Nové ikony pro stavovou lištu - plnobarevné

Sekce pro zkušené uživatele (diskuze o nových ROM, tweaky...)
Odpovědět
Uživatelský avatar
hafush
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 454
Registrován: čtv srp 21, 2008 23:08
Zařízení: HTC Touch HD CZ
Bydliště: Praha 4

Nové ikony pro stavovou lištu - plnobarevné

Příspěvek od hafush » stř led 28, 2009 22:26

To Yoda:
Ten první CAB je nejspíš potřeba k tomu,aby systém dovolit přepsat potřebné soubory,nebo něco okolo povolení certifikátů,nebo něco takového. Myslím,že bez něj by se to nepodařilo nainstalovat. Zas tolik tomu nerozumím. Tímto žádám zkušené,aby mě opravily.

To Jospo:
To bude určitě vysvětlené v návodě k HD. Já jsem ho bohužel ještě nečetl,ale už se na to pár týdnů chystám :oops:

Yoda
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 54
Registrován: úte pro 23, 2008 5:58
Zařízení: HTC Touch HD
Bydliště: Kladno

Nové ikony pro stavovou lištu - plnobarevné

Příspěvek od Yoda » čtv led 29, 2009 7:45

hafus: Ok, to vím, myslel jsem ten první druhý cab myslím asi od lutriho. Snad jsem to vyjádřil správně. I tak moc díky.

Mr.BP
nováček
nováček
Příspěvky: 28
Registrován: pát led 09, 2009 9:05
Zařízení: HTC Touch HD

Nové ikony pro stavovou lištu - plnobarevné

Příspěvek od Mr.BP » čtv led 29, 2009 8:56

Yoda píše:Díky. Super, hnedka mám představu a ten první cab se nějak výrazně liší?
takže ten první vypadal ve své podstatě velice podobně jako ten který jsem dodal (podotýkám není to má práce, zdrojem je XDA portál). První měl pro mě velký nedostatek, nezměnil ikonu ukazatele signálu GSM sítě. Zůstala tam ta povodní bílá. Druhý navíc změnil obrázek nabídky Start.


to Jospo:
podle mě nemůže Taskbar zobrazovat více než 6 ikon najednou, tudíž jsou stavy, které jsou v Taskbar zobrazovány průběžně měněny podle posledního způsobu připojení. Mě třeba Wi-Fi ikona překrývá Activesync. Když WiFi vypnu, pak mám žluté E (používám NoData aplikaci pro ruční zapínání GSM/GPRS/EDGE/HSDPA datových přenosů) nebo Activesync.

edit: takže zobrazuje i 7 ikon, ale ta sedmá pozice je pro ikony upozornění (nová wifi, sms, email apod.)

Lutri
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 76
Registrován: čtv lis 27, 2008 11:15
Zařízení: Samsung Note2 =o)

Nové ikony pro stavovou lištu - plnobarevné

Příspěvek od Lutri » čtv led 29, 2009 11:49

Mr.BP: Perfektní práce!!! Já jsem se k tomu teď vůbec nedostal a ty jsi to perfektně doladil!!! :)

buko2760
nováček
nováček
Příspěvky: 24
Registrován: úte říj 31, 2006 14:43

Nové ikony pro stavovou lištu - plnobarevné

Příspěvek od buko2760 » čtv led 29, 2009 17:51

Bude někdy něco podobného i na HTC Touch Diamond, vypadá to úžasně.

axeDawe
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 51
Registrován: čtv pro 18, 2008 11:35
Zařízení: HTC One X with Beats Audio

Nové ikony pro stavovou lištu - plnobarevné

Příspěvek od axeDawe » čtv led 29, 2009 18:25

To:Lutri
Nešlo by jsem přihodit ty dva CAB soubory pro neregistrovane na XDA?Vypadá to hezky.Diky...

Uživatelský avatar
SikoEricsson
nováček
nováček
Příspěvky: 25
Registrován: úte led 27, 2009 13:02
Zařízení: Samsung Galaxy Note 4 SM-910C
Bydliště: Slovakia/ Ostereich

Nové ikony pro stavovou lištu - plnobarevné

Příspěvek od SikoEricsson » čtv led 29, 2009 18:29

buko2760 píše:Bude někdy něco podobného i na HTC Touch Diamond, vypadá to úžasně.
Malo by to fungovať aj na HTC. Ja to mám na Xperii-bomba. Díky kluci. :grin:

Lutri
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 76
Registrován: čtv lis 27, 2008 11:15
Zařízení: Samsung Note2 =o)

Nové ikony pro stavovou lištu - plnobarevné

Příspěvek od Lutri » čtv led 29, 2009 19:03

Tak chlapy :lol: ! Nejdříve nahrát tento soubor /viz. příloha / a pak ten, co sem o kousek víš dal Mr.BP :wink:
Jinak pro ty, co by to chtěli i na Diamond či Touch Pro, tak ty si to mohou stáhnout zde
sdkcerts.cab
sdkcerts nahrát jako první
(4.58 KiB) Staženo 129 x

Liliputek
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: pát led 30, 2009 9:51
Zařízení: HTC HD

Nové ikony pro stavovou lištu - plnobarevné

Příspěvek od Liliputek » pát led 30, 2009 9:57

Zdravím, mám menší problém ty ikony jsou pěkné bohužel mě nefungují Activesync a baterka jsou pořád stejný :( vše jsem pro jistotu opakoval 2x i registry kontroloval ... poradí někdo ??? děkuji




EDIT : už jsem to zprovoznil ........ 8-)

Uživatelský avatar
hafush
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 454
Registrován: čtv srp 21, 2008 23:08
Zařízení: HTC Touch HD CZ
Bydliště: Praha 4

Nové ikony pro stavovou lištu - plnobarevné

Příspěvek od hafush » pát led 30, 2009 11:00

A zjistil jsi,v čem byla chyba?

Uživatelský avatar
SirTom
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 394
Registrován: pon pro 08, 2008 9:09
Zařízení: Lumia 950 / Surface RT

Nové ikony pro stavovou lištu - plnobarevné

Příspěvek od SirTom » pát led 30, 2009 12:24

teď jsem to udělal podle lutriho návodu a se změnou není žádný problém, dokonce si to samo řekne o restart, takže bez starostí :D

buko2760
nováček
nováček
Příspěvky: 24
Registrován: úte říj 31, 2006 14:43

Nové ikony pro stavovou lištu - plnobarevné

Příspěvek od buko2760 » sob led 31, 2009 7:15

Lutri píše:Tak chlapy :lol: ! Nejdříve nahrát tento soubor /viz. příloha / a pak ten, co sem o kousek víš dal Mr.BP :wink:
Jinak pro ty, co by to chtěli i na Diamond či Touch Pro, tak ty si to mohou stáhnout zde
sdkcerts.cab
Nemá někdo podrobný návod jak to zprovoznit i na Diamondovi? Díval jsem se na ty stránky ppcgeeks, ale angličtina není moje silná stránka :oops:

Lutri
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 76
Registrován: čtv lis 27, 2008 11:15
Zařízení: Samsung Note2 =o)

Nové ikony pro stavovou lištu - plnobarevné

Příspěvek od Lutri » sob led 31, 2009 19:44

buko2760: tak si dej stránku do Google a nech si ji od něj přeložit. Pak už to jistě zvládneš :-)

Uživatelský avatar
milos797
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 139
Registrován: úte pro 30, 2008 22:48
Zařízení: HTC Touch HD

Nové ikony pro stavovou lištu - plnobarevné

Příspěvek od milos797 » pon úno 02, 2009 15:33

Ľudia ja som to tu čítal pól hodinu a som z toho zmätený. Mohol by tu niekto zosumarizovať čo vlastne treba spraviť aby to fungovalo? preberalo sa tu niekoľko verzií ikoniek, niekoľko problémov ... Ak to niekomu funguje, veľmi by ma potešilo keby ste tu dali proste Cab ktoré treba inštalovať a aj zmeny, ktoré treba spraviť aby to išlo korektne.
Naozaj ďakujem.

Mr.BP
nováček
nováček
Příspěvky: 28
Registrován: pát led 09, 2009 9:05
Zařízení: HTC Touch HD

Nové ikony pro stavovou lištu - plnobarevné

Příspěvek od Mr.BP » pon úno 02, 2009 15:40

KROK 1: Instalace tohoto
sdkcerts.cab
(4.58 KiB) Staženo 204 x
KROK 2: Instalace tohoto
Colored Top Bar WWE ST.cab
(840.58 KiB) Staženo 240 x
Mělo by to samo požádat o soft reset a pak HOTOVO :salute:

Peter Kamenský
nováček
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: čtv led 22, 2009 12:04
Zařízení: HTC Touch HD (Blackstone)

Nové ikony pro stavovou lištu - plnobarevné

Příspěvek od Peter Kamenský » pon úno 02, 2009 18:35

Hmmmmmm,ozaj to je fesi.Pekna zmena.

Yoda
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 54
Registrován: úte pro 23, 2008 5:58
Zařízení: HTC Touch HD
Bydliště: Kladno

Nové ikony pro stavovou lištu - plnobarevné

Příspěvek od Yoda » pon úno 02, 2009 22:13

Tak jsem se konečně dostal k tomu, abych ty ikony vyzkoušel a funguje a vypadá to skvěle. Bravo. Navíc bezproblémová instalace (žádné kopírování, přejmenovávání a mazání), přesto se mi některé ikonky od JardyBar líbí více (hlavně baterie a repráček a asi i to E)... škoda, že nefungují a nejsou všechny. Asi nejdou nějak integrovat do toho instalačního cabu?

Uživatelský avatar
peter63
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 272
Registrován: čtv srp 31, 2006 14:52
Zařízení: HTC touch HD: rom Topix 3.5 wm 6.1, Afroradio 1.17

Nové ikony pro stavovou lištu - plnobarevné

Příspěvek od peter63 » stř úno 04, 2009 21:14


Lutri
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 76
Registrován: čtv lis 27, 2008 11:15
Zařízení: Samsung Note2 =o)

Nové ikony pro stavovou lištu - plnobarevné

Příspěvek od Lutri » čtv úno 05, 2009 10:25

Dobré ráno peter63, ale na toto je již odkaz o pár zpráviček dřív, jinak je ta baterka dost nečitelná, tedy aspoň můj dojem.

Uživatelský avatar
peter63
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 272
Registrován: čtv srp 31, 2006 14:52
Zařízení: HTC touch HD: rom Topix 3.5 wm 6.1, Afroradio 1.17

Nové ikony pro stavovou lištu - plnobarevné

Příspěvek od peter63 » čtv úno 05, 2009 10:39

tak sorry...verzia 1.7 ma uz lepsi font na baterku

Odpovědět

Zpět na „ROM, HardSPL unlock, tweaky“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů