné

Příspěvek od dvzd » úte bře 03, 2009 6:02

Asi děláš někde chybu.

1) nainstalovat sdkcerts.cab http://forum.xda-developers.com/attachm ... 1220991713
nebo zde:
sdkcerts.cab
(4.58 KiB) Staženo 203 x
2) restart

3) nainstalovat FInixNOverBattery.cab http://forum.xda-developers.com/attachm ... 1221034801
nebo zde:
FInixNOverBattery.cab
(86.79 KiB) Staženo 158 x
4) restart

Obrázek

Yoda
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 54
Registrován: úte pro 23, 2008 5:58
Zařízení: HTC Touch HD
Bydliště: Kladno

Nové ikony pro stavovou lištu - plnobarevné

Příspěvek od Yoda » úte bře 03, 2009 13:00

A bude fungovat, když bych chtěl mít nainstalovanu tu celou barevnou lištu 2 v tomto DF a pak doinstaloval jen tuhle změnu ukazetele baterie. Půjde to? Změní se mi jenom ta ikona baterie?

brona
nováček
nováček
Příspěvky: 39
Registrován: ned pro 28, 2008 17:35
Zařízení: HTC Touch HD

Nové ikony pro stavovou lištu - plnobarevné

Příspěvek od brona » úte bře 03, 2009 17:52

Udělal jsem přesně jak píšeš a ikonka baterie zůstala stále stejná. Ovšem je to taková trivialita, že se mi nechce hledat důvod :-) každopádně děkuji za snahu mi pomoci.

bo

finnak
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 95
Registrován: pon říj 30, 2006 7:01
Zařízení: HTC Touch HD, HTC Desire
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Nové ikony pro stavovou lištu - plnobarevné

Příspěvek od finnak » čtv bře 05, 2009 9:15

to dvzd: ja to tada delal tak, ze jsem nainstaloval sdkcerts.cab a potom ALE FInixNOverBatteryIconsOnly.cab a teprve potom si to vyzadalo restart a pak to fungovalo

vse v odkazu na XDA viz. vyse

brona
nováček
nováček
Příspěvky: 39
Registrován: ned pro 28, 2008 17:35
Zařízení: HTC Touch HD

Nové ikony pro stavovou lištu - plnobarevné

Příspěvek od brona » čtv bře 05, 2009 10:05

Vyzkoušel jsem oba způsoby, leč výsledek stejný :-(

bo

finnak
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 95
Registrován: pon říj 30, 2006 7:01
Zařízení: HTC Touch HD, HTC Desire
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Nové ikony pro stavovou lištu - plnobarevné

Příspěvek od finnak » čtv bře 05, 2009 10:27

a instaloval jsi,co jsem ti napasal, ja tam mel jiny soubor, nez co tady je ke stazeni. :wink:

dvzd
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 409
Registrován: ned led 25, 2009 17:42
Zařízení: JY-S2

Nové ikony pro stavovou lištu - plnobarevné

Příspěvek od dvzd » pát bře 06, 2009 4:39

Já jsem ten "...IconsOnly.cab" ani nezkoušel, co tam je jiného oproti tomu základnímu CABu?

Uživatelský avatar
Libunda
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 440
Registrován: čtv pro 11, 2008 9:47
Zařízení: HD2, iPAD, iPhone4, HTC One X
Bydliště: Náchodsko

Nové ikony pro stavovou lištu - plnobarevné

Příspěvek od Libunda » pát bře 06, 2009 10:23

Ukazuje ti procenta přímo v té ikoně baterie, viz prilozený obr.

dvzd
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 409
Registrován: ned led 25, 2009 17:42
Zařízení: JY-S2

Nové ikony pro stavovou lištu - plnobarevné

Příspěvek od dvzd » pát bře 06, 2009 15:54

Ale já nemyslel whitebatteryiconsonly.cab, myslel jsem FInixNOverBatteryIconsOnly.cab, protože já tam mám FInixNOverBattery.cab (bez toho "IconsOnly").

praktik
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: ned bře 08, 2009 17:43
Zařízení: HTC Touch HD

Nové ikony pro stavovou lištu - plnobarevné

Příspěvek od praktik » ned bře 08, 2009 17:53

Zdravím, ikonky v PC vypadají hezky, ale dostat je do HD je pro začátečníka problém. Odstranil jsem atributy, paměti mám snad také dost, snad už jen ten vydavatel..prostě ani jedna nejde převést.:-((.Díky za radu

Uživatelský avatar
hafush
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 454
Registrován: čtv srp 21, 2008 23:08
Zařízení: HTC Touch HD CZ
Bydliště: Praha 4

Nové ikony pro stavovou lištu - plnobarevné

Příspěvek od hafush » ned bře 08, 2009 23:02

Tak to moc neřeš a použij již hotový CAB. Doporučuju ten co jsem sem hodil. Viz ZDE.
Screen je o několik příspěvků níže viz ZDE

Petr***
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: stř led 21, 2009 14:11
Zařízení: HTC Touch HD

Nové ikony pro stavovou lištu - plnobarevné

Příspěvek od Petr*** » stř bře 11, 2009 15:55

Je možnost vrátit se k původní originální verzi? Nevím zda stačí jen odinstalace.
Třeba kvůli záruce, nebo kdyby se mi to nelíbilo.

Georf
nováček
nováček
Příspěvky: 38
Registrován: ned bře 18, 2007 15:43
Zařízení: Samsung Galaxy Note 2
Bydliště: Plzeň

Nové ikony pro stavovou lištu - plnobarevné

Příspěvek od Georf » stř bře 11, 2009 18:41

Ještě spodní lištu obarvit a je to skvělé !!

Uživatelský avatar
hafush
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 454
Registrován: čtv srp 21, 2008 23:08
Zařízení: HTC Touch HD CZ
Bydliště: Praha 4

Nové ikony pro stavovou lištu - plnobarevné

Příspěvek od hafush » čtv bře 12, 2009 0:03

To Petr*** :
Jelikož je to ve formě nainstalovaného programu (CAB) , tak ten můžeš jednoduchým způsobem opět odinstalovat a máš původní.

Petr***
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: stř led 21, 2009 14:11
Zařízení: HTC Touch HD

Nové ikony pro stavovou lištu - plnobarevné

Příspěvek od Petr*** » pát bře 13, 2009 8:30

Díky, jdu instalovat.

Odpovědět

Zpět na „ROM, HardSPL unlock, tweaky“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů