Nové ikony pro stavovou lištu - plnobarevné

Sekce pro zkušené uživatele (diskuze o nových ROM, tweaky...)
Odpovědět
Uživatelský avatar
Trexi
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 154
Registrován: stř kvě 13, 2009 23:55
Zařízení: HTC Sensation

Nové ikony pro stavovou lištu - plnobarevné

Příspěvek od Trexi » stř črc 22, 2009 0:25

měl jsem obojí zapnuté, ale ani vypnutí nepomohlo :/

blackrabbit
nováček
nováček
Příspěvky: 21
Registrován: čtv črc 02, 2009 8:22
Zařízení: HTC Touch HD

Nové ikony pro stavovou lištu - plnobarevné

Příspěvek od blackrabbit » stř črc 22, 2009 7:21

peter63 píše:mal som podobny problem...pozri do nastavenia wm ci nemas povolenu automaticku hlasitost...skus vypnut aj auto hlasitost mikrofonu
Kde prosimte najdu nastaveni automaticky hlasitosti? Nasel sem pouze tu u mikrfonu, ale nikde nic o vystupu :(

Uživatelský avatar
Trexi
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 154
Registrován: stř kvě 13, 2009 23:55
Zařízení: HTC Sensation

Nové ikony pro stavovou lištu - plnobarevné

Příspěvek od Trexi » stř črc 22, 2009 7:36

Start -> Settings -> záložka Systém -> Automatické ovládání hlasitosti -> dole máš dvě záložky (Mikrofon a Reproduktor)

Uživatelský avatar
peter63
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 272
Registrován: čtv srp 31, 2006 14:52
Zařízení: HTC touch HD: rom Topix 3.5 wm 6.1, Afroradio 1.17

Nové ikony pro stavovou lištu - plnobarevné

Příspěvek od peter63 » stř črc 22, 2009 7:49

start-settings-system-auto volume control

blackrabbit
nováček
nováček
Příspěvky: 21
Registrován: čtv črc 02, 2009 8:22
Zařízení: HTC Touch HD

Nové ikony pro stavovou lištu - plnobarevné

Příspěvek od blackrabbit » čtv črc 23, 2009 5:14

Trexi píše:Start -> Settings -> záložka Systém -> Automatické ovládání hlasitosti -> dole máš dvě záložky (Mikrofon a Reproduktor)
Aha, dik, problem je trochu ten ze ja tam zadny zalozky nemam :( Je tam pouze ten vstup. Jinak momentalne mam Miri v24 WM65.

Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

Nové ikony pro stavovou lištu - plnobarevné

Příspěvek od spermosh » čtv črc 23, 2009 11:44

mam Miri v23 a uvedene tam vubec nemam, koncim na Start -> Settings -> záložka Systém -> Automatické ovládání hlasitosti a tam mam enabled/disabled a to je vse (podle popisu se tyka nahravani, tak nevim)

Uživatelský avatar
Trexi
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 154
Registrován: stř kvě 13, 2009 23:55
Zařízení: HTC Sensation

Nové ikony pro stavovou lištu - plnobarevné

Příspěvek od Trexi » čtv črc 23, 2009 20:36

blackrabbit píše:Aha, dik, problem je trochu ten ze ja tam zadny zalozky nemam :( Je tam pouze ten vstup. Jinak momentalne mam Miri v24 WM65.
Já po neúspěšném flashi ROM a následné reklamaci HDčka jedu na ofiko ROMce 6.1 a tam to mám přesně tak, jak jsme psal výše.

Bohužel můj problém to nevyřešilo. :/

Uživatelský avatar
SirTom
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 394
Registrován: pon pro 08, 2008 9:09
Zařízení: Lumia 950 / Surface RT

Nové ikony pro stavovou lištu - plnobarevné

Příspěvek od SirTom » úte črc 28, 2009 18:49

nevíte někdo co je za symbol takové dvě svislé vlnovky?

budulinekcz
nováček
nováček
Příspěvky: 22
Registrován: stř dub 22, 2009 9:40
Zařízení: HTC Touch HD

Nové ikony pro stavovou lištu - plnobarevné

Příspěvek od budulinekcz » úte črc 28, 2009 21:11

vibrate

Uživatelský avatar
SirTom
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 394
Registrován: pon pro 08, 2008 9:09
Zařízení: Lumia 950 / Surface RT

Nové ikony pro stavovou lištu - plnobarevné

Příspěvek od SirTom » čtv črc 30, 2009 8:42

aha, dík

JeanPiere
nováček
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: úte srp 25, 2009 10:00
Zařízení: HTC Touch 3G (Jade)
Bydliště: Přerov

Nové ikony pro stavovou lištu - plnobarevné

Příspěvek od JeanPiere » úte srp 25, 2009 10:08

Dobrý den,měl bych dotaz zda jsou někde k mání též plnobarevné ikony pro QVGA displej,díky za případné info


JeanPiere
nováček
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: úte srp 25, 2009 10:00
Zařízení: HTC Touch 3G (Jade)
Bydliště: Přerov

Nové ikony pro stavovou lištu - plnobarevné

Příspěvek od JeanPiere » úte srp 25, 2009 22:19

Díky za ty linky,vyzkoušel jsem Misfortune Taskbar v2,nevypadá to vůbec špatně,jen jsou ty ikony ne zrovinka moc ostré,kamarád má Diamonda a u něj jsou ty ikony krásně ostré,může to souviset s rozlišením displejů?a ještě třebas u zobrazení síly signálu má on satelit a Já ne,tož nevím co sem udělal špatně :-(

Uživatelský avatar
hafush
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 454
Registrován: čtv srp 21, 2008 23:08
Zařízení: HTC Touch HD CZ
Bydliště: Praha 4

Nové ikony pro stavovou lištu - plnobarevné

Příspěvek od hafush » stř srp 26, 2009 13:18

Misfortune 2.0 je dobrej , používal jsem ho na HTC HD , ale pro Himalayu s QVGA hledám taky nějaký. Musí to být přímo taskbar vytvořený pro QVGA,protože ty VGA nebudou tak jemné díky nižšímu rozlišení.
Teď jdu zkoušet tento , jehož VGA verzi používám nyní na HTC HD.
Toto je QVGA úprava: http://forum.xda-developers.com/showpos ... ostcount=3

JeanPiere
nováček
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: úte srp 25, 2009 10:00
Zařízení: HTC Touch 3G (Jade)
Bydliště: Přerov

Nové ikony pro stavovou lištu - plnobarevné

Příspěvek od JeanPiere » pát srp 28, 2009 23:42

dík za link,ale šlo by to i bez té blbé registrace

Uživatelský avatar
hafush
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 454
Registrován: čtv srp 21, 2008 23:08
Zařízení: HTC Touch HD CZ
Bydliště: Praha 4

Nové ikony pro stavovou lištu - plnobarevné

Příspěvek od hafush » sob srp 29, 2009 5:56

Myslím si,že asi moc rádi nejsou,že se downloady z XDA objevují i jinde,ale pro jednou se snad nic neděje a taskbar sem nahodím, ale koukal jsem na něj a není to stále to co si představuju.
Za prvé není v Cabu, musí se tedy nakopírovat do windows, což je problém v případě,že ho chceš dát pryč.

Proto zatím nejlepší taskbar pro QVGA je pro mě tento a to hlavně díky dobré čitelnosti stavu baterie.Obrázek Obrázek
Přílohy
Arthemus Taskbar_QVGA_V3_1.CAB
(626.51 KiB) Staženo 69 x

JeanPiere
nováček
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: úte srp 25, 2009 10:00
Zařízení: HTC Touch 3G (Jade)
Bydliště: Přerov

Nové ikony pro stavovou lištu - plnobarevné

Příspěvek od JeanPiere » sob srp 29, 2009 10:32

Docela to chápu,že nechtějí aby se jejich věci objevovaly na jiných forech,každopádně díky za ten soubor,vyzkouším a uvidím

Uživatelský avatar
hafush
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 454
Registrován: čtv srp 21, 2008 23:08
Zařízení: HTC Touch HD CZ
Bydliště: Praha 4

Nové ikony pro stavovou lištu - plnobarevné

Příspěvek od hafush » sob srp 29, 2009 13:10

Každopádně ti radím , aby jsi si tu registraci na XDA udělal, protože vše co potřebuješ, nebo budeš potřebovat pro HTC, tak najdeš na XDA.

landov
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 141
Registrován: pát pro 07, 2007 10:25
Zařízení: HTC Cruise I

Nové ikony pro stavovou lištu - plnobarevné

Příspěvek od landov » sob srp 29, 2009 15:28

to HAFUSH: nainstaloval som si Arthemus taskbar, je super, ale ikonka intenzity signalu mi ostala povodna. Viem ze sa o tom na xda nieco pise, ale az tak dobre anglicky neviem... Neporadis ??? :-) Vopred dik

JeanPiere
nováček
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: úte srp 25, 2009 10:00
Zařízení: HTC Touch 3G (Jade)
Bydliště: Přerov

Nové ikony pro stavovou lištu - plnobarevné

Příspěvek od JeanPiere » sob srp 29, 2009 20:02

jo registraci tedy provedu,ale mám stejný problém,nainstaloval jsem si Arthemus taskbar a ikona signálu mi je stejná jako předtím

Odpovědět

Zpět na „ROM, HardSPL unlock, tweaky“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti